Tumgik
mehavaran · 2 years
Text
رطوبت ساز در گلخانه
رطوبت ساز در گلخانه (humidifier in the greenhouse) مهم ترین ابزاری می‌باشد که میزان رطوبت نسبی هوا را افزایش می‌دهد اگردر گلخانه خود گیاهانی پرورش می‌دهند که رطوبت بالاتری نسبت به میزان رطوبت طبیعی هوای منطقه نیاز دارند بایداز رطوبت ساز برای گل استفاده کنید. بسته به نوع گلخانه و گیاهی که پرورش می‌دهید میتوانید از رطوبت ساز کوچک یا رطوبت ساز بزرگ  مورد استفاده قرار دهید دراین مطلب قصد داریم به اهمیت وجود رطوبت ساز در گلخانه بپردازیم پس برای کسب اطلاعات لازم درباره این دستگاه و خرید بهترین رطوبت ساز این صفحه را از دست ندهید.
اهمیت رطوبت ساز برای گیاهان
رطوبت برای گیاهان نقش اساسی وحیاتی دارا می‌باشد ویکی ازمهمترین فاکتورهای پرورش انواع محصولات در محیط گلخانه می‌باشد. رطوبت باعث رشد بهتر و محصول بیشتر گیاه خواهد شد. در مناطق گرم و خشک اهمیت استفاده رطوبت ساز برای گل دوچندان می‌شود. برای اینکه بیشتر آگاه شوید که کمبود یا افزایش رطوبت برای گیاهان چه معایب و مزایایی دارد اینجا کلیک کنید .
توجه داشته باشید که خرید رطوبت ساز تا حد زیادی به محیط شما بستگی دارد.  اگر در یک شهر مرطوب شرجی مانند استان های شمالی زندگی می کنید تنها وسیله تنظیم دما یا رطوبت ساز کم ظرفیت برای محیط شما کافی خواهد بود ولی اگر در استان های مرکزی و خشک و گرم زندگی می‌کنید قطعا به یک رطوبت ساز گلخانه با ظرفیت نسبتا بالا نیاز خواهید داشت.
کاربرد رطوبت ساز در گلخانه
به طور کلی رطوبت ساز یکی از تجهیزات ضروری محیط‌های گلخانه محسوب می‌شود واز مصارف گسترده ای برای محیط های زیر برخودار میباشد که در ادامه به آن اشاره خواهیم کرد.
پرروش گیاهان خوراکی: در گلخانه هایی که به طور تخصصی به پرورش گیاهان خوراکی همچون قارچ می‌پردازند وجود رطوبت ساز بسیار اهمیت دارد. پرورش قارچ در محیط بسته، فضای نامناسب و بدون دستگاه رطوبت ساز امکان پذیر نیست. اگر قصد پرورش قارچ رادارید به این مقاله سر بزنید .
پرورش گیاهان زینتی:  یکی ازمهم ترین عامل پرورش گیاهان زینتی هوای خنک و رطوبت محیط می‌باشد. خشکی هوا گیاهان زینتی را در کوتاه ترین زمان پژمرده می‌کنند واز بین می‌روند.  اگر قصد پرورش گل های زینتی را دارید در مرحله اول دستگاه رطوبت ساز مناسب را خریداری کنید.
پرورش انواع درختچه ها و درخت های گلخانه ای: در گلخانه های بزرگ که بسیاری از افراد به پرورش درختچه های گلدانی می‌پردازند وجود رطوبت ساز بزرگ بسیار اهمیت دارد. وجود رطوبت ساز باعث می شود که فرایند رشد و گلدهی گیاهان به بهترین نحو ممکن صورت بگیرد و گیاهان شما در فضایی کاملا سالم بتوانند به خوبی رشد و پرورش پیدا کنند
رطوبت ساز التراسونیک بهترین رطوبت ساز در گلخانه
سازگارترین رطوبت سازها با محیطهای گلخانه ای رطوبت سازهای سرد می‌باشند رطوبت ساز التراسونیک متداول ترین راه برای تولید رطوبت سرد در سالن های گلخانه می‌باشد. این وسیله با تولید بخار و مه فضایی مناسب و رطوبتی کاملا پودر شده و بدون ایجاد خیسی در گلخانه ایجاد می‌کند. همچین این محصول برای استفاده در سالن‌های کشت چای( لینک مقاله)، کشت زعفران(لینک مقاله) ، کشت گیاهان زینتی و حساس بسیار مناسب می‌باشد.
