Tumgik
cinema-cinema1 · 5 years
Text
دانلود قسمت جدید سریال هیولا
دانلود رایگان سریال هیولا دانلود قسمت جدید سریال هیولا دانلود همه ی قسمت های سریال هیولا از مهران مدیری دانلود سریال هیولا (سریال جدید مهران مدیری) دانلود قسمت ششم 6 سریال هیولا دانلود قسمت هفتم 7 سریال هیولا دانلود قسمت هشتم 8 سریال هیولا دانلود قسمت نهم 9 سریال هیولا دانلود قسمت دهم 10 سریال هیولا دانلود قسمت پنجم 5 سریال هیولا
مهران مدیری بعد از مدت‌ها وقفه در سریال سازی، پروژه جدیدی را شروع کرده است. هیولا نام سریال جدید مدیری است که به تازگی مراحل پیش تولید آن آغاز شده است.   یکی از نکات قابل توجه این سریال، همکاری دوباره مدیری با پیمان قاسم خانی است. مهراب قاسمخانی به همکاری دوباره این دو هنرمند در سریال هیولا این طور واکنش نشان داد: «ترکیب پیمان و مهران نیاز به آرزوی موفقیت نداره»!
او دیروز در صفحه اینستاگرامش فیلمی از تولد پیمان قاسمخانی در پشت صحنه “هیولا” منتشر کرد.  در این ویدیو عوامل پشت صحنه سریال هیولا همزمان با رونمایی از لوگوی سریال برای پیمان قاسمخانی هم تولد می‌گیرند. خوش و بش مهران مدیری با پیمان از نکات جالب این مراسم بود!
 «سلام، یک هیولا در راه است…». این بخشی از نوشته مهران مدیری در صفحه رسمی سریال جدیدش است. به گفته مدیری هیولا یک سریال پانزده قسمتی در ژانر کمدی اجتماعی است که برای شبکه نمایش خانگی ساخته می‌شود. این سریال در آذرماه استارت خورده و سازندگان آن تلاش می‌کنند قسمت نخست سریال را برای شب عید ۹۸ آماده کنند. درباره قصه و فیلمنامه هیولا چیزی منتشر نشده است. ظاهرا عوامل این کار سعی کرده اند فیلمنامه را تا حد ممکن مخفی نگهدارند و ببینده را هنگام تماشای اولین قسمت سریال سوپرایز کنند.
چهره‌های مطرح در سریال هیولا
عوامل ساخت و دست اندرکاران سریال هیولا از چهره مطرح سینما و تلویزیون هستند. ظاهرا فرهاد اصلانی از نقش‌های اصلی این سریال است. اصلانی که از بازیگران باسابقه سینما و تلویزیون است چند سالی می‌شود که در فیلم‌های کمدی حضور پررنگی دارد. شیلا خداداد، از بازیگران پرطرفدار و محبوب کشورمان است که در این سریال نقش آفرینی خواهد کرد. این برای اولین بار است که خانم خداداد با مهران مدیری در یکی از کارهایش همکاری می‌کند.
محمد بحرانی، صداپیشه جناب خانِ خندوانه هم در هیولا به عنوان بازیگر حضور دارد. گوهر خیراندیش، یکی دیگر از بازیگران کهنه کار سینما و تلویزیون، در سریال جدید مدیر بازی می‌کند.
شبنم مقدم، سیما تیرانداز و خود مدیری هم در هیولا نقش آفرینی می‌کنند. تهیه کننده این سریال، مصطفی احمدی است که تهیه کنندگی مجموعه دورهمی را هم به عهده داشته است.
پیمان قاسمخانی در این سریال به عنوان سرپرست نویسندگان با مهران مدیری همکاری می‌کند که یکی از نکات قابل توجه در این سریال است.
همه این بازیگران خوش نام و عوامل مطرح که در این کار دور هم جمع شده اند، یک سریال خوب را وعده می‌دهند. البته باید منتظر ماند و دید.
خلاصه داستان سریال هیـولا
هوشنگ معلم ساده و با شرافتی که به زندگی خود قانع است و چشمداشت زیادی به مال دنیا ندارد، اما ناخواسته در مسیری قرار می‌گیرد که زندگی اش تغییر می کند و وارد جریان اختلاس و کلاهبرداری می‌شود. او به شکل غیرمنتظره‌ای صاحب مال و منال و ثروت بادآورده‌ای شده و از شخصیت قبلی خود فاصله می‌گیرد. داستان در چند دوره زمانی از قاجار تا به امروز روایت می‌شود.
موضوع سریال هیولا درباره خانواده ای است که از زمان احمدشاه تا حالا می خواهند شریف باشند و شریف بمانند. درست مثل نام خانوادگی شان و اسم کوچه ای که در آن زندگی می کنند: «شرافت».
اما انگار شریف ماندن این روزها خیلی سخت شده است. نه تنها به دلیل مشکلات اقتصادی، بلکه به دلیل پیدا شدن نسل جدیدی از شرافت که از پدر به جای شریف بودن، آسایش و رفاه می خواهند. نسل دهه ی هشتاد و از آن معترض تر دهه ی نود.
عوامل سازنده سریال هیولا
طراح و مشاور فیلمنامه: پیمان قاسم‌خانی، نویسنده: امیر برادران، سرمایه‌گذار: اول مارکت، تهیه‌کننده: سید مصطفی احمدی، کارگردان: مهران مدیری،
بازیگران سریال هیولا
بازیگران: فرهاد اصلانی، مهران مدیری ، شبنم مقدمی، گوهر خیراندیش، شیلا خداداد، محمد بحرانی، سیما تیرانداز، میرطاهر مظلومی، نیما شعبان‌نژاد، عزت‌الله مهرآوران، فرزین محدث، افشین زی نوری، محسن قاضی‌مرادی ، السا فیروزآذر ، سیامک احصایی ، علیرضا آقاخانی ، چنگیز جلیلوند ، لادن سلیمانی ، رضا کریمی ، محمدجواد جعفرپور ، نوشین تبریزی ، پیام احمدی‌نیا ، مانیا علیجانی ، پیمان فاطمی و هانیه غلامی
دانلود سریال هیولا http://monster-series.ir
برای دانلود همه قسمت های سریال هیولا وری لینک روبرو کلیک کنید: http://opizo.com/iMKm5m
3 notes · View notes
cinema-cinema1 · 7 years
Text
پر فروش ترین فیلم های سینمایی سال ۹۴
image_800_483
پر فروش ترین فیلم های سینمایی سال ۹۴
سینماهای کشور برای اکران نوروزی از هفته آینده آماده خواهند بود، و ۷ فیلمی که در سال ۹۴ خوب فروش خواهند کرد، معرفی شده اند.. فیلم های حاشیه داری مثل «مادر قلب اتمی» یا پروژه جدید مسعود ده نمکی که بهار کلید می خورد، آثاری هستند که می شود روی موفقیت شان در گیشه حساب کرد…اکران سال ۹۴ سینمای ایران با پنج فیلم «رخ دیوانه» ابوالحسن داودی، «ایران برگر» مسعود جعفری جوزانی، «استراحت مطلق» عبدالرضا کاهانی، «طعم شیرین خیال» کمال تبریزی و «روباه» بهروز افخمی از یک هفته دیگر کلید می خورد.
سال ۱۳۹۳ پانزده فیلم در اکران فروش بالای یک میلیارد توان داشته اند اما با توجه به هزینه تمام شده فیلم ها الان دیگر فروش یک میلیاردی چندان هم فوق العاده به نظر نمی رسد.
سینمای ایران به لطف «شهر موش ها ۲»، «آتش بس ۲»، «معراجی ها»، «طبقه حساس»، «رد کارپت» و «شیار ۱۴۳» توانست سرپا بایستد؛ فیلم هایی که فروش شان بالاتر از حد انتظار بود اما اکران سال ۱۳۹۴ دورنمای خیلی نگران کننده ای دارد.
به جز علی سرتیپی، بقیه تهیه کنندگان سینمای ایران هم از وضعیت فروش فیلم ها در سال ۱۳۹۴ ابراز نگرانی کردند. این نگرانی ها بخصوص بعد از جشنواره سی و سوم فجر شدت گرفت، وقتی شاهد ده ها فیلمی بودیم که هیچ عنصری برای جلب تماشاگر نداشتند و حتی تعقیب قصه شانهم کار سختی بود. با اینحال چند گزینه برای فیلم های پرفروش سال آینده داریم؛ گزینه هایی که بیشترشان در اکران نوروزی قرار گرفته اند.
چندتایی نتوانستند در جشنواره حضور پیدا کنند و یکی دوتایشان هنوز تمام نشدهاند و احتمالا اواسط سال آینده برای اکران آماده می شوند. سینمای ایران باید شانس بیاورد و سال آینده فیلم هایی مانند «آتش بس ۲» و «شهر موش ها ۲» در آن ساخته شوند؛ فیلم هایی که در جشنواره نبودند اما در اکران از همه فیلم های به نمایش درآمده در جشنواره موفق تر ظاهر شدند. مطلب پیشنهادی : فلج شدن شهاب عسگری بازیگر ایرانی به دلیل اشتباه پزشکی
عصر یخبندان (مصطفی کیایی) ۴۸۱۹۷۴ ۵۸۵۱ معرفی فیلم های سینمایی که سال ۹۴ پر فروشند
عامل موثر در فروش: کارگردان و گروه بازیگران مصطفی کیایی با فیلم های قبلی اش «بعدازظهر سگی سگی»، «خط ویژه» و «ضد گلوله» نشان داده که رگ خواب تماشاگران سینمایی ایران را بلد است. با قصه های سرراست و طعنه و کنایه های اجتماعی به آقازاده ها و پول هایی که حیف و میل می شود.
در «عصر بخبندان» علاوه بر اینها از موضوع جذاب دیگری مثل خیانت هم بهره برده است. به علاوه ستاره های فیلم از بهرام رادان گرفته تا مهتاب کرامتی هم در کشاندن تماشاگر به سینما موثر هستند؛ فیلمی که به رغم تمام تلاش های تهیه کننده اش جزو فیلم های اکران نوروزی قرار نگرفت اما حالا لشگری قوچانی می گوید حاضر است فیلمش را بدون سرگروه در نوروز اکران کند.
رخ دیوانه (ابوالحسن داودی) ۴۸۱۹۷۵ ۳۶۳ معرفی فیلم های سینمایی که سال ۹۴ پر فروشند
عامل موثر در فروش: قصه و ساختار و گروه بازیگران
داودی در فیلمش از پدیده های اجتماعی مثل فیس بوک بهره گرفته تا داستان زندگی چند جوان را به هم پیوند دهد. برای عشق سینماها ساختار فیلمش جالب خواهد بود و پایانش احتمالا مردم را راضی از سینما بیرون می فرستد.
فیلمش خوش ریتم است و برعکس بقیه فیلم های سینمای ایران پر از اتفاق و حادثه و رودست به علاوه بازیگران جوان فیلم، طناز طباطبایی، صابر ابر و نازنین بیاتی چهره هایی هستند که این روزها برای مردم جذابیت دارند. فیلم نوروز اکران می شود. مطلب پیشنهادی : عکس: گزارش پشت صحنه دورهمی
ایران برگر (مسعود جعفری جوزانی) ۴۸۱۹۷۶ ۱۴۴ معرفی فیلم های سینمایی که سال ۹۴ پر فروشند
عامل موثر در فروش: سوژه و بازیگران
فیلم جعفر جعفری جوزانی ممکن است منتقدان را در جشنواره عصبی کرده باشد اما احتمالا فروش خوبی خواهد داشت. یک جور «اخراجی ها ۳» که در روستا می گذرد. تلفیق فیلم مسعود ده نمکی با «شب های برره» و شوخی هایی مدل «پایتخت» سیروس مقدم.
یعنی جعفری جوزانی از همه چیزهایی که در این سال ها جواب داده در فیلمش استفاده کرده. محسن تنابنده هم انگار از وسط سریال «پایتخت» آمده و فقط لهجه اش از مازنی به لری تغییر کرده است. «ایران برگر» نوروز روی پرده سینماها می رود.
