Tumgik
hamisheonline · 7 years
Text
مطلب آمار دانشجویان در سال تحصیلی جدید | دانشجویان ارشد و دکتری کم شدند در همیشه آنلاین منتشر شده است
مطلب آمار دانشجویان در سال تحصیلی جدید | دانشجویان ارشد و دکتری کم شدند در همیشه آنلاین منتشر شده است لینک مطلب http://hamisheonline.com/10336/%d8%a2%d9%85%d8%a7%d8%b1-%d8%af%d8%a7%d9%86%d8%b4%d8%ac%d9%88%db%8c%d8%a7%d9%86-%d8%af%d8%b1-%d8%b3%d8%a7%d9%84-%d8%aa%d8%ad%d8%b5%db%8c%d9%84%db%8c-%d8%ac%d8%af%db%8c%d8%af.html
آمار دانشجویان در سال تحصیلی جدید | دانشجویان ارشد و دکتری کم شدند
آمار دانشجویان در سال تحصیلی جدید | دانشجویان ارشد و دکتری کم شدند
آمار دانشجویان در سال تحصیلی جدید : مجتبی شریعتی نیاسر با حضور در برنامه گفتگوی خبری علمی و فرهنگی شبکه ۴ سیما با موضوع تبیین برنامه های آغاز سال تحصیلی دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی گفت: در سال تحصیلی جدید ۷۲۷ هزار و ۴۰۰ نفر در دانشگاه های کل کشور پذیرش می شوند از این تعداد ۳۷۸ هزار نفر در مقطع کارشناسی، ۳۲۵ هزار نفر در مقطع کارشناسی ارشد، و ۲۴ هزارو ۴۰۰ نفر در مقطع دکتری پذیرش می شوند.
کاهش پذیرفته شدگان کارشناسی ارشد و دکتری نسبت به سال قبل
وی ادامه داد: این رقم ها در مقطع کارشناسی نسبت به سال گذشته چندان تغییری نکرده، اما در مقطع کارشناسی ارشد حدود ۱۰ درصد نسبت به سال گذشته کاهش داشته و در مقطع دکتری نیز درصد کمی نسبت به سال قبل کاهش داشته است.
معاون آموزشی وزیر علوم با اشاره به سند آمایش آموزش عالی افزود: از مجموع بندهای ابلاغی این طرح، ۸ بند که بند تکلیفی است به مباحث مهمی از جمله هدفمند شدن تحصیل و متوازن ساختن آن با بازار کار اشاره دارد.
تشکیل کارگروه تحصیل و اشتغال
وی ادامه داد: ما در این رابطه چند کارگروه تشکیل داده ایم که دو مورد از کارگروه های تحصیل و اشتغال در وزارت علوم تشکیل شده و یکی از کارگروه های اشتغال نیز با هماهنگی معاونت توسعه نیروی انسانی سازمان برنامه و بودجه در آن سازمان تشکیل شده و هماهنگی مناسبی را با نهادها، دستگاه‌ها و ارگان های اجرایی ایجاد کرده ایم.
آمار دانشجویان در سال تحصیلی جدید | دانشجویان ارشد و دکتری کم شدند
جهت گیری رشته های کشاورزی و منابع طبیعی
وی خاطرنشان کرد: این هماهنگی امکان این را ایجاد می‌کند که ظرفیت دانشگاهی را متناسب با بازار کار شکل دهیم در سال گذشته این جهت گیری در رشته های کشاورزی و منابع طبیعی به خوبی جواب داد و ما توانستیم ظرفیت های کشاورزی و منابع طبیعی را نسبت به سال های قبل بهتر کنترل کنیم.
معاون آموزشی وزارت علوم با اشاره به دانشگاه های غیر انتفاعی افزود: وزارت علوم در دانشگاه‌ها زمینه مطلوبی را فراهم کرده است تا رقابت مناسبی بین مراکز دانشگاهی ایجاد شود، این رقابت در قالب سطح بندی دانشگاه ها شکل گرفته است.
سطح بندی دانشگاه های غیر انتفاعی
وی ادامه داد: یکی از بندهای آمایش آموزش عالی، سطح بندی است  و ما این سطح بندی را در دانشگاه های غیرانتفاعی به خوبی اجرا کرده ایم، این باعث شده، دانشگاه‌ها در بحث کیفیت با هم رقابت کنند و تعدادی که کیفیت مطلوب نداشتند ظرفیت آنها صفر شود یا به سطح انحلال کشیده شوند.
حمایت وزارت علوم از بخش خصوصی
شریعتی نیاسر افزود: از طرفی تعدادی از مراکز غیرانتفاعی که از کیفیت مطلوب برخوردار بودند به دانشگاه ارتقاء یافته و در مجموع ما باید سیاست حمایتی از این مراکز غیردولتی را داشته باشیم.
شعار سال تحصیلی جدید «نشاط و قانونمداری»
معاون آموزشی وزارت علوم با اشاره برنامه دانشگاه ها در خصوص اقتصاد مقاومتی در سال تحصیلی جدید گفت: برای سال تحصیلی جدید شعار «نشاط و قانونمداری» را خواهیم داشت، با توجه به این مسئاله که امسال به عنوان سال اقتصاد مقاومتی و اشتغال و تولید نام گذاری شده، از چند طرح اقتصاد مقاومتی که به وزارت علوم ابلاغ شده، دو مورد به بخش آموزش واگذار شده، که یکی از آنها پیاده سازی طرح آمایش آموزش عالی است و ما با قدرت در حال پیاده کردن این طرح هستیم.
ارتقاء ۵ دانشگاه و ۵ پژوهشگاه به تراز بین المللی
وی ادامه داد: طرح دیگراقتصاد مقاومتی، ارتقاء حداقل ۵ دانشگاه و ۵ پژوهشگاه به تراز بین المللی است که این دانشگاه ها و پژوهشگاه ها در رده ۲۰۰ مرکز دانشگاهی و پژوهشی برتر دنیا قرار گیرند که در خصوص مراکز دانشگاههی ۴۲ شاخص تعیین و به دانشگاه ها ابلاغ شده و در خصوص مراکز پژوهشی هم ۳۳ شاخص اعلام و ابلاغ شده است.
مواجه شدن مراکز آموزش عالی با فقر اعتباری
شریعتی نیاسر با اشاره به بودجه مراکز آموزش عالی گفت: مراکز آموزش عالی همواره در فقر اعتبارات کافی به سر برده و امسال نیز از این قاعده مستثنی نیست ولی همکاران ما در آموزش عالی به دنبال این هستند که اعتبار کافی را برای آموزش عالی رقم بزنند.
وی ادامه داد:  ولی از سوی دیگر بحث اقتصاد آموزش عالی بحث مهمی است یکی از دلایل وزارت علوم برای حمایت از بخش خصوصی این است که هزینه های سربار دولت را کاهش می دهد.
برگزاری نشست روسای دانشگاه های کشور
معاون آموزشی وزارت علوم افزود: دوشنبه و سه شنبه این هفته  نشست روسای دانشگاه های کل کشور با هدف تعامل بهتر بین مراکز آموزش عالی و دستگاه های کشور با حضور مسئولان و برخی وزرا برگزار می شود.
0 notes
hamisheonline · 7 years
Text
مطلب سقف انتخاب واحد ترمی در کارشناسی و کارشناسی ارشد دانشگاه پیام نور در همیشه آنلاین منتشر شده است
مطلب سقف انتخاب واحد ترمی در کارشناسی و کارشناسی ارشد دانشگاه پیام نور در همیشه آنلاین منتشر شده است لینک مطلب http://hamisheonline.com/10334/%d8%b3%d9%82%d9%81-%d8%a7%d9%86%d8%aa%d8%ae%d8%a7%d8%a8-%d9%88%d8%a7%d8%ad%d8%af-%d8%aa%d8%b1%d9%85%db%8c-%da%a9%d8%a7%d8%b1%d8%b4%d9%86%d8%a7%d8%b3%db%8c-%da%a9%d8%a7%d8%b1%d8%b4.html
سقف انتخاب واحد ترمی در کارشناسی و کارشناسی ارشد دانشگاه پیام نور
سقف انتخاب واحد ترمی در کارشناسی و کارشناسی ارشد دانشگاه پیام نور
سقف انتخاب واحد ترمی در کارشناسی و ارشد دانشگاه پیام نور بر اساس معدل نیمسال قبلی دانشجو تعیین می شود.
   مقطع کارشناسی و کارشناسی ناپیوسته
حداقل تعداد مجازانتخاب واحد برای مشمولین (دانشجویانی که خدمت سربازی در پیش دارند) 12 واحد درسی و برای غیرمشمولین 8 واحد درسی می باشد و حداکثر با توجه به معدل معیار به شرح ذیل می باشد.
معدل ترمی نیمسال قبل حداکثر واحد قابل انتخاب
(کارشناسی ناپیوسته – کارشناسی)
سقف انتخاب واحد ترمی
11.99 به پایین حداکثر ۱4 واحد بین 12 تا 16.99 حداکثر 20 واحد بالاتر از 17 حداکثر 24 واحد همیشه آنلاین  Hamisheonline.com
نکات مهم در خصوص انتخاب واحد دانشجویان مقطع کارشنــــــاسی
1- بر اساس آیین نامه جدید دانشگاه ، دانشجویان ترم آخر مقطع کارشناسی بشرط فراغت (حداکثر 24 واحد درسی برای فارغ التحصیلی) می تواند بدون توجه به معدل نیمسال قبلی خود تا حداکثر 24 واحد درسی اخد نماید.
2- حداقل واحد قابل اخذ در هر ترم طبق آیین نامه جدید نباید کمتر از 8 واحد درسی باشد (به جز در ترم آخر) به جز در مواردی موجه و خارج از اراده دانشجو که با موافقت کارشناس رشته می توانید کمتر از 8 واحد اخذ نمایید.(برای کسانی که از معافیت تحصیلی استفاده می کنند حداقل 12 واحد درسی می باشد)
3- دانشجویانی که فقط 2 درس نظری باقیمانده جهت اتمام تحصیلات کارشناسی دارند ، نیازی به انتخاب واحد ندارند .این افراد با مراجعه به کارشناس رشته خود ، نسبت به دریافت فرم تکدرس اقدام نمایند.
4- ورودی های جدید ملاک انتخاب واحد آنها برای مقطع کارشناسی سقف 20 واحد درسی است.
 مقطع کارشنـــــــاسی ارشد
دانشجویان مقطع کارشناسی ارشد اعم ازدروس تخصصی و جبرانی ، اضافی… ، حداقل تعداد مجاز 6 واحد درسی و حداکثر با توجه به معدل معیار به شرح ذیل می باشد.
معدل ترمی حداکثر واحد قابل انتخاب
(کارشناسی ارشد)
سقف انتخاب واحد ترمی
13.99 به پایین حداکثر 8 واحد بالاتر از 14 حداکثر 14 واحد همیشه آنلاین  Hamisheonline.com
  نکات مهم در خصوص انتخاب واحد دانشجویان مقطع کارشناسی ارشد
1- دانشجویان می توانند فقط یک درس (بجز درس روش تحقیق) را با پایان نامه اخذ نمایند.
2- دانشجو بایستی تا زمان دفاع ، درس پایان نامه را در زمان انتخاب واحد هر نیمسال ، در سیستم گلستان انتخاب نماید ، در غیر اینصورت عدم مراجعه تلقی خواهد شد.
3- انتخاب واحد و رعایت پیش نیاز بر اساس برنامه ارائه دروس و ورودی هر رشته الزامی می باشد.
4- ورودی های جدید ملاک انتخاب واحد آنها برای مقطع کارشناسی ارشد سقف 12 واحد درسی است.
شایان ذکر است معدل معیار : براساس آخرین معدل نیمسالی که وضعیت مشغول به تحصیلی (عادی ) و دارای حداقل تعداد واحد مجاز با احتساب دروس مردودی محاسبه می شود. دانشجویان عزیز ملاک انتخاب واحد شما معدل ترم قبل شما می باشد.
ترم تابستان پیام نور
سقف انتخاب واحد ترمی در کارشناسی و کارشناسی ارشد دانشگاه پیام نور
ترم تابستان فاقد معدل می باشد و برای انتخاب واحد نیمسال اول ، شما باید بر اساس معدل ترمی نیمسال دوم سال قبل انتخاب واحد کنید و سقف انتخاب واحد را رعایت کنید.
دانشجویانی که به هر دلیل ( اعم از مرخصی تحصیلی – عدم حضور در کل امتحانات ترم قبل و … ) فاقد معدل ترم قبل می باشند , انتخاب واحد خود را بر اساس معدل آخرین ترم تحصیلی خود انجام دهند.
در صورتی که نمرات دانشجویی در نیمسال قبل قطعی نشده باشد ، دانشجو باید ضمن پیگیری جهت قطعی شدن نمره خود ، با محاسبه دستی معدل ، نسبت به انتخاب واحد با معیارهای مذکور اقدام نماید .
چنانچه دانشجو به هر دلیلی (سهوا و یا باز بودت سایت به علت بروز شدن و … ) ، بیشتر از حد مجاز انتخاب واحد نماید و یا پیش نیازها را رعایت نکند ، در این صورت واحدهای مازاد و عدم رعایت پیش نیاز پذیرفته نمی شود ، ضمن اینکه دانشجو شهریه را از دست می دهد .
تبصره دروس پیشنیاز
تبصره : چنانچه دانشجویی درس پیشنیاز را یک بار مردود شده باشد ، می تواند آن درس را با درس بعدی (پس نیاز) به طور همزمان انتخاب نماید . در این صورت چنانچه دانشجو درس پس نیاز را گذرانده ولی درس پیش نیاز را مردود شود ، درس پس نیاز پذیرفته می شود اما باید بلافاصله در نیمسال بعدی ، درس پیش نیاز را تا دریافت نمره قبولی انتخاب نماید .
چنانچه برای دانشجویان نیمسال آخردرس یا دروسی ارائه نشده باشد ، این افراد بایستی در زمان انتخاب واحد نسبت به انتخاب واحدهای ارائه شده اقدام نموده و سپس با مراجعه به کارشناس رشته تقاضای خود را برای ارائه دروس باقیمانده بدهند تا در زمان حذف و اضافه نسبت به ارائه آنها اقدام گردد .
سقف انتخاب واحد ترمی دانشگاه پیام نور
0 notes
hamisheonline · 7 years
Text
مطلب زمان ثبت نام پذیرفته شدگان دکتری ۱۴ دانشگاه بزرگ اعلام شد در همیشه آنلاین منتشر شده است
مطلب زمان ثبت نام پذیرفته شدگان دکتری ۱۴ دانشگاه بزرگ اعلام شد در همیشه آنلاین منتشر شده است لینک مطلب http://hamisheonline.com/10330/%d8%b2%d9%85%d8%a7%d9%86-%d8%ab%d8%a8%d8%aa-%d9%86%d8%a7%d9%85-%d9%be%d8%b0%db%8c%d8%b1%d9%81%d8%aa%d9%87-%d8%b4%d8%af%da%af%d8%a7%d9%86-%d8%af%da%a9%d8%aa%d8%b1%db%8c-%db%b1%db%b4-%d8%af%d8%a7%d9%86.html
زمان ثبت نام پذیرفته شدگان دکتری ۱۴ دانشگاه بزرگ اعلام شد
زمان ثبت نام پذیرفته شدگان دکتری ۱۴ دانشگاه بزرگ اعلام شد
زمان ثبت نام پذیرفته شدگان دکتری ۱۴ دانشگاه بزرگ اعلام شد : زمان ثبت نام از پذیرفته شدگان دوره دکتری سال ۹۶ در اطلاعیه ای جداگانه توسط دانشگاه های مختلف کشور درحال اعلام است.
اعلام نتایج نهایی آزمون دکتری
نتایج نهایی آزمون دکتری سال ۹۶ دانشگاه ها روز شنبه ۴ شهریورماه از سوی سازمان سنجش آموزش کشور اعلام شد که پس از اعلام نتایج، دانشگاه ها در اطلاعیه های جداگانه ای زمان ثبت نام را اعلام کردند.
ثبت نام مربوط به دوره دکتری دانشگاه ها از امروز ۶ شهریورماه آغاز می شود و تا ۱۹ شهریورماه ادامه دارد که پذیرفته شدگان باید با مراجعه به سایت دانشگاه ها از زمان دقیق ثبت نام ها مطلع شوند.
ثبت نام پذیرفته شدگان دکتری
ثبت نام پذیرفته شدگان دوره دکتری دانشگاه آزاد
ثبت نام پذیرفته شدگان دوره دکتری دانشگاه آزاد نیز طی روزهای ۱۱ و ۱۲ شهریورماه صورت می گیرد و عدم مراجعه پذیرفته شدگان در روز و ساعت مقرر به منزله انصراف از ثبت‌نام تلقی می شود.
جدول زمان ثبت نام پذیرفته شدگان دکتری در دانشگاه های بزرگ
ردیف دانشگاه تاریخ ۱ علامه ۱۲ تا ۱۳ شهریور ۲ تهران ۱۲ تا ۱۴ شهریور ۳ علم و صنعت ۸ شهریور ۴ صنعتی شریف ۱۱ تا ۱۲ شهریور ۵ یزد ۶ تا ۱۰ شهریور ۶ اصفهان ۸ تا ۱۱ شهریور ۷ شیراز ۱۵ تا ۱۹ شهریور ۸ صنعتی امیرکبیر ۱۳ تا ۱۴ شهریور ۹ شهید بهشتی ۱۲ تا ۱۳ شهریور ۱۰ کردستان ۷ تا ۸ شهریور ۱۱ شهید چمران اهواز ۱۲ تا ۱۳ شهریور ۱۲ لرستان ۱۲ تا ۱۵ شهریور ۱۳ مازندران ۱۱ تا ۱۳ شهریور ۱۴ آزاد ۱۱ تا ۱۲ شهریور
  در آزمون دوره دکتری سال ۹۶ تعداد ۲۶۰ هزار و ۵۲۰ داوطلب ثبت نام کردند که تعداد ۲۱۲ هزار و ۹۴۱ داوطلب در جلسه آزمون حاضر بودند و در نهایت ۱۹۹ هزار و ۳۰۳ داوطلب مجاز به انتخاب رشته شدند.
0 notes
hamisheonline · 7 years
Text
مطلب موفقیت در امتحانات دانشگاه پیام نور - 9 مرحله برای موفقیت آزمون پیام نور در همیشه آنلاین منتشر شده است
مطلب موفقیت در امتحانات دانشگاه پیام نور - 9 مرحله برای موفقیت آزمون پیام نور در همیشه آنلاین منتشر شده است لینک مطلب http://hamisheonline.com/10329/%d9%85%d9%88%d9%81%d9%82%db%8c%d8%aa-%d8%af%d8%b1-%d8%a7%d9%85%d8%aa%d8%ad%d8%a7%d9%86%d8%a7%d8%aa-%d8%af%d8%a7%d9%86%d8%b4%da%af%d8%a7%d9%87-%d9%be%db%8c%d8%a7%d9%85-%d9%86%d9%88%d8%b1.html
موفقیت در امتحانات دانشگاه پیام نور - 9 مرحله برای موفقیت آزمون پیام نور
9 مرحله برای موفقیت در امتحانات دانشگاه پیام نور
 9 مرحله برای موفقیت در امتحانات دانشگاه پیام نور  : در دانشگاه پیام نور می توانید با رعایت روشی برای مطالعه به نمرات خوبی در امتحان دست پیدا کنید.
در پیام نور ملاک سوالات امتحان ، کتب و منابع معرفی شده خود دانشگاه می باشد . این امر سبب سخت تر شدن شرایط درس خواندن می گردد. گاهاً دیده شده منبع یک امتحان کتابی بوده با بیش از 500 صفحه. همین حجم از منابع سبب ترس دانشجو و عدم تمرکز وی می شود.
ولی اگر دانشجو با نحوه مطالعه کتاب و مباحث مهم آن آشنا باشد می تواند با برنامه ریزی و تقسیم بندی کتاب به نمره ای که می خواهد برسد.
در اینجا تصمیم داریم به بعضی از نکات و روش مطالعه دروس در دانشگاه پیام نور اشاره کنیم. این نکات و روشها از بین تجربیات شما کاربران عزیز و مشورت با مشاوران تحصیلی گردآوری شده است.
9 نکته برای نحوه درس خواندن و موفقیت در امتحانات پایان ترم:
1- اولین کار برای مطالعه این است که بدانیم منبع درس چه کتابی است. آیا نسبت به ترم های قبل تغییری داشته است و یا خیر ؟ سپس کتاب یا جزوه اشاره شده در لیست وضعیت منابع رشته خود را تهیه کنیم.