اگر قصد خرید این دستگاه را داشتید میتوانید با مطالعه مقاله  دستگاه رطوبت ساز التراسونیک اطلاعات بیشتری دریافت کنید. رطوبت ساز ساخت شرکت مه آوران در گلخانه این امکان را به کاربر داده است که با کم شدن آب مخزن به صورت خودکار خاموش شود. همچنین با انواع آب مصرفی، از آب مقطر گرفته تاترکیبات مختلف و همینطور باهر میزان دمای آب، بادقت زیاد عملکرد بسیار مناسی از خود نشان می‌دهد.
مزایای رطوبت ساز در گلخانه
مزیت های بسیار زیاد در رطوبت ساز در گلخانه (humidifier in the greenhouse) از اهمیت بسیار زیادی برخوردار میباشد که باعث شده است  آن رابه یکی از ابزارهای لازم در محیط گلخانه ای تبدیل می کند. مزایایی که می توانید با خرید این دستگاه از آن بهره مند شوید به این شرح می باشد :
افزایش بازدهی محصولات
افزایش کیفیت و اندازه محصول
کاهش مصرف آبیاری
افزایش امکان تکثیر گیاه
افزایش سرعت رشد گیاه
تاثیر بیشتر کودها و آفت‌کش‌ها در فضای مرطوب
کاهش اثر مخرب آفتاب سوزان
تصفیه هوا از میکروب‌ها از بین بردن گرد و خاک و ذرات معلق مضر برای گیاه
کاهش نیاز گیاهان به آب دهی و کاهش مصرف آب گلخانه
جلوگیری ازبسته شدن روزنه گیاهان وپژمردگی وپوسیدگی گیاه
حفظ رطوبت و گرمای محیط در روز های سرد و یخ زده و جلوگیری از یخ زدگی گیاهان
حفظ رطوبت و سرمای محیط در روز های بسیار گرم و عدم از دست دادن آب میان بافتی گیاهان
توانایی رطوبت سازی تا90درصد وحتی بیشتر
تاثیر مستقیم در سرعت و کیفیت رشد و پرورش گیاهان
افزایش سلامتی‌و کیفیت گیاهان در نتیجه حفظ آب روزنه‌ها وتسریع رشد آنها
استفاده از دستگاه رطوبت ساز برای ضد عفونی کردن و سم پاشی گیاهان
0 notes
mehavaran · 2 years
Text
رطوبت ساز در سالن چای
چای و تاثیر رطوبت برآن
بهتر است درابتدا مقاله این سوال رااز شما بپرسم که چرا چای فقط درمناطق شمالی کشور رشد می‌کند؟ پاسخ سوال این می‌باشد که چای گیاهی است مخصوص مناطق گرمسیری و تقریبا در هر جا که هوای مرطوب و گرم داشته باشد می‌روید. چای می‌تواند در مناطق معتدل و مرطوب رشد کند، امادر مناطق جغرافیایی سرد و خشک امکان پرورش این گیاه به هیچ وجه امکان پذیر نیست.رطوبت بر کیفیت برگهای چای موثر ودر نتیجه باعث تولید چای با طعم و‌ عطر بهتر می‌شود. همچنین در مراحل تخمیر چای نیاز به دستگاه ­های رطوبت ساز جهت جلوگیری از خشک شدن بیش از اندازه برگ چای و در نتیجه افت کیفیت آن می باشداما رطوبت زیاد فقط مختص مرحله رشد چای نیست، بلکه در فرآیند خشک کردن و بسته بندی چای نیز باید رطوبت کافی وجود داشته باشد. به این دلایل استفاده از رطوبت ساز در سالن چای الزامی می‌باشد زیرا منجر به بازدهی تولید بالاتر و با کیفیت می‌شود.