استراحت مطلق (عبدالرضا کاهانی) ۴۸۱۹۷۷ ۸۷۲ معرفی فیلم های سینمایی که سال ۹۴ پر فروشند
عامل موثر در فروش: کارگردان و گروه بازیگران و احتمالا داستان و حاشیه ها
همین که نگذاشتند فیلم کاهانی در جشنواره فجر حضور داشته باشد، همین که مجبور به انجام اصلاحاتی برای نمایش فیلمش شد، یعنی چند صد میلیون از فروش فیلم تضمین شده است؛ بقیه اش هم به خاطر اسم کاهانی است که به خاطر فیلم های انتقادی که در این سال ها ساخته و حرف های تند و تیزش همیشه در مرکز توجه بوده و فیلم های قبلی اش همه پرفروش شدند.
فیلمی که هم منتقدان و مخاطب جدی سینما به دیدنش خواهند رفت و هم عامه مردم. رضا عطاران کهس تاره سه فیلم پرفروش سال گذشته بود و ترانه علیدوستی هم از میان بازیگران زن پرطرفدار است. همین اسم بازیگران و حاشیه های حول و حوش فیلم نشان می دهد باید منتظر صف جلوی در سینماهای «استراحت مطلق» باشیم؛ فیلمی که بالاخره نوروز اکران می شود. مطلب پیشنهادی : متن بهروز وثوقی در اینستاگرام برای داوود رشیدی
نهنگ عنبر (سامان مقدم) ۴۸۱۹۷۸ ۱۷۹ معرفی فیلم های سینمایی که سال ۹۴ پر فروشند
عامل موثر در فروش: حواشی فیلم و بازیگران
هنوز فیلم پروانه نمایش نگرفته با مخالفت های شدیدی روبرو شده است. فیلم کارگردانی که هنوز «صد سال به این سال ها»یش در کمد خاک می خورد. فیلمی که بازیگر نقش اولش رضا عطاران است با گریم عجیب و غریب کنار مهناز افشار؛ دو ستاره این سال های سینمای ایران. نقش های فرعی هم بر عهده بازیگران مطرحی مثل ویشکا آسایش است. از آن گذشته فیلمی است که می گویند قصه اش ممکن است در گرفتن پروانه نمایش مشکل ایجاد کند. همین حاشیه ها باعث می شود مردم برای دیدنش بیشتر کنجکاو شوند.
مادر قلب اتمی (علی احمدزاده) ۴۸۱۹۷۹ ۸۰۳ معرفی فیلم های سینمایی که سال ۹۴ پر فروشند
عامل موثر در فروش: حواشی و بازیگران
فیلمی که در جشنواره برلین تحسین شد اما در جشنواره فجر نتوانست به نمایش درآید. بازگشت محمدرضا گلزار به سینما. ترانه علیدوستی و پگاه آهنگرانی هم در فیلم بازی می کنند. ادامه فیلم اول کارگردان، «مهمونی کامی» که توقیف شد.
رسوایی ۲/ همشهری ها (مسعود ده نمکی) ۴۸۱۹۸۰ ۱۹۹ معرفی فیلم های سینمایی که سال ۹۴ پر فروشند
عامل موثر در فروش: کارگردان
مگر می شود ده نمکی فیلمی بسازد و نفروشد؟ تا به حال که سابقه نداشته است؛ بخصوص که قسمت اول این یکی با بازی الناز شاکردوست هم جزو پرفروش ترین های اکران بود. ده نمکی خوب بلد است تماشاگر را به سینما بکشد. از حالا می شود روی فروش این یکی مطمئن بود.
0 notes
cinema-cinema1 · 7 years
Text
برترین های جشنواره فیلم فجر سال ۹۴
جشنواره فجر سال ۹۴ مثل جشنواره فجر هر ساله با انتخاب برترین ها به پایان رسید . در این مطلب قصد داریم تا برترین های جشنواره فجر سال ۹۴ را به شما عزیزان معرفی کنیم . برترین های جشنواره فجر سال ۹۴
جشنواره فجر سال ۹۴
برندگان سی و چهارمین جشنواره فیلم فجر در مراسم اختتامیه این رویداد سینمایی معرفی و سیمرغ‌هایشان را دریافت کردند.
۲۱:۵۰: فیلم «ابد و یک روز» با ۹ سیمرغ پرافتخارترین فیلم جشنواره ۳۴ شد لحظه به لحظه با اختتامیه جشنواره فجر/ پریناز ایزدیار و پرویز پرستویی، بهترین بازیگران
۲۱:۴۹: سعید روستایی پدیده جشنواره فجر ۳۴ لحظه به لحظه با اختتامیه جشنواره فجر/ پریناز ایزدیار و پرویز پرستویی، بهترین بازیگران
۲۱: ۴۸: هومن سیدی برنده جایزه ویژه هیت داوران در کارگردانی برای فیلم خشم و هیاهو لحظه به لحظه با اختتامیه جشنواره فجر/ پریناز ایزدیار و پرویز پرستویی، بهترین بازیگران
۲۱:۳۸: از سکوت نوید محمدزاده تا صدای لرزان پریناز ایزدیار
نوید محمدزاده برای فیلم “ابد و یک روز” سیمرغ بلورین نقش مکمل مرد را دریافت کرد و پریناز ایزدیار برای این فیلم برنده جایزه بهترین بازیگر نقش اول زن شد.
نوید محمدزاده بعد از دریافت جایزه‌اش پشت میکروفن آمد وچند دقیقه‌ای سکوت کرد. در همین حین از گوشه و کنار در وصف او صدای داد و فریادها می‌رسید. او پشت میکروفن لحظه‌ای ایستاد و سکوت کرد و با سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش مکمل به جایگاه خود بازگشت. ایزدیار پس از دریافت جایزه با صدایی لرزان صحبت کرد.
در همین حال، شبنم مقدمی برای بازی در دو فیلم “نفس” و “زاپاس” برنده سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش مکمل زن شد.
۲۱:۳۲: می ترسم سیمرغم را بیندازم
پریناز ایزدیار هنگامی که ذوق زده شده بود پیش از دریافت آن از دست داوران چند کلامی به پیشنهاد سلوکی صحبت کرد تا کمی آرام شود.
۲۱:۳۲: گوش زد نیکی کریمی به مجری اختتامیه فیلم فجر
زمانی که نوبت به اعلام برنده سیمرغ بلورین بهترین فیلمبرداری رسید نیکی کریمی که گویا شاهد فضای سرد سالن و اختتامیه شده بود از محمد سلوکی خواست تا با هیجان بیشتری اسامی کاندیدها را بخواند.
۲۱:۳۱: واکنش سینماگری که «الف با» ی سینما را از حاتمی کیا یاد گرفته بود
سومین واکنش به نبود حاتمی کیا را محمدرضا شجاعی هنگام دریافت سیمرغ بلورینش نشان داد که در صحبت هایش گفت: الف با را در سینما از حاتمی کیا آموختم.
۲۱:۲۶: پوستر بهترین فیلم جشنواره به فیلم ایستاده در غبار تعلق گرفت لحظه به لحظه با اختتامیه جشنواره فجر/ پریناز ایزدیار و پرویز پرستویی، بهترین بازیگران
۲۱:۲۴: در اقدامی غافل‌گیر‌کننده، در انتهای اختتامیه جشنواره حجت‌الله ایوبی در حکمی، محمد حیدری را به عنوان دبیر جشنواره سال بعد منصوب کرد.
جایزه و سیمرغ بلورین فیلم برگزیده تماشاگران نیز اهدا شد به فیلم «ابد و یک روز »
۵ فیلم برگزیده جشنواره از نگاه مردمی هم به این ترتیب معرفی شدند:
۵- اژدها وارد می شود
۴٫ ایستاده در غبار
۳٫ بارکد:
۲٫بادیگارد
۱٫ابد و یک روز
میرکریمی رئیس خانه سینما که فیلم خود را از بخش رقابت آرای مردمی خارج کرده بود، برای فیلم پشت تریبون رفت و گفت: امسال یک تیم حدوداً ۱۰۰ نفره آرای مردم را جمع کردند و شبانه روز کار کردند و خود فیلم ها را ندیدند و در رأس ایشان علی آشتیانی پور بود.
۲۱:۲۱: مهتاب کرامتی داور بخش نگاه نو در حاشیه جشنواره لحظه به لحظه با اختتامیه جشنواره فجر/ پریناز ایزدیار و پرویز پرستویی، بهترین بازیگران
۲۱:۲۰: پرویز پرستویی و سیمرغ بهترین بازیگر مرد جشنواره فجر لحظه به لحظه با اختتامیه جشنواره فجر/ پریناز ایزدیار و پرویز پرستویی، بهترین بازیگران
۲۱:۱۹: پریناز ایزدیار و شبنم مقدمی برندگان سیمرغ نقش اصلی و مکمل زن جشنواره فیلم فجر لحظه به لحظه با اختتامیه جشنواره فجر/ پریناز ایزدیار و پرویز پرستویی، بهترین بازیگران
۲۱:۱۵: نامزدهای دریافت سیمرغ بهترین فیلم جشنواره
منوچهر محمدی برای تهیه کنندگی فیلم “امکان مینا”
سعید ملکان برای تهیه کنندگی فیلم “ابد و یک روز”
فرزاد موتمن برای تهیه کنندگی فیلم “آخرین بار کی سحر را دیدی؟”
سید رضا میرکریمی برای تهیه کنندگی فیلم “دختر”
حبیب والی نژاد برای تهیه کنندگی فیلم “ایستاده در غبار”
سیمرغ بلورین بهترین فیلم جشنواره ، اهدا شد به حبیب والی نژاد برای تهیه کنندگی فیلم “ایستاده در غبار”
بنان به نمایندگی از حبیب والی نژاد جایزه بهترین فیلم جشنواره را برای فیلم ایستاده در غبار دریافت کرد و گفت: دوست داشتیم این فیلم را مردی ببیند که دوست داشتیم جایزه را به او تقدیم کنیم و او ماه ها قبل شهید شد و از میان ما رفت: سردار شهید حاج حسین همدانی.
سیمرغ زرین بهترین فیلم از نگاه ملی نیز توسط محمد حیدری، حجت‌الله ایوبی و علی جنتی اهدا شد به قیلم «نفس» به کارگردانی نرگس آبیار
نرگس آبیار سیمرغ زرین بهترین فیلم با نگاه ملی را در سی و چهارمین دوره جشنواره فجر را برای فیلم نفس دریافت کرد و گفت: مانند خیلی‌ها دیگر تشکر می‌کنم از همراهانم در پروژه نفس. فیلمی درباره معصومیت، کودکی و رویاها و شاید فرصت نیاز دارد تا در ایام اکران و پس از جشنواره مردم آن را تماشا کنند و به آن ارتباط بگیرند.
بعد از بخش اهدای جوایز تقدیر ویژه‌ای از خانواده جاویدالاثر حاج احمد متوسلیان به عمل آمد.
۲۱:۱۲: پرویز پرستویی بهترین بازیگر نقش اول مرد روی سن لحظه به لحظه با اختتامیه جشنواره فجر/ پریناز ایزدیار و پرویز پرستویی، بهترین بازیگران
۲۱:۱۰: نامزدهای دریافت بهترین کارگردانی
کمال تبریزی برای کارگردانی فیلم “امکان مینا”
سعید روستایی برای کارگردانی فیلم “ابد و یک روز”
فرزاد موتمن برای کارگردانی فیلم “آخرین بار کی سحر را دیدی؟”
محمد حسین مهدویان برای کارگردانی فیلم “ایستاده در غبار”
سید رضا میرکریمی برای کارگردانی فیلم “دختر”
سیمرغ بلورین بهترین کارگردانی جشنواره فیلم فجر اهدا شد به سعید روستایی برای کارگردانی فیلم “ابد و یک روز”
جایزه ویژه هیت داوران برای بهترین کارگردانی نیز اهدا شد به هومن سیدی برای فیلم “خشم و هیاهو”
۲۱:۰۹: نامزدهای دریافت سیمرغ بهترین فیلمنامه
فرهاد توحیدی و مرتضی اصفهانی برای فیلمنامه “امکان مینا”
سعید روستایی برای فیلمنامه “ابد و یک روز”
امیر عربی برای فیلمنامه “آخرین بار کی سحر را دیدی؟”
مهران کاشانی برای فیلمنامه “دختر”
محمد حسین مهدویان برای فیلمنامه “ایستاده در غبار”
سیمرغ بلورین بهترین فیلمنامه اهدا شد به سعید روستایی برای فیلمنامه “ابد و یک روز”
۲۱:۰۸: پرویز پرستویی سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش اول مرد را برای فیلم بادیگارد دریافت کرد و گفت: من پرویز پرستویی بازیگر نقش حیدر ذبیحی بادیگارد هستم. خالق بادیگارد ابراهیم حاتمی کیاست.