2- دومین نکته تقسیم بندی کتاب است. با کمک نمونه سوالات نیمسال های قبل پیام نور در می یابیم که از هر بخش کتاب نسبتا چه تعداد سوال در آزمون پایان ترم آمده است. به اینکار تقسیم بندی کتاب براساس چگالی سوال گوییم. بدین شکل که یکبار و بطور خیلی کلی کتاب بخصوص بخش فهرست کتاب را بررسی می کنیم. سپس تعداد چند دوره نمونه سوال نیمسال های قبل را مطالعه می کنیم و سعی می کنیم بفهمیم از هر بخش یا فصل کتاب چه تعداد سوال امده است.
9 مرحله برای موفقیت در امتحانات دانشگاه پیام نور
3- بخش هایی از کتاب را که در طول چند ترم سوالات بیشتری از آنجا امده است را در اولویت مطالعه قرار می دهیم. (چنانچه برای فهم مطلبی نیاز باشد که مطلب مقدماتی دیگری را نیز آموخته باشیم حتماً آن بخش  از کتاب را نیز مطالعه می کنیم.)
4- در دروس پایه که سوالات تشریحی دارند اغلب سوالات تشریحی از بین مثال های حل شده خود کتاب می باشد.
فهم دروس زبان انگلیسی :
5- بسیاری از دانشجویان در فهم درس زبان انگلیسی عمومی و یا تخصصی مشکل دارند. به این دسته از دانشجویان توصیه می شود که از کتب راهنما و حل المسائل زبان که در بازار موجود است و محتوای کتاب را نیز ترجمه کرده است استفاده کنند.
6- بطور کلی پیشنهاد می شود که دانشجویان در هنگام درس خواندن از مطالب نت بردارند. بدین ترتیب که در دروس پایه حتماً فرمولها را در یک کاغذ جدا بنویسند تا بتوانند درصورت نیاز سریع به آن مراجعه کنند. و یا در دروس عمومی  مطالب را طبقه بندی شده و موردی یادداشت کنند.
7- چنانچه دانشجو برای درس جزوه ای دارد و یا مطالب استاد را در کلاس یاد داشت نموده ، حتماً آن را مطالعه و بررسی کند. دیده شده گاهاً یک جزوه 100 صفحه ای تمامی مطالب مهمی که ممکن است از یک کتاب 500 صفحه ای در امتحان بیاید را شامل شده است.
شرایط نحوه مطالعه :
8- موقع درس خواندن و مطالعه سعی کنید شرایط محیطی فراهم باشد. مثلاً نور محیط نه زیاد و نه کم باشد، محیط آرام و بی سروصدا باشد، از لحاظ دمای محیط نیز مناسب باشد و …
9- مشاوران تحصیلی به این نکته اشاره دارند که تست زدن زیاد سبب نوعی یادگیری ذهنی در مورد سوالات چهارگزینه ای می شود. به عبارت دیگر کسی که تست زیاد بزند بطور ناخودآگاه در سوالاتی که بین دو گزینه شک دا��د ، گزینه درست را انتخاب می کند. پس تا می توانید نمونه سوالات نیمسال های قبل را بررسی کنید و حتما یک یا چند دوره آن را بصورت امتحان کار کنید، یعنی به تمامی سوالات پاسخ دهید و آنهایی که بین دوگزینه شک دارید را با علامتی مشخص کنید. درپایان و هنگام تصحیح برگه مشاهده کنید که این سوالات علامت زده شده را درست زده اید یا خیر.
موارد و نکات دیگری نیز برای مطالعه ذکر شده ، مانند جویدن آدامس و یا خوردن شکلات در حین درس خواندن، نوشیدن آب زیاد، ورزش و تنفس عمیق و … در پایان امیدواریم بتوانید با مطالعه درست و صحیح همیشه در امتحانات خود موفق باشید.
موفقیت در امتحانات دانشگاه پیام نور
تهیه و تنظیم همیشه آنلاین : به نقل از آنلاین پیام نور
0 notes
hamisheonline · 7 years
Text
مطلب دانشگاه پیام نور از پایه رنگ و بوی سیاسی دارد در همیشه آنلاین منتشر شده است
مطلب دانشگاه پیام نور از پایه رنگ و بوی سیاسی دارد در همیشه آنلاین منتشر شده است لینک مطلب http://hamisheonline.com/10325/%d8%af%d8%a7%d9%86%d8%b4%da%af%d8%a7%d9%87-%d9%be%db%8c%d8%a7%d9%85-%d9%86%d9%88%d8%b1-%d9%be%d8%a7%db%8c%d9%87-%d8%b1%d9%86%da%af-%d8%a8%d9%88%db%8c-%d8%b3%db%8c%d8%a7%d8%b3%db%8c.html
دانشگاه پیام نور از پایه رنگ و بوی سیاسی دارد
دانشگاه پیام نور از پایه رنگ و بوی سیاسی دارد
عضو هیات علمی دانشگاه پیام نور گفت: دانشگاه پیام نور از پایه رنگ و بوی سیاسی دارد و برگشت به عقب برای این دانشگاه نشدنی است
احمد بخارایی با حضور در برنامه زاویه در شبکه چهارم صداوسیما به آسیب ها و مزایای آموزش های غیرحضوری پرداخت و گفت: ما نمی توانیم در دانشگاه پیام نور یک حرکت ارتجاعی داشته و به آموزش مجازی که مرحله اول آموزش بوده برگردیم. در حال حاضر ۲۲ درصد دانشجویان کشور از سه میلیون و ۸۰۰ دانشجو در دانشگاه پیام نور هستند. این یعنی اینکه درصد قابل توجهی درگیر دانشگاه پیام نور هستیم. ما آموزش غیرحضوری در تاریخ آموزش عالی نداریم و این یک غلط مصطلح است.
عضو هیات عملی دانشگاه پیام نور ادامه داد: تا قبل از سال ۸۴ فضا در دانشگاه پیام به نحو دیگری بود و همان فضای سیاسی در دانشگاه پیام نور بازتاب پیدا می کرد. از سال ۸۴ تا سال ۹۲ ما رشد کمی داشتیم. در این زمان تعداد دانشجویان و مراکز این دانشگاه دو برابر شد. ۲۴۰ عضو هیات علمی این دانشگاه در سال ۸۴ اکنون به چهار هزار و ۵۰۰ نفر رسیده است. یعنی ۱۸ یا ۱۹ برابر شده است. حال از این مسئله بگذریم که ۷۰ درصد آنها مربی هستند. مسائلی که ما در دانشگاه پیام نور با آن دست به گریبان هستیم و من به آن اذعان دارم خروجی مدیریتی است که برای ما تعریف شده است.
وی با اشاره به آسیب های این دانشگاه گفت: در این دانشگاه کلاس به اندازه تشکیل نمی شود، کتاب ها به روز نمی شود، زیرساخت های الکترونیک تعریف نشده است، برخی مراکز عاطل و باطل هستند؛ ما به تمام اینها اذعان داریم. اما باید بگوییم چرا این اتفاق افتاده است و اگر بتوانیم علت آن را پیدا کنیم می توانیم به مسیر خود ادامه دهیم. دانشگاه پیام نور یک فضای تابع است و تابع آموزش عالی است و این رشد کمی نیز دلیل آن سیاست های کلانی است که وجود داشته است.
بخارایی افزود: در حال حاضر ما ۵۰۰ مرکز و واحد در سراسر کشور داریم که این خود مسئله مهمی است. این در حالی است که ما بارها در این خصوص هشدار دادیم. حال برای چه این واحد ها تاسیس می شود برای اینکه یک نماینده ای در فلان شهر می خواهد در دوره ای که خود حضور دارد یک واحد پیام نور ایجاد شده و آن را به عنوان کارنامه موفق خود قلمداد کند.
دانشگاه پیام نور از پایه رنگ و بوی سیاسی دارد
این استاد دانشگاه تصریح کرد: دانشگاه پیام نور از پایه رنگ و بوی سیاسی دارد و هیات موسس این دانشگاه چه افرادی هستند، امام جمعه، فرماندار و نماینده مجلس سه شخصیت سیاسی که به این دانشگاه رنگ و بوی سیاسی می دهد.
بخارایی افزود: اینکه آموزش ترکیبی در این دانشگاه انجام شود، یک تکنولوژی برتر است. تردیدی نیست، اما در کشور ما در حوزه آموزش عالی موانعی وجود دارد که این فقط مختص دانشگاه پیام نور نیست. اینکه مراکز و واحدهای ما در یک دوره هشت ساله به ۵۰۰ مرکز و واحد افزایش یافته است در آن مباحث سیاسی دخیل است تا زمانی که این علت ها باشد و ما شاهد این باشیم که فلان واحد پیام نور در فلان شهر به توصیه نماینده یا افراد دیگری ایجاد می شود ما نمی توانیم تجمیع و یا حذف در این دانشگاه داشته باشیم. نیروهایی که پشت پیام نور هستند، نمی گذارند تجمیع در این دانشگاه صورت گرفته و یا اینکه واحدی از آن حذف شود.
استاد دانشگاه پیام نور در ادامه به نامه ۱۵۰ نماینده ای که اخیرا در حمایت از دانشگاه پیام نور و مخالفت با تغییر اساسنامه آن ارائه داده بودند اشاره کرد و گفت: همین حرکت اخیر نمایندگان رنگ و بوی سیاسی دارد، آنها می گویند عدالت آموزشی یعنی اینکه فلان منطقه از آموزش محروم است این در حالی است که ما در همه جا دانشگاه پیام نور و آزاد داریم؛ در حال حاضر چه اتفاقی در حال رخ دادن است آیا واقعا دغدغه این افراد زیرساخت های پیام نور است یا دغدغه سیاسی است.
وی در پایان به تحولات درون سازمانی دانشگاه پیام نور اشاره کرد و خاطرنشان کرد: چرا ما در این دانشگاه تحولات درون سازمانی نداریم تا سال ۸۴ که دکتر ظهور رئیس این دانشگاه بود تا حدی شاهد شکوفایی بودیم از سال ۸۴ تاکنون چنین چیزی وجود نداشته است. درحال حاضر آموزش عالی قصد دارد این دانشگاه را به مثل قبل برگرداند، مگر می شود ما حرکت ارتجاعی داشته باشیم؟ ما نمی توانیم برای این دانشگاه حرکت ارتجاعی داشته و به عقب بازگردیم وزارتخانه با این کار می خواهد ابرو را درست کند می زند چشم را هم کور می کند.
0 notes
hamisheonline · 7 years
Text
مطلب معرفی رشته کارشناسی ارشد فراگیر کامپیوتر پیام نور در همیشه آنلاین منتشر شده است
مطلب معرفی رشته کارشناسی ارشد فراگیر کامپیوتر پیام نور در همیشه آنلاین منتشر شده است لینک مطلب http://hamisheonline.com/10323/%d8%b1%d8%b4%d8%aa%d9%87-%da%a9%d8%a7%d8%b1%d8%b4%d9%86%d8%a7%d8%b3%db%8c-%d8%a7%d8%b1%d8%b4%d8%af-%d9%81%d8%b1%d8%a7%da%af%db%8c%d8%b1-%da%a9%d8%a7%d9%85%d9%be%db%8c%d9%88%d8%aa%d8%b1.html
معرفی رشته کارشناسی ارشد فراگیر کامپیوتر پیام نور
معرفی رشته کارشناسی ارشد فراگیر کامپیوتر
ارشد فراگیر کامپیوتر : رشته کارشناسی ارشد مهندسی کامپیوتر گرایش نرم افزار شامل طراحی، برنامه نویسی، توسعه، مستندسازی و نگهداری نرم‌افزار با بکارگرفتن روشهای فنی و عملی از علوم کامپیوتر، مدیریت پروژه، مهندسی، محدوده کاربرد، طراحی رابط، مدیریت تجهیزات دیجیتال و سایر زمینه‌ها است.
گرایش نرم‌ افزار یکی از شناخته شده ترین شاخه های مهندسی کامپیوتر و دارای ارزش‌های اجتماعی و اقتصادی است، زیرا بهره‌وری انسان ها را بالا برده و چند و چون زندگی آنان را بهتر می‌کند. انسان با بهره‌گیری از نرم‌افزار، توانایی انجام کارهایی را دارند که قبل از آن برایشان شدنی نبود. نمونه‌هایی از این دست نرم‌افزارها عبارتند از: سامانه‌های حسابداری، نرم‌افزارهای اداری، بازی‌های رایانه‌ای و اینترنت.
دانشجویان رشته کارشناسی ارشد مهندسی کامپیوتر گرایش نرم افزار با سیستم‌های عامل پیشرفته، بانکهای اطلاعاتی، برنامه‌نویسی پیشرفته و تحت WEB، الگوریتم‌های پردازش موازی و ... آشنا می‌شوند. دانشجویان دارای مدرک کارشناسی از گرایش نرم افزار می‌توانند بطور مستقیم و بدون نیاز به گذراندن واحدهای جبرانی به تحصیل در این رشته بپردازند.
با توجه به دروسی که در کارشناسی ارشد مهندسی کامپیوتر گرایش نرم افزار ارائه می‌شوند، دانشجو می‌تواند توانایی های متفاوتی را کسب کند
بازارکار، وضعیت استخدام و آینده شغلی کارشناسی ارشد مهندسی کامپیوتر
بازارکار و آینده شغلی رشته کارشناسی ارشد مهندسی کامپیوتر گرایش نرم افزار در قالب  مشاغل مرتبط با این رشته معرفی شده اند. برای اطلاع از توضیحات کامل مربوط به هر شغل می توانید روی آنها کلیک کنید.
مشاغل زیر به طور مستقیم به رشته کارشناسی ارشد مهندسی کامپیوتر گرایش نرم افزار ارتباط دارد و دانش آموختگان در صورت فعالیت در این مشاغل بیشترین ارتباط را بین رشته تحصیلی و شغل خود برقرار خواهند کرد :
کارشناس استقرار نرم افزار   برنامه نویس   مدیر وب سایت (وبمستر) کارشناس پایگاه داده
طراح وب   پژوهشگر علوم کامپیوتر کارشناس / مدیر شبکه   کارشناس امنیت اطلاعات
تحلیلگر و طراح نرم افزار کارشناس پشتیبانی نرم افزار   استاد دانشگاه
  معرفی رشته کارشناسی ارشد فراگیر کامپیوتر
معرفی رشته مهندسی کامپیوتر گرایش هوش مصنوعی
تعریف هوش مصنوعی از دیر باز رویای تمامی طراحان اولیه کامپیوتر ساخت ماشین هایی بود که بتوانند رفتاری شبیه به انسان داشته باشند، خودشان تصمیم بگیرند،بتوانند رفتاری منطقی و معقول داشته و احساس برخورد با یک موجود هوشمند را در انسان بوجود آورند، که این رویا با ساخت کامپیوتر تا حدودی به حقیقت بدل گشت.
به زبان ساده تر هوش مصنوعی عبارت است از مطالعه این که چگونه کامپیوترها را می‌توان وادار به کارهایی کرد که در حال حاضر انسان‌ها آنها را بهتر انجام می‌دهند. در ساخت هوش مصنوعی علوم زیادی کاربرد دارد از جمله: فلسفه، ریاضیات، عصب شناسی، مهندسی کامپیوتر، علوم کامپیوتر، نظریه سیستم ها، روان شناسی ،زیست شناسی، زبان شناسی،علوم اجتماعی ، نظریه اطلاعات ، علوم شناختی، نظریه پیچیدگی و...
2-  معرفی رشته و گرایش هوش مصنوعی رشته مهندسی کامپیوتر به طراحی و ساخت روش های مختلف جهت استفاده مناسب و کارا از کامپیوتر می پردازند و در دنیای امروز از اهمیت زیادی برخوردار است. هدف از طی این دوره تربیت کارشناسانی است که در زمینه تحلیل و طراحی، ساخت و راه اندازی دستگاه ها و مجموعه های سخت افزاری جدید، بررسی و شناخت مجموعه های سخت افزاری و نرم افزاری موجود، نگهداری، عیب یابی، تعمیر، اصلاح و توسعه روش ها و تکنولوِژی ها فعالیت کنند.
هوش مصنوعی یکی از گرایش های مهندسی کامپیوتر محسوب می شود. دانشجویان در این گرایش با مطالب جدیدی مانند: شبکه های عصبی، هوش مصنوعی پیشرفته، تئوری فازی، پردازش تصویر و... آشنا می شوند. گرایش هوش مصنوعی، گرایشی ما بین نرم افزار و معماری کامپیوتر است و در هر گرایش کاربردهایی دارد. قبول شدگان در این گرایش می توانند جنبه نرم افزاری یا جنبه سخت افزاری آن را دنبال نمایند.
بطور عمده در این گرایش به ساخت سیستم های هوشمند و رباتیک پرداخته می شود. در کنکور سراسری کارشناسی ارشد به عنوان تنها گرایشی است که داوطلبان  آن می توانند مدت زمانی مجزا (60دقیقه) را صرف پاسخ به سؤالات آن کنند، دانشجویان این گرایش موارد آموزشی و کاربردی متفاوتی را می آموزند از جمله:
یادگیری ماشین: یادگیری روش، الگو و... بصورت خودکار توسط ماشین یا کامپیوتر شبکه های عصبی: روش جدید حل مسائل هوش مصنوعی پردازش تکاملی: شاخه ای جدید از هوش مصنوعی است که یک یا چند جواب اولیه برای یک مسآله در نظر می گیرند رباتیک: از ترکیب شدن بسیاری از گرایش های هوش مصنوعی، الکترونیک و کنترل، مکانیک و ساخت و... بدان دست می یابند.
منطق فازی: در آن بجای استفاده از دو مقدار درست و غلط از درجه درستی بین عدد 0 و 1 استفاده می شود. سیستم های خبره: کاربرد آن در طراحی و ساخت انواع ربات هاست، بطور نمونه می توان به ربات های جراح اشاره نمود. محاسبات نوین: انجام محاسبات ریاضی بدون عدد و به صورت نمادین
پردازش تصویر: بهسازی تصاویر برای درک بهتر انسان که کاربرد آن در تصاویر پزشکی، جلوه های سینمایی، تصاویر قدیمی و آسیب دیده و... بینایی ماشین: درک خودکار تصاویر توسط کامپیوتر و کابرد آن، سیستم تشخیص ایراد، تشخیص الگو، ربات ها، سه بعدی سازی و... پردازش گفتار: درک صدای انسان از طریق گرفتن فرامین مربوط به صدا مانند شناسایی کاربر و...
برنامه ریزی: رسیدن به یک هدف خاص از طریق برنامه ریزی یک سری عملگر، کاربرد آن در بارگیری، رباتیک و...
برای تحصیل در این رشته توانایی ذهنی ویِژه ای مورد نیاز نیست، البته دانشجویانی که پایه ریاضی قوی و توانایی استدلالی و استقرایی بهتری دارند موفق ترند.به دلیل سرعت پیشرفت علم در این رشته نسبت به رشته های دیگر،  دانشجویان باید بطور مستمر در پی مطالب جدید و یادگیری آن ها باشند.
از آنجایی که این گرایش با علوم زیادی سرو کار دارد تحصیل در آن فقط مختص به دانشجویان کامپیوتر نبوده بلکه فاغ التحصیلان رشته های برق، الکترونیک، زیست شناسی، مکانیک و... نیز می توانند برای ادامه تحصیل آن را انتخاب نمایند (بطور مثال برای ساخت یک ربات علاوه بر علم نرم افزار جهت تولید و اجرای برنامه ها و دستورات باید از علوم برق و مکانیک نیز برای ساخت ربات بهره گرفت).