در ادامه به مراحلی که در روند چای سازی رطوبت لازم میباشد اشاره میکنیم:زمانیکه برگ‌های چای از بوته چیده می‌شود و برای تولید و فرآوری به کارخانه ارسال می‌شود. مراحل مختلفی وجود دارد که برگهای چای سبز را به تکه های کوچک سیاه تبدیل می‌کند و آنها برای خوردن آماده هستند.مرحله اول: در کارخانه‌های تولید چای، ابتدا برگ‌ها توسط دستگاه‌ها پلاسیده شده سپس برگهای بزرگ چای را خرد می‌کنند ادامه مطلببهترین رطوبت ساز در سالن چای
رطوبت ساز التراسونیک همانطور که‌از نامش پیداست با استفاده از امواج فراصوت اقدام به شکستن مولکول‌های آب‌و تولید بخار می‌کنند که این کاربا استفاده از قطعه‌های الکترونیکی بنام پیزو صورت می‌گیرد. دستگاه های رطوبت ساز درحال حاضراز آخرین تکنولوژی پیزوسرامیک‌ها باقطر 25 میلی متر وساخت شرکت بزرگ ژاپنی ...
ادامه مطلب
0 notes
mehavaran · 2 years
Text
انتخاب بهترین رطوبت ساز
راهنما انتخاب بهترین رطوبت ساز
رطوبت سازهای التراسونیک متراژهای متفاوتی را پوشش میدهد پس حتما قبل ازانتخاب، متراژ مکان خودرا برحسب مترمکعب طبق فرمول زیر به دست بیاورید
طول برحسب متر * عرض برحسب متر * ارتفاع برحسب متر = حجم محل شما بر حسب مترمکعب
در صورتی که هر سوالی درمورد انتخاب دستگاه های رطوبت ساز داشتید به قسمت مشاوره رایگان اینجارا کلید کرده و پس از پر کردن درخواست خود کارشناسان مادر اسرع وقت با شما تماس میگیرند.
نکات مهم برای انتخاب بهترین رطوبت ساز اولتراسونیک
رطوبت سازها در برندها و کیفیت مختلفی ساخته میشوند وهر کدام برای استفاده در مکان خاصی کاربرد دارند، مادر این مقاله سعی کرده ایم باگفتن چند نکته مهم، در انتخاب رطوبت ساز مناسب  به شما عزیزان کمک کرده باشیم پس در ادامه با ما همراه باشید.
توجه به تناسب مترمکعب محیط و رطوبت مود نیاز
توجه به نوع فعالیت مورد نظر
دستگاه رطوبت ساز در صنایع و مکان های مختلفی مورد استفاده قرار می گیرند که از مهمترین آنها می توان به گلخانه ها، سالن های پرورش قارچ، سالن های کشت زعفران، آزمایشگاه ها، سرد خانه ها، هایپرمارکت ها اشاره کردپس انتخاب بهترین رطوبت ساز برای هر سالن متفاوت میباشد و  مستلزم توجه به فاکتورهای مختلف میباشد
توجه به کیفیت مونتاژ و اتصال قطعات
در بهترین رطوبت سازها، قطعات مختلف به صورت بهترین شکل و حرفه ای به هم متصل و مونتاژ میشود. دستگاههایی که به صورت غیر حرفه ای مونتاژ میشوند، در آینده کارایی لازم را نخواهد داشت و هزینه های تعمیر و سرویس را به دنبال خواهد داشت.
دارا بودن سنسورهای فراصوت
بابه کارگیری بهترین قطعات و تکنولوژی بالا سنسورهای فراصوت در رطوبت سازباعث میشود که با هر نوع آب و در هر دمایی میزان دقیق سطح آب را کنترل شود .برای  و کسب اطلاعات بیشتر در مورد سنسور های فراصوت اینجا کلیک کنید.