خوشحالم که در هدایت و رهبری ابراهیم حاتمی کیا، توانستم ایفاگر نقشی باشم که اعضای محترم هیأت داوران این نقش را شایسه سیمزغ بلورین دانستند، سلام عرض می‌کنم خدمت حضار محترم و می‌خواهم این سیمرغ را تقدیم کنم اول به ابراهیم حاتمی کیا و به رسم ادب تقدیم می‌کنم به اساتید محترمی که در این سالن حضور ندارند. استاد عزت الله انتظامی، علی نصیریان، جمشید مشایخی، محمدعلی کشاورز و داوود رشیدی، ۵ تن سینمای ایران.
۲۱:۰۱: پریناز ایزدیار بهترین بازیگر نقش اول زن روی سن لحظه به لحظه با اختتامیه جشنواره فجر
۲۱:۰۰: نوید محمدزاده برنده نقش مکمل مرد روی سن لحظه به لحظه با اختتامیه جشنواره فجر
۲۰:۵۸: شبنم مقدمی برنده نقش مکمل زن روی سن لحظه به لحظه با اختتامیه جشنواره فجر
۲۰:۵۵: مهتاب کرامتی و حمید فرخ نژاد روی سن لحظه به لحظه با اختتامیه جشنواره فجر
۲۰:۵۳: نامزدهای بهترین بازیگر نقش اول مرد
فرهاد اصلانی برای فیلم “دختر”
پرویز پرستویی برای فیلم “بادیگارد”
رضا کیانیان برای فیلم “کفش هایم کو”
پیمان معادی برای فیلم “ابد و یک روز”
نوید محمد زاده برای فیلم “خشم و هیاهو”
سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش اول مرد اهدا شد به پرویز پرستویی برای فیلم “بادیگارد”
۲۰:۵۱: نامزدهای بهترین بازیگر نقش اول زن:
پریناز ایزدیار برای فیلم “ابد و یک روز”
ساره بیات برای فیلم “عادت نمی کنیم”
مینا ساداتی برای فیلم “امکان مینا”
طناز طباطبایی برای فیلم “خشم و هیاهو”
الهام کردا برای فیلم ” به دنیا آمدن”
سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش اول زن اهدا شد به پریناز ایزدیار برای فیلم “ابد و یک روز”
پریناز ایزدیار پیش از دریافت سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش اول زن پشت ترییون رفت و از عوامل فیلم ابد و یک روز تشکر کرد.
او پس از این قدردانی جایزه خود را دریافت کرد.
۲۰:۴۹: نامزدهای دریافت سیمرغ بلورین بهترین نقش مکمل مرد
حمیدرضا آذرنگ برای فیلم “عادت نمی کنیم”
امیر جدیدی برای فیلم “من”
سیامک صفری برای فیلم “آخرین بار کی سحر را دیدی؟”
آذرخش فراهانی برای فیلم “مالاریا”
نوید محمد زاده برای فیلم “ابد و یک روز”
که سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش مکمل مرد اهدا شد به نوید محمد زاده برای فیلم “ابد و یک روز”
نوید محمدزاده، سیمرغ بلورین بهترین بازیگری نقش مکمل مرد را برای بازی در فیلم ابد و یک روز دریافت کرد و با حضور پشت تریبون به جای سخنرانی، سکوت معناداری کرد.
۲۰:۴۸: نامزدهای دریافت بهترین بازیگر نقش مکمل زن
بهنوش بختیاری برای بازی در فیلم “من”
مریلا زارعی برای فیلم “دختر”
ژاله صامتی برای فیلم “آخرین بار کی سحر را دیدی؟”
شبنم مقدمی برای فیلم های “زاپاس” و “نفس”
شیرین یزدان بخش برای فیلم “ابد و یک روز”
سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش مکمل زن اهدا شد به شبنم مقدمی برای فیلم های “زاپاس” و “نفس”
۲۰:۴۶: اهدای جوایز بخش سودای سیمرغ
هیئت داوران این بخش متشکل از ابوالحسن داوودی، محمد داوودی، مجتبی راعی،؛ سید جمال ساداتیان، منوچهر شهسواری، مهدی فخیم‌زاده و نیکی کریمی برای اهدای جوایز این بخش به روی سن آمدند.
نامزدهای بخش بهترین جلوه های ویژه میدانی و جلوه های ویژه بصری عبارت بودند از :
سید هادی اسلامی برای فیلم “بادیگارد (جلوه های بصری)
ایمان کرمیان برای فیلم ایستاده در غبار (جلوه های میدانی)
فرید ناظر فصیحی برای فیلم “نفس” (جلوه های بصری)
محمد رضا نجفی امامی برای فیلم رسوایی ۲ (جلوه های بصری)
که هیئت داوران، سیمرغ بلورین جلوه‌های ویژه میدانی را اهدا کرد به ایمان کرمیان برای فیلم ایستاده در غبار
ایمان کریمیان، دریافت کننده جایزه سیمرغ بلورین بهترین جلوه های ویژه میدانی پس از دریافت جایزه خود پشت تریبون رفت و از دستیارش و عوامل فیلم ایستاده در غبار تشکر کرد.
سیمرغ بلورین بهترین جلوه‌های بصری نیز اهدا شد به سید هادی اسلامی برای فیلم “بادیگارد
سید هادی اسلامی دریافت کننده جایزه سیمرغ بلورین بهترین جلوه های ویژه بصری برای فیلم بادیگارد، گفت: از خانواده، ه��کاران و عوامل فیلم بادیگارد تشکر میکنم و جایزه خود را برخلاف مهدویان به ابراهیم حاتمی کیا تقدیم می‌کنم.
نامزدهای بلورین بهترین چهره پردازی عبارت بودند از:
ایمان امیدواری برای فیلم های “زاپاس” و “بادیگارد”
عبدالله اسکندری و مهرداد میرکیانی برای فیلم “لانتوری”
شهرام خلج برای فیلم “ایستاده در غبار”
مهرداد میرکیانی برای فیلم های “نفس” و اژدها وارد می شود”
سعید ملکان برای فیلم های “ابد و یک روز” و امکان مینا”
سیمرغ بلورین چهره پردازی اهدا شد به سعید ملکان برای فیلم های “ابد و یک روز” و امکان مینا”
سعید ملکان پس از دریافت جایزه سیمرغ بلورین بهترین چهره پردازی، پشت تریوبن رفت و گفت: گله کردند از اینکه صحبت نکردم. از هیأت داوران فیلم های بخش نگاه نو و سودای سیمرغ و عوامل فیلم ابد و یک روز تشکر می‌کنم.
نامزدهای بهترین طراح صحنه و لباس عبارت بودند از:
محمد رضا شجاعی برای فیلم “ایستاده در غبار”
امیر حسین قدسی و نگار نعمتی برای فیلم “اژدها وارد می شود”
بهزاد کزازی برای فیلم “امکان مینا”
محسن نصراللهی و رعنا امینی برای فیلم “خشم و هیاهو”
اصغر نژاد ایمانی برای فیلم “نفس”
سیمرغ بلورین بهترین طراحی صحنه و لباس اهدا شد به محمد رضا شجاعی برای فیلم “ایستاده در غبار”
محمد رضا شجاعی دریافت کننده جایزه سیمرغ بلورین طراحی صحنه برای فیلم ایستاده در غبار پشت تریبون رفت و گفت: الفبای این کار را حاتمی کیا و نعمت الله به من آموختند. در ایستاده در غبار کار ما حخیلی ویژه بود و برخلاف پروداکشن بزرگی که داشتیم به خاطر همراهی های جناب والی نژاد هیچ خستگی احساس نکردیم.
نامزدهای دریافت جایزه بهترین صدا عبارت بودند از:
بهمن اردلان و سید علیرضا علویان برای فیلم “بادیگارد
سعید بجنوردی و محمد رضا دلپاک برای فیلم “لانتوری”
حسین بشاش و آرش قاسمی برای فیلم “خشم و هیاهو”
امین میرشکاری و سید علیرضا علویان برای فیلم “ابد و یک روز”
مهرشاد ملکوتی برای فیلم “ایستاده در غبار”
سیمرغ بلورین بهترین صدا اهدا می‌شود به سعید بجنوردی و محمد رضا دلپاک و محمدرضا مهدوی برای فیلم “لانتوری”
دلپاک، پس از دریافت جایزه بهترین صدابرداری، گفت: اینکه صدای فیلم لانتوری شنیده شد برای من خیلی ارزشمند است.کار ما پلی بک نیست، بلکه رکورد است و شاید نتوانم خوب صحبت کنم. اما می گویند همه مردم دنیا شاید به زبان های مختلف صحبت کنند، اما می توانند به یک زبان سکوت کنند، عزیزی در جمع ما نیست که ۲۰ روز است سکوت کرده است. جایزه خود را به یدالله نجفی تقدیم می‌کنم.
نامزدهای بخش بهترین موسیقی متن
کریستف رضایی برای فیلم “اژدها وارد می شود”
مسعود سخاوت دوست برای فیلم “نفس”
محمد رضا علیقلی برای فیلم “امکان مینا” و “دختر”
کارن همایونفر برای فیلم “بادیگارد”
پیمان یزدانیان برای فیلم “به دنیا آمدن”
سیمرغ بلورین بهترین موسیقی متن اهدا شد به محمد رضا علیقلی برای فیلم “امکان مینا” و “دختر”
علیقلی در جمع حاضر نبود و رضا میرکریمی برای دریافت این جایزه به روی سن آمد.
نامزدهای دریافت سیمرغ بلورین بهترین تدوین عبارت بودند از:
سجاد پهلوان زاده برای فیلم “ایستاده در غبار”
بهرام دهقانی برای فیلم “ابد و یک روز”
سپیده عبدالوهاب برای فیلم “به دنیا آمدن”
هایده صفی یاری برای فیلم “لانتوری”
محمد رضا موئینی و هدی موئینی برای فیلم “امکان مینا”
سیمرغ بلورین این بخش اهدا شد به بهرام دهقانی برای فیلم “ابد و یک روز”
بهرام دهقانی پس از دریافت سیمرغ بلورین بهترین تدوین برای فیلم ابد و یک روز گفت: سخت است در برابر این جمع حرف زدن. از هیأت داوران به سبب این قدردانی تشکر می‌کنم، این جایزه را از طرف دیگر همکارانم که نامزد دریافت این جایزه شدند، دریافت می‌کنم. خوشحالم که سعید روستایی و هم نسلانش اجازه نمی دهند سینما، بمیرد و از بین برود. برخلاف حرف هایی که عده ای خاص در این شب‌ها در تلویزیون می زدند، این ۱۲۰ سال که سینما به وجود آمده، به یمن وجود آن تمام مشکلات در دنیا حل خواهد شد و نسل جوان اجازه مرگ سینما را نخواهد داد.
نامزدهای بخش بهترین فیلمبرداری عبارت بودند از:
حمید خضوعی ابیانه برای فیلم “دختر”
هومن بهمنش برای فیلم “اژدها وارد می شود”
پیمان شادمان فر برای فیلم “خشم و هیاهو”
محمود کلاری برای فیلم “بادیگارد”
فرشاد محمدی برای فیلم “امکان مینا”
سیمرغ بلورین بهترین فیلمبرداری اهدا شد به پیمان شادمان فر برای فیلم “خشم و هیاهو”
۲۰:۳۷: از تشویق بی‌شمار حضار تا کنایه سلوکی به فراستی/˝ابد و یک روز˝ سالن را منفجر کرد
هیئت داوران بخش نگاه نو سی و چهارمین جشنواره فیلم فجر “ابد و یک روز” به کارگردانی سعید روستایی را شایسته دریافت سیمرغ بلورین بخش کارگردانی نیز اعلام کرد.