بازار کار در هر رشته ای به خود شخص بستگی دارد، به عبارت دیگر به میزان تخصص و توقع اولیه فرد از بازار وابسته است. بازار کار هوش مصنوعی در ایران حوزه بسیار گسترده ای بوده و به زمینه کاری که افراد در آن فعالیت می کنند بستگی دارد، بطور مثال برخی از زمینه های کاری عبارتند از: -پروژه های تحقیقاتی در مراکز تحقیقاتی کشور -سیسم امنیتی ( مانند تشخیص هویت) -سلاح های هوشمند (طراحی و ساخت) -صنعت (مانند طراحی ربات و دستگاههای هوشمند و...) -تشخیص گفتار (مانند تبدیل متن به گفتار، فشرده سازی گفتار و...) -طراحی سیستم های خبره -طراحی بازی ها -آموزش
ظرفیت ها و کدرشته محل های رشته ارشد مهندسی کامپیوتر ( ارشد فراگیر کامپیوتر )
نام رشته ظرفیت کل پذیرش تعداد شرکت کننده تخمینی تعداد شهرها (کد رشته محل) شانس قبولی وضعیت بازار کار مهندسی کامپیوتر گرایش نرم افزار
(آموزشی پژوهشی)
60 نفر زیاد 3 شهر در پکیج مشاوره ارائه می شود در پکیج مشاوره ارائه می شود مهندسی کامپیوتر گرایش نرم افزار
(الکترونیک یا مجازی)
80 نفر زیاد 2 شهر در پکیج مشاوره ارائه می شود در پکیج مشاوره ارائه می شود مهندسی کامپیوتر گرایش هوش مصنوعی و رباتیکز 20 نفر متوسط 1 شهر در پکیج مشاوره ارائه می شود در پکیج مشاوره ارائه می شود
برای اطلاع از جزئیات بیشتر در مورد رشته و دریافت آنالیز این رشته و لیست منابع آزمون در دوره های مشاوره آمادگی ارشد فراگیر ثبت نام نمایید
معرفی رشته کارشناسی ارشد فراگیر کامپیوتر
0 notes
hamisheonline · 7 years
Text
مطلب ثبت نام کارشناسی ارشد فراگیر پیام نور 96 نوبت هجدهم چه زمانی هست ؟ در همیشه آنلاین منتشر شده است
مطلب ثبت نام کارشناسی ارشد فراگیر پیام نور 96 نوبت هجدهم چه زمانی هست ؟ در همیشه آنلاین منتشر شده است لینک مطلب http://hamisheonline.com/10317/%d8%ab%d8%a8%d8%aa-%d9%86%d8%a7%d9%85-%da%a9%d8%a7%d8%b1%d8%b4%d9%86%d8%a7%d8%b3%db%8c-%d8%a7%d8%b1%d8%b4%d8%af-%d9%81%d8%b1%d8%a7%da%af%db%8c%d8%b1-%d9%be%db%8c%d8%a7%d9%85-%d9%86%d9%88%d8%b1-96.html
ثبت نام کارشناسی ارشد فراگیر پیام نور 96 نوبت هجدهم چه زمانی هست ؟
ثبت نام کارشناسی ارشد فراگیر پیام نور 96 نوبت هجدهم چه زمانی هست ؟
یکی از سوالات این روزهای داوطلبان آزمون ارشد فراگیر سوال زیر می باشد ثبت نام کارشناسی ارشد فراگیر پیام نور 96 نوبت هجدهم چه زمانی هست ؟
با توجه به اینکه زمان آزمون ارشد فراگیر سال 96 اعلام نشده است پیش بینی می شود در دو تاریخ زیر احتمال ثبت نام وجود خواهد داشت
1- تاریخ اول : اگر دانشگاه پیام نور قصد پذیرش ارشد فراگیر سال 96 در ترم مهرماه 97 داشته باشد بایستی در شهریور آزمونی را برگزار کند و قاعدتا 2 ماه قبل طبق روال آزمون های فراگیر ثبت نام داشته باشد پس تا پایان تیرماه 96 احتمال ثبت نام وجود دارد
2- تاریخ دوم :  اگر دانشگاه پیام نور قصد پذیرش در ترم مهر را نداشته باشد قطعا در بهمن ماه 96 پذیرش خواهد داشت و طبق روال دوره های قبل احتمالا در دی ماه آزمونی را برگزار نماید و در مهر یا اواخر آبان ماه ثبت نامی را داشته باشد
تاریخهایی که اعلام کردیم تاریخ احتمالی می باشد و هنوز تاریخ قطعی توسط سازمان سنجش یا دانشگاه پیام نور اعلام نشده است
هر خبری در این مورد سریعا در سایت همیشه آنلاین و کانال مخصوص اطلاع رسانی ما منتشر خواهد شد
سایت همیشه آنلاین (کلیک نمایید)
آدرس کانال ارشد پیام نور ( فراگیر و سراسری ) (کلیک نمایید)
ثبت نام کارشناسی ارشد فراگیر پیام نور 96 نوبت هجدهم چه زمانی هست ؟
تاریخ ثبت نام و برگزاری آزمون کارشناسی ارشد فراگیر سال 96 در این خبر پیش بینی شده است
بزودی خبری موثق به نقل از سازمان سنجش و دانشگاه پیام نور در زمینه ثبت نام کارشناسی ارشد فراگیر پیام نور 96 نوبت هجدهم در همین سایت و کانال اختصاصی تلگرام منتشر خواهیم کرد.
دانلود سوالات ارشد فراگیر پیام نور 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 دانلود سوالات کنکور ارشد فراگیر94 و 95 دانلود دفترچه ارشد فراگیر پیام نور 94 نوبت پانزدهم سوالات کارشناسی ارشدفراگیر 94 دانشگاه پیام نور نمونه سوالات دانشپذیری کارشناسی ارشد فراگیر پیام نور نمونه سوالات آزمون کارشناسی فراگیر پیام نور نمونه سوالات دانشپذیزی دوره های فراگیر کارشناسی ارشد پیام نور جزوات ارشد فراگیر سوالات ارشد پیام نور سوالات ترمی پیام نور سوالات ارشد پایان ترم پیام نور ارشد فراگیر پیام نور سوالات ترمی ارشد دانشگاه پیام نور سوالات ارشد فراگیر 93 سوالات کارشناسی ارشد فراگیر 94 سوالات ارشد فراگیر 92 پیام نور 93 پیام نور 94 اخبار پیام نور اخبار دانشگاه پیام نوروخرید اینترنتی پستی,دانلود رایگان,کارشناسی ارشد فراگیر,پیام نور,تست جزوات منابع,سوالات کتاب,جزوات کارشناسی ارشد,نمونه سوالات پیام نور,خرید اینترنتی جزوات,فروشگاه اینترنتی بسته های کارشناسی ارشد فراگیر رشته های روانشناسی حسابداری مدیریت کامپیوتر بالینی دانلود سوالات ارشد فراگیر سال 94 و 95 منابع آزمون کارشناسی ارشد فراگیر 95 دانلود دفترچه ارشد فراگیر نوبت شانزدهم دانلود سوالات ارشد فراگیر نوبت شانزدهم دانلود سوالات ارشد فراگیر سال 95 سوالات ارشد فراگیر 95 دانلود سوالات 95 دانلود سوالات ارشد پیام نور سال 95 دانلود 95 جزوات ارشد فراگیر 95 فراگیر 95 نوبت هفدهم سال 96 سوالات ارشد فراگیر 96
گروه همیشه آنلاین
0 notes
hamisheonline · 7 years
Text
مطلب از سرعت خود نکاهید! آشنایی با مهارت های تندخوانی در 20 دقیقه در همیشه آنلاین منتشر شده است
مطلب از سرعت خود نکاهید! آشنایی با مهارت های تندخوانی در 20 دقیقه در همیشه آنلاین منتشر شده است لینک مطلب http://hamisheonline.com/10311/%d8%b3%d8%b1%d8%b9%d8%aa-%d8%ae%d9%88%d8%af-%d9%86%da%a9%d8%a7%d9%87%db%8c%d8%af%d8%a2%d8%b4%d9%86%d8%a7%db%8c%db%8c-%d8%a8%d8%a7-%d9%85%d9%87%d8%a7%d8%b1%d8%aa-%d9%87%d8%a7%db%8c-%d8%aa.html
از سرعت خود نکاهید! آشنایی با مهارت های تندخوانی در 20 دقیقه
از سرعت خود نکاهید!  آشنایی با مهارت های تندخوانی در 20 دقیقه
از سرعت خود نکاهید! آشنایی با مهارت های تندخوانی در 20 دقیقه . جهان امروز ما، جهان سرعت است و روز به روز نیز بر این سرعت افزوده می شود. برای این که از این کاروان علم و زندگی، عقب نمانیم، باید با آخرین روش های دست یابی به دانش آشنا شویم و از آن، برای استفاده صحیح و بیشتر از استعدادها و توانایی های خدادادی مان بهره ببریم. یکی از این روش ها، تندخوانی است. تحقیقات نشان داده است که با خواندن سرعت متوسط دویست کلمه در دقیقه، به جای هزار کلمه در دقیقه، مردان و زنان با تحصیلات عالی، پنج بار آهسته تر از آن چه که لازم است، می خوانند؛ یعنی اگر آنها از توانایی حقیقی و بالقوه خویش استفاده کنند، خواندن کتابی که پنج ساعت طول می کشد، به شصت دقیقه یا کمتر کاهش می یابد.
ما در این مقاله، قصد داریم تا شما را به طور کلی و اجمالی، با فواید و مهارت های تندخوانی آشنا کنیم؛ اما اگر می خواهید مهارت ویژه ای در این زمینه کسب کنید، باید به کتاب هایی که در این زمینه نوشته شده است، مراجعه کنید و از همین امروز تمرین کنید.
از سرعت خود نکاهید! آشنایی با مهارت های تندخوانی در 20 دقیقه
آیا یک فرد معمولی می تواند «تندخوان» شود؟
بلی، به دلیل این که تحقیقات علمی نشان می دهد که مغز یک انسان سالم، می تواند هر بار گروه کلمات یا شبه جمله ها را به همان خوبی تک کلمه ها بپذیرد و این عمل، از هر جهت، آسان تر است. ما جمله را هرگز به خاطر درک تک تک کلماتش نمی خوانیم؛ بلکه آن را برای درک شبه جمله هایی که کلمات نیز در آنها هستند، مطالعه می کنیم.
به عنوان مثال، خواندن «آنماشینسفیدکنارجادهپارککرد»، خیلی دشوارتر است از خواندن «آن ماشین سفید، کنار جاده پارک کرد».
خواننده کند ناچار است کار مغزی بیشتری از خواننده سریع انجام دهد؛ زیرا ناچار است پس از تشخیص هر کلمه، معنای آن را به معنی کلمه بعد از آن بیفزاید. در مثال فوق، این حد به اندازه پنج تا شش کار اضافی می رسد؛ در حالی که خواننده سریع که هر بار مجموعه های معنی دار (شبه جمله ها) را می بیند، فقط یک اتصال ساده را بین دو قسمت انجام می دهد.
بنابراین، مزیت فوق العاده تندخوانی، انجام کار فیزیکی کمتر، توسط چشمان بر روی هر صفحه می باشد. در این صورت، به جای حدود 500 توقف توأم با تمرکز دید که چشم خواننده کند بر روی هر صفحه انجام می دهد، خواننده سریع، نزدیک به 100 توقف در صفحه را که عضلات چشم را کمتر خسته می کند، به انجام می رساند.
بررسی باورهای غلط در زمینه تندخوانی
«فرد تندخوان، قادر به احساس و درک مطلب نیست».
این باور، غلط است؛ بلکه عکس این مطلب درست است؛ یعنی خواننده کند، به خاطر توقف ها و شروع های مکرر و پیشرفت متزلزل، امکان زیادی دارد که بی حوصله شود؛ تمرکز حواس خود را از دست بدهد؛ حضور ذهنش کاهش یابد و از درک معنی آن چه که می خواند، عاجز بماند؛ ولی کسی که عادت کند شبه جمله ها را با هم ببیند، به طور طبیعی مفهوم آنها را هم به همراه یکدیگر درک می کند. از طرف دیگر، تندخوانی، باعث می گردد تا مطالب کم اهمیت، زودتر شناخته شوند و بر مطالب مهم، تأکید ورزیده شود. از این رو، درک تمام مطلب، برای خواننده سریع، خیلی آسان تر و دامنه دارتر از درک مطلب، برای خواننده کند می باشد.
«خواندن بیش از 500 کلمه در دقیقه، ممکن نیست»!
این جمله، غلط است؛ زیرا با توجه به این حقیقت که در هر توقف می توانید تا حد شش کلمه را زیر دید قرار دهید و این واقعیت که قادرید در هر ثانیه تا چهار توقف را انجام دهید، بدین معنی است که به راحتی می شود سرعتی تا حد 1000 کلمه در دقیقه را به دست آورد.
«سرعت بیشتر، تمرکز حواث کمتری را به دنبال دارد».
خیر، زیرا هر چه سریع تر حرکت کنیم، نیروی جنبشی بیشتری را جمع کرده، تمرکز بیشتری پیدا می کنیم. سرعت های خواندن متوسط، طبیعی نیست؛ بلکه آنها سرعت هایی هستند که با آموزش های ابتدایی نادرست خواندن، همراه با اطلاعات غیر کافی از طرز کار چشم و مغز، در سرعت های متفاوت، حاصل آمده اند.
فواید تندخوانی
1. یکی از مهم ترین سودهای تندخوانی، این است که شخص تندخوان، دارای ذهنی فعال و حساب گر می شود و با همه چیز، دقیق و حساب شده برخورد می کند؛ سکون، از زندگی اش رخت برمی بندد و همیشه و ناخودآگاه، فعال و پویاست.
2. یکی دیگر از آشکارترین اثرهای تندخوانی، صرفه جویی در وقت است. صرفه جویی در وقت، باعث می شود تا وقت های اضافی پیدا کنید و از آن وقت ها، برای مطالعات جنبی دیگر و کارهای شخصی تان بهره ببرید و حتی درس های دانشگاه را بهتر و کامل تر بخوانید. بیشتر ما از نداشتن وقت کافی، برای انجام کارهای مورد علاقه مان شکایت داریم. اگر شما هم تا امروز چنین مشکلی داشته اید و یا به مطالعه، زیاد علاقه مندید، ولی نمی توانید به همه مطالب جالب مورد نظر خودتان برسید، بدانید که با تندخوانی، قادر خواهید بود به ساعات بیشتری برای مطالعه دست یابید.
3. تندخوانی، کارآیی و خلاقیت فرد را بالا می برد. شخص تندخوان، با هر مسئله ای، به راحتی برخورد می کند و آن را از پیش پای خویش برمی دارد. دانشجویی که به مهارت تندخوانی دست یافته، از زندگی فوق العاده ای برخوردار می شود؛ زیرا تندخوانی، رابطه مستقیمی با دانش زیاد و درک صحیح - که از تندخوانی به دست می آید - دارد. کسانی که سریع تر می خوانند، بهتر نیز می فهمند و راه پیشرفت برایشان همواره باز است.
موانع تندخوانی
موانعی را که بر سر راه سرعت عمل مغز در موقع خواندن ایجاد می کنیم، اصطلاحاً «راه بندان» می نامیم. حال باید ببینیم که این راه بندان های خواندن، چه چیزهایی هستند؛ از کجا ناشی می شوند و چگونه می توان آنها را رفع کرد.
الف) تلفظ و لب خوانی
اگر شما این مشکل را داشته باشید، به هنگام مطالعه، به جای خواندن بی صدا، صدای کلمات را در گلو ایجاد می کنید (ادای صوت یا تلفظ) و یا آن که لب ها را بدون صدا حرکت می دهید (لب خوانی)؛ مثل این که کلمات را برای خود با صدای بلند می خوانید و از این طریق، مغز خود را وادار می کنید که مطالب را با سرعتی در حد سرعت حرف زدن، جذب کند که این سرعت، برای خواندن بی صدا، فوق العاده کم است.
ب) کمک اضافی
کمک اضافی، چنانچه به صورت جزء اصلی عمل خواندن درآید، جزء راه بندان ها به شمار می آید و در حد شدید خود، باعث کندی حرکت چشم و عمل ذهن، در انجام عمل خواندن خواهد شد. کمک اضافی، اصطلاحاً به عمل با انگشت نشان دادن کلمه به کلمه مطلب مورد مطالعه و یا لغزاندن یک لبه صاف مانند خط کش از بالا به پایین و مشخص کردن کامل هر سطر مورد مطالعه می باشد که در چنین وضعی، به مغز خود کمک اضافی را تحمیل کرده اید و باعث می شود که در موقع خواندن، فکر شما، متکی به این عمل اضافه شود و هرگز نتواند به طور مستقل عمل کند.
ج) واپس نگری
کسانی که گرفتار این عیب هستند، نمی توانند بدون برگشت های مجدد بر روی کلمات و عبارات خوانده شده، به خواندن ادامه دهند و یا بدون عقب نگری های مکرر از ابتدا تا انتهای هر سطر را با نگاه طی کرده، به سر سطر بعد بروند. بارها اتفاق می افتد که این افراد، پس از پایان هر سطر، دوباره به همان سطر برگشته، گاهی پس از خواندن چند کلمه و احیاناً تا نزدیکی های آخر همان سطر، متوجه اشتباه خود شده، به سر سطر بعدی می روند.
اکثر ما، اغلب به هنگامی که مایلیم جمله هایی را که خوانده ایم، دوباره خوانده یا در مواردی که تمرکز کافی و حضور ذهن نداشته ایم، دوباره به عقب برگشته و قسمتی از مطلب خوانده شده را دوباره با دقت بیشتری بخوانیم، اقدام به واپس نگری می کنیم؛ ولی اگر این واپس نگری ها را کنترل نکنیم، به صورت عادت بسیار بدی در خواهد آمد. تصور کنید که اگر قرار باشد هر بار یک کلمه یا یک عبارت یا قسمتی از یک سطر را که خوانده ایم، دوباره خوانده، باز به عقب برگشته، دوباره و سه باره بخوانیم و یا این که پس از خواندن هر سطر، به جای رفتن به سر سطر بعدی، هر بار تا نیمه های همان سطر را خوانده، متوقف شده، دنبال سر سطر بعدی بگردیم، چگونه رشته مطلب را گم می کنیم و چقدر از سرعت، باز خواهیم ماند.
د) تلفظ در ذهن
این اشتباه دیگری است که تقریباً همه گرفتار آن هستند. لب ها بی حرکتند و ارتعاشی در گلو احساس نمی شود؛ ولی کلمات را در مغز خود تکرار می کنیم؛ یعنی گرفتار چیزی هستیم که اصطلاحاً می توان آن را «حرف زدن ذهنی» نامید. لازم به تکرار است که هر چیزی که شباهت به خواندن با صدای بلند داشته باشد، مغز را از به دست آوردن سرعتی که قادر به رسیدن به آن است، باز خواهد داشت. باید اعتراف کرد که از میان بردن کامل این نقص، تقریباً ممکن نیست و در حال عادی، لزومی هم ندارد (مگر آن که سرعت های فوق العاده زیاد در خواندن، مورد نظر باشد). با این حال، هنگام خواندن، هر قدر تلفظ در ذهن خود را کاهش دهید، به همان نسبت، خواندن خود را سرعت بخشیده اید.
ه) معکوس بینی
این مشکل، اغلب در خواندن کلمات انگلیسی اتفاق می افتد؛ مثلاً No را On خوانده یا Saw را Was تصور می کنیم و می خوانیم. در خواندن فارسی نیز به ندرت کلماتی هستند که معکوس خوانده می شوند؛ ولی ما فارسی زبانان، بیشتر در خواندن اعداد و محاسبات با این مشکل مواجه می شویم؛ مثلاً عدد 45 را 54 و یا 32 را 23 تصور می کنیم و می خوانیم یا محاسبه می کنیم. این اتفاق، اغلب به خاطر از راست به چپ خواندن مغز است و فراموش می کنیم که کلمات انگلیسی و اعداد را باید از چپ به راست خواند. این مشکل، اغلب ایجاد سردرگمی کرده، خود موجب ایجاد مشکلات دیگری می شود که به آنها اشاره کردیم.
و) عدم توانایی استفاده از میدان دید چشم
در اتاقی که نشسته اید، به روبه رو نگاه کنید و به شیئی ای در مقابل خود (مثلاً پنجره) نگاه کنید؛ در حالی که به دستگیره وسط پنجره نگاه می کنید، گوشه های دیوارهای دو طرف و تابلوی روی دیوار سمت چپ و در اتاق را که در دیوار سمت راست قرار دارد، می بینید. به همین طریق، هر سطر مطلب مورد مطالعه، به راحتی در میدان دید شما واقع می شود و برای انجام پرش های لازم، کافی است که فقط چشم خود را حرکت دهید. بنابراین، از حرکت دادن سر خود، خودداری کنید و در غیر این صورت، چون سر نمی تواند با سرعت فکر حرکت کند، راه بندانی برای خواندن، ایجاد می کند.
چگونه این راه بندان ها از بین می روند؟
خوشبختانه این مشکلات، جزء آن دسته از ناتوانی های خواندن هستند که می توان به سرعت آنها را از بین برد. از یک نظر، تمام راه بندان ها، احتیاج به از میان بردن ندارند و گاهی نمی توان آنها را به کلی از میان برد. می دانیم که بسیاری از خوانندگان، عادت به خواندن مطلب مورد مطالعه در ذهن خود دارند. اگر توانستید تا حدودی عادت درذهن خوانی خود را کاهش دهید که بسیار مفید است. اگر این عادت زیاد عمیق نباشد، سعی کنید تا آن جا که می توانید، در کم کردنش بکوشید؛ ولی نگران آن نباشید و سایر قسمت ها را درست انجام دهید و زیاد به خود فشار نیاورید.
در مورد لب، انگشت، حرکت سر و دیگر کندکننده های جسمی، بحثی نیست. هر کدام که هنوز باعث کندی خواندن شما می شوند، باید از بین بروند که آن هم کاری بسیار آسان است.