امکان اتصال به آب شهری
این قابلیت برای رطوبت سازهای صنعتی و بزرگ الزامی میباشد و شما را از پر کردن مداوم مخزن دستگاه بی نیاز خواهد کرد، پس اگر می خواهید بهترین رطوبت سازرا برای استفاده در سالن های پرورش قارچ، گلخانه، انبار دارو و سایر مکان های بزرگ خریداری کنید، بهتر است به این قابلیت توجه کنید.
قابلیت خاموشی خودکار پس از اتمام آب
خاموشی خودکار مانع از خرابی قطعات رطوبت ساز میشود، درواقع زمانی که آب داخل مخزن به پایان رسیده باشد، بصورت خودکار برق دستگاه راقطع کرده ومانع ازخرابی پیزو وسایر قطعات خواهد شد. همچنین انتخاب بهترین رطوبت ساز از مصرف بیهوده برق جلوگیری می کند.
قابلیت وصل کنترل رطوبت دیجیتالی اکسترنال
این مورد بخصوص در سالنهایی که کارفرما نیازمند کنترل دقیق رطوبت و جلوگیری از هدر رفت انرژی است بسیار مهم می باشد. درصورتی که دستگاه رطوبت ساز شما دارای رطوبت سنج باشد میتوانید از آن استفاده کنید در غیر ��ینصورت باید رطوبت سنج مناسب برای آگاهی از رطوبت محیط تهیه کنید. پس در انتخاب بهترین رطوبت ساز به این مورد توجه کنید.
توجه به ویژگی های فیزیکی رطوبت ساز
بدنه دستگاه مهمترین فاکتور در انتخاب بهترین رطوبت ساز می باشد ، چرا که بصورت مستقیمی در طول عمر دستگاه موثر بوده و بنوعی میتواند تعیین کننده ی آن باشد. بدنه رطوبت ساز صنعتی  تماما از جنس A.B.S میباشد 
توجه به دیگر دستگاه های فعال
به این موضوع باید توجه کنید چه دستگاه هایی دیگری در محیط سالن موجود میباشد برای مثال کولر آبی دستگاهی میباشد که باعث افزایش رطوبت نسبی میشود و برعکس کولر گازی باعث خنک شدن هوا و کاهش رطوبت محیط می‌شود.پس قبل ازانتخاب بهترین رطوبت ساز به این مورد هم توجه کنید.
توجه به دمای محیط مورد نظر
بهترین فصل برای کاشت این قارچ، تابستان میباشد دمای مناسب برای قارچ گانودرما بین ۲۵تا۳۵درجه میباشد وباید دما دراین حدود کنترل شود. .
جنس دیوار سالن
همانطورکه میبینید برای انتخاب بهترین رطوبت ساز به فاکتورهای مختلفی باید توجه کنید اگر شما وقت کافی ندارید پس روی این لینک کلیک کنید تا کارشناسان ما شما را به بهترین شکل ممکن راهنمایی کنند تا بهترین رطوبت ساز را خریداری بفرمایید. در مورد این فاکتور برای مثال گچ رطوبت محیط را کاهش میدهد و سیمان باعث افزایش رطوبت میشود.
دارای گارانتی و خدمات پس از فروش
یکی دیگر از فاکتورهای بسیار مهم در انتخاب دستگاه های رطوبت ساز توجه به گارانتی دستگاه و معتبر بودن خدمات پس از فروش میباشد. با توجه به اینکه دستگاه ها از نوع دستگاه های برقی و مکانیکی هستند، نیازمند سرویس دهی در بازه های زمانی مختلف میباشند. بدین ترتیب باید امکان دسترسی به سرویس دهنده های معتبر وجود داشته باشد تا کاربر از این رو دچار مشکل نشود.