سعید روستایی با حضور روی سن برای دریافت جایزه این بخش با تشویق بسیار زیاد مواجه شد. محمد سلوکی مجری مراسم اختتامیه جشنواره فیلم فجر با کنایه بیان کرد آقای فراستی در سالن حضور دارند. تا اینکه روستایی پشت میکروفن آمد و دوباره با تشویق همراه شد.
روستایی پس از دریافت جایزه گفت: قدم اول اطمینان است. هیچ‌کس حتی برای لحظه‌ای این فیلمنامه را باز نمی‌کرد که بخواند. من از آقای سعید ملکان تهیه‌کننده فیلم تشکر می‌کنم.
روستایی در پایان آنقدر تحت تأثیر قرار گرفت که سکه‌ها و جایزه‌اش از دستش افتاد.
هیئت داوران بخش نگاه نو در ادامه “ابد و یک روز” را به عنوان بهترین فیلم این بخش نیز معرفی کرد. سیمرغ بلورین این بخش به سعید ملکان تهیه کننده این اثر اهدا شد.
“ابد و یک روز” در بخش سودای سیمرغ نیز در ۱۰ بخش نامزد دریافت جایزه است. اولین فیلم بلند داستانی روستایی در بخش‌های بهترین فیلم، کارگردانی، بازیگر نقش اول زن (پریناز ایزدیار)، بازیگر نقش اول مرد (پیمان معادی)، بازیگر نقش مکمل زن (شیرین یزدان‌بخش)، بازیگر نقش مکمل مرد (نوید محمد‌زاده)، فیلمنامه (روستایی)، تدوین (بهرام دهقانی)، صدا (امین میرشکاری و سید علیرضا علویان) و چهره‌پردازی (سعید ملکان) شانس دریافت جوایز بخش سودای سیمرغ را دارد.
از سوی دیگر سیمرغ بلورین هیئت داوران بخش نگاه نو به محمدحسین مهدویان برای فیلم “ایستاده در غبار” اعطاء شد او نیز با تشویق‌های مکرر حاضران روبرو شد.
مهدویان بعد از دریافت جایزه خود گفت: امیدوارم قدر بزرگان سینمای ایران را بدانیم. خیلی حیف بود که ابراهیم حاتمی کیا در این سالن نیست. من با رخصت از ابراهیم حاتمی کیا این جایزه را می‌گیرم.
۲۰:۳۵: حاتمی کیا صاحب سیمرغ شد
دومین انتقاد را به نبود ابراهیم حاتمی کیا، هادی اسلامی کلید زد و سیمرغ بلورین خود را به کارگردان فیلم سینمایی بادیگارد تقدیم کرد. با این حساب باید گفت ابراهیم حاتمی کیا صاحب سیمرغ شد آن هم از دست سینماگران. این دومین واکنش به نبود حاتمی کیا در اختتامیه فجر تا اینجای اختتامیه است.
۲۰:۳۴: ریتم اختتامیه تند است
پا فشاری به روی اشتباهات از دیگر نکاتی است که در اختتامیه سی و چهارمین جشنواره فیلم فجر به چشم می خورد. بهرام رادان که در افتتاحیه همین جشنواره به روی صحنه آمده بود تا بتواند جذابیت های برنامه را دو.چندان کند که ابدا چنین اتفاقی نیفتاد و بر عکس حوصله حاضران به انتها رسیده بود در اختتامیه نیز برای اعلام برندگان بخش سودای سیمرغ به روی صحنه آمد البته ریتم برنامه تند است و همه چیز با اجرای سلوکی به سرعت پیش می رود.
۲۰:۳۳: بهرام رادان بازیگر در کنار مهدی سلوکی اهدای جوایز بخش سودای سیمرغ را برعهده دارد.
۲۰:۲۷: پریناز ایزدیار در اختتامیه جشنواره فیلم فجر لحظه به لحظه با اختتامیه جشنواره فجر
۲۰:۲۳: بهرام رادان که برای اجرای بخش اعلام برگزیدگان سوای سیمرغ به روی صنه آمده بود گفت: همیشه قبل از برگزاری جشنواره همه دنبال نامهای بزرگ بودند اما امسال جشنواره پوست اندازی کرد و گمنام و با نام کنار هم هستند.
۲۰:۲۲: محمد حسین مهدویان کارگردان فیلم «ایستاده در غبار» بعد از دریافت لوح تقدیر خود گفت:ما مانند حاتمی‌کیا هر روز متولد نمی‌شویم امیدوارم قدر بزرگان سینمای ایران را بدانیم حیف است که حاتمی کیا امشب اینجا نیست.من با رخصت از حاتمی کیا جایزه را با خودم میبرم.
۲۰:۲۰: گلایه‌های برنده جایزه بهترین انیمیشن جشنواره فیلم فجر
محمد امید همدانی که روز پنجشنبه در مراسم اختتامیه جشنواره فیلم فجر برای فیلم “فهرست مقدس” جایزه ویژه بهترین انیمیشن را کسب کرد و بعد از دریافت جایزه‌اش گفت: بخش پویانمایی در جشنواره فیلم فجر حضور داشت و هشت انیمیشن هم در این دوره بود، اما دغدغه ما سیمرغ گرفتن نیست، بلکه دیده شدن است. مخاطب من علاوه بر مردم، مسئولین کشور هم هستند.
وی در ادامه بیان کرد: “شاهزاده روم” در جشنواره سی و سوم مورد استقبال قرار نگرفت اما از خیلی از سیمرغ‌ها بیشتر فروخت. جا داشت این فیلم‌ها دیده شوند. فارغ از همه سرمایه‌های خصوصی و دولتی. ما در مرحله اثبات انیمیشن هستیم. فکر می‌کنم این اثبات باید تکرار شود و در سال‌های آینده نگاه درست‌تری به انیمیشن شود.
۲۰:۱۷: اولین انتقاد نسبت به عدم حضور حاتمی کیا کلید خورد
کارگردان فیلم سینمایی «ایستاده در غبار» اولین عکس العمل نسبت به عدم حضور کارگردان فیلم سینمایی بادیگارد نشان داد.محمد حسین مهدویان گفت: هر روز امثال ابراهیم حاتمی کیا در این سرزمین متولد نمی شوند، ای کاش امشب او در اختتامیه حضور داشت.
۲۰:۱۶: محمد معتمدی هم نتوانست یخ اختتامیه را آب کند
تا به اینجای برنامه سیمرغ های بخش های انیمشن؛ هنر و تجربه و مستند پر کشیدند و دست کارگردان فیلم مستند A157 که یک مستند ارزشی است خالی نماند و محمد رضا اصلانی از حاضرین خواست بایستند تا اعتراض خود را برای از بین رفتن خشونت نشان دهند.
حالا نوبت به اجرای محمد معتمدی رسید تا حال و هوای سرد و یخ سالن را تغییر دهد چرا که بر خلاف سال های گذشته به واقع شور و هیجانی را که از اختتامیه فیلم فجر سراغ داریم در سالن و میان حاضرین نمی بینیم و بعید است محمد معتمدی فضای یخ اختتامیه را بشکند.
۲۰:۱۱: برندگان بخش «نگاه نو»
نامزدهای بهترین کارگردانی این بخش عبارت بودند از:
ابد و یک روز به کارگردانی سعید روستانی
ایستاده در غبار به کارگردانی محمد حسین مهدویان
متولد ۶۵ به کارگردانی مجید توکلی
برادرم خسرو به کارگردانی احسان بیگلری
لاک قرمز به کارگردانی سید جمال سید حاتمی
که سیمرغ بلورین بهترین کارگردانی نگاه نو اهدا شد به سعید روستایی برای فیلم «ابد و یک روز»
سعید روستایی که با استقبال ویژه‌ای از سمت حاضرین در سالن مواجه شد گفت: خدا را شکر می‌کنم که توانستم بین بزرگان کشورم حضور پیدا کنم. آقا ملکان تنها کسی بود که در حالی که بقیه این فیلم نامه در طول این دوسال باز نمی‌کرد که بخواند، مرا حمایت کرد.
جایزه ویژه هیئت داوران بخش نگاه نو اهدا شد به محمدحسین مهدویان برای فیلم «ایستاده در غبار»
محمد حسین مهدویان پس از دریافت جایزه خود، به پشت تریبون رفت و گفت: خیلی تشکر می کنم از هیأت داوران و تبریک می گویم به سعید روستایی به خاطر جایزه ای که گرفت. از همسر و پدر و مادرم به خاطر سختی هایی که به خاطر شغل من کشیدند تشکر می کنم. مانند ابراهیم حاتمی کیا، هر روز در سینمای ایران به این راحتی تولید نمی شوند، خیلی حیف است که او امشب اینجا نیست. زیبایی این است که وقتی ما جایزه می گیریم این بزرگان اینجا حضور داشته باشند.
نامزدهای بهترین فیلم عبارت بودند از :
ابد و یک روز به تهیه کنندگی سعید ملکان
ایستاده در غبار به تهیه کنندگی حبیب والی نژاد
متولد ۶۵ به تهیه کنندگی محمد مهدی عسگرپور
لاک قرمز به تهیه کنندگی مجید مجیدی و کامران مجیدی
خانه ای در خیابان چهل و یکم به تهیه کنندگی سید محمود رضوی
سیمرغ بلورین بهترین فیلم اهدا شد به فیلم ابد و یک روز به تهیه کنندگی سعید ملکان
۲۰:۰۲: برندگان بخش «سینماحقیقت»
در بخش بهترین فیلم مستند، ضمن تقدیر از محمد شکیبا نیا برای فیلم «زمناکو» سیمرغ بلورین به بهروز نورانی پور برای فیلم «A157» اهدا شد.
همچنین ضمن تقدیر از هادی معصومی برای فیلم «خان بی خان» سیمرغ بلورین بهترین کارگردانی به مهرداد اسکویی برای کارگردانی فیلم «رویاهای دم صبح» تقدیم شد.
در بخش بهترین دستاورد فنی و هنری ضمن تقدیر از مهدی آزادی برای فیلم «A157» سیمرغ بلورین به رضا تیموری برای تصویربرداری مستند «اهالی یک طرفه» اهدا شد.
پیش از آغاز مراسم جمعیتی از مردم که کارت حضور در اختتامیه را ندارند پشت درهای سالن همایش های برج میلاد حضور یافته بودند که همین امر امکان ورود را برای مهمانان مراسم دشوار کرده بود.
در این مراسم برندگان بخش های سودای سیمرغ، نگاه نو، سینماحقیقت و هنر و تجربه معرفی می‌شوند.
این دوره از جشنواره فیلم فجر به دبیری محمد حیدری برگزار شد.
۱۹:۵۶: اهدای جوایز بخش مستند
نامزدهای بخش بهترین دستاورد فنی و هنری عبارت بودند از:
رضا تیموری برای تصویربرداری فیلم اهالی خیابان یک‌طرفه
مهدی آزادی برای تصویربرداری A157
سید حسن سیدی پریشان برای تصویربرداری فیلم خاطرات خانه متروک
مهدی حدادی برای تصویربرداری رؤیاهای دم صبح
هادی معصوم‌دوست برای تدوین فیلم خوان بی خان.
ضمن تقدیر از مهدی آزادی برای تصویربرداری A157، سیمرغ بلورین اهدا می‌شود به رضا تیموری برای تصویربرداری فیلم اهالی خیابان یک‌طرفه
نامزدهای بخش بهترین کارگردانی عبارتند بودند از:
مهرداد اسکویی برای کارگردانی رؤیاهای دم صبح
بهروز نورانی‌پور برای کارگردانی A157
هادی معصوم‌دوست برای فیلم خوان بی خان
رضا فرهمند و کمیل سهیلی برای فیلم آزادی
لقمان خالدی برای کارگردانی فصل هرس
که ضمن تقدیر از هادی معصوم‌دوست برای فیلم خوان بی خان سیمرغ بلورین بهترین کارگردانی تقدیم می‌شود به مهرداد اسکویی برای کارگردانی رؤیاهای دم صبح
اسکویی در سخنان کوتاهی گفت: نشان دادن رنج گاهی برای جلوگیری از ایجاد رنج است. وقتی مستندی می سازیم از یک رنج اجتماعی می خواهیم آلارم دهیم که زندگی بهتری داشته باشیم.