به طور کلی، تمرین لازم است. هر گاه قانع شدید که هر کدام از راه بندان ها دیگر مانع سرعت خواندن شما نیست و به قدر کافی کاهش یافته است، وقت خود را برای نابودی کاملش صرف نکنید و به جای آن، وقت خود را صرف انجام تمریناتی کنید که مربوط به مشکلات اساسی شماست. در شدیدترین موارد، اگر به مدت دو تا سه هفته، روزی فقط چند دقیقه را صرف تمرین کنید، مسلماً عادات غلط خود در نحوه خواندن را از بین خواهید برد.
راه های علاج بدون کمک دیگران
الف) علاج تلفظ و لب خوانی
برای علاج تلفظ، باید محل تولید صدا را پیدا کنید. برای این کار، به طریق زیر عمل کنید:
دو انگشت دست خود را در دو طرف سیب گلوی خود قرار دهید و هوا را به طور مداوم از میان لب های خود خارج کنید. آیا ارتعاشی احساس می کنید؟ خیر. حالا هر آهنگی را که میل دارید، در گلو با صدای «هوم هوم» بنوازید. آیا ارتعاش وِزوِز مانندی را زیر دو انگشت خود احساس می کنید؟ این، همان مشکلی است که می خواهید آن را در موقع مطالعه آرام، از بین ببرید. اگر نمی توانید آن را مهار کنید (از میان ببرید)، در موقع خواندن، هوا را از دهان خود خارج کنید.
راه های زیادی نیز برای از بین بردن لب خوانی وجود دارد. پیشنهادهای زیر را آزمایش کنید و هر کدام را که برای خود مناسب تر یافتید، به کار برید:
1. بین لب هایتان و نه بین دندان ها، چیزی را که به قدر کافی سنگین باشد و برای نگهداری آن، ناچار به فشار روی لب ها باشید، قرار دهید و خواندن را ادامه دهید.
2. لب ها را محکم به هم فشرده، در همان حال، زبان را محکم به سقف دهان بچسبانید.
3. لب ها را به حال سوت زدن گرد کنید و هوا را به بیرون بفرستید؛ ولی سوت نزنید.
توجه کنید که این حالات مصنوعی را به طور موقت و تا هنگامی که بر «راه بندان» فائق نیامده اید، ادامه دهید و این، شامل تمام دستوراتی است که برای معالجه، در این قسمت پیشنهاد می شود.
ب) مداوای کمک اضافی
برای ترک عادت خط بردن (مشخص کردن سطرها و کلمات با انگشت) در موقع مطالعه، بهترین راه آن است که در موقع مطالعه، کتاب را با دو دست نگه دارید تا عادت نامطلوب خود را فراموش کنید و بدین طریق، مشکل را با جلوگیری از عامل ایجاد آن، از بین خواهید برد.
ج) معالجه واپس نگری
بهترین توصیه برای رفع این مشکل، این است که بیندیشید و خود را قانع سازید. شما باید دست از این نگرانی بردارید که امکان دارد مطالب را خوب متوجه نشوید و یا قسمتی از نکات را از قلم بیندازید. در موقع خواندن، مستقیم به کار خود ادامه دهید و با وجود این که هر میل شدیدی که برای عقب نگری و مرور جملات و کلمات خوانده شده در خود احساس می کنید، این کار را انجام ندهید. قوّت قلب و اعتماد به نفس، شما را در این مهم یاری خواهد کرد. همچنین قبل از رسیدن به آخر هر سطر، با استفاده از میدان دید (و از گوشه چشم راست خود)، نگاهی به سر سطر بعدی بیندازید که در این صورت، به راحتی می توانید پس از پایان آن سطر، به سر سطر بعد بروید.
د) رفع درذهن خوانی
از بین بردن کامل این عادت، تقریباً غیرممکن است؛ ولی این را بدانید که هر چه سرعت خواندن بیشتر شود، عملاً این مشکل کمتر می گردد. برای تمرین بیشتر در این زمینه، به کتاب مهارت های خواندن، نوشته دکتر بهرام طوسی، ص 117 مراجعه کنید.
ه) از بین بردن معکوس بینی
برای رفع معکوس بینی، بهترین راه که به یادگیری املا نیز کمک فراوان خواهد کرد، تهیه فهرستی از کلماتی است که بیشتر معکوس دیده می شوند؛ به این فهرست مراجعه کرده، کلمه ای مانند Was را که اغلب Saw خوانده می شود، انتخاب کنید؛ آن را روی تکه کاغذی بنویسید و با انگشت (نه با قلم و مداد)، به تک تک حروف آن اشاره کنید و سه بار هجی کنید. بعد کاغذ را برگردانده، در حالی که نام خود را با صدای بلند تلفظ می کنید، کلمه مورد تمرین را بنویسید.
باید آن قدر در موقع هجی کردن کلمه دقت کرده باشید که بتوانید به طور خودکار، کلمه ��ا درست بنویسید. متخصصینی که با این روش کار کرده اند، همیشه نتیجه مثبت گرفته اند و معتقدند که اگر کلمه را با حس لامسه خود احساس کنید، هرگز آن را اشتباه تصور نخواهید کرد.
و) عدم توانایی استفاده از میدان دید
برای دیدن بیش از یک کلمه، هر بار باید از حرکت سر خود جلوگیری کنید. این تمرین را زیاد ساده نگیرید؛ زیرا هر چه میدان دید خود را وسیع تر کنید، سرعت بیشتری به خواندن خود داده اید.
تمرینات زیر را که مهم ترین عامل در کمک به تندخوانی است، با دقت انجام دهید. پیشنهاد می شود که از سه مورد زیر، هر کدام را که برایتان راحت تر است، انتخاب کرده، با آن حالت، تمرین کنید:
1. با قرار دادن دو انگشت در دو طرف فک خود، آن را محکم نگه دارید.
2. با یک دست، چانه خود را به گونه ای که انسان ریش خود را در مشت می گیرد، نگه دارید.
3. یک انگشت دست خود را روی نوک بینی تان قرار دهید.
0 notes
hamisheonline · 7 years
Text
مطلب جدول شهریه دوره دکتری دانشگاه پیام نور در سال تحصیلی ۹۷-۹۶ در همیشه آنلاین منتشر شده است
مطلب جدول شهریه دوره دکتری دانشگاه پیام نور در سال تحصیلی ۹۷-۹۶ در همیشه آنلاین منتشر شده است لینک مطلب http://hamisheonline.com/10310/%d8%ac%d8%af%d9%88%d9%84-%d8%b4%d9%87%d8%b1%db%8c%d9%87-%d8%af%d9%88%d8%b1%d9%87-%d8%af%da%a9%d8%aa%d8%b1%db%8c-%d8%af%d8%a7%d9%86%d8%b4%da%af%d8%a7%d9%87-%d9%be%db%8c%d8%a7%d9%85-%d9%86%d9%88%d8%b1.html
جدول شهریه دوره دکتری دانشگاه پیام نور در سال تحصیلی ۹۷-۹۶
جدول شهریه دوره دکتری دانشگاه پیام نور در سال تحصیلی ۹۷-۹۶
جدول شهریه دوره دکتری دانشگاه پیام نور : شهریه متغییر هر واحد رساله در صورتی که نیاز به تحقیق میدانی ، عملیاتی و آزمایشگاهی داشته باشد تا ۲ برابر قابل افزایش است.
شهریه دانشگاه پیام نور در مقطع دکتری برای سال تحصیلی ۹۷-۹۶ (مبالغ به ریال است)
دانشگاه گروه آموزشی شهریه ثابت هر نیمسال تحصیلی شهریه متغییر برای هر واحد درسی جبرانی شهریه دروس متغییر به ازای یک واحد درسی شهریه هر واحد رساله عمومی پایه (نظری) اصلی و تخصصی (نظری) پیام نور علوم انسانی ۲۲.۵۷۸.۱۲۴ ۱,۴۹۲,۰۰۰ ۱,۴۹۲,۰۰۰ ۱,۴۹۲,۰۰۰ ۵,۷۳۳,۰۰۰ ۵,۷۳۳,۰۰۰ علوم پایه و مهندسی صنایع ۲۲.۵۷۸.۱۲۴ ۱,۴۹۲,۰۰۰ ۱,۴۹۲,۰۰۰ ۱,۴۹۲,۰۰۰ ۷/۶۱۰/۰۰۰ ۵,۷۳۳,۰۰۰
براساس این گزارش، شهریه متغییر هر واحد رساله در صورتیکه نیاز به تحقیق میدانی، عملیاتی و آزمایشگاهی داشته باشد با تشخیص کمیته علمی رشته مربوطه تا میزان ۲ برابر قابل افزایش است.
جدول شهریه دوره دکتری دانشگاه پیام نور
 شهریه ثابت و متغیر دانشجویان دانشگاه پیام نور مطابق مصوبات دانشگاه سالانه افزایش می یابد. افزایش شهریه مذکور مشمول ورودی های ترم های قبل نیز است. چنانچه هرگونه افزایش یا کاهشی طبق مصوبات جدید دانشگاه اعمال شود، از ابتدای سال تحصیلی قابل اجرا است.
0 notes
hamisheonline · 7 years
Text
مطلب قبولی در کنکور ، تضمینی با روش نادرست شناسی و مهندسی معکوس در همیشه آنلاین منتشر شده است
مطلب قبولی در کنکور ، تضمینی با روش نادرست شناسی و مهندسی معکوس در همیشه آنلاین منتشر شده است لینک مطلب http://hamisheonline.com/10304/%d9%82%d8%a8%d9%88%d9%84%db%8c-%da%a9%d9%86%da%a9%d9%88%d8%b1-%d8%8c-%d8%aa%d8%b6%d9%85%db%8c%d9%86%db%8c-%d8%a8%d8%a7-%d8%b1%d9%88%d8%b4-%d9%86%d8%a7%d8%af%d8%b1%d8%b3%d8%aa-%d8%b4%d9%86.html
قبولی در کنکور ، تضمینی با روش نادرست شناسی و مهندسی معکوس
قبولی در کنکور ، تضمینی با روش نادرست شناسی
قبولی در کنکور با روش نادرست شناسی : در این مقاله ما قصد داریم با استفاده از اصول مهندسی معکوس و استفاده از ابزارهای قدرتمند آمار و احتمالات و بحث های روان‌شناسی نحوه‌ی کاهش تردید بین جواب‌های چهارگزینه‌ای به سه‌گزینه‌ای و در نهایت تک‌گزینه‌ای و کشف گزینه‌ی صحیح با درصد احتمال صحت بالا را برای شما تشریح کنیم. کارآیی خارق‌العاده‌ی این روش‌ها هنگامی آشکار‏ می‏شود که شما نتایج آن را روی کنکورهای برگزار شده‌ی دوره‌های قبل تست و ارزیابی کنید.
کشورهای ضعیف وقتی‏می‏خواهند تکنولوژی ساخت یک محصول پیشرفته را به دست آورند ، از مجموعه روش هایی استفاده‏می‏کنند که تحت نام دانش مهندسی معکوس دسته بندی‏می‏شوند. مثلا اگر بخواهند دانش ساخت و تولید یک مدل تلویزیون دیجیتالی جدید را پیدا کنند ، ابتدا با حسابگری و دقت بی نظیر از تک تک اجزای تلویزیون اطلاعات برداری‏می‏کنند و به تدریج شروع به دمونتاژ یا باز کردن تک تک واحدها و نهایتا تک تک عناصر سازنده واحدها‏می‏کنند و از این مسیر و با کمک آزمایشات متعدد سعی‏می‏کنند مسیر طی شده توسط سازنده اصلی برای رسیدن به این محصول پیشرفته ( در مثال ما تلویزیون دیجیتالی) را کشف کنند.
با کمی حوصله و پشتکار و دقت متوجه خواهید شد که دیگر نیم ساعت آخر جلسات آزمون کنکور سراسری برای شما نیم ساعت ناامیدی نیست ، بلکه نیم ساعتی است که‏می‏تواند سرنوشت قبولی شما را به شدت تحت تاثیر قرار دهد و جایگاه و رتبه علمی شما را تا حد خارق العاده ای جابجا کند. در زمانی که فقط با زدن دوعدد تست بیشتر دانشگاه محل تحصیل و رشته و مقطع تحصیلی شما تعیین‏ می‏شود ، بدیهی است که اگر روشی بتواند رسیدن به بیش از ده تست صحیح را تضمین کند، ارزشی هم سنگ طلا خواهد داشت. این درحالی است که هیچ کس حاضر نیست کارآیی و اثر بخشی این روشها را بپذیرد و براساس آنها اقدام به زدن گزینه ها نماید.
شما‏می‏توانید با استفاده از دانش “نادرست شناسی” به راحتی روی گزینه درست فرود آئید و آن را در جا و بدون اینکه دلیل درستی اش را بدانید! شکار کنید.
قبل از اینکه وارد بحث اصلی شویم لازم است نخست روی چند نکته اساسی با هم به توافق برسیم. تنها به این شرط است که ادامه مطالب زیر معنا دار‏می‏شود و‏می‏تواند منجر به نتیجه گردد:
نکته اساسی 1:
روش مهندس معکوس زمانی جواب‏می‏دهد که فرد حداقل دانش مهندسی مورد نیاز برای تکنولوژی مورد نظر را در اختیار داشته باشد. هر چه دانش فرد از موضوع بیشتر باشد ، احتمال خطای او کمتر و امکان توفیق او در رسیدن به نتیجه مطلوب بیشتر‏می‏شود. به همین دلیل هر چه دایره اطلاعات درسی شما وسیع تر و تسلط شما به مفاهیم بنیادی دروس بیشتر باشد، میزان اثر بخشی این روشها بیشتر است. بنابراین تا آخرین لحظه باید سعی کنید بیشترین حجم اطلاعات ممکن رادر ذهن خود جای دهید.
نکته اساسی 2:
وقتی بحث احتمالات به میان‏می‏آید هرگز نباید روی اطلاعات مقطعی و موضعی نتیجه گیری کرد. بلکه باید دیدی کل نگر داشت و نتیجه نهایی را مد نظر قرار داد. به همین ترتیب وقتی ادعا می‏کنیم که با این روش شما‏می‏توانید نسبت به کسی که از این روش هیچ نمی داند، 30 درصد بیشترجواب درست بزنید، الزاما به این معنا نیست که حتما و دقیقا 30 تای این تست ها درست و بقیه نادرست خواهند بود. چه بسا تعداد جوابهای درست شما بیشتر از 30 تا بشود و این بستگی به دقت و شانس و احتمالات دارد. اما نکته مهم این است که شما حتما بیشتر از بقیه امتیاز خواهید آورد و عدد تضمینی برای توفیق شما در جوابدهی به این تست ها (نسبت به فردی که از آنها بی اطلاع است )حداقل 30 درصد بالاتر است.
نکته اساسی 3:
اگر فقط یک روز به آزمون باقی مانده است ، هرگز نگوئید مطالعه دیگر بی فایده است و شما شانسی برای قبولی در آزمون نداری. در حقیقت باید زمان کنکور بسیار کمتر از زمان لازم برای پاسخگویی به همه سوالات باشد و سختی و مشکل بودن برخی از سوالات بسیار بیشتر از حدی باشد که بتوان همه آنها را در مدت تعیین شده جوا ب داد. در حقیقت در آزمون های استاندارد همگانی مانند کنکور سراسری ، طراحان سوال سعی‏می‏کنند بیشترین تعداد سوالات ممکن را در حداقل زمان ارائه دهند تا مسابقه معنای واقعی خود را پیدا کند. در این حالت دیگر استفاده از واژه ” بی فایده” برای مطالعه بی معناست ، چرا که حتی یک نیم نگاه به یک صفحه کتاب‏می‏تواند در رساندن شما به جواب یک تست تعیین کننده باشد.
نکته اساسی 4:
ما خیلی وقتها مطالعه نمی کنیم که چیزی را یاد بگیریم، بلکه بسیاری اوقات مطالعه‏می‏کنیم تا چیزهایی را فراموش کنیم. به عبارت دیگر شاید مطالعه بیشتر و وقت گذاشتن برای مرور سریع مطالب باعث نشود که ما مطلب جدیدی را یاد نگیریم ، اما لااقل این فایده را دارد که به ما‏می‏آموزد مطلب و گزینه نادرست کدام است. همچنانکه در ادامه خواهید دید ، همین که شما بدانید کدام گزینه نادرست است‏می‏تواند کمک بسیار زیادی برای رساندن شما به گزینه درست باشد. بسیاری اوقات تشخیص جواب نادرست بسیار راحت تر است و شما‏می‏توانید با استفاده از دانش “نادرست شناسی” به راحتی روی گزینه درست فرود آئید و آن را در جا و بدون اینکه دلیل درستی اش را بدانید! شکار کنید. این در حالی است که با کمک روش مهندسی معکوس، همین دانستن جوابهای نادرست هم خود یک راهنمای بزرگ برای رساندن شما به گزینه درست محسوب‏می‏شود. بسیاری اوقات ما مطالعه ‏می‏کنیم تا افکار و ایده های انحرافی و نادرست را فراموش کنیم !
شاگردممتازها و محصلین مدارس نمونه ای “کمی تا حدودی بیشتر از شما مسلط”اند و این مقدارتفاوت نسبی با کمی تلاش و پشتکار از سوی شما به راحتی قابل حصول است.
نکته اساسی 5:
گمان نکنید ��ه برای تسلط به یک کتاب درسی مثلا ریاضی یا زیست شناسی یا عربی باید حتما از اول تا آخر آن را کاملا مسلط باشید و تمام نکات و جزئیات آن را به طور دقیق مطالعه و تمرین کرده باشید. بر خلاف ایده های آرمان گرایانه و مطلق نگر ، دنیا به جای تقسیم شدن به درست و نادرست ، از اتفاقاتی پر شده است که معمولا ” کمی درست ” و ” تا حدودی نادرست ” و ….‏می‏باشند. به عبارت دیگر این تصور که چون مدرسه خوبی نداشته‏اید و یا در زمان دبیرستان خوب درس نخوانده اید پس نمی توانید هم پای شاگردان ممتاز وارد میدان رقابت شوید و به ناچار باید میدان را واگذار کنید ، تصوری موهومی و باطل است که اگر همین الآن آن را از مخیله خود خارج نسازید برای همیشه و در تمام صحنه های زندگی شما را وادار به عقب نشینی و زمین گیر شدن‏می‏نماید. همیشه با خود بگوئید که شاگردممتازها و محصلین مدارس نمونه ای “کمی تا حدودی بیشتر از شما مسلط”اند و این مقدارتفاوت نسبی با کمی تلاش و پشتکار از سوی شما به راحتی قابل حصول است. بنابراین هر چند مطمئنید که در کنکور امسال امتیاز شایسته خود را بدست نخواهید آورد اما نه الآن و نه در اثنای برگزاری کنکور میدان را خالی نکنید و با پررویی و غرور تمام و در کمال اعتماد به نفس برای بدست آوردن حتی یک امتیاز مثبت از تمام هوش و دقت و انرژی روحی و جسمی خود کمک بگیرید. فراموش نکنید که انسانهای برتر همیشه با انسان های عادی اندکی تفاوت دارند. و همین تفاوت اندک است که باعث‏می‏شود آنها در قیاس با افراد عادی جایگاه و رتبه ای عالی و جهش وار بدست آورند.
قبولی در کنکور ، تضمینی با روش نادرست شناسی
تعدادی از تکنیک هایی که در رساندن شما به گزینه درست ‏می‏تواند بسیار کمک کند در زیر آمده است:
شک بین دو گزینه: اگر در تستی بین دو گزینه شک کردید، حتما از خیر آن تست نگذرید. حنی اگر با روش مهندسی معکوس مبتنی بر توزیع نرمال هم نتوانستید از روی پاسخ های طرفین گزینه درست را حدس بزنید، بازهم از خیر تست های دو گزینه تردیدی به راحتی نگذرید. دلیل آن هم بسیار راحت است:”احتمال درست بودن یکی از گزینه ها بر اساس احتمالات 50 درصد است.” فرض کنید در کل سوالات کنکور ، 20 سوال دارای چنین حالتی باشد. دو داوطلب را در نظر بگیرید. داوطلب اول به هیچ کدام از این 20تست پاسخ نمی دهد، در نتیجه نمره او برای این 20 سوال صفر درصد خواهد بود. فرد دوم ، اما به همه این سوالات با شک و تردید جواب‏می‏دهد. بر طبق قانون احتمالات از این 20 تست ، ده تا درست و ده تا غلط خواهند بود. پس نمره داوطلب با فرض سه امتیاز منفی مساوی یک امتیاز مثبت برابر است با:
درصد 33=3*20: 10-(3*10). یعنی نمره فرد برای این 20 تست ، 33 درصد خواهد بود و این در مقایسه با نمره فرد اول ، یعنی صفردرصد، نمره بالا و سرنوشت سازی است.