0 notes
mehavaran · 2 years
Text
استفاده رطوبت ساز در انبار دارو
مزایای رطوبت و دما کنترل شده  برای نگه داری داروها
نگهداری و انبارش دارو در انبار و محیط داروخانه یکی از حساس ترین مراحل توزیع دارو می‌باشد. داروها باتوجه به نوع و مواد تشکیل دهنده‌ی آنها باید در شرایط دمایی و رطوبتی خاصی نگهداری و توزیع شوند. اگر رطوبت محیط پایین تر ازحد استاندارد است ودر مناطق جغرافیایی خشک قرار دارید، میتوانید از دستگاه های رطوبت ساز در انبار دارو برای افزایش رطوبت انبار یا داروخانه کمک بگیرید. اگر داروخانه یا انبار کوچکی دارید، میتوانید از رطوبت سازهای التراسونیک استفاده کنید، که اساس انتخاب این رطوبت سازها باید برحسب حجم انبار یا داروخانه باشد.
عوارض کمبود و افزایش رطوبت در انبار دارو
مهمترین اثری که کمبود رطوبت بر روی داروهای انبار شده خواهد گذاشت، خشک شدن آنها میباشد. تجمع استاتیکی یکی از تاثیرات اصلی کاهش سطح رطوبت نسبی به زیر 45درصد است. تجمع بارهای ساکن میتواند داروها را خشک کند که درنتیجه محصولات سریع خرد میشوند یابه هم میچسبند. این عارضه مشکلات زیادی را هنگام حمل و جا به جایی و مصرف به وجود خواهد آورد حتی ممکن است بر اثربخشی دارو نیز تاثیر بگذارد.بهترین روش برای افزایش رطوبت تا 60 درصد استفاده از رطوبت ساز در انبار دارو میباشد.
افزایش بیش از حد رطوبت نیز مشکلات زیادی به وجود خواهد آمد. رطوبت اضافی موجود در هوا توسط داروها جذب میشود که میتواند به اندازه محیط های کم رطوبت مخرب باشد. رطوبت بیش ازحد میتواند قدرت واثر بخشی دارو راکاهش دهد. همچنین منجر به پیدایش مواد سمی در برخی محصولات شود. افزایش رطوبت نسبی محیط بیش از 60 درصد به ویروس ها، باکتری ها، کپک ها، قارچ ها و کنه ها فرصت رشد خواهد داد.
بهترین رطوبت ساز در انبار دارو
استفاده از رطوبت سازهای التراسونیک برای تامین رطوبت در چنین مکان های حساسی بسیار مناسب می باشد، در ادامه به شاخص ترین مزیت های رطوبت ساز التراسونیک اشاره می کنیم
دیگر دستگاه های مه ساز موجب افزایش مصرف برق و آب میشود. همچنین دارای سروصدا و لرزش زیاد هستند در صورتیکه رطوبت ساز التراسونیک کم صداو کم مصرف میباشد.
رطوبت تولید شده در دیگر دستگاه ها چون با قطرات درشت آب همراه بوده باعث خیس شدن اطراف میگردد درحالیکه طرف دیگر سالن دارای هوایی خشک میباشد. دستگاه رطوبت ساز صنعتی التراسونیک باروش خاصی که درتولید رطوبت دارند (در اینجا کلید کنید تابا این روش آشنا شوید) بدون خیس کردم محیط و اشیا رطوبت رابه حد مطلوب میرساند.
این دستگاه مه ساز دارای سیستم قطع خودکار در زمان کمبود آب میباشد
قابلیت اتصال به شیر آب و وصل کنترل رطوبت دیجیتالی اکسترنال رادارا میباشد.
0 notes
mehavaran · 2 years
Text
رطوبت ساز در آزمایشگاه تشخیص طبی
رطوبت ساز در آزمایشگاه بدون خیس کردن محیط رطوبت سرد تولید میکند. پیدا کردن یک سیستم رطوبت ساز مناسب برای آزمایشگاه های تشخیص طبی آسان میباشد کافی است در ادامه ما را دنبال کنید.
تعدادی از مزایای رطوبت ساز التراسونیک 
دستگاه های رطوبت ساز التراسونیک به سنسورهای فراصوت (التراسونیک) یکی از دستاوردهای جدید ما مجهز میباشد که این سنسوردارای دوعملکرد مهم میباشد. برای بیشتر دانستن در مورد این سنسور اینجا کلیک کنید.
دستگاه رطوبت سا�� را مجهز به سیستم کنترل سطح آب کرده است.