نامزدهای بهترین فیلم مستند عبارت بودند از:
رؤیاهای دم صبح به‌تهیه‌کنندگی مهرداد اسکویی
A157 به‌تهیه‌کنندگی بهروز نورانی‌پور
زمناکو به‌تهیه‌کنندگی محمد شکیبانیا
خوان بی خان به‌تهیه‌کنندگی محسن استادعلی و نسرین عبدی
که ضمن تقدیر از زمناکو به‌تهیه‌کنندگی محمد شکیبانیا سیمرغ بلورین تقدیم شد به ۱۵۷ به‌تهیه‌کنندگی بهروز نورانی‌پور
بهروز نورانی پور پس از دریافت جایزه خود گفت: همه شادی دریافت جایزه برای این فیلم رو تقدیم می کنم به همسرم که با تمام وجودش من را حمایت کرد در دوران انجام یک کار خطرناک و پر استرس. خدای بزرگ را سپاس می گویم که توفیق شد در این رویداد بزرگ، اثر من جایزه بگیرد. در این کار پدرم را از دست دادم و امید می کشم که او را در قیامت مجدداً ملاقات کنم.از دوست بزرگم رزاق کریمی که در این دوره به بچه های مستند ساز شخصیت و شأن داد، تشکر می‌کنم.
اصلانی،یکی از دواران بخش مستند جشنواره نیز پس از اعطای جایزه این فیلم گفت: درعین اینکه این فیلم را ستایش می کنم می‌خواهم که بلند شویم و یکپارچه در اعتراض به جنایتی که در سوریه علیه هموطنان کرد ما در حال اتفاق افتادن است، اعتراض کنیم. ما ملت ابراهیم هستیم و نژاد کرد نژاد اصیل ایرانی است و این ستم تنها بر آن ها نیست و بر بشریت است. امیدوارم این نیروهای بین المللی متوجه این ستم شوند، و آینده ما بی ستم باشد.
۱۹:۵۵: خالی کردن جای زنده یاد ایرج کریمی با ریختن اشک های مادرانه
تشویق ایستاده حاضرین برای مادر زنده یاد ایرج کریمی که چندی پیش دار فانی را وداع گفت. او از میان جمعیت به سختی با کمک عصا به روی صحنه آمد و با بغض در گلو جای ایرج کریمی را خالی کرد.
۱۹:۵۴: جای عکاسان مناسب نیست
از دیگر نکاتی که می توان در ادامه برگزاری این مراسم به آن اشاره کرد جایگاه پراکنده خبرنگاران در سالن است که خلاف سال های گذشته در کنار هم قرار ندارند همچنین دوربین ها جایگاه مناسبی را برای قرار گرفتن در سالن انتخاب نکردند و در مقابل دیدگان حاضرین هستند البته در شرایطی که سیمرغ های بخش انیمیشن و هنر و تجربه پر کشیدند، صندلی های خالی به تعداد قابل توجهی به چشم می آیند.
۱۹:۵۲: علی‌رغم شروع مراسم اختتامیه جشنواره فیلم فجر، تعداد زیادی از مردم برای حضور در این مراسم جلوی ورودی سالن همایش‌ها ازدحام کرده‌اند. لحظه به لحظه با اختتامیه جشنواره فجر
۱۹:۵۰: برندگان بخش «هنر و تجربه»
از بین نامزدهای بخش «هنر و تجربه» شامل «چهارشنبه» به کارگردانی سروش محمدزاده، «سگ و دیوانه عاشق» به کارگردانی علی محمد قاسمی، «ممیرو» به کارگردانی هادی محقق، «نیم رخ ها» به کارگردانی زنده یاد ایرج کریمی و «یک شهروند کاملا معمولی» به کارگردانی مجید برزگر تندیس ویژه این بخش تقدیم شد به سروش محمدزاده برای کارگردانی «چهارشنبه».
دومین تندیس این بخش به زنده یاد ایرج کریمی تقدیم شد.
۱۹:۴۹: برندگان بخش انیمیشن
اولین بخش از اهدای جوایز مراسم اختتامیه سی و چهارمین جشنواره فیلم فجر به معرفی برگزیدگان بخش پویانمایی اختصاص داشت.
جایزه ویژه این بخش ضمن تقدیر از مجید اسماعیلی برای فیلم «پادشاه آب»، به حامد کاتبی برای کارگردانی فیلم «در مسیر باران» اهدا شد.
جایزه بهترین فیلم انیمیشن به محمد امین همدانی برای انیمیشن «فهرست مقدس» تقدیم شد.
همدانی در این مراسم عنوان کرد: امسال ۸ انیمیشن در جشنواره شرکت کرد و باعث شگفتی شد. دغدغه ما سیمرغ نیست و دغدغه‌مان دیده شدن است. مخاطب ما مسئولان فرهنگی کشور است.
وی ادامه داد: در سالی که انیمیشن نام داشت و «شاهزاده روم» با وجود بی‌مهری‌ها به خوبی فروخت و دیده شد، ۸ انیمیشن در جشنواره حاضر شدند، انیمیشن‌هایی که خودشان روی پای خودشان ایستادند. در زمانی که انیمیشن می‌خواهد خودش را ثابت کند، ما امیدواریم که به این بخش توجه بیشتری شود.
۱۹:۴۷: اجرای مراسم توسط محمد سلوکی: لحظه به لحظه با اختتامیه جشنواره فجر ۱۹:۴۵: اولین عکس ها از مراسم اختتامیه: لحظه به لحظه با اختتامیه جشنواره فجر
لحظه به لحظه با اختتامیه جشنواره فجر
لحظه به لحظه با اختتامیه جشنواره فجر
لحظه به لحظه با اختتامیه جشنواره فجر
لحظه به لحظه با اختتامیه جشنواره فجر
لحظه به لحظه با اختتامیه جشنواره فجر
لحظه به لحظه با اختتامیه جشنواره فجر
لحظه به لحظه با اختتامیه جشنواره فجر
۱۹:۳۹: قرار بود که مراسم اختتامیه سخنرانی نداشته باشد. اما اولین بخش برنامه سخنرانی محمد حیدری دبیر جشنواره فیلم فجر است که در قالب نامه او به دبیر جشنواره قرائت شد.
دبیر جشنواره فیلم فجر: سینما المپیک نیست
در این نامه آمده بود:
سلام
این نامه را برای شما می نویسم شاید عجیب باشد که خودت برای خودت نامه بنویسی و خودت به خودت بگویی که چگونه می توانی بهتر باشی یا کجای این راه را باید دوباره ترمیم کنی؛ هیچ قاضی و محکمه ای جز وجدان نمی تواند انسان را با خودش رو به رو کند و از این دیدار در میعادگاه مفهوم عمل باکی نداشته باشد، پس… من محمد حیدری متولد سال ۱۳۴۹ زاده ایران، همین خاک پر غرور برای شما آقای حیدری دبیر محترم فجر می نویسم، جایگاهی که در آن قرار گرفته ای نه متعلق به تو نه بسیاری دیگر پیش و پس از توست، روخانه ای است که محل گذر است و دوباره از آن نمی توان گذشت.
بیاموز از آن فرهنگ مدارا را که نیازمند جامعه مدنی امروز است به دوستان نزدیک باش و به رقیبان نزدیکتر. بگذار شنیدن از ��عف های خویش را بیاموزیم، بیاموز جشنواره آوردگاه سلیقه هاست. قیاس در کار هنری امری نسبی است و انتخاب سخت ترین کار است اما چاره ای جز انتخاب نیست و همین انتخاب است که تراژدی را می سازد، زندگی را می سازد و در کنار رقابت، رفاقت را می سازد.
آقای حیدری یاد بگیر امسال و این جشنواره می گذرد سیمرغ را تو نمی دهی. دیگران می گیرند و این هر دو در خانواده بزرگ سینما شکر خداوند را طلب می کند و تنگ نظری را در این میان جایی نیست چرا که مهم برنده شدن نیست و بیاموز که اصلا بردی و باختی وجود ندارد، سینما المپیک نیست، تصویری برای تشریح اندیشه هاست و به اشتراک گذاشتن خویش با دیگران با آینه ای در دست در برابر جامعه ای که نسبت به آن همگی مسئولیم… و مردمانی شریف که ما را می بینند و قضاوتمان می کنند.
از تو می خواهم سروری فرو افتاده باشی و باور داشته باش تو نیز کامل نبودی و نخواهی بود، در رفع ضعف ها و نقص های خویش بکوشی و اگر حسنی بود فراموشش کنی. دیگر آنکه بدانی همدلی و تعامل مسیری است برای ساختن چیزهایی است که نداریم تو را آقای حیدری و سینماگران این مُلک را به عنوان یک مخاطب سینما، به مدارا، همدلی و تعامل با یکدیگر و دوستی و صلح و پرهیز از هر گونه قضاوت و داوری دعوت می کنیم. امید، امید، امید نقشی که آینده را می سازد.
۱۹:۳۷: از لحظاتی قبل برج میلاد میزبان تعدادی از هنرمندان و دعوت شدگان به مراسم اختتامیه جشنواره سی و چهارم فیلم فجر است که آرام آرام در حال وارد شدن به سالن مرکز همایش های برج میلاد هستند. لحظه به لحظه با اختتامیه جشنواره فجر
۱۹:۳۲: حسین فریدون مشاور عالی رئیس جمهور در این مراسم حضور دارد.
۱۹:۳۰: داوران به اختتامیه جشنواره فیلم فجر رفتند
جلسه جمع بندى داوران از ساعت ٣ به پایان رسیده اما ظاهرا به هیچکس اجازه حروج داده نشده و امسال قراراست براى لو نرفتن برندها تمام داوران به صورت دسته جمعى از جلسه جمع بندى به سمت برج میلاد بیایند.
ولى آن طور که شنیده میشود امسال یک غافلگیرى تمام عیار در نوع انتخاب داوران وجود دارد…!!باید منتظر امشب و ترکیب برنده ها باشیم.
ابوالحسن داوودی، محمد داوودی، مجتبی راعی، سید جمال ساداتیان، منوچهر شاهسواری، مهدی فخیم زاده و نیکی کریمی هیات داوران سی و چهارمین جشنواره فیلم فجر را شامل می‌شدند.
۱۹:۲۵: سلوکی: لطفا صندلی ها را پر کنید!
آغاز سی وچهارمین جشنواره فیلم فجر همراه با صندلی های خالی باعث شد مجری برنامه از حاضرین بخواهد سریع تر جاهای خالی را پر کنند این در حالی است که جمعیت زیادی در مقابل یک درب که برای ورود تعبیه شده است ایستاده اند که کار را برای ورود مدعوین سخت کرده است گفتنی است دبیر جشنواره برای خودش نیز نامه ای نوشت و نکاتی را گوش زد کرد که مدارا کردن و نزدیکی با دوستان جزو پند هایی بود که به خود می داد.
۱۹:۲۴: کارگردانی مراسم اختتامیه به عهده محمد پرویزی است که وی چندین پیش کارگردانی مراسم اهتتامیه جشنواره کودک همدان را نیز بر عهده داشته است.
تقریباً نزدیک به ۹۰ درصد از مراسم اختتامیه از LED و ۱۰ درصد سازه برای تکمیل آن استفاده شده است. لحظه به لحظه با اختتامیه جشنواره فجر
۱۹:۲۳: نکات امنیتی نیز در مجموعه کاخ جشنواره برقرار است و کنترل می‌شود.
۱۹:۲۳: افراد حاضر در سالن، جمعی از هنرمندان و سینماگران به همراه اصحاب رسانه هستند که در مقابل درب‌های ورودی کاخ جشنواره چهره‌هایی تجمع کرده‌اند که هیچ ارتباطی به جشنواره ندارند و تنها در تلاش هستند تا خود را به کاخ جشنواره برسانند.
۱۹:۱۸: نامزدهای دریافت سیمرغ بلورین بخش نگاه نو
بهترین فیلم
«ابد و یک روز» به تهیه‌کنندگی سعید ملکان
«ایستاده در غبار» به تهیه‌کنندگی حبیب والی‌نژاد
«متولد ۶۵» به تهیه‌کنندگی محمدمهدی عسگرپور
«لاک قرمز» به تهیه‌کنندگی مجید مجیدی و کامران مجیدی
«خانه‌ای در خیابان چهل و یکم» به تهیه‌کنندگی سیدمحمود رضوی
بهترین کارگردانی
«ابد و یک روز» به کارگردانی سعید روستایی
«ایستاده در غبار» به کارگردانی محمدحسین مهدویان
«متولد ۶۵» به کارگردانی مجید توکلی
«برادرم خسرو» به کارگردانی احسان بیگلری
«لاک قرمز» به کارگردانی سیدجمال سیدحاتمی
نامزدهای سودای سیمرغ
بهترین کارگردانی
کمال تبریزی برای کارگردانی فیلم “امکان مینا”
سعید روستایی برای کارگردانی فیلم “ابد و یک روز”
فرزاد موتمن برای کارگردانی فیلم “آخرین بار کی سحر را دیدی؟”
محمد حسین مهدویان برای کارگردانی فیلم “ایستاده در غبار”
سید رضا میرکریمی برای کارگردانی فیلم “دختر”
بهترین بازیگر نقش اول زن
پریناز ایزدیار برای فیلم “ابد و یک روز”
ساره بیات برای فیلم “آاادت نمی کنیم”
مینا ساداتی برای فیلم “امکان مینا”
طناز طباطبایی برای فیلم “خشم و هیاهو”
الهام کردا برای فیلم ” به دنیا آمدن”
بهترین بازیگر نقش اول مرد
فرهاد اصلانی برای فیلم “دختر”
پرویز پرستویی برای فیلم “بادیگارد”
رضا کیانیان برای فیلم “کفش هایم کو”
پیمان معادی برای فیلم “ابد و یک روز”
نوید محمد زاده برای فیلم “خشم و هیاهو”
بهترین بازیگر نقش مکمل زن
بهنوش بختیاری برای بازی در فیلم “من”
مریلا زارعی برای فیلم “دختر”
ژاله صامتی برای فیلم “آخرین بار کی سحر را دیدی؟”
شبنم مقدمی برای فیلم های “زاپاس” و “نفس”
شیرین یزدان بخش برای فیلم “ابد و یک روز”
بهترین نقش مکمل مرد
حمیدرضا آذرنگ برای فیلم “آآادت نمی‌کنیم”
امیر جدیدی برای فیلم “من”
سیامک صفری برای فیلم “آخرین بار کی سحر را دیدی؟”
آذرخش فراهانی برای فیلم “مالاریا”
نوید محمد زاده برای فیلم “ابد و یک روز”
بهترین فیلمبرداری
حمید خضوعی ابیانه برای فیلم “دختر”
هومن بهمنش برای فیلم “اژدها وارد می شود”
پیمان شادمان فر برای فیلم “خشم و هیاهو”
محمود کلاری برای فیلم “بادیگارد”
فرشاد محمدی برای فیلم “امکان مینا”
بهترین تدوین
سجاد پهلوان زاده برای فیلم “ایستاده در غبار”
بهرام دهقانی برای فیلم “ابد و یک روز”
سپیده عبدالوهاب برای فیلم “به دنیا آمدن”
هایده صفی یاری برای فیلم “لانتوری”
محمد رضا موئینی و هدی موئینی برای فیلم “امکان مینا”
بهترین موسیقی متن
کریستف رضایی برای فیلم “اژدها وارد می شود”
مسعود سخاوت دوست برای فیلم “نفس”
محمد رضا علیقلی برای فیلم “امکان مینا” و “دختر”
کارن همایونفر برای فیلم “بادیگارد”
پیمان یزدانیان برای فیلم “به دنیا آمدن”
بهترین صدا
بهمن اردلان و سید علیرضا علویان برای فیلم “بادیگارد
سعید بجنوردی و محمد رضا دلپاک برای فیلم “لانتوری”
حسین بشاش و آرش قاسمی برای فیلم “خشم و هیاهو”
امین میرشکاری و سید علیرضا علویان برای فیلم “ابد و یک روز”
مهرشاد ملکوتی برای فیلم “ایستاده در غبار”
بهترین طراح صحنه و لباس
محمد رضا شجاعی برای فیلم “ایستاده در غبار”
امیر حسین قدسی و نگار نعمتی برای فیلم “اژدها وارد می شود”
بهزاد کزازی برای فیلم “امکان مینا”
محسن نصراللهی و رعنا امینی برای فیلم “خشم و هیاهو”
اصغر نژاد ایمانی برای فیلم “نفس”
بهترین چهره پردازی
ایمان امیدواری برای فیلم های “زاپاس” و “بادیگارد”
عبدالله اسکندری و مهرداد میرکیانی برای فیلم “لانتوری”
شهرام خلج برای فیلم “ایستاده در غبار”
مهرداد میرکیانی برای فیلم های “نفس” و اژدها وارد می شود”
سعید ملکان برای فیلم های “ابد و یک روز” و امکان مینا”
بهترین جلوه های ویژه میدانی و جلوه های ویژه بصری
سید هادی اسلامی برای فیلم “بادیگارد (جلوه های بصری)
ایمان کرمیان برای فیلم ایستاده در غبار (جلوه های میدانی)
فرید ناظر فصیحی برای فیلم “نفس” (جلوه های بصری)
محمد رضا نجفی امامی برای فیلم رسوایی ۲ (جلوه های بصری)
بهترین فیلمنامه
فرهاد توحیدی و مرتضی اصفهانی برای فیلمنامه “امکان مینا”
سعید روستایی برای فیلمنامه “ابد و یک روز”
امیر عربی برای فیلمنامه “آخرین بار کی سحر را دیدی؟”
مهران کاشانی برای فیلمنامه “دختر”
محمد حسین مهدویان برای فیلمنامه “ایستاده در غبار”
بهترین فیلم
منوچهر محمدی برای تهیه کنندگی فیلم “امکان مینا”
سعید ملکان برای تهیه کنندگی فیلم “ابد و یک روز”
فرزاد موتمن برای تهیه کنندگی فیلم “آخرین بار کی سحر را دیدی؟”
سید رضا میرکریمی برای تهیه کنندگی فیلم “دختر”
حبیب والی نژاد برای تهیه کنندگی فیلم “ایستاده در غبار”
0 notes
cinema-cinema1 · 7 years
Text
دانستنی های خواندنی سینمایی و تلویزیونی
دانستنیهای سینمایی و تلوزیونی آیا میدانستید : شادمهرعقیلی یکی از نوازندگان رسمی واحد موسیقی سازمان صدا و سیما بود
آیا میدانستید : محمدعلی کشاورز بازیگر توانای سینمای ایران به تنهایی زندگی می کند
آیا میدانستید : فرزند ارشد داود رشیدی به نام فرهاد مدرک علمی پروفسوری دارد
آیا میدانستید : پدر محمد رضا گلزار یک مهندس عالی رتبه ی ساختمان است
آیا میدانستید : سیاوش خیرابی اصالتا آذری بوده و از اهالی منطقه خیراب تبریز به حساب می آید
آیا میدانستید : درنا مدنی یکی از بهترین دستیاران کارگردان در سینما دختر خانم رویا تیموریان است
آیا میدانستید : ورود الناز شاکردوست به دنیای بازیگری کاملا اتفاقی بوده و جایگزین هم دانشکده ای خود شده است
آیا میدانستید : علی لهراسبی زمانی مربی سرود در کانون پرورش فکری کودکان بود
آیا میدانستید : ملیکا زارعی ( خاله شادونه ) مجری برنامه های کودک خواهر مریلا زارعی بازیگر سرشناس سینماست
آیا میدانستید : شهاب حسینی علاقه ی شدیدی به گویندگی رادیو دارد و یکی از آرزوهای او راه اندازی یک رادیوی خصوصی در منطقه لواسان است
آیا میدانستید : پدر رضا کیانیان عاشق بازیگری بود . اما وقتی آقا رضا برای حضور پدرش در یک فیلم خوب پادرمیانی کرد درست یک هفته مانده به شروع کار پدر ایشان دار فانی را وداع گفت
آیا میدانستید : مهران مدیری یک بیلیارد باز قهار است و تقریبا هیچ کسی حریف او در اسنوکر نمی شود . درست برعکس چیزی که در مرد هزار چهره دیده اید
آیا میدانستید : فاطمه معتمد آریا و حمید جبلی از عروسک گردان های مجموعه ی ماندگار مدرسه موشها بودند
آیا میدانستید : در صحنه تعقیب و گریز خانم افشار و محمد رضا گلزار در فیلم آتش بس زمین خوردن آقای سوپراستار کاملا اتفاقی و طبیعی بوده و دقیقا به همین دلیل مورد استفاده قرار گرفته است
آیا میدانستید : اتومبیل شهاب حسینی در فیلم سوپراستار (پرادوی سفید ) متعلق به خانم میلانی بوده و ایشان علاقه ی زیادی به این ماشین دارد
آیا میدانستید : احمد پور مخبر برای تست بازیگری پسرش سر کار عطاران رفته بود اما خودش قبول شد ! حالا پسرش مدیر برنامه های اوست
آیا میدانستید : حامد بهداد علاقه شدیدی به مارلون براندو دارد و در تمام پیامک های خصوصی خودش را براندو معرفی می کند
آیا میدانستید : تنها سوپراستار ایرانی که اهمیت چندانی به نوع اتومبیل خودش نمی دهد خانم هدیه تهرانی است و او زمانی یک پراید سفید داشت
آیا میدانستید : مرضیه برومند علاقه زیادی به بازیگری دارد و در چند ساخته ی خوش نقش کوتاهی بازی کرده است
آیا میدانستید : داستان فیلم ارتفاع پست تفاوت های بسیار زیادی با داستان واقعی آن دارد و برخی از پرسنل امنیت پرواز از این بابت گلایه دارند
آیا میدانستید : دیالوگ ماندگار – همه ی عمر دیر رسیدیم – در فیلم سوته دلان پیشنهاد جمشید مشایخی به مرحوم علی حاتمی بوده است
آیا میدانستید : تمام صحنه های اکشن سریال معروف خواب و بیدار را رویا نونهالی خودش بازی کرده و هیچ بدل کاری در کار نبوده است
آیا میدانستید : سعید پیردوست و مسعود کیمیایی و فرامرز قریبیان در دوران مدرسه پشت یک نیمکت می نشستند و هنوز هم رفقای درجه یک هم هستند
آیا میدانستید : تهمینه میلانی و سیروس مقدم هردو دستیاران ویژه مسعود کیمیایی در دهه ی شصت بودند
نستید : شهاب حسینی به همراه نادر سلیمانی و سعید آقاخانی و … یک گروه تئاتر طنز داشتند که بارها در شهرستانها برنامه اجرا کرده بودند
آیا میدانستید : مهران مدیری در سالهای دور به اتفاق دوستانش در جبهه جنگ برای تقویت روحی رزمنده ها نمایش طنز اجرا می کرد
آیا میدانستید : کویتی پور پس از انتشار موفق اولین آلبوم غریبانه تبدیل به جدی ترین دشمن مجید رضازاده سازنده ی همان آلبوم شد
آیا میدانستید : بهنوش بختیاری زمانی که منشی صحنه فیلم مهرجویی بود هرگز تصور نمی کرد که روزی بازیگر شاخص طنز خواهد شد
آیا میدانستید : مهران مدیری کار سخت گرداندن عروسک ربات در فیلم دیگه جه خبر را بر عهده داشت
آیا میدانستید : مدیر برنامه های مهتاب کرامتی خواهر یک بازیگر معروف دیگر به نام سپیده اعلایی است
آیا میدانستید : مرحوم ناصر عبداللهی اولین بار توسط اقبال واحدی کشف و در برنامه سفرنامه صبا به مردم معرفی شد
0 notes
cinema-cinema1 · 7 years
Text
نرخ جدید بلیط های سینما در سال ۹۵
نرخ بلیط های سینما
به گزارش مشرق، غلامرضا فرجی سخنگوی شورای صنفی نمایش قیمت بلیت سینماها در تهران برای چهار گروه از مجموعه سینماها اعلام کرد. این قیمت ها از اول فروردین ماه اجرایی می‌شود.
بر این اساس قیمت بلیط سینماها در تهران برای ۴ گروه مشخص شده:
سینماهای مدرن: روزهای پنج شنبه و جمعه ۱۰ هزارتومان/ سایر روزها ۸ هزار تومان/ سه شنبه‌ها ۵ هزار تومان
سینماهای ممتاز: روزهای پنج شنبه و جمعه ۷ هزار تومان/ سایر روزها ۶ هزار تومان/ سه شنبه ها ۴ هزار تومان
سینماهای درجه یک: روزهای پنج شنبه و جمعه ۶ هزار تومان/ سایر روزها ۵ هزار تومان/ سه شنبه ها ۳ هزار تومان
سینماهای درجه دو: روزهای پنج شنبه و جمعه ۵ هزار تومان/ سایر روزها ۴ هزار تومان/ سه شنبه ها ۲۵۰۰ تومان
در اکران نوروزی سال ۹۵ که از ۲۶ اسفند ماه سال ۹۴ آغاز شده است ۵ فیلم سینمایی روی پرده می رود که از جمله این فیلم ها می توان به «بادیگارد» به کارگردانی ابراهیم حاتمی کیا، «کفشهایم کو؟» به کارگردانی کیومرث پوراحمد، «ابد و یک روز» به کارگردانی سعید روستایی، «۵۰کیلو آلبالو» و «خشم و هیاهو» به کارگردانی هومن سیدی اشاره کرد.
همچنین فیلم‌های «من سالوادور نیستم» به کارگردانی منوچهر هادی و «کوچه بی‌نام» به کارگردانی هاتف علیمردانی که اکران خود را از چندی پیش آغاز کرده بودند در نوروز هم روی پرده خواهند بود.
0 notes
cinema-cinema1 · 7 years
Text
فیلم های اکران شده در سال ۹۴-۹۵
فیلم های اکران شده سال94
محمد رسول الله (ص): علیرضا شجاع نوری در نقش عبدالمطلب، مهدی پاکدل در نقش ابوطالب، ساره بیات در نقش حلیمه سعدیه، مینا ساداتی در نقش آمنه بنت وهب، محسن تنابنده در نقش ساموئل یهودی، داریوش فرهنگ در نقش ابوسفیان، رعنا آزادی‌ور در نقش ام جمیل، حمیدرضا تاج دولت در نقش حمزه، صادق هاتفی در نقش بحیرا ، محمد عسگری در نقش ابولهب، هدایت هاشمی در نقش حناطه، نگار عابدی در نقش همسر حناطه، پانته‌آ مهدی‌نیا در نقش فاطمه بنت اسد، جعفر قاسمی در نقش حارث شوهر حلیمه
نهنگ عنبر: رضا عطاران، مهناز افشار، ویشکا آسایش، هانیه توسلی، رضا ناجی، نادر سلیمانی، امیرحسین رستمی، حسین سلیمانی، امید روحانی
ایران برگر: علی نصیریان، محسن تنابنده، سحر جعفری جوزانی، فتح اله جعفری جوزانی، گوهر خیراندیش، سعید دلیری، حمید گودرزی، نیوشا ضیغمی، هادی کاظمی، شهره لرستانی، فریبا متخصص، میرطاهر مظلومی، احمد مهران فر، سیروس میمنت، محمدرضا هدایتی
انیمیشن شاهزاده روم
در مدت معلوم (فی المدت المعلوم): جواد عزتی، ویشکا آسایش، هومن سیدی، اکبر عبدی، علی اوسیوند، طوفان مهردادیان، صبا گرگین پور، شهره قمر،گوهر خیراندیش،مهدی فقیه، مجید شهریاری، علی سلیمانی، سلمان فرخنده، اصغر کرد بچه
گینس: رضا عطاران، محسن تنابنده، حسین اسکندری، جمال اجلالی
رخ دیوانه: طناز طباطبایی ـ صابر ابر ـ ساعد سهیلی ـ نازنین بیاتی ـ امیر جدیدی ـ سحر هاشمی – بیژن امکانیان – گوهر خیراندیش
دوران عاشقی: لیلا حاتمی ، شهاب حسینی ، فرهاد اصلانی ، پرویز پورحسینی و بیتا فرهی – با حضور: لی‌لی فرهادپور ، سوگل قلاتیان ، نسیم ادبی ، سعید داخ ، عاطفه للهی ، داریوش فائزی ، شهرام جمشیدی ، فرزان نجفی ، حمیدرضا حیات ، حسین کوهستانی و با معرفی: مینا وحید
عصر یخبندان: مهتاب کرامتی، بهرام رادان، فرهاد اصلانی، آنا نعمتی، سحر دولتشاهی، محسن کیایی، مینا ساداتی، بابک بهشاد، علی میلانی، پوریا رحینی سام، صدف طاهریان، علی کوچکی، ژاله صامتی
استراحت مطلق: ترانه علیدوستی، بابک حمیدیان، رضا عطاران، مجید صالحی، فریده فرامرزی، امیرشهاب رضویان، علی میلانی، سعید عطائیان، صفر محمدی، امیر قطبی، پانته آدانا پیام، مهرداد لواسانی
مردن به وقت شهریور: حمید فرخ‌نژاد، هانیه توسلی، نوید لایقی‌مقدم، صبا گرگین‌پور، نازنین بیاتی، مارتین شمعون‌پور، مهراد ماکوئی، پروین ملکی، کتایون سالکی و ترلان پروانه
کوچه بینام: فرهاد اصلانی، فرشته صدرعرفایی، امیر آقایی، باران کوثری، پانته‌آ بهرام، فرشته صدرعرفایی، ملیسا ذاکری، ستاره پسیانی، محمدرضا غفاری، علیرضا استادی، فرخنده فرمانی‌زاده، حمیدرضا محمدی، پروین ملکی، علیرضا علویان، نیوشا جهانی، حسام رحیمی منش
قندون جهیزیه: صابر ابر، نگار جواهریان، مصطفی ساسانی، حسن عباسی، وحید نفر، حیدر زرقومی، اکبر عبدی، افسانه چهره آزاد، کریم اکبری مبارکه
شیفت شب: محمدرضا فروتن، لیلا زارع، سحر قریشی، امیرحسین آرمان، ترلان پروانه، اکبر رحمتی، روح‌الله محرابی، سعیده عرب، شایان خلیلی، امیر آقایی، گوهر خیراندیش، یاس نوروزی
آتیش بازی: امین حیایی، الناز شاکردوست، سحر قریشی ، شقایق دهقان ، میرطاهر مظلومی، عزت الله مهرآوران
جامه دران: مهتاب کرامتی،باران کوثری،‌ مصطفی زمانی،‌ پگاه آهنگرانی، افسر اسدی، محمود بهروزیان، فرزانه نشاط‌خواه و الهام نامی و…
این سیب هم برای تو: پژمان بازغی، چنگیز جلیلوند، رعنا آزادی ور، پریناز ایزدیار و امیر علی دانایی
قصه ها: گلاب آدینه، صابر ابر، فرهاد اصلانی، نگار جواهریان، بابک حمیدیان، بهاره دانشگر، ریما رامینفر، حبیب رضایی، عاطفه رضوی، مهراوه شریفی نیا، خسرو شهراز، فوژان عارفپور، محمدرضا فروتن، شاهرخ فروتنیان، باران کوثری، پیمان معادی، فاطمه معتمدآریا، حسن معجونی، مهدی هاشمی
آدم باش: اکبر عبدی، امین حیایی، نیوشا ضیغمی، سیروس گرجستانی، مرتضی ضرابی، شراره رنجبر، غزل عبدی، عباس محبوب، فاطمه شکری، مختار سائقی، احسان حسن‌پور، داریوش رضایی، سیامک اشعریون، امیر زمانی، صابر گراوند، ناهید زند، عادل حبیب زاده، ‌اشکان علیوند، حسن رضایی، حسین لعل، اکبر غفاری،‌ ناصر جعفری، تقی زنجانی، حسن حق‌وردی، سعید سالمی، میثم رضایی، بهروز وثوقی‌راد،‌ میترا چاوشی،‌ امیر خالقی
در دنیای تو ساعت چند است؟: لیلا حاتمی، علی مصفا، زهرا حاتمی و تعدادی از بازیگران گیلانی
شکاف: هانیه توسلی، بابک حمیدیان، پارسا پیروزفر، سحر دولت‌شاهی، امیرکیان نجف‌زاده، احسان امانی، علیرضا علویان، حسین راضی، طوفان مهردادیان، مرتضی آقاحسینی، هستی گودرزی، علی حصاری و مریم همتیان
چهارشنبه ۱۹ اردیبهشت: نیکی کریمی، امیرآقایی، شاهرخ فروتنیان، برزو ارجمند، آفرین عبیسی، سعید داخ، کتانه افشاری نژاد، میلاد یزدانی، سحر احمدپور، حشمت آرمیده، وحید جلیلوند، سحر احمدپور، میلاد یزدانی
مزار شریف: حسین یاری،مهتاب کرامتی، عمار تفتی، ابراهیم برزیده،مسعود رایگان، محمد آقا محمدی، حسین باشه آهنگر، عمار تفتی، عباس حبیبی، مسعود سخایی، رضا عزیزی، امیرحسین فتحی و…
طعم شیرین خیال: شهاب حسینی، نازنین بیاتی، نادر فلاح، نازنین فراهانی، پریوش نظریه، مهدی حسینی بجستانی، عیسی یوسف پور و …
پدر آن دیگری: حسین یاری، هنگامه قاضیانی، شمسی فضل اللهی، ثریا قاسمی، اکبر عبدی، محمد سادات ابهری، فریده سپاه منصور، جمشید مشایخی، مریم سعادت، رامونا شاه و افشین نخعی
من دیگو مارادونا هستم: سعید آقاخانی،گلاب آدینه، هومن سیدی، ویشکا آسایش، بابک حمیدیان، جمشید هاشم پور، صابر ابر، مهسا علافر، سارا بهرامی، پانته آ پناهی ها سهی بانو ذوالقدر، علی استادی، میثاق زارع، سجاد تابش/ بازیگران خردسال : محمد امیر مشهدی نصرالله و آوا حکانی
بچگیتو فراموش نکن: اکبر عبدی، فرهاد آییش، بهاره رهنما، بهنام تشکر، مجید شهریاری، مهران رجبی، مائده طهماسبی، مریم سلطانی، سیاوش مفیدی و…
خبر خاصی نیست: افسانه بایگان، رویا تیموریان، بیتا سحرخیز، بیتا احمدی، امیرحسین آرمان و با حضور رضا کیانیان
ناهید: ساره بیات، پژمان بازغی، نوید محمد زاده، پوریا رحیمی سام، نسرین بابایی، میلاد حسین پور، فریبرز زیده سرایی، محمد رضا راد، مهرداد بخشی، فریده دریامج، عباس آستانه، ابوذر جلالی، کهن قنبریان، سیامک مظفری، سینا ناظمی، امیر مهدی صفت، مریم شعبانی، مسعود بدر طالعی، فاطمه مظلوم
۳۶۰ درجه: میلاد کی مرام، امیر آقایی، ناصر آقایی، حبیب اسماعیلی، پریناز ایزدیار، میترا حجار، رضا رویگری، بهاره رهنما، حسین سلیمانی، سام قریبیان، احسان کرمی، بابک کریمی، علیرضا آرا، حامد مدرس
از رییس جمهور پاداش نگیرید: حسن معجونی، آتیلا پسیانی،زنده یاد احمد آقالو، بهمن زرین‌پور، صابر ابر، آشا محرابی ، رضا بهبودی ، روح‌الله حق‌گوی لسان، اصغر نقی‌زاده
دو دوست: حمید عسکری، الهام حمیدی، سحر قریشی، اشکان بانکی، رضا بانکی، پوراندخت مهیمن و محمد بانکی
بازگشت لوک خوش شانس: قدرت‌الله ایزدی ، فتحعلی اویسی، سیاوش خیرابی
نقش نگار: بهرام رادان، آتیلا پسیانی، گوهر خیر اندیش، الهه حصاری،سعید چنگیزیان و رضا ناجی… با معرفی : آیلین حسینی و با حضور ناصر ملک مطیعی