هماهنگی جواب سوال با خود سوال از لحاظ دستوری: پاسخ هایی که از نظر قواعد دستوری ، باسوال هماهنگی ندارند، غالبا(به احتمال 90درصد) غلط هستند. مثلا صورت مساله به صورت جای خالی است و از شما خواسته‏می‏شود ، جاهای خالی را با جواب درست پرکنید و یکی از گزینه ها اصلا مناسب آن جای خالی نیست. چرا که از لحاظ گرامری جایش آنجا نیست.
سعی کنید که از گزینه های طولانی فرار نکنید. گزینه ای که بررسی آن به ظاهر مشکل تر است خیلی اوقات در تست های جستجو کردنی همان گزینه جواب است.
وجود دو گزینه متناقض در یک تست: اگر در تستی دو گزینه کاملا متناقض وجود داشته باشند، به احتمال 80 درصد جواب یکی از این دو گزینه است. و نیازی نیست که روی دو گزینه دیگر وقت بگذارید.
وجود دو گزینه مشابه در یک تست: اگر دو گزینه یک تست کاملا از نظر معنا مشابه هم باشند، و یا هر دو یک معنا را برسانند، به احتمال 100 درصد هیچ کدام جواب تست نخواهند بود.چرا که یک تست، یک جواب بیشتر ندارد.
حساس بودن به خطای چشمی هنگام مطالعه گزینه ها: 2 و 3در فارسی خیلی به هم شبیه هستند. بسیاری از طراحان سعی‏می‏کنند با تزریق پاسخ های شبیه از لحاظ شکل ظاهر کاری کنند تا داوطلب عجول گول بخورد و جواب صحیح را نبیند. به جملات و فعل های منفی و مثبت و علائم و شکل اعداد خوب دقت کنید. به احتمال 70 درصد گزینه درست معمولا در لابلای جوابهای از لحاظ شکلی شبیه هم ‏می‏باشند.
تست های جستجو کردنی: در این تست ها لازمه یافتن جواب این است که هر 4 گزینه را جستجو کرده و جواب صحیح را پیدا کنیم. در چنین تست هایی سعی کنید که برای جستجو همیشه از گزینه ج و د شروع کنید چرا که معمولا یکی از این دو گزینه صحیح‏می‏باشد. همچنین مواظب باشید که انتخاب گزینه الف به عنوان جواب درست باید با وسواس و احتیاط زیاد و بعد از اینکه مطمئن شدید گزینه های ب و ج و د درست نیستند صورت گیرد. همچنین سعی کنید که از گزینه های طولانی فرار نکنید. گزینه ای که بررسی آن به ظاهر مشکل تر است خیلی اوقات در تست های جستجو کردنی همان گزینه جواب است.
عدم نیاز به دانستن همه مطالب یک تست: برای پاسخ دادن به بعضی از تست ها ، نیاز به دانستن همه مطالب مورد نظر طراح نیست. و فقط با دانستن بخشی از تست‏می‏توانید گزینه های نادرست را از درست جدا و خود را به جواب صحیح برسانید.
عدم نیاز به حل طولانی: معمولا سوالات کنکور در دروس فیزیک و شیمی و ریاضی که به صورت مساله‏می‏باشند، راه حل های طولانی ندارند و عمدتا یک یا دو نکته خاص مورد نظر طراح ‏می‏باشند. بنابراین هنگام حل این تست ها اگر دیدید که به محاسبات طولانی و استفاده از فرمولهای زیاد نیاز است، بلافاصله بفهمید که ازنکته مورد نظر طراح دور افتاده اید و یا در جایی اشتباه کرده اید. در بسیاری موارد نیز شکل کشیدن و یا عدد گذاری در سوالات ریاضی در رسیدن به جواب صحیح کمک زیادی می کند.
2 و 3 در فارسی خیلی به هم شبیه هستند. بسیاری از طراحان سعی‏می‏کنند با تزریق پاسخ های شبیه از لحاظ شکل ظاهر کاری کنند تا داوطلب عجول گول بخورد و جواب صحیح را نبیند.
عدم احاله جواب به بعد: وقتی روی یک تست انرژی گذاشتید و برای یافتن جواب فکر کردید و نهایتا به دو گزینه تردیدی رسیدید . با خود نگوئید که بعدا اگر به سراغ آن بیائید شاید راه بهتری به ذهنتان برسد. بلافاصله جواب را همان موقع انتخاب کرده و به احساس اولیه خود در مورد جواب عمل کنید. رد شدن از تست و بازگشت دوباره مستلزم صرف وقت اضافی و بررسی دوباره تست است، بدون اینکه اطلاعات اضافه تری به شما بدهد و یا شک شما را برطرف سازد.
قیدهای تاکید و نفی بیانگر جواب غلط اند: گزینه هایی که دارای لغاتی مانند همیشه ، هرگز ، حتما و از این قبیل هستند، اصولا صحیح نمی باشند. در حالی که گزینه هایی دارای کلماتی مانند ممکن است ، احتمالا و مانند اینها ، معمولا صحیح‏می‏باشند.
تست جواب های محاسباتی : بعضی اوقات از شما خواسته‏می‏شود درستی یک جواب را در چهار فرمول داده شده چک کنید. به جای حل کامل محاسبه جواب کافی است ، جواب داده شده را در فرمول قرار داده و ببینید آیا تساوی داده شده برقرار‏می‏شود یا خیر.
چند توصیه:
تغییر فضای فکری هنگام قفل کردن روی چند تست پیاپی:
اگر هنگام حل چند تست پیاپی چیزی به ذهنتان نرسید. سریعا متوقف شوید و با تنفس عمیق و تمرینات تن آرامی و در صورت امکان خوردن کیک و بیسکویت و کشمش و تنقلات دقیقه ای استراحت سعی کنید. به مغز خود اکسیژن و به بدن خود قند کافی برسانید.
اولویت بندی دروس اختصاصی: بعد از اینکه تمام سوالات ساده همه درس ها را جواب دادید و مطمئن شدید که دیگر سوال ساده ای برای جواب دادن وجود ندارد و قبل از اینکه به سراغ روش مهندسی معکوس بروید. مدت مشخصی را بسته به زمان باقیمانده (مثلا نیم ساعت) را برای درسهای با ضریب بالاتر (درس های ضریب 4 کنار بگذارید ) و سعی کنید سوالات بیشتری از آن درس ها را تا حد امکان جواب دهید.
درس های با انحراف معیار منفی بالا: درس هایی که خیلی ها از آنها بیزارند و اصلا در کنکور به آنها اعتنایی نمی کنند.‏می‏توانند برای شما الهه شانس باشند. مثلا در رشته انسانی داوطلبان از تست های ریاضی بیزارند. در رشته تجربی درس های ریاضی و فیزیک کمتر طرفدار دارد. در رشته ریاضی نیز درس شیمی دچار نفرت شده است. حال آنکه ارزش واقعی یک تست از یک درس مشخص بعد از کنکور مشخص‏می‏شود. یعنی زمانی که معلوم شود چند نفر به این درس پاسخگو بوده اند. به عبارتی امتیاز سوالات درسی که عده کمی به آن پاسخ صحیح داده اند، مانند ریاضی در رشته تجربی و یا شیمی در رشته ریاضی و فیزیک به مراتب ارزش بالاتری از سوالات درسی دارد که عده زیادی به آن پاسخ‏می‏گویند و اینکه بگوییم در رشته تجربی فیزیک ضریب 2 دارد و ریاضیات هم ضریب 2، پس ارزش تستی این دو درس با هم برابر است کاملا غلط ‏می‏باشد.
مهندسی معکوس در تست زنی
0 notes
hamisheonline · 7 years
Text
مطلب 10 روش موثر برای درس خواندن و مطالعه را بدانیم در همیشه آنلاین منتشر شده است
مطلب 10 روش موثر برای درس خواندن و مطالعه را بدانیم در همیشه آنلاین منتشر شده است لینک مطلب http://hamisheonline.com/10302/10-%d8%b1%d9%88%d8%b4-%d9%85%d9%88%d8%ab%d8%b1-%d8%a8%d8%b1%d8%a7%db%8c-%d9%85%d8%b7%d8%a7%d9%84%d8%b9%d9%87-%d8%b1%d8%a7-%d8%a8%d8%af%d8%a7%d9%86%db%8c%d9%85.html
10 روش موثر برای درس خواندن و مطالعه را بدانیم
10 روش موثر برای درس خواندن و مطالعه را بدانیم
1- در فواصل زمانی کوتاه اما پیوسته درس بخوانید: آمار نشان داده که ذهن انسان در زمان های کوتاه و مکرر بسیار متمرکزتر از زمان های طولانی عمل می کند. بنابراین حتی اگر فقط ده دقیقه برای درس خواندن فرصت دارید، آن را به فواصل زمانی کوتاهتر تقسیم کنید. همچنین بهتر است پس از هر ده دقیقه درس خواندن به خودتان استراحت بدهید ...
از آنجا که مغز انسان به منظور "ساخت پروتئین" و تجدید نیرو به زمان نیازمند است، این روش کارایی بسیاری دارد. زمان استراحت به مغز فرصت جذب آموخته ها را می دهد، در مقابل درس خواندن برای مدت زمان طولانی نه تنها کسالت آور است، بلکه باعث خستگی، ایجاد استرس و گیج شدن می شود، در نتیجه قدرت یادگیری را کاهش می دهد.
2- با خیالی آسوده استراحت کنید: 
اگر زمان شما اجازه می دهد به منظور تجدید قوا، یک روز کامل را به استراحت بگذرانید. (مثلا" هر یک ماه یکبار ، مخصوصا" بعد از دادن یک آزمون آزمایشی ، یک استراحت یک روزه یا نصفه روزه ، به خود بدهید.) با این کار ممکن است احساس عذاب وجدان کنید و مرتبا با خود بگوئید : "باید امروز را هم درس می خواندم" و زمان گرانبهایی را که به استراحت تخصیص داده اید، با استرس سپری کنید. اما همانطور که در بالا اشاره شد، فراموش نکنید که در حالت استرس مغز اطلاعات جدید را جذب نمی کند. یک روز را به فراغت بگذرانید و احساس بدی از درس نخواندن خود نداشته باشید. فقط سعی کنید در این یک روز بیشتر به فعالیتهای مورد علاقه و خواب بپردازید . کمتر فعالیت ذهنی سنگین ، مثل شرکت در بحثهای سیاسی یا دیدن چند فیلم سینمایی فلسفی و ... بپردازید . بیشتر به فعالیتهای سبک بدنی و ورزشی و نشاط آور بپردازید.
3- وضعیت جسمی خود را در نظر بگیرید: در زمان‌هایی که خسته، عصبانی، حواس پرت و شتاب زده هستید درس نخوانید. زمانی که مغز انسان در حالت آرامش است، مانند یک اسفنج اطلاعات را جذب می‌کند، برعکس زمانی که استرس دارید، تلاش شما برای یادگیری بی فایده است، زیرا در چنین حالتی مغز اطلاعات را دفع می‌کند. هیچگاه در زمانی که فکر شما به چیزهای دیگری مشغول است، خود را مجبور به درس خواندن و یادگیری نکنید، این کار چیزی جز اتلاف وقت نیست. به همین دلیل همیشه توصیه می کنیم که به حواشی کنکور و نتیجه ی کنکور و حرف مردم و درکل ،موارد استرس زا فکر نکنید.
شعار همیشگی من(( شما فقط درس بخوانید و حداکثر تلاشتان را انجام دهید و در نهایت نتیجه را به خدا واگذار کنید.))
4- درس ها را در همان روز مرور کنید : زمانی که چیز جدیدی یاد می گیرید، سعی کنید در همان روز نکات مهمش را دوره کنید. با گذشت چند روز، برای یادآوری آن مطالب به تلاش بیشتری نیاز خواهید داشت. به هر حال یک مرور سریع در انتهای روز، باعث ماندگاری بیشتر در مغز و یادآوری آسانتر مطالب خواهد بود. مخصوصا" در مورد دروس اختصاصی و مطالب سنگین ، مرور و حل کردن چند تمرین ، چند ساعت بعد از تدریس ، بسیار مفید خواهد بود.
10 روش موثر برای درس خواندن و مطالعه را بدانیم
5- مرحله به مرحله پیش بروید:  ممکن است باور نداشته باشید که همیشه از کل به جزء و از بزرگ به کوچک رسیدن ، روش کارایی در امر یادگیری در سنین مختلف است. در زمان درس خواندن ابتدا سعی کنید یک درک کلی از مطلب داشته باشید سپس وارد جزئیات شوید، با این روش امکان موفقیت شما بیشتر می شود.
6-محیطی مناسب برای درس خواندن فراهم کنید :
برای مطالعه ی مفید داشتن جایی مخصوص این کار ضروریست. بهترین مکان برای مطالعه میز شخصی و اتاقی جدا از جریان های غیر درسی است.
بهتر است میز مطالعه در کنج اتاق قرار داشته باشد به طوری که شما رو به دیوار قرار بگیرید. قرار گرفتن در محیطی بسته می تواند تا حد زیادی در حفظ تمرکز موثر باشد. از اطراف میز کار خود پوستر.مجله. کتاب غیر درسی. ضبط. تلفن وهر چیزی که حواستان را پرت می کند بردارید.
تمام وسایل مورد نیاز برای مطالعه را روی میز قرار دهید تا هنگام مطالعه دائما مجبور نباشید از جای خود بلند شوید.
نور اتاق مطالعه باید کافی و تلفیقی از نور سفید و زرد باشد. مثلا یک لامپ معمولی برای چراغ مطالعه و یک لامپ مهتابی برای اتاق. یا یک لامپ کم مصرف برای چراغ مطالعه و یک لامپ معمولی برای اتاق.
چراغ مطالعه باید حداقل 30 سانتی متر با کاغذ فاصله داشته و اگر راست دست هستید در سمت چپ میز و اگر چپ دست هستید در سمت راست میز قرار گیرد.
مطالعه مقدس استپس همیشه درست پشت میز بنشینید یعنی تمام مفاصل بدنتان زاویه ی 90 درجه داشته باشند. هرگز هنگام درس خواندن لم ندهید. دستتان را زیر سرتان نگذارید.روی میز نخوابید و ... و همیشه صاف بنشینید و هر وقت خسته شدید از جای خود بلند شوید. کمی داخل اتاق قدم بزنید و چند حرکت کششی انجام دهید سپس دوباره مشغول مطالعه شوید.
حتی اگر میز مطالعه ی شخصی هم ندارید روی صندلی نشسته و درس بخوانید چون روی زمین زودتر خسته می شوید.و
هرگز.هرگز.هرگز دراز کشیده و در رختخواب درس نخوانید.
تمام موارد بالا شرایط ایده آل برای مطالعه اند و لازم نیست همه ی این شرایط محیا باشند تا شما درس بخوانید. یادتان باشد کسانی در شرایطی کاملا متضاد با این ها به بهترین موفقیت ها رسیده اند.
خودِ درس خواندن اصل است پس هیچگاه اصل موضوع را فراموش نکنید.
7- میزان خستگی مغزتان را در نظر داشته باشید : کاملا طبیعی است که گاهی مغز انسان در اثر خستگی، مطالب را فراموش می کند، این امر هرگز بدان معنا نیست که شما آدم کودنی هستید، به جای عصبانی شدن، سعی کنید چنین حالتی را پیش بینی کنید و با آن کنار بیایید.
تصور کنید که مغز شما لایه های اطلاعات را به ترتیب روی هم می چیند، با قرار گرفتن اطلاعات جدید در سطوح بالا، اطلاعات لایه های پایین تر کهنه شده و به آسانی قابل دسترس نخواهند بود، بنابراین به فراخوانی شما دیرتر جواب می دهند، مرور کردن تنها روش جلوگیری از چنین پیشامدی است. تست زدن بعد از خواندن مطلب هم یک نوع مرور محسوب می شود، تا آزمون!
8- با برنامه ریزی مناسب، درس خواندن را به عادت تبدیل کنید:  عموما" اگر ساعات مشخصی از روز را برای درس خواندن برنامه ریزی کنید، خیلی زود به آن عادت خواهید کرد. بدون تخصیص ساعات مشخصی از روز، ممکن است هیچگاه وقت درس خواندن پیش نیاید. یک روش مناسب برای این کار یادداشت کردن زمان در دفتر روزانه است، درست مثل اینکه از پزشک وقت گرفته اید. برای این کار می توانید از جدول برنامه ریزی اسکینر ،استفاده کنید. 9-هدف داشته باشید : یکی از دلایل اصلی که باعث می شود افراد به اهداف خود نرسند این است که معمولا آنها را دست نیافتنی می پندارند. در صورتی که با برنامه ریزی و مدیریت صحییح می توان به کلیه اهداف خود دست یافت.
کافی است سعی کنید فرق بین اهداف کوتاه مدت و بلند مدت خود را دریابید، اهداف بلند مدت را مانند یک رویا در ذهن بپرورانید و نگه دارید، در عین حال فعالیت های روزانه زندگی را به اهداف کوتاه مدت اختصاص دهید. مثلا" پولدار شدن ، مهندس شدن ، پزشک شدن و .... اهداف بلند مدت و مبهمی هستند. هر کدام از اینها مسیرهایی را می طلبند که شما باید این مسیرها را با تلاش و دستیابی به اهداف کوتاه مدت ، سپری کنید . مثل فارغ التحصیلی از دانشگاه با معدل خوب و اندوختن مهارت و تجربه در حین تحصیل ، قبل از آن ، گذشتن از سد کنکورو.... تا برسد به کوتاه مدت ترین هدف ، مثل اینکه فردا از 8 تا 10 باید زیست بخوانم و....
10- ناامیدی دشمن یادگیری است:  افرادی که دائما خود را به دلیل کندی در یادگیری سرزنش می کنند، حتی اگر پیشرفتی مناسب و قوه یادگیری بالایی داشته باشند، همواره در استرس به سر می برند. در مقابل افرادی که به خود و سرعت یادگیری شان اطمینان دارند، حتی اگر از هوش و استعداد کمتری نسبت به گروه قبل برخوردار باشند، نتیجه کارشان بهتر است، زیرا این افراد انرژی خود را صرف نگرانی و حساسیت های بی مورد نکرده ، آهسته و پیوسته پیش می روند.
نکته ی آخر: روش تست زدن درس های عمومی
پس از آنکه اطمینان نسبی حاصل کردید که درس را یاد گرفته اید. پس از گذشت حداقل 48 ساعت و حداکثر 130 ساعت به سراغ تست ها بروید.
حتما تست ها را با نمونه سوالات کنکور های سراسری سال های گذشته شروع کنید و بعد به سراغ نمونه سوالات آزاد و در نهایت به سراغ تست های تالیفی بروید.
حتما از همان ابتدا تست ها را در زمان معین بزنید و برای هر تست عمومی به طور متوسط 30 ثانیه زمان در نظر بگیرید.
پس از اتمام درصد خام خود را به این ترتیب محاسبه کنید:
تعداد صحیح ضربدر سه منهای تعداد غلط تقسیم بر کل سوالات ضربدر سه
اگر این درصد زیر 50 باشد باید بدون تعارف بگویم شما هیچ چیز از درس نفهمیده اید و باید از اول درس را بخوانید.
درصد ایده آل بالای 80 درصد است.
البته گاهی درصد پایین در اثر کمبود زمان به وجود می آید. اگر اوایل به این موضوع برخوردید ، زیاد مهم نیست ولی بعد از چند سری تست زدن نباید وقت کم بیاورید.
0 notes
hamisheonline · 7 years
Text
مطلب جزئیات آزمون کارشناسی ارشد سراسری ( دولتی) سال 96 در همیشه آنلاین منتشر شده است
مطلب جزئیات آزمون کارشناسی ارشد سراسری ( دولتی) سال 96 در همیشه آنلاین منتشر شده است لینک مطلب http://hamisheonline.com/10297/%d8%ac%d8%b2%d8%a6%db%8c%d8%a7%d8%aa-%d8%a2%d8%b2%d9%85%d9%88%d9%86-%da%a9%d8%a7%d8%b1%d8%b4%d9%86%d8%a7%d8%b3%db%8c-%d8%a7%d8%b1%d8%b4%d8%af-%d8%b3%d8%b1%d8%a7%d8%b3%d8%b1%db%8c-%d8%af%d9%88%d9%84.html
جزئیات آزمون کارشناسی ارشد سراسری ( دولتی) سال 96
جزئیات آزمون کارشناسی ارشد سراسری ( دولتی) سال 96
آزمون کارشناسی ارشد سراسری ناپیوسته به عنوان نخستین آزمون حساس امسال در روزهای هفتم و هشتم اردیبهشت‌ماه برگزار می‌شود.
آزمون کارشناسی ارشد که نخستین آزمون حساس امسال است، در روزهای هفتم و هشتم اردیبهشت‌ماه برگزار می‌شود.