این سنسور با عمکرد مناسب از بی آب ماندن دستگاه جلوگیری میکند
این رطوبت ساز در آزمایشگاه  قابلیت اتصال به دستگاه كنترل رطوبت را دارا میباشد. بااین دستگاه میتوان رطوبت محیط آزمایشگاه رابصورت خودکار به مقدار دلخواه تنظیم کرد. مجهز به تایمر دیجیتالی دو زمانه که قابل برنامه ریزی میباشد . این تایمر به این منظور استفاده میشود تا زمان روشن و یا خاموش شدن دستگاه توسط کاربر تنظیم شود
آیا می دانید چرا باید در آزمایشگاه تشخیص طبی رطوبت ساز استفاده  کرد
نظارت و ثبت منظم شرایط محیطی از جمله دما و رطوبت در اتاق آزمایشگاه ها لازم میباشد. رطوبت در بیشتر آزمایش های بالینی فاکتوری بسیار مهم و تأثیرگذار بر روند آزمایش و نتایج آن میباشد. اگر رطوبت کمتراز 20درصد شود الکتریسته ساکن ایجاد شده است برعکس رطوبت زیاد باعث خیس شدن و چسبیدن مواد میشود
جلوگیری از آلوده شدن نمونه
سطح دما و رطوبت در آزمایشگاها کنترل میشود تا از آلوده شدن نمونه جلوگیری شود. بعنوان مثال درپوش های سیلکونی در شرایط آب وهوای خیلی خشک باعث ایجاد آلودگی میشوند. الکتریسیته ساکن که در هوای خشک ایجاد شده است باعث جذب و تجمع میکروارگانیزم ها و آلاینده های بیشتری بر روی درپوش میشود
کم خطر کردن گونه های مختلف باکتری و مواد خطرناک در هوا
اگر رطوبت به شکل استاندارد در آزمایشگاه ها کنترل نشود کار با گونه های مختلف باکتری میتواند خطرناک باشد. دستگاه رطوبت ساز در آزمایشگاه علاوه بر تنظیم رطوبت محیط، باعث میشود که ذرات معلق و مواد خطرناک در هوا به راحتی منتشر نشوند
مانع رشد میکروب، قارچ و باکتری
کنترل نامناسب آب و هوا میتواند باعث رشد میکروب ها، قارچ ها و باکتری ها در محیط آزمایشگاه شود. البته ذکر این نکته نیز مهم می باشد که برخی از تست ها نیاز به شرایط محیطی دارند که در آن میکروب ها و باکتری ها بهتر رشد کنند
تاثیر مثبت بر تجهیزات پزشکی
رطوبت نسبی هوا بر عملکرد برخی تجهیزات آزمایشگاهی نیز اثرگذار است. دامنه رطوبت مناسب برای عملکرد بسیاری از تجهیزات آزمایشگاهی بین 30 و حداکثر 70 درصد می باشد. اما اگر برای یک دستگاه خاص، شرایط رطوبتی ویژه ای تعریف شده باشد، اپراتور باید مطابق دستور سازنده دستگاه را در آن شرایط محیطی مناسب قرار دهد.
بهترین رطوبت ساز در آزمایشگاه
بهترین رطوبت ساز در آزمایشگاه تشخیص طبی رطوبت ساز التراسونیک میباشد.این رطوبت سازازجلمه دستگاهای رطوبت ساز پرکاربرد در آزمایشگاه است. دیگر دستگاه های رطوبت ساز موجب هزینه های زیاد برق وآب میشود همچنین دارای سر وصدا ولرزش زياد میباشند، رطوبت تولید شده دراین نوع دستگاها باقطرات درشت آب همراه بوده باعث خیس شدن محیط اطراف میگردد،فقط اطراف خود را آبپاشی میکنند، رطوبت باکیفیتی تولید نمیکنند
دستگاه رطوبت ساز در ازمایشگاه از نوع التراسونیک  دارای ویژگی هایی کنترل سطح آب دستگاه توسط سنسورهای اولتراسونیک، سيستم قطع خودکار دستگاه، کاملا بدون صدا ولرزش، قابليت اتصال به شير آب میباشد.