وروجک ها: علیرضا خمسه، سیما تیرانداز، طوفان مهردادیان و مهدی احمدی به عنوان بازیگران اصلی جلوی دوربین رفتند و ساینا اژدری، کیمیا حسینی، ایلیا مجیدی، آرتین پشنگ، روژان تقی زاده، عسل مردی، امیرعلی خانی و آرش ادیبی
ارغوان: مهتاب کرامتی، مهدی احمدی، شقایق فراهانی، آزاده صمدی، الهام کردا، یاسمین پازوکی و با حضور نسیم ادبی، رابعه مدنی، مریم بوبانی و با معرفی مرتضی اسماعیل کاشی و بازیگر خردسال نیکی نصیریان
چهارشنبه خون به پا می شود: فرامرز قریبیان، حامد بهداد، همایون ارشادی، سارا منجزی، محمدرضا فرد، مرجان قدوسی، احسان بذلی، مهرا گل محمدی، اشکان نجاتی، بهزاد جعفری، هومن فرقانی نژاد، پانیذ پارسا، احسان کلانکی، سوگل خالقی
اسب سفید پادشاه: الناز شاکردوست، فرهاد قائمیان، مجید یاسر، سید علی طباطبایی، لیدا عباسی، امیرعلی کاظمی
p 22 : امین حیایی در نقش ناخدا محمدی(ناخدای ناوشکن جوشن)، هادی ساعی در نقش هادی(فرمانده تکاوران نیروی دریایی) و افسانه بایگان در نقش زهرا(همسر ناخدا محمدی) و نسرین مقانلو، الهه حصاری و پیام اینالویی
دلتنگی های عاشقانه: محمدرضا فروتن، میترا حجار، رویا تیموریان، شاهرخ فروتنیان، سیامک اطلسی، مریم کاویانی و شیوا خنیاگر
خداحافظی طولانی: سعید آقاخانی، ساره بیات، میترا حجار، ابراهیم اشرفی، سهی بانو ذوالقدر، نقی سیف جمالی، محمدباقر صفانور، نادر فلاح، ندا قاسمی، اکبر مددی مهر، علی میلانی
روباه: حمید گودرزی، جلال فاطمی، مرجان شیرمحمدی، آرش مجیدی و بابک حمیدیان
بیداری: نیکی کریمی، شقایق فراهانی، مهدی احمدی، حامد بهداد، نیره فراهانی، کیهان ملکی، هوشنگ قوانلو، مریم کاویانی، مهوش وقاری، افسانه ناصری، حسین محب اهری، رویا جاویدنیا، فلور نظری، فرحناز منافی ظاهر، رضا نوروزی، شیوا خنیاگر، رویا میر علمی، مریم رهبری، پروین میکده، حبیب اللهیاری، علیرضا ریاحی، سعید عراقی و امیرحسین صدیق
حکایت عاشقی: بهرام رادان، شوان عطوف، قطب‌الدین صادقی، بهمن زرین‌پور، شیلان رحمانی، کیمیا مرادیان، پیام علوی، محمد بکتاش، نرگس امینی، حسین اعتماد و …
متل قو: دانیال عبادی، تینا آخوندتبار، مجید حاجی زاده، سولماز حصاری، مونا فرجاد، کیانوش گرامی، میرطاهر مظلومی، میثم رازفر، مهروز ناصر افروز و سیدجواد یحیوی
بوفالو: پرویز پرستویی، سهیلا گلستانی، پانته‌آ پناهی‌ها، سیامک ادیب، محمدرضا فتحی، هومن سیدی
دریاکنار: سحر قریشی، سیروس گرجستانی، فتحعلی اویسی، نادر سلیمانی،فلور نظری، زهره حمیدی، سید محمد علی وزیری، ساناز میرشاهی و امید علومی
نزدیکتر: صابر ابر، پگاه آهنگرانی، پارسا پیروزفر، نازنین فراهانی، محمد بحرانی، شیرین یزدانبخش، فراز مدیری، ستاره اسکندری
تتل و راز صندوقچه: مهران احمدی، حسن معجونی، بهاره افشاری، ‌امیر غفارمنش، حدیث فولادوند، رضا فیض نوروزی، نادر سلیمانی و نفیسه روشن
مبارزان کوچک: یوسف صیادی، شراره رخام، مهران رجبی، نعیمه نظام دوست، شهاب عباسی، سیاوش مفیدی و مژگان ترانه – بازیگران خردسال: : سید علیرضا اطیابی، وانیا ستوده، آرمان یعقوبی و ستاره صادقی
آزادی مشروط: هنگامه قاضیانی، رامبد جوان، شاهرخ فروتنیان، حسین پاکدل، علیرضا آقاخانی، علیرضا مظفری، محمد کارت، محمد علی کیانی، بهاران بنی احمدی، میثم غنی زاده
پایان خدمت: سعید راد، جمشید مشایخی، امیر جدیدی، هدی زین العابدین، رامین راستاد،علی اوسیوند، حسین سلیمانی، پیام احمدی نیا، محمد فیلی و…
ماهی سیاه کوچولو: مریلا زارعی، مصطفی زمانی و همایون ارشادی
عشق و جنون: سعید راد، پوریا پورسرخ، بهاره افشاری، الهام چرخنده، شیوا مکینیان، ضرغام استادی اصل
یاسین: حمید فرخ‌نژاد، پریوش نظریه، یوسف مرادیان، آزاده شمس، رضا توکلی،حسین سلیمانی، طوفان مهردادیان، احمد مهیاری، رخساره شجاع‌الدین، جعفر کرمی و …
عاشق ها ایستاده می میرند: شوان عطوف، سروش صحت، پوریا پورسرخ، لعیا زنگنه، سولین دلپاک، آسو عمر سواره، چریک عبه‌رش، هردی سمیر، کاوه قادر و رِبار حورامی
تا آمدن احمد: افسر اسدی، مهدی فقیه، پرهام دلدار، حسین قفلی، سینوهه دانشمند، جواد فولادی، بهرام ابراهیمی،حسن علیرضایی، حسن کانلی و …
فیلمهایی که در بخش هنر و تجربه اکران شدند: دو: پرویز پرستویی، مهتاب نصیرپور، سوگل خلیق، محمد ربانی، سارا قراچه داغی، مصطفی زند، جواد فراهانی، امیر جنانی، پیمان جعفری، سارا پورصبری، الهام شعبانی، سمیه برجی و با حضور مهرانه مهین ترابی، محمد علی سجادی، ارد زند، سمانه وفایی، منیر شاهین، حسام نورانی، امیر حسین ترابی
آمین خواهیم گفت: فرزاد حسنی، علیرضا مهران، آزاده زارعی، محمود نظرعلیان، میسا مولوی، حمید حبیبی‌فر، ساناز اسدی، محمد فصیحی
موقت: پگاه آهنگرانی، نازنین فراهانی، بابک کریمی، نگار جواهریان، طاهره زندیان، ساناز عزیزی
سوگنامه ای برای یاشار: یاشار علی شناس، سولومون میناسیان، فریده ارجمندی، شیوا فرهنگیان، ترنج کشانی، کیارا آوتسو، جما فیگراس رائورل، سرجیو کاسترودزا
جزیره رنگین: مهدی احمدی، عبدالرسول دریاپیما، طیبه دهقان منشادی، محمد سلامتی، نرگس هرمزی
بهمن: فاطمه معتمد آریا، احمد حامد، مریم شیرازی، امیر نصیری یکتا، فریده اسماعیلی، شیرین یزدان بخش
رقص خاک: لیمووا رحمانی، محمود خسروی، جمیل موسوی، مریم زارعی، صالح سیدآبادی، تیمور سلیمی، شعبان شعبانی و زلیخا سیدآبادی
سایه روشن: محمد رضا فروتن، شقایق فراهانی، الهه استیری، سونیا اسپهروم
خواب تلخ: عباس اسفندیاری – محسن رحیمی – دلبر قصری – یدالله انوری – اصغر کاظمی – ابراهیم قپاندار
احتمال باران اسیدی: شمس لنگرودی، مریم مقدم، پوریا رحیمی، ارسلان عبدالهی، عیسی حسینی، حبیب پور سیفی، پروین ملکی، امان رحیمی، سینوهه دانشمند، حسن حسینیان، سام جابر انصاری، سعید پیامی پور، علی نادربیگی، نیلوفر سیاری، احمد ذبیحی، الهه بخشی
دلتا ایکس: سیامک صفری، بیتا بیگی، زهیر یاری، مرتضی کاشی، افسانه پاکرو، شراره رنجبر، سیاوش جعفری و کتایون اصلانی
باز هم سیب داری؟: ذبیح افشار – لیلا موسوی – علی یعقوبی – احمدرضا اکبری – مریم بوبانی – احمد نقده – مسعود مهرگان – فتاح احمدی – فیروز شافع – بیوک فضلی – فرنوش فضلی
تاج محل: عبدالجبار اقباشاوی – جهانگیر میرشکاری – شهلا پرویز مرادی – پریوش نظریه – تیما امیری – ابوذر کهن زاده – علیرضا زمانی نسب – مریم نعیم زاده – سهیلا رهگشا – علی مردانه – محمد رنجبر
داره صبح می شه: رویا نونهالی، مهدی احمدی، بابک کریمی، امیرحسین آرمان، رعنا آزادی‌ ور، الهه حصاری، ایرج شهزادی، ارنواز صفری، فریبا جدی کار، گیلدا حمیدی، ارشیا جم، مانی مزکی، زهرا صادقی
خاکستر و برف: کامبیز دیرباز، میترا حجار، قربان نجفی، سیامک ادیب، محمدباقر صفانور، ژیلا شاهی، نصرت شاهنظری، وجیهه لقمانی ، اسماعیل زنگل گیاه، سید مهدی سجادپور، حسین مسلمی نائینی
روغن مار: محمد حبیبیان، مونا داودنژاد، آتوسا حبیبیان، اقدس سعادت رضایی
ذوب شدن پادشاه: شهرزاد کمال زاده، فرشید نوابی، لیلا زارع، ، نسیم ادبی، سینا رحمانی و فرخ نعمتی
اشیا از آنچه در آینه می بینید به شما نزدیک ترند: گلاره عباسی (لیلا)، حسام بیگدلو (فرید)، امیر غفارمنش (مهدی)، مهران رجبی (حاج رسول)، گیتی معینی (عزیز)، فاطمه شکری (احترام)، رامسین کبریتی (ایوب)، مینا نوروزی، ساقی زینتی، عباس صفا، نازنین بابایی و درسا کرمی
یحیی سکوت نکرد: فاطمه معتمد آریا، رابعه اسکویی، ندا جبرائیلی، مریم شیرازی، تورج منصوری، علیرضا محمدی، ماهان نصیری
اشکان انگشتر متبرک و چند داستان دیگر: سینا رازانی، هوتن مکری، علی سرابی، سیامک صفری، رضا بهبودی، پگاه طبسی‌نژاد، صدف احمدی، هوشنگ قوانلو و …
گس: صابر ابر ، پانته آ پناهی ، شبنم مقدمی ، رویا جاویدنا ، احسان امانی ، مهسا علافر ، محمد رضا غفاری ، نوال شریفی ، صدف احمدی ، ماهانا نور محمدی.
۳۱۶
اعترافات ذهن خطرناک من: سیامک صفری، نگار جواهریان، عباس غزالی،چکامه چمن ماه، میثاق زارع و با حضور بابک حمیدیان و رویا نونهالی
کپی برابر اصل: ژولیت بینوش، ویلیام شیمل
پنج تا پنج: رضا کیانیان، شمس لنگرودی، تورج نصر، محمدعلی دیباج و علی‌اصغر شهبازی
دختر مادر دختر: خدیجه رحیمی، جمیله رحیمی، صدیقه نظری
پریدن از ارتفاع کم: نگار جواهریان، رامبد جوان، محمود بهروزیان، مهر آل آقا، صدف احمدی، سعید اشتیاقی، شفق شکری، افشین لیاقت، علی اکبر مددی مهر، امیر حسین آصفی و ژیلا دایی
روز مبادا: هدیه تهرانی، شیرین آقارضا کاشی، ولی الله عزیزخانی، وحید عزیزخانی، مجید عزیزخانی، سمیرا مدنی، فرزانه گرایلی، شانی عزیزخانی، حسین کاکاوند، اعظم دهقان منشادی، بهروز فروغی، فاطمه گرایلی، فرهنگ لرستانی، سپیده پویان
0 notes