کارت شرکت در آزمون تمام کدرشته‌های آزمون کارشناسی ارشد دوشنبه 4 اردیبهشت‌ماه بر روی سایت سازمان سنجش قرار می‌گیرد.
بر اساس ضوابط برای شرکت در آزمون ورودی دوره‌های کارشناسی ارشد ناپیوسته سال 96 دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی از جمله دانشگاه آزاد و همچنین بیست و دومین المپیاد علمی آموزش کشور، 878 هزار و 388 داوطلب ثبت‌نام کردند.
آمار داوطلبان ثبت‌نام‌کننده در آزمون ورودی دوره‌های کارشناسی ارشد ناپیوسته سال 96 نشان می‌دهد تعداد 107 هزار و 272 نفر و یا به عبارت دیگر 13.35درصد نسبت به سال گذشته افزایش داشته است.
از تعداد 878 هزار و 388 داوطلب ثبت‌نام‌کننده 430 هزار و 66 نفر زن و 448 هزار و 322 نفر مرد هستند. همچنین از تعداد 878 هزار و 388 داوطلب، تعداد 533 هزار و 551 داوطلب در گروه علوم انسانی، تعداد 45 هزار و 228 نفر در گروه علوم پایه، تعداد 200 هزار و 194 داوطلب در گروه فنی و مهندسی، 27 هزار و 915 داوطلب در گروه کشاورزی و منابع طبیعی، 69 هزار 343 داوطلب در گروه هنر و 2 هزار و 157 نفر در گروه دامپزشکی ثبت‌نام کرده‌اند.
از تعداد 878 هزار و 388 داوطلب ثبت‌نام‌کننده 71 هزار و 774 داوطلب علاوه‌بر انتخاب کدرشته انتخابی اول، علاقمندی خود را نسبت به کدرشته ثبت‌نامی دوم نیز اعلام کرده‌اند.
جزئیات آزمون کارشناسی ارشد سراسری ( دولتی) سال 96
با توجه به اینکه آزمون هریک از کدرشته‌های امتحانی به‌طور جداگانه برگزار می‌شود و هر داوطلب برای شرکت در هر یک از کدرشته‌های امتحانی، باید پرینت کارت شرکت در آزمون کدرشته امتحانی مربوطه را داشته باشد، لذا با توجه به آمار علاقمندان به کدرشته‌های امتحانی دوم (71 هزار و 774 داوطلب) و آمار ثبت‌نام‌کنندگان (878 هزار و 388 داوطلب) برای برگزاری آزمون تعداد 950 هزار و 162 کارت ورود به آزمون صادر شده است.
از 950 هزار و 162 کارت صادرشده، تعداد 462 هزار و 565 کارت برای داوطلبان زن و تعداد 487 هزار و 597 کارت برای داوطلبان مرد صادر شده است.
کارت شرکت در آزمون تمام کدرشته‌ها در روز دوشنبه 4 اردیبهشت‌ماه بر روی سایت سازمان سنجش قرار خواهد گرفت و لذا لازم است تمام داوطلبان از این روز تا ساعت 24 روز چهارشنبه 6 اردیبهشت‌ماه با مراجعه به سایت سازمان سنجش آموزش کشور نسبت به دریافت پرینت کارت شرکت در آزمون و برگ راهنمای مربوط اقدام کنند. بر اساس زمانبندی اعلام‌شده آزمون کارشناسی ارشد ناپیوسته دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی کشور و همچنین دانشگاه آزاد و همین‌طور اولین مرحله دوره بیست و دوم المپیاد علمی دانشجویی کشور برای داوطلبان 132 کدرشته در 68 شهرستان و 185 حوزه امتحانی برای داوطلبان 6 گروه آموزشی برگزار خواهد شد.
از 132 کد رشته امتحانی آزمون کارشناسی ارشد ناپیوسته دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی کشور 4 کد رشته شامل کد رشته امتحانی 1278(مهندسی طراحی محیط زیست) 1356(نمایش عروسکی) 1360 (مجموعه موسیقی) 1129(زبان و ادبیات اردو) منحصرا در تهران برگزار می‌شود.
پس از برگزاری آزمون در روزهای 7 و 8 اردیبهشت 96 ، نتیجه اولیه آن به صورت کارنامه تنظیم و توسط سازمان سنجش آموزش کشور در دهه دوم خردادماه 96 از طریق سایت سازمان سنجش منتشر خواهد شد.
تهیه و تنظیم : همیشه آنلاین به نقل از فارس
0 notes
hamisheonline · 7 years
Text
مطلب دانشگاه های پیام نور در استان های ایران توسعه می یابد در همیشه آنلاین منتشر شده است
مطلب دانشگاه های پیام نور در استان های ایران توسعه می یابد در همیشه آنلاین منتشر شده است لینک مطلب http://hamisheonline.com/10296/%d8%af%d8%a7%d9%86%d8%b4%da%af%d8%a7%d9%87-%d9%87%d8%a7%db%8c-%d9%be%db%8c%d8%a7%d9%85-%d9%86%d9%88%d8%b1-%d8%a7%d8%b3%d8%aa%d8%a7%d9%86-%d9%87%d8%a7-%d8%aa%d9%88%d8%b3%d8%b9%d9%87-%d9%85.html
دانشگاه های پیام نور در استان های ایران توسعه می یابد
دانشگاه های پیام نور در استان ها توسعه می یابد
شهرکرد- معاون حقوقی، مجلس و امور استان های دانشگاه پیام نور گفت: توسعه دانشگاه های پیام نور در استان ها و شهرستان ها از مهمترین برنامه اولویت دار ستاد مرکزی این دانشگاه است.
محمدحسن دوگانی عصر شنبه در دیدار با استاندار چهارمحال و بختیاری با بیان اینکه توسعه دانشگاه های پیام نور در استان ها و شهرستان ها از مهمترین برنامه اولویت دار ستاد مرکزی این دانشگاه است، گفت: دانشگاه پیام نور یکی از دانشگاه های برتر کشور است که نقش مهمی در آموزش تحصیلات تکمیلی در سطح کشور دارد.
وی عنوان کرد: برگزاری دوره های آموزشی با همکاری دانشگاه های کشور های دیگر از مهمترین برنامه های در پیشرو این دانشگاه است.
معاون حقوقی، مجلس و امور استان های دانشگاه پیام نور بیان کرد: هم اکنون دانشگاه پیام نور ایران به عنوان یک دانشگاه جهانی به شمار می رود.
وی عنوان کرد: این دانشگاه از ۱۳ کشور جهان دانشجو پذیرش می کند.
دانشگاه های پیام نور در استان ها توسعه می یابد
معاون حقوقی، مجلس و امور استان های دانشگاه پیام نور با اشاره به اینکه مسئولان استان ها نقش مهمی در توسعه این دانشگاه در سطح کشور دارند، ادامه داد: همکاری مسئولان ارشد استان ها زمینه ساز توسعه این دانشگاه است.
هدفهای مهم دانشگاه پیام نور
مشارکت در همگانی‌سازی آموزش عالی و ارتقای سطوح علمی و فرهنگی جامعه
فراهم نمودن امکان ادامه تحصیل برای افراد شاغل و خانه داری که قادر به تحصیل در دانشگاه‌های سنتی نیستند
کاهش موانع و ارائه امکانات برای ادامه تحصیل دانشجویان در تمامی مقاطع تحصیلی داخل و خارج از کشور
راه‌اندازی بزرگترین شبکه آموزش الکترونیکی برای تمامی مقاطع تحصیلی
فراهم نمودن امکان بهره‌مندی از کلیه پتانسیل‌هایی که در سیستم‌های آموزشی سنتی نادیده گرفته شده‌اند
تامین بخشی از منابع انسانی کارآمد مورد نیاز کشور، به ویژه در مناطق محروم
ایجاد همکاری‌های علمی به منظور مرتفع نمودن مسائل اجتماعی
برگزاری دوره‌های آموزشی کوتاه مدت و بلند مدت برای افزایش دانش و مهارت داوطلبان
امکان تحصیل داوطلبان بومی در محل سکونت
جذب منابع انسانی بومی در مراکز و واحدها به عنوان کارکنان و اعضای هیات علمی
  وظایف اصلی دانشگاه پیام نور
پذیرش و آموزش دانشجو در کلیه مقاطع تحصیلی (دکتری، کارشناسی ارشد، کارشناسی و کاردانی)
ایجاد زمینه برای ادامه تحصیل افرادی که در نظام آموزشی متعارف به سادگی امکان‏پذیر نیست.
ایجاد و به­کارگیری نظام آموزش نیمه حضوری مجازی و آموزش از راه دور رادیو وتلویزیونی
ایجاد زمینه مساعد برای ارتقای دائمی و به هنگام کردن سطح دانش نیروهای کارآمد جامعه.
ایجاد زمینه‏های مناسب برای دستیابی به دانشهای جدید و تولید علم
گسترش سطح دسترسی به آموزش عالی در اقصی نقاط جهان به خصوص برای ایرانیان و فارسی زبانان علاقه­مندان به جمهوری اسلامی
همکاری در ایجاد زمینه‏های مناسب برای مشارکت همگانی در توسعه فرهنگی جامعه و گسترش کمی و کیفی آموزش عالی
  برنامه ­های آتی دانشگاه پیام نور در بعد بین المللی
پذیرش دانشجوی دانشگاه مجازی به زبان فارسی
راه‏اندازی پیام‏نور رادیو و تلویزیونی و توسعه آموزش عالی
توسعه همکاریهای بین دانشگاهها و تربیت دانشجوی تحصیلات تکمیلی
پذیرش دانشجوی بدون کنکور در واحدهای برون مرزی، مناطق آزاد تجاری
ایجاد شعبات دانشگاه در خارج از کشور با همکاری دانشگاههای خارجی
  برنامه­ های ارتقای کیفی دانشگاه پیام نور
توسعه و گسترش و ارتقای دوره های تحصیلات تکمیلی
بازبینی کتب و تحول محتوایی کتب در راستای برنامه ریزی درسی رشته­ها و گرایشهای تحصیلی در مقطع کارشناسی دانشگاه
جذب کادر علمی تمام وقت و غیر تمام وقت و ارتقای سطح تحصیلات و مرتبه دانشگاهی آنها
اصلاح آیین نامه های آموزشی، پذیرش و انتقال دانشجو و آیین نامه فعالیتهای علمی استادان
اصلاح نظام مدیریت در دانشگاه پیام نور
هویت بخشی به دانشجویان و اعضای خانواده پیام نور و اعتلای نام دانشگاه پیام نور در جامعه علمی فرهنگی کشور
تلاش برای ایجاد فضایی معنوی تر برای دانشگاهها و تحولات بلند مدت معرفتی ـ فرهنگی دانشگاه از طریق تحول محتوایی در رشته های علوم اجتماعی و انسانی.
معیار سازی آزمونهای ورودی و امتحانات دانشجویان دانشگاه و کاهش عوارض اجرای آزمونهای غیرمعیار
  برنامه­های توسعه کمی دانشگاه پیام نور
استفاده از ظرفیتهای آموزش عالی قابل استفاده و اشباع نشده بخش دولتی، اعم از مراکز آموزشی وابسته به دستگاههای اجرایی و دانشگاههای دولتی و بخش خصوصی قابل دسترسی، برای توسعه برنامه­های دانشگاه پیام­نور
توسعه ظرفیت آموزش الکترونیکی و تکمیل دانشستان در مقام مکمل نظام آموزش نیمه حضوری دانشگاه پیام نور و برپایی دانشگاه مجازی پیام نور
استفاده از قابلیتهای رادیو و تلویزیون و ماهواره برای آموزش رشته های عمومی دانشگاه
ایجاد و گسترش رشته های جدید علمی در کشور
توسعه دوره های رشد و تربیت مدیران مورد نیاز کشور
گسترش مراکز بین المللی و مرزی پیام نور در مناطق آزاد، مناطق مرزی و شعبات خارج از کشور
ایجاد دوره ها و مقاطع تحصیلی ویژه برای سایر دانشگاههای دنیا در حوزه های زبان و ادبیات فارسی، فلسفه و الهیات
سازماندهی برای ایجاد دانشگاههای نیمه حضوری استانی
برنامه­ریزی درسی در مقطع کارشناسی، بر مبنای الگوی چند بخشی پودمانی به منظور اجرای اقتصادی برنامه­ها و تسهیل دسترسی همگانی به آموزش عالی در اقصی نقاط کشور
تأمین منابع مالی مورد نیاز برای طرحهای توسعه­ای ، امور جاری دانشگاه و مدیریت مالی بر آن.
0 notes
hamisheonline · 7 years
Text
مطلب آشنایی با م��ارت های تندخوانی در 20 دقیقه | خواندن یک کتاب در 60 دقیقه در همیشه آنلاین منتشر شده است
مطلب آشنایی با مهارت های تندخوانی در 20 دقیقه | خواندن یک کتاب در 60 دقیقه در همیشه آنلاین منتشر شده است لینک مطلب http://hamisheonline.com/10294/%d8%a2%d8%b4%d9%86%d8%a7%db%8c%db%8c-%d8%a8%d8%a7-%d9%85%d9%87%d8%a7%d8%b1%d8%aa-%d9%87%d8%a7%db%8c-%d8%aa%d9%86%d8%af%d8%ae%d9%88%d8%a7%d9%86%db%8c-%d8%af%d8%b1-20-%d8%af%d9%82%db%8c%d9%82%d9%87.html
آشنایی با مهارت های تندخوانی در 20 دقیقه | خواندن یک کتاب در 60 دقیقه
آشنایی با مهارت های تندخوانی در 20 دقیقه
آشنایی با مهارت های تندخوانی در 20 دقیقه : جهان امروز ما، جهان سرعت است و روز به روز نیز بر این سرعت افزوده می شود. برای این که از این کاروان علم و زندگی، عقب نمانیم، باید با آخرین روش های دست یابی به دانش آشنا شویم و از آن، برای استفاده صحیح و بیشتر از استعدادها و توانایی های خدادادی مان بهره ببریم. یکی از این روش ها، تندخوانی است. تحقیقات نشان داده است که با خواندن سرعت متوسط دویست کلمه در دقیقه، به جای هزار کلمه در دقیقه، مردان و زنان با تحصیلات عالی، پنج بار آهسته تر از آن چه که لازم است، می خوانند؛ یعنی اگر آنها از توانایی حقیقی و بالقوه خویش استفاده کنند، خواندن کتابی که پنج ساعت طول می کشد، به شصت دقیقه یا کمتر کاهش می یابد.
ما در این مقاله، قصد داریم تا شما را به طور کلی و اجمالی، با فواید و مهارت های تندخوانی آشنا کنیم؛ اما اگر می خواهید مهارت ویژه ای در این زمینه کسب کنید، باید به کتاب هایی که در این زمینه نوشته شده است، مراجعه کنید و از همین امروز تمرین کنید.
آیا یک فرد معمولی می تواند «تندخوان» شود؟
بلی، به دلیل این که تحقیقات علمی نشان می دهد که مغز یک انسان سالم، می تواند هر بار گروه کلمات یا شبه جمله ها را به همان خوبی تک کلمه ها بپذیرد و این عمل، از هر جهت، آسان تر است. ما جمله را هرگز به خاطر درک تک تک کلماتش نمی خوانیم؛ بلکه آن را برای درک شبه جمله هایی که کلمات نیز در آنها هستند، مطالعه می کنیم.
به عنوان مثال، خواندن «آنماشینسفیدکنارجادهپارککرد»، خیلی دشوارتر است از خواندن «آن ماشین سفید، کنار جاده پارک کرد».
خواننده کند ناچار است کار مغزی بیشتری از خواننده سریع انجام دهد؛ زیرا ناچار است پس از تشخیص هر کلمه، معنای آن را به معنی کلمه بعد از آن بیفزاید. در مثال فوق، این حد به اندازه پنج تا شش کار اضافی می رسد؛ در حالی که خواننده سریع که هر بار مجموعه های معنی دار (شبه جمله ها) را می بیند، فقط یک اتصال ساده را بین دو قسمت انجام می دهد.
بنابراین، مزیت فوق العاده تندخوانی، انجام کار فیزیکی کمتر، توسط چشمان بر روی هر صفحه می باشد. در این صورت، به جای حدود 500 توقف توأم با تمرکز دید که چشم خواننده کند بر روی هر صفحه انجام می دهد، خواننده سریع، نزدیک به 100 توقف در صفحه را که عضلات چشم را کمتر خسته می کند، به انجام می رساند.
آشنایی با مهارت های تندخوانی در 20 دقیقه
بررسی باورهای غلط در زمینه تندخوانی
«فرد تندخوان، قادر به احساس و درک مطلب نیست».
این باور، غلط است؛ بلکه عکس این مطلب درست است؛ یعنی خواننده کند، به خاطر توقف ها و شروع های مکرر و پیشرفت متزلزل، امکان زیادی دارد که بی حوصله شود؛ تمرکز حواس خود را از دست بدهد؛ حضور ذهنش کاهش یابد و از درک معنی آن چه که می خواند، عاجز بماند؛ ولی کسی که عادت کند شبه جمله ها را با هم ببیند، به طور طبیعی مفهوم آنها را هم به همراه یکدیگر درک می کند. از طرف دیگر، تندخوانی، باعث می گردد تا مطالب کم اهمیت، زودتر شناخته شوند و بر مطالب مهم، تأکید ورزیده شود. از این رو، درک تمام مطلب، برای خواننده سریع، خیلی آسان تر و دامنه دارتر از درک مطلب، برای خواننده کند می باشد.
«خواندن بیش از 500 کلمه در دقیقه، ممکن نیست»!
این جمله، غلط است؛ زیرا با توجه به این حقیقت که در هر توقف می توانید تا حد شش کلمه را زیر دید قرار دهید و این واقعیت که قادرید در هر ثانیه تا چهار توقف را انجام دهید، بدین معنی است که به راحتی می شود سرعتی تا حد 1000 کلمه در دقیقه را به دست آورد.
«سرعت بیشتر، تمرکز حواث کمتری را به دنبال دارد».
خیر، زیرا هر چه سریع تر حرکت کنیم، نیروی جنبشی بیشتری را جمع کرده، تمرکز بیشتری پیدا می کنیم. سرعت های خواندن متوسط، طبیعی نیست؛ بلکه آنها سرعت هایی هستند که با آموزش های ابتدایی نادرست خواندن، همراه با اطلاعات غیر کافی از طرز کار چشم و مغز، در سرعت های متفاوت، حاصل آمده اند.
فواید تندخوانی
1. یکی از مهم ترین سودهای تندخوانی، این است که شخص تندخوان، دارای ذهنی فعال و حساب گر می شود و با همه چیز، دقیق و حساب شده برخورد می کند؛ سکون، از زندگی اش رخت برمی بندد و همیشه و ناخودآگاه، فعال و پویاست.
2. یکی دیگر از آشکارترین اثرهای تندخوانی، صرفه جویی در وقت است. صرفه جویی در وقت، باعث می شود تا وقت های اضافی پیدا کنید و از آن وقت ها، برای مطالعات جنبی دیگر و کارهای شخصی تان بهره ببرید و حتی درس های دانشگاه را بهتر و کامل تر بخوانید. بیشتر ما از نداشتن وقت کافی، برای انجام کارهای مورد علاقه مان شکایت داریم. اگر شما هم تا امروز چنین مشکلی داشته اید و یا به مطالعه، زیاد علاقه مندید، ولی نمی توانید به همه مطالب جالب مورد نظر خودتان برسید، بدانید که با تندخوانی، قادر خواهید بود به ساعات بیشتری برای مطالعه دست یابید.
3. تندخوانی، کارآیی و خلاقیت فرد را بالا می برد. شخص تندخوان، با هر مسئله ای، به راحتی برخورد می کند و آن را از پیش پای خویش برمی دارد. دانشجویی که به مهارت تندخوانی دست یافته، از زندگی فوق العاده ای برخوردار می شود؛ زیرا تندخوانی، رابطه مستقیمی با دانش زیاد و درک صحیح - که از تندخوانی به دست می آید - دارد. کسانی که سریع تر می خوانند، بهتر نیز می فهمند و راه پیشرفت برایشان همواره باز است.
موانع تندخوانی
موانعی را که بر سر راه سرعت عمل مغز در موقع خواندن ایجاد می کنیم، اصطلاحاً «راه بندان» می نامیم. حال باید ببینیم که این راه بندان های خواندن، چه چیزهایی هستند؛ از کجا ناشی می شوند و چگونه می توان آنها را رفع کرد.
الف) تلفظ و لب خوانی
اگر شما این مشکل را داشته باشید، به هنگام مطالعه، به جای خواندن بی صدا، صدای کلمات را در گلو ایجاد می کنید (ادای صوت یا تلفظ) و یا آن که لب ها را بدون صدا حرکت می دهید (لب خوانی)؛ مثل این که کلمات را برای خود با صدای بلند می خوانید و از این طریق، مغز خود را وادار می کنید که مطالب را با سرعتی در حد سرعت حرف زدن، جذب کند که این سرعت، برای خواندن بی صدا، فوق العاده کم است.
ب) کمک اضافی
کمک اضافی، چنانچه به صورت جزء اصلی عمل خواندن درآید، جزء راه بندان ها به شمار می آید و در حد شدید خود، باعث کندی حرکت چشم و عمل ذهن، در انجام عمل خواندن خواهد شد. کمک اضافی، اصطلاحاً به عمل با انگشت نشان دادن کلمه به کلمه مطلب مورد مطالعه و یا لغزاندن یک لبه صاف مانند خط کش از بالا به پایین و مشخص کردن کامل هر سطر مورد مطالعه می باشد که در چنین وضعی، به مغز خود کمک اضافی را تحمیل کرده اید و باعث می شود که در موقع خواندن، فکر شما، متکی به این عمل اضافه شود و هرگز نتواند به طور مستقل عمل کند.
ج) واپس نگری
کسانی که گرفتار این عیب هستند، نمی توانند بدون برگشت های مجدد بر روی کلمات و عبارات خوانده شده، به خواندن ادامه دهند و یا بدون عقب نگری های مکرر از ابتدا تا انتهای هر سطر را با نگاه طی کرده، به سر سطر بعد بروند. بارها اتفاق می افتد که این افراد، پس از پایان هر سطر، دوباره به همان سطر برگشته، گاهی پس از خواندن چند کلمه و احیاناً تا نزدیکی های آخر همان سطر، متوجه اشتباه خود شده، به سر سطر بعدی می روند.
اکثر ما، اغلب به هنگامی که مایلیم جمله هایی را که خوانده ایم، دوباره خوانده یا در مواردی که تمرکز کافی و حضور ذهن نداشته ایم، دوباره به عقب برگشته و قسمتی از مطلب خوانده شده را دوباره با دقت بیشتری بخوانیم، اقدام به واپس نگری می کنیم؛ ولی اگر این واپس نگری ها را کنترل نکنیم، به صورت عادت بسیار بدی در خواهد آمد. تصور کنید که اگر قرار باشد هر بار یک کلمه یا یک عبارت یا قسمتی از یک سطر را که خوانده ایم، دوباره خوانده، باز به عقب برگشته، دوباره و سه باره بخوانیم و یا این که پس از خواندن هر سطر، به جای رفتن به سر سطر بعدی، هر بار تا نیمه های همان سطر را خوانده، متوقف شده، دنبال سر سطر بعدی بگردیم، چگونه رشته مطلب را گم می کنیم و چقدر از سرعت، باز خواهیم ماند.
د) تلفظ در ذهن
این اشتباه دیگری است که تقریباً همه گرفتار آن هستند. لب ها بی حرکتند و ارتعاشی در گلو احساس نمی شود؛ ولی کلمات را در مغز خود تکرار می کنیم؛ یعنی گرفتار چیزی هستیم که اصطلاحاً می توان آن را «حرف زدن ذهنی» نامید. لازم به تکرار است که هر چیزی که شباهت به خواندن با صدای بلند داشته باشد، مغز را از به دست آوردن سرعتی که قادر به رسیدن به آن است، باز خواهد داشت. باید اعتراف کرد که از میان بردن کامل این نقص، تقریباً ممکن نیست و در حال عادی، لزومی هم ندارد (مگر آن که سرعت های فوق العاده زیاد در خواندن، مورد نظر باشد). با این حال، هنگام خواندن، هر قدر تلفظ در ذهن خود را کاهش دهید، به همان نسبت، خواندن خود را سرعت بخشیده اید.
ه) معکوس بینی
این مشکل، اغلب در خواندن کلمات انگلیسی اتفاق می افتد؛ مثلاً No را On خوانده یا Saw را Was تصور می کنیم و می خوانیم. در خواندن فارسی نیز به ندرت کلماتی هستند که معکوس خوانده می شوند؛ ولی ما فارسی زبانان، بیشتر در خواندن اعداد و محاسبات با این مشکل مواجه می شویم؛ مثلاً عدد 45 را 54 و یا 32 را 23 تصور می کنیم و می خوانیم یا محاسبه می کنیم. این اتفاق، اغلب به خاطر از راست به چپ خواندن مغز است و فراموش می کنیم که کلمات انگلیسی و اعداد را باید از چپ به راست خواند. این مشکل، اغلب ایجاد سردرگمی کرده، خود موجب ایجاد مشکلات دیگری می شود که به آنها اشاره کردیم.
و) عدم توانایی استفاده از میدان دید چشم
در اتاقی که نشسته اید، به روبه رو نگاه کنید و به شیئی ای در مقابل خود (مثلاً پنجره) نگاه کنید؛ در حالی که به دستگیره وسط پنجره نگاه می کنید، گوشه های دیوارهای دو طرف و تابلوی روی دیوار سمت چپ و در اتاق را که در دیوار سمت راست قرار دارد، می بینید. به همین طریق، هر سطر مطلب مورد مطالعه، به راحتی در میدان دید شما واقع می شود و برای انجام پرش های لازم، کافی است که فقط چشم خود را حرکت دهید. بنابراین، از حرکت دادن سر خود، خودداری کنید و در غیر این صورت، چون سر نمی تواند با سرعت فکر حرکت کند، راه بندانی برای خواندن، ایجاد می کند.
چگونه این راه بندان ها از بین می روند؟
خوشبختانه این مشکلات، جزء آن دسته از ناتوانی های خواندن هستند که می توان به سرعت آنها را از بین برد. از یک نظر، تمام راه بندان ها، احتیاج به از میان بردن ندارند و گاهی نمی توان آنها را به کلی از میان برد. می دانیم که بسیاری از خوانندگان، عادت به خواندن مطلب مورد مطالعه در ذهن خود دارند. اگر توانستید تا حدودی عادت درذهن خوانی خود را کاهش دهید که بسیار مفید است. اگر این عادت زیاد عمیق نباشد، سعی کنید تا آن جا که می توانید، در کم کردنش بکوشید؛ ولی نگران آن نباشید و سایر قسمت ها را درست انجام دهید و زیاد به خود فشار نیاورید.
در مورد لب، انگشت، حرکت سر و دیگر کندکننده های جسمی، بحثی نیست. هر کدام که هنوز باعث کندی خواندن شما می شوند، باید از بین بروند که آن هم کاری بسیار آسان است.
به طور کلی، تمرین لازم است. هر گاه قانع شدید که هر کدام از راه بندان ها دیگر مانع سرعت خواندن شما نیست و به قدر کافی کاهش یافته است، وقت خود را برای نابودی کاملش صرف نکنید و به جای آن، وقت خود را صرف انجام تمریناتی کنید که مربوط به مشکلات اساسی شماست. در شدیدترین موارد، اگر به مدت دو تا سه هفته، روزی فقط چند دقیقه را صرف تمرین کنید، مسلماً عادات غلط خود در نحوه خواندن را از بین خواهید برد.
آشنایی با مهارت های تندخوانی در 20 دقیقه
راه های علاج بدون کمک دیگران
الف) علاج تلفظ و لب خوانی
برای علاج تلفظ، باید محل تولید صدا را پیدا کنید. برای این کار، به طریق زیر عمل کنید:
دو انگشت دست خود را در دو طرف سیب گلوی خود قرار دهید و هوا را به طور مداوم از میان لب های خود خارج کنید. آیا ارتعاشی احساس می کنید؟ خیر. حالا هر آهنگی را که میل دارید، در گلو با صدای «هوم هوم» بنوازید. آیا ارتعاش وِزوِز مانندی را زیر دو انگشت خود احساس می کنید؟ این، همان مشکلی است که می خواهید آن را در موقع مطالعه آرام، از بین ببرید. اگر نمی توانید آن را مهار کنید (از میان ببرید)، در موقع خواندن، هوا را از دهان خود خارج کنید.
راه های زیادی نیز برای از بین بردن لب خوانی وجود دارد. پیشنهادهای زیر را آزمایش کنید و هر کدام را که برای خود مناسب تر یافتید، به کار برید:
1. بین لب هایتان و نه بین دندان ها، چیزی را که به قدر کافی سنگین باشد و برای نگهداری آن، ناچار به فشار روی لب ها باشید، قرار دهید و خواندن را ادامه دهید.
2. لب ها را محکم به هم فشرده، در همان حال، زبان را محکم به سقف دهان بچسبانید.
3. لب ها را به حال سوت زدن گرد کنید و هوا را به بیرون بفرستید؛ ولی سوت نزنید.
توجه کنید که این حالات مصنوعی را به طور موقت و تا هنگامی که بر «راه بندان» فائق نیامده اید، ادامه دهید و این، شامل تمام دستوراتی است که برای معالجه، در این قسمت پیشنهاد می شود.
ب) مداوای کمک اضافی
برای ترک عادت خط بردن (مشخص کردن سطرها و کلمات با انگشت) در موقع مطالعه، بهترین راه آن است که در موقع مطالعه، کتاب را با دو دست نگه دارید تا عادت نامطلوب خود را فراموش کنید و بدین طریق، مشکل را با جلوگیری از عامل ایجاد آن، از بین خواهید برد.
ج) معالجه واپس نگری
بهترین توصیه برای رفع این مشکل، این است که بیندیشید و خود را قانع سازید. شما باید دست از این نگرانی بردارید که امکان دارد مطالب را خوب متوجه نشوید و یا قسمتی از نکات را از قلم بیندازید. در موقع خواندن، مستقیم به کار خود ادامه دهید و با وجود این که هر میل شدیدی که برای عقب نگری و مرور جملات و کلمات خوانده شده در خود احساس می کنید، این کار را انجام ندهید. قوّت قلب و اعتماد به نفس، شما را در این مهم یاری خواهد کرد. همچنین قبل از رسیدن به آخر هر سطر، با استفاده از میدان دید (و از گوشه چشم راست خود)، نگاهی به سر سطر بعدی بیندازید که در این صورت، به راحتی می توانید پس از پایان آن سطر، به سر سطر بعد بروید.
د) رفع درذهن خوانی
از بین بردن کامل این عادت، تقریباً غیرممکن است؛ ولی این را بدانید که هر چه سرعت خواندن بیشتر شود، عملاً این مشکل کمتر می گردد. برای تمرین بیشتر در این زمینه، به کتاب مهارت های خواندن، نوشته دکتر بهرام طوسی، ص 117 مراجعه کنید.
ه) از بین بردن معکوس بینی
برای رفع معکوس بینی، بهترین راه که به یادگیری املا نیز کمک فراوان خواهد کرد، تهیه فهرستی از کلماتی است که بیشتر معکوس دیده می شوند؛ به این فهرست مراجعه کرده، کلمه ای مانند Was را که اغلب Saw خوانده می شود، انتخاب کنید؛ آن را روی تکه کاغذی بنویسید و با انگشت (نه با قلم و مداد)، به تک تک حروف آن اشاره کنید و سه بار هجی کنید. بعد کاغذ را برگردانده، در حالی که نام خود را با صدای بلند تلفظ می کنید، کلمه مورد تمرین را بنویسید.
باید آن قدر در موقع هجی کردن کلمه دقت کرده باشید که بتوانید به طور خودکار، کلمه را درست بنویسید. متخصصینی که با این روش کار کرده اند، همیشه نتیجه مثبت گرفته اند و معتقدند که اگر کلمه را با حس لامسه خود احساس کنید، هرگز آن را اشتباه تصور نخواهید کرد.
و) عدم توانایی استفاده از میدان دید
برای دیدن بیش از یک کلمه، هر بار باید از حرکت سر خود جلوگیری کنید. این تمرین را زیاد ساده نگیرید؛ زیرا هر چه میدان دید خود را وسیع تر کنید، سرعت بیشتری به خواندن خود داده اید.
تمرینات زیر را که مهم ترین عامل در کمک به تندخوانی است، با دقت انجام دهید. پیشنهاد می شود که از سه مورد زیر، هر کدام را که برایتان راحت تر است، انتخاب کرده، با آن حالت، تمرین کنید:
1. با قرار دادن دو انگشت در دو طرف فک خود، آن را محکم نگه دارید.
2. با یک دست، چانه خود را به گونه ای که انسان ریش خود را در مشت می گیرد، نگه دارید.
3. یک انگشت دست خود را روی نوک بینی تان قرار دهید.
تندخوانی و تقویت حافظه تنظیم شده :» همیشه آنلاین
0 notes
hamisheonline · 7 years
Text
مطلب دستورالعمل كامل ثبت نام پذيرفته شدگان ارشد فراگير در همیشه آنلاین منتشر شده است
مطلب دستورالعمل كامل ثبت نام پذيرفته شدگان ارشد فراگير در همیشه آنلاین منتشر شده است لینک مطلب http://hamisheonline.com/10285/%d8%af%d8%b3%d8%aa%d9%88%d8%b1%d8%a7%d9%84%d8%b9%d9%85%d9%84-%d9%83%d8%a7%d9%85%d9%84-%d8%ab%d8%a8%d8%aa-%d9%86%d8%a7%d9%85-%d9%be%d8%b0%d9%8a%d8%b1%d9%81%d8%aa%d9%87-%d8%b4%d8%af%da%af%d8%a7%d9%86.html
دستورالعمل كامل ثبت نام پذيرفته شدگان ارشد فراگير
دستورالعمل کامل ثبت نام پذیرفته شدگان ارشد فراگیر
ثبت نام پذیرفته شدگان ارشد فراگیر : ثبت نام غیرحضوری و انتخاب واحد کلیه پذیرفته شدگان کارشناسی ارشد فراگیر نوبت هفدهم ورودی نیمسال دوم 96-95 دانشگاه پیام نور آغاز شد.
این دسته از دانشجویان می توانند با ورود به سیستم گلستان به نشانی reg.pnu.ac.ir و براساس دستور العمل اعلام شده نسبت به ثبت نام و ارسال مدارک خود به صورت غیر حضوری اقدام کنند.
انتخاب واحد این دسته از دانشجویان بعد از تایید نهایی مدارک توسط کارشناس مربوطه از طریق سیستم گلستان امکان پذیر خواهد بود.
خلاصه مراحل پذیرش و انتخاب واحد:
الف) تکمیل مشخصات و ارسال مدارک و دریافت “گزارش260”
ب) مراجعه به مرکز قبولی جهت تشکیل پرونده
ج) پرداخت شهریه ثابت و انتخاب واحد
نکته 2 : کلیه پذیرفته‌ شدگان مقطع کارشناسی ارشد فراگیر بهمن سال 95 تمام مراکز و واحدهای دانشگاه پیام نور، باید پس از تکمیل مرحله ثبت‌نام غیرحضوری در سامانه آموزشی گلستان، جهت تشکیل پرونده و تایید ثبت‌نام در ساعات اداری، به مراکز قبولی خود مراجعه کنند. و پس از مراجعه حضوری و تایید ثبت نام غیرحضوری شما توسط مرکز قبولی امکان ورود به سایت گلستان با شماره دانشجویی رو خواهید داشت و می توانید انتخاب واحد کنید.
زمان ثبت نام غیر حضوری پذیرفته شدگان
از 12 اسفندماه آغاز و تا 16 اسفندماه ادامه خواهد داشت
الف) تکمیل مشخصات و ارسال مدارک و دریافت “گزارش260”
1 – مراجعه به سایت گلستان دانشگاه پیام نور به نشانی اینترنتی :
نکته: سایت خدمات آموزشی و انتخاب واحد دانشگاه پیام نور فقط با مرورگر اینترنت اکسپلورر (مرورگر اصلی ویندوز) باز می شود.
http://reg.pnu.ac.ir
2 – کلیه پذیرفته شدگان میبایست با شناسه کاربری و گذرواژه به شرح زیر وارد سیستم شوند:
* پذیرفته شدگان مقطع کارشناسی ارشد فراگیر نوبت هفدهم بهمن سال 95
– شناسه کاربری : شماره داوطلبیh952
– گذرواژه : شماره ملی (در صورتیکه در ابتدای کد ملی رقم صفر وجود داشته باشد باید هنگام درج شناسه کاربری ثبت گردد)
مثال : شناسه کاربری: h952600707 – گذرواژه: 0061111111
نکته مهم 1 : شماره داوطلبی شما در کارنامه اعلام شده در سایت سازمان سنجش وجود دارد
نکته مهم 2 : گذر واژه دانشجویان در صورتیکه در اطلاعات سازمان سنجش فاقد شماره ملی باشند ، شماره شناسنامه می باشد.
نکته مهم 3 : آن دسته از پذیرفته شدگانی که ملیتی غیرایرانی دارند میبایست جهت ثبت گذرواژه خود از شماره پرونده جهت ورود به پذیرش سیستمی استفاده نمایند.شایان ذکر است شناسه کاربری مطابق روال اعلامی در اطلاعیه قبلی می باشد.
3 – از طریق مسیر زیر نسبت به تکمیل اطلاعات و همچنین ارسال مدارک لازم اقدام نمائید.
آموزش –> دانشجو –> پذیرش غیرحضوری –> “پذیرش غیر حضوری دانشجویان جدیدالورود”
تذکر: حجم هر تصویر حداکثر 250 کیلوبایت و ترجیحا فرمت آن jpg یا jpeg باشد.
ثبت نام پذیرفته شدگان ارشد فراگیر
زمان مراجعه حضوری جهت تکمیل ثبت نام پذیرفته شدگان ارشد فراگیر
هر مرکز پیام نور تاریخ مراجعه حضوری مخصوص به خود را اعلام می کند که داوطلبان قبولی پس از ثبت نام اینترنتی بایستی جهت تکمیل ثبت نام و فعالسازی جهت انتخاب واحد به مرکز قبولی خود مراجعه نمایند. تاریخ مراجعه حضوری هر مرکز از طریق پرتال یا سایت آن مرکز اعلام میگردد که داوطلبان قبولی بایستی با مراجعه به سایت از جدول یا تاریخ های زمانبندی مراجعه حضوری خود اطلاع یابند
تاریخ کلی جهت مراجعه حضوری که اعلام شده برای تمام مراکز به شرح ذیل هست 15/12/1395 لغایت 22/12/1395 انتخاب واحد نیز از همین تاریخ برای دانشجویان جدید الورود ژس از تایید کارشناس رشته و تشکیل پرونده فیزیکی در همان مرکز قبولی فعال خواهد شد
توجه : کلیه دانشجویان جدید گرامی لازم است اصل کلیه مدارک مندرج در ذیل را جهت تطبیق و برابر اصل نمودن همراه داشته باشید. مدارک مورد نیاز جهت ثبت نام حضوری و تشکیل پرونده
1-عکس پرسنلی با زمینه روشن 6 قطعه و آقایانی که از معافیت تحصیلی استفاده می نمایند 12 قطعه 2-اصل و تصویر تمامی صفحات شناسنامه 2 سری 3-اصل و تصویر کارت ملی پشت و رو 2 سری 4-اصل و تصویر مدرک نظام وظیفه 2 سری 5-اصل مدرک کاردانی و تصویر آن در صورت داشتن مدرک کاردانی 2 سری 6-اصل مدرک کارشناسی و تصویر آن 2 سری 7- ریزنمرات تایید شده کارشناسی و کاردانی 8-پرینت گزارش ثبت نام غیر حضوری 9-مدارک سهمیه (در صورت استفاده از سهمیه ) 10-دانشجویانی که مدرک کارشناسی آنها از دانشگاه پیام نور می باشد خواهشمند است جهت صدور تاییدیه تحصیلی فیش به مبلغ 1200 تومان ( شماره حساب درخواست تاییدیه از مرکز محل تحصیل کارشناسی اخذ گردیده و فیش واریزی همراه خود جهت تشکیل پرونده بیاورند ) با توجه به الزامی بودن گذراندن دروس جبرانی کارشناسی در نیمسال دوم 96-95 برای دانشجویانیکه رشته کارشناسی آنها با کارشناسی ارشد غیرهمنام می باشد همراه داشتن ریزنمرات تایید شده مقطع کارشناسی و کاردانی در روز ثبت نام حضوری الزامی می باشد. 11- پذیرفته شدگان باید کلیه دروس دانشپذیری را که نمره خام آن کمتر از 12 می باشد در نیمسال دوم 95-96 اخذ نمایند. 12- طبق ماده 10 آیین نامه آموزشی ، پذیرفته شدگانی که درس های جبرانی (اعلام شده توسط گروه آموزشی مربوط) را در دوره کارشناسی نگذرانده اند، موظف به انتخاب دروس جبرانی در نیمسال دوم 95-96 می باشند.
توجه مهم برای کسانی که مدرک کارشناسی آنها حاضر نیست
برای پذیرفته شدگانی که تا تاریخ 30/11/95 موفق به اخذ مدرک کارشناسی نشده اند تا 30/4/96 مهلت داده می شود تا مدرک کارشناسی خود را اخذ نمایند. از این دسته از پذیرفته شدگان ثبت نام موقت به عمل آمده و پس از اخذ مدرک کارشناسی، ثبت نام قطعی می گردد. ضمنا نیمسال دوم 96-95 برای ایشان مرخصی تحصیلی درج می گردد.
این اطلاعیه توسط مرکز پیام نور ساری اعلام شده است و شاید در مراکز دیگر به این صورت عمل نکنند.
لازم به ذکر است انتخاب واحد کلیه پذیرفته شدگان از تاریخ 15/12/1395 لغایت 22/12/1395 میباشد و تا قبل ازتائید نهائی کارشناس رشته مربوطه و تشکیل پرونده فیزیکی امکان انتخاب واحد وجود ندارد.
تذکرات بسیار مهم :
1 – در صورتیکه مدارک ارسالی با اصل مدارک در زمان مراجعه حضوری و تحویل مدارک ناقص یا دارای تناقض باشد ، قبولی شما در دانشگاه پیام نور ملغی می شود . توجه داشته باشید تا زمان تحویل مدارک شما دانشجو قطعی دانشگاه محسوب نمی شوید. مسئولیت تناقض و کسری مدارک تا زمان تحویل بعهده شخص پذیرفته شده می باشد.
2 – بعد از انجام مراحل فوق جهت تحویل مدارک به صورت فیزیکی با توجه به تاریخ مندرج در سایت های اطلاع رسانی مرکز قبولی خود مراجعه نمایید.
3 – خودخوان – آزمون محور : اگر برای درسی نوشته شده است خودخوان یعنی برای درس مذکور کلاس تشکیل نخواهد شد. عادی : یعنی برای درس مورد نظر کلاس تشکیل میشود.
4 – تاریخ و ساعت تشکیل کلاس و برنامه امتحانات واحدهای انتخابی از مسیر ثبت نام -> گزارش های ثبت نام -> در گزارش 101 ” نتیجه ثبت نام و انتخاب واحد دانشجو” پس از انتخاب واحد در دسترس قرار می گیرد.
اگر ساعت و برنامه تشکیل کلاس ها در گزارش 101 نیست ممکن است در سایت مرکز قبولی خودتان اعلام شده باشد.
نکته : اگر گزارش 101 در سیستم پیغام کد 18 را می دهد طبیعی می باشد یعنی خود سیستم برای همه فعال نکرده است پس جای نگرانی نیست.
بعد از انجام مراحل فوق با توجه به تاریخ مندرج در گواهی پذیرش اینترنتی جهت تحویل مدارک به مرکز پذیرش خود مراجعه نمایید.
5- پذیرفته شدگان لازم است حداکثر تا 30 بهمن ماه 1395 در مقطع قبل فارغ التحصیل شوند.ب دیهی است از ثبت نام کسانی که تا تاریخ 30 بهمن ماه 1395 فارغ ال��حصیل نمی شوند ، ممانعت بعمل آید و فهرست آنان با قید تاریخ فراغت از تحصیل به اداه کل خدمات آموزشی ارسال شود.
0 notes
hamisheonline · 7 years
Text
مطلب زمان دقیق اعلام نتایج کارشناسی ارشد فراگیر نوبت هفدهم بهمن ماه در همیشه آنلاین منتشر شده است
مطلب زمان دقیق اعلام نتایج کارشناسی ارشد فراگیر نوبت هفدهم بهمن ماه در همیشه آنلاین منتشر شده است لینک مطلب http://hamisheonline.com/10282/%d8%b2%d9%85%d8%a7%d9%86-%d8%af%d9%82%db%8c%d9%82-%d8%a7%d8%b9%d9%84%d8%a7%d9%85-%d9%86%d8%aa%d8%a7%db%8c%d8%ac-%da%a9%d8%a7%d8%b1%d8%b4%d9%86%d8%a7%d8%b3%db%8c-%d8%a7%d8%b1%d8%b4%d8%af-%d9%81%d8%b1.html
زمان دقیق اعلام نتایج کارشناسی ارشد فراگیر نوبت هفدهم بهمن ماه
زمان دقیق اعلام نتایج کارشناسی ارشد فراگیر نوبت هفدهم بهمن ماه
زمان دقیق اعلام نتایج کارشناسی ارشد فراگیر نوبت هفدهم بهمن ماه : سازمان سنجش از اعلام نتایج آزمون دوره های فراگیر کارشناسی ارشد نوبت هفدهم بهمن سال 95 دانشگاه پیام نور در روز سه شنبه خبر داد.
بر اساس برنامه زمانی پیش بینی شده و اعلام سازمان سنجش و آموزش کشور ، فهرست اسامی پذیرفته شدگان نهایی آزمون ورودی دوره های فراگیر کارشناسی ارشد نوبت هفدهم بهمن ماه سال 95 دانشگاه پیام نور روز سه شنبه 10 اسفند ماه 95 بر روی سایت سازمان سنجش قرار می گیرد.
زمان دقیق اعلام نتایج کارشناسی ارشد فراگیر نوبت هفدهم بهمن ماه
طی هماهنگی های انجام شده با سازمان سنجش آموزش کشور نتایج نوبت هفدهم کارشناسی ارشد فراگیر پیام نور هفته دوم اسفند ماه ۹۵ از طریق سایت سازمان سنجش  اعلام خواهد شد وی افزود: پذیرفته شدگان در نیمسال دوم سال تحصیلی ۹۶-۹۵ مشغول به تحصیل خواهند شد
کلیه پذیرفته شدگان نهایی می توانند با مراجعه به سایت همیشه آنلاین Hamisheonline.com و با توجه به اطلاعیه ای که همراه با اسامی آنها منتشر می شود ، از برنامه زمانی و مدارک مورد نظر در زمان مقرر به نشانی مشخص شده مراجعه کنند.
آزمون فراگیر کارشناسی ارشد نوبت هفدهم (بهمن ماه سال 95) دانشگاه پیام نور ساعت 8:30 صبح روز جمعه 15 بهمن ماه 1395 به صورت همزمان برگزار شد.
آزمون فراگیر کارشناسی ارشد فراگیر بهمن ماه 95 (نوبت هفدهم) دانشگاه پیام نور در یک هزار و 400 رشته محل و در بیش از 190 رشته – گرایش و در 5 گروه آموزشی، در 82 شهر مختلف برگزار شد.
پذیرش قبول شدگان برای نیمسال دوم سال تحصیلی 96-95 می باشد و دواطلبان حداکثر تا 31 بهمنماه 95 و یا قبل تر باید فارغ التحصیل مقطع کارشناسی شده باشند.
همچنین اطلاع رسانی اعلام نتایج آزمون و تاریخ برگزاری دوره های بعد دز کانال همیشه آنلاین انجام خواهد شد
برای عضویت در کانال بروی لینک زیر کلیک کنید
آدرس ربات : https://telegram.me/hamisheonline_bot
آدرس کانال : https://telegram.me/payamnur
تهیه و تنظیم : همیشه آنلاین به نقل از سایت سنجش
0 notes
hamisheonline · 7 years
Text
مطلب چطور برنامه ریزی خوبی داشته باشیم؟ در همیشه آنلاین منتشر شده است
مطلب چطور برنامه ریزی خوبی داشته باشیم؟ در همیشه آنلاین منتشر شده است لینک مطلب http://hamisheonline.com/10280/%d8%a8%d8%b1%d9%86%d8%a7%d9%85%d9%87-%d8%b1%db%8c%d8%b2%db%8c-%d8%ae%d9%88%d8%a8%db%8c-%d8%af%d8%a7%d8%b4%d8%aa%d9%87-%d8%a8%d8%a7%d8%b4%db%8c%d9%85%d8%9f.html
چطور برنامه ریزی خوبی داشته باشیم؟
چطور برنامه ریزی خوبی داشته باشیم؟
چگونه یک برنامه ریزی موفق و خوبی داشته باشیم که بتوانیم به آن عمل کنیم.
همیشه ی خدا وقت کم می آید! به کارهایی که دوست دارید انجام بدهید یا باید انجام بدهید نمیرسید! کلافه و عصبی می شوید و از همه بدتر اینکه ناامیدی تمام وجودتان را پر میکند! اگر از این وضعیت خسته شده اید و دنبال راه چاره هستید باید بگویم تنها راه چاره برای شما برنامه ریزی روزانه است!
حتما این جمله را شنیدید که
” هرکسی که برای رسیدن به پیروزی برنامه ریزی نکند برای شکست برنامه ریزی کرده است”
در این مقاله قصد داریم در مورد نحوه ی صحیح برنامه ریزی صحبت کنیم تا شما بتوانید خودتان برای خودتان و بر اساس توانایی و زمانی که در اختیار دارید برنامه ریز�� مناسب و قابل انجامی را طرح ریزی کنید و یک گام به سوی موفقیت نزدیک تر شوید.
هدف از برنامه ریزی
اولین و مهمترین عامل در برنامه ریزی تعیین هدف است! اصلا برنامه ریزی میکنید تا به یک هدف خاص که در ذهن دارید برسید. خود این هدف به چند بخش تقسیم میشود که عبارتند از:
هدف کوتاه مدت
هدف میان مدت
هدف بلند مدت
که این ها باید در طول هم باشند، یعنی اهداف کوتاه مدت باید بخشی از اهداف میان مدت را تکمیل کنند و اهداف میان مدت باید کامل کننده ی اهداف بلند مدت شما باشند. به عبارت دیگر، اهداف بلند مدت از چند هدف میان مدت تشکیل شده اند و اهداف میان مدت هم از چندین هدف کوتاه مدت شکل گرفته اند. این مسیر باید به صورت پله به پله طی شود و اهداف کوتاه مدت مصداق همین پله ها هستند.
همین الان یک کاغذ و قلم بردارید و با خط درشت هدف خود را بنویسید. به یاد داشته باشید که باید بگونه ای بنویسید که گویی همین الان به هدفتان دست پیدا کرده اید. نخست چشمانتان را ببندید و به جایی که دوست دارید برسید فکر کنید، تصورش کنید و سعی کنید با تمام وجود احساسش کنید. این احساس ممکن است الان برای شما غریب باشد ولی مطئن باشید در آینده فقط یک رویا نخواهد بود. همین احساس و هدف را با خط درست به روی کاغذ منتقل کنید، طوری که هر دفعه نگاهتان به این نوشته افتاد، احساسش را در وجود خود تجربه کنید. باید بدانید که تنها دانستن هدف کافی نیست، نوشتن هدف بر روی کاغذ باعث میشود که به مرور زمان، این هدف در ضمیر ناخودآگاه شما پرورش یابد.
پس باید هدفتان را بر روی کاغذ با خط درشت و ترجیحا به صورت رنگی (رنگ شاد) بنویسید و در مکانی که مقابل دید شما قرار دارد نصب کنید طوری که روزی چند بار آن را ببینید. فراموش نکنید که هدف باید با جمله ای به زمان حال نوشته شود:
“خدایا شکر که با لطف تو الان دانشجوی ممتاز رشته مهندسی دانشگاه اصفهان هستم”
سعی کنید هر روز که از خواب بیدار میشوید برای چند دقیقه به هدفتان فکر کنید و آن را احساس کنید! و بعد با یک لبخند روزی را که در پیش رو دارید آغاز کنید و این لبخند را تا انتهای روز بر لبان خود داشته باشید. لازم است بدانید تا اینجا تنها نیمی از مسیر را طی کرده اید! مسیر زندگی خود را مشخص کرده اید و میدانید که چه انتظاراتی از زندگی خود دارید و میخواهید به کدام سمت حرکت کنید. حال لازم است توشه ی راهی که در طول این مسیر برای رسیدن به نقطه ی پایان احتیاج دارید را مشخص کنید. این توشه ی راه در واقع همان برنامه ریزی کردن است.
چطور برنامه ریزی خوبی داشته باشیم؟
اهمیت یک برنامه ریزی خوب و منسجم
بیایید اول با هم ببینیم یک برنامه خوب چه ویژگی هایی باید داشته باشد! من این ویژگی ها را اینطور اولویت بندی میکنم:
فردی باشد: یعنی برحسب خصوصیات جسمی و روحی خود شما انجام شده باشد و منحصرا برای شما باشد. شما در دنیا منحصر بفرد هستید و هیچ شخص دیگری خصوصیات شما را ندارد و در واقع هر فرد با فرد دیگر متفاوت است. پس در نتیجه هدفها نیز متفاوت هستند. پس نیاز است که برنامه را خود شما تنظیم کرده باشی چون هیچکس بهتر از خود شما با روحیاتتان آشنایی ندارد. البته این بدین معنا نیست که از تجربیات دیگران استفاده نکنید.
ساده باشد: نمیخواهیم آپولو هوا کنیم یا رآکتور هسته ای راه اندازی کنیم! سخت نگیرید! برنامه باید به نحوی باشد که بتوانید ظرف مدت نیم ساعت آنرا انجام دهید. اینکه چطور برنامه ریزی کنید را در قسمت بعدی به شما خواهیم گفت. الان باید هدف از برنامه ریزی و نیازمندیهای آن را بدانید.
انعطاف پذیر باشد: حتی نابغه ها هم گاهی اوقات دچار حوادث پیش بینی نشده میشوند و از برنامه ای که دارند عقب می افتند و یا نمیتوانند بخشی از برنامه را آنطور که برنامه ریزی کرده اند انجام دهند ولی از مسیرشان در رسیدن به هدف منحرف نمی شوند چون برنامه ی انعطاف پذیر دارند. در واقع باید حوادث غیر قابل پیش بینی را هم در برنامه درنظر بگیرید. برای مثال فرض کنید مهمان ناخوانده دارید و نمیتوانید طبق برنامه به کاری که دارید برسید، باید بتوانید بدون اینکه برنامه ی اصلی دستخوش تغییرات عمده شود، زمان خالی برای جبران پیدا کنید. هرچند اولیت با برنامه ای است که طرح کرده اید و باید خودتان را ملزم به رعایت آن کنید.
قابل استفاده باشد: تقریبا اکثر افراد در شروع برنامه ریزی جوگیر شده! و برنامه ای فراتر از حد توان خود طرح ریزی میکنند. به این معنی که وقتی شما به صورت معمول روزانه حدود 3 ساعت مطالعه میکنید هنگام برنامه ریزی، برای 10 ساعت مطالعه طرح ریزی میکنید. در خصوص این مورد نیز در قسمت بعدی به تفصیل صحبت خواهیم کرد.
امکان ارزیابی کار را داشته باشد: برنامه شما باید این امکان را داشته باشد تا پیشرفت و پسرفت کارهای شما را نشان دهد. یعنی نقطه ی شروع را مشخص کرده باشد و در طی مسیر بدانید که کدام بخش را به درستی انجام داده اید و در انجام کدام بخشها موفق نبوده اید تا بتوانید نقاط ضعف را برطرف کنید و آنها را به پیشرفت تبدیل کنید.
برای اینکه بتوانید یک برنامه خوب داشته باشید که بعد از چند روز در اثر فشار زیاد از انجام آن دلسرد نشوید و نتوانید انجامش بدهید باید دقت کنید که بلند پروازی نداشته باشید و بر حسب توانایی های خود برنامه ریزی کنید.
برای هفته اول و یا دو هفته ی اول مثل سابق درس بخوانید و برنامه ریزی نکنید. انگار اتفاقی نیافتاده است! فقط یک کاغذ و قلم دم دست داشته باشید وهرکاری که انجام میدهید را با تاریخ و زمان انجام آن ثبت کنید. برای مثال اینطور ثبت کنید:
“ساعت 1 تا 1:30 ناهار خوردم، 1:30 تا 2:30 خوابیدم، 2:30 تا 4 تلویزیون فلان برنامه را تماشا کردم، 4 تا 5:30 ریاضی خواندم، 6 تا 7 ادبیات خواندم و الی آخر”.
برای مدت یک هفته همین روند را حفظ کنید. هرکاری که انجام میدهید را ثبت کنید و خودتان را ملزم به ثبت وقایع کنید!
حالا بعد از یک هفته از عادت های خودتان خبر دارید و میدانید که به طور میانگین چند ساعت در روز درس میخوانید و چقدر از وقتتان را به کارهای دیگر اختصاص میدهید. تمام اینها را به صورت مکتوب در دفترچه ی خود دارید! که در ادامه نحوه ی استفاده از این اطلاعات را توضیح خواهیم داد.
اولویت بندی کارها چه اهمیتی دارد؟
گام بعدی تعیین کردن اولویت کارها بر اساس اهمیت برای رسیدن به هدف است.باید کارها را بر اساس اهمیت آنها درجه بندی کنید، آن دسته از کارها که بالاترین اهمیت را در رسیدن به هدف دارند درجه 1 خواهند بود و سایر کارهایی که اهمیت کمتری دارند در درجات بعدی از اولویت قرار میگیرند.
برنامه ریزی به صورت ماهانه
برای نوشتن برنامه باید از مقیاس بزرگ به کوچک حرکت کنید. اول هدف کلی را تعیین کردید که فرض میکنیم برای مدت یک سال است. در قدم بعدی باید برای هر ماه اهدافی را تعیین کنید (همان اهداف میان مدت) در واقع هدف اصلی را به چند هدف میان مدت تبدیل میکنید. مثلا تعیین میکنید در طی این ماه 3 فصل از درس ادبیات، 2 مبحث از ریاضیات و … را باید مطالعه کنید. بهتر است حجم مطالعه را هم مشخص کنید مثلا 100 صفحه (از صفحه ی x تا صفحه ی Y) از فلان کتاب و …
این کار را بر اساس عاداتی که ثبت کرده اید انجام بدهید و بلندپروازی نکنید. داخل یک برگه پیش بینی خودتان را از یک ماه که پیش رو دارید بنویسید. ممکن است در ابتدا این کار کمی سخت باشد ولی در مدت زمان کوتاهی خواهید توانست حتی فعالیت های یک سال را هم پیش بینی کنید!
برنامه هفتگی
مقیاس بعدی هفته است. پس باید برای هفته هایی که در ماه وجود دارند برنامه ریزی کنید. مثلا از آن 100 صفحه که در برنامه ی ماهانه باید مطالعه کنید 25 صفحه را در این هفته، 25 صفحه در هفته ی بعد و به همین ترتیب الی آخر. برای تمام دروس این کار را انجام دهید و بر روی یک برگه کاغذ یا درون دفتر برنامه نویسی تان یادداشت کنید.
برنامه روزانه
اکنون که از آن 100 صفحه فقط 25 صفحه باقی مانده است (طبق مثال 25 صفحه در هفته) باید این مقدار را در روزهای هفته تقسیم کنید. مثلا برای خودتان تعیین کنید در روز دوشنبه از ساعت 16 الی 18 صفحه ی 1 تا 12 فلان کتاب و در روز پنج شنبه از ساعت 17 الی 19 صفحه ی 13 الی 25 همان کتاب. به همین منوال برای درس ها وقت بگذارید و به مرور زمان میزان مطالعه و حجم آن را افزایش بدهید. مثلا هفته ی اول یک ساعت بیشتر درس بخوانید، هفته ی دوم یک ساعت بیشتر کنید، هفته ی سوم یک ساعت دیگر بیشتر کنید. به این ترتیب از درس هم زده نمی شوید. از کارهایی که اولویت کمتری دارند چشم پوشی کنید و زمان آنها را به درس و به هدفی که دارید (هدف الزاما درسی نیست) بپردازید.
نکته مهم: برای هر یک ساعت فعالیت درسی، 10 دقیقه استراحت در نظر بگیرید.
برای یک هفته ی کامل برنامه ریزی کنید و شب، قبل از اینکه بخوابید برنامه ی روز بعد را مرور کنید. در هر روز کنار مواردی را که طبق برنامه انجام داده اید بنویسید “آفرین” یک تیک هم بزنید کنارش! این کار در ضمیر ناخودآگاه شما تاثیر مثبت خواهد داشت.
در انتهای هفته اگر به خوبی به برنامه عمل کردید در هفته ی بع�� چند ساعت از یک روز خاص (مثلا پنج شنبه) را برای خودتان جایزه قرار بدهید و چند ساعتی را با دوستان خوش بگذرانید. کارها را هفتگی و ماهانه ارزیابی کنید، نقاط قوت را حفظ کنید و نقاط ضعف را تصحیح کنید. تمام موارد را یادداشت کنید. با یادداشت کردن اجازه بدهید این روند در ضمیر ناخودآگاه شما شکل بگیرد و پس از مدتی از پیشرفت خودتان حیرت زده خواهید شد.
به خود و توانایی هایتان ایمان داشته باشید. مطمئن باشید کاری نیست که نتوانید انجامش بدهید، ولی توجه داشته باشید برای کارهای بزرگ باید زمان و همت بزرگ هم بکار بگیرید!
0 notes