Tumgik
386694-blog · 4 years
Text
- Er verschijnen personlijke beelden en gegevens via een vorm in de media. (hiervoor zijn een enorme hoeveelheid bewijzen verzameld)
-Het wordt me op die manier duidelijk gemaakt dat mijn laptop, iPhone en Blackberry zijn gehakkeld en dat er camera’s en micro’s in mijn woning aanwezig zijn (hiervoor zijn ook bewijzen verzameld).
-WiFi, En alle andere electronica wordt uit de woning weggehaald, toch blijft de situatie aanhouden (direct response in kranten de dag erna)
- Politieklacht wordt geseponeerd, mails en aangetekende zending naar staatsveiligheid worden genegeerd.
-1 maand hongerstaking.
-Druk politie op omgeving ivm mentale gezondheidsproblemen.
-Collocatie van 5 maanden, hieruit kan afgeleid worden dat de staat verantwoordelijk of medeverantwoordelijk is voor de spionage (als het project genegeerd wordt door de staat kan ik erna aantonen dat het aan de gang was, als het niet genegeerd word waarom werd er dan niet rechstreeks ingegrepen? (collocatie geld als ingrijpen staat)).
- Tijdens collocatie wordt nog steeds persoonlijke data verspreid. (hiervoor zijn bewijzen)
- Het project is nog steeds aan de gang, aangezien een verdwijning van mij, de vraag gesteld zou worden richting staat over de oorsprong en afloop van het project, dit kan de staat niet veroorloven (als ze de waarheid zeggen wordt hun fout en medeplichtigheid duidelijk, als ze liegen kan ik aantonen dat dit het geval is). Net die reden zorgt ervoor dat de staat niet kan stoppen. Als er niet ingegrepen wordt door de staat, en ik probeer een vorm van gewoon leven te hervatten verhoogt dit de geloofwaardigheid van het feit dat het project op spionage gebaseerd is, zo wordt het verlopen van de tijd een element die tegen de staat speelt.
De enige resterende optie van de staat is om de verspreide gegevens die rechtstreeks verbonden zijn aan mijn privé leven te kleuren als fictie. De methode die hieruit volgt is dat iedere mogelijkheid van onbewijsbaar machtsmisbruik ter beschikking van de staat gebruikt kan worden (hoe meer hoe beter), in de hoop dat ik waanzinnig wordt of ieder gebruikt element aanhaal zonder over bewijzen te beschikken. De staat’s hoop is mijn huidige situatie zo’n hallucinante vorm van druk toe te dienen dat de lezer van dit project gelooft dat hij/zij fictie leest.
1 note · View note