0 notes
mehavaran · 2 years
Text
رطوبت ساز در کشت زعفران چه تاثیری می گذارد
روش جدید کشت زعفران و مزایای آن
زعفران را امروزه به روش هیدروپونیک یا هوا کشت در گلخانه کشت میکنند. دراین روش مواد معدنی و مورد نیاز برای رشد زعفران، ازطریق رطوبت به ریشه پیاز آن میرسد. این روش از بهترین روشهای کشت زعفران میباشد. زیرا دارای محاسن زیادی است که عبارتنداز:
گران قیمت تربودن زعفران بدست آمده ازطریق گلخانه به دلیل رنگ، بو و طعم بهتر نسبت به کاشت سنتی
مصرف بسیار پایین آب به دلیل استفاده از  رطوبت ساز در کشت زعفران
افزایش بازدهی و کیفیت محصولات
امکان انتخاب مرغوب ترین خاک برای کشت
سم پاشی و کنترل راحت
عدم دسترسی آفتها وحیوانات جونده به پیازچه زعفران
امکان کنترل دما و رطوبت در محدوده خاص
از بین بردن گرد و غبار و بوهای نامطبوع
بهداشتی بودن محیط کشت
برداشت زعفران باکیفیت تربه دلیل استفاده از پیازهای منتخب و سایز بزرگتر
رشد و پرورش زعفران مرغوب تربه دلیل پنهان بودن ازنور زیاد، زیرا نور خود یک عامل درجهت ازبین بردن عطر و بو و رنگ زعفران میباشد درنتیجه باعث افت کیفیت زعفران میشود.
درچه مراحلی از رطوبت ساز در کشت زعفران استفاده می کنند؟
مرحله بعد از حذف لایه اضافی پیاز درحدی که پیاز لخت نشود وجدا کردن پیازهای مرغوب و سالم. دراین مرحله پیازها بایددر انبارهایی کم نور وبا رطوبت۵۰% نگهداری شوند. مرحله ای که پیازها بعداز ضدعفونی شدن بایدبه داخل سالن آورده شوند ودر قفسه چیده شوند. دراین مرحله رطوبت مورد نیاز سالن حدودا۸۵درصد میباشد که این میزان رطوبت باعث میشود پیازها ازخواب تابستانی بیدار شوند(حالت شک دهی)و رشد خودرا آغاز نمایند.
آبان ماه که زمان گل دادن پیازها میباشد رطوبت80درصدی در سالن به همراه نور کافی در سالن توسط رطوبت ساز تامین شود. دراین مرحله برای تبدیل شدن پیاز به یک پیاز ایده آل وبا کیفیت باید جوانه های اضافی از پیاز جدا شوند.
کدام رطوبت سازها برای گلخانه زعفران مناسب است.
انواع مختلفی از رطوبت ساز در کشت زعفران استفاده میشود که رطوبت ساز التراسونیک کارایی بالاتری نسبت به دیگر رطوبت سازها دارد که در ادامه مقاله به مزایای آن اشاره میکنیم:
رطوبت ساز التراسونیک برای گلخانه زعفران
این دستگاه ها بااستفاده از امواج فراصوت که بالاتر از محدوده شنوایی انسان میباشد، اقدام به تولید مه بسیار غلیظ و سبک میکند. در واقع با امواج اولتراسونیک تولید شده، پیوند بین مولکول آب ازبین رفته وبه بخاری کاملا ریز و دود مانند تبدیل میشود. برای بیشتر دانستند در مورد رطوبت ساز اولتراسونیک اینجا کلیک کنید
رطوبت سازهای اولتراسونیک در ظرفیت های مختلفی تولید شده اند که باتوجه به حجم گلخانه خود باید گزینه مناسب راانتخاب کنیدتا رطوبت رالازم را تامین کند، درصورتی که رطوبت گلخانه کمتر از مقدار مجاز باشد، با خشکی پیازچه ها وعدم گلدهی آنها مواجه خواهید شد.
این دستگاها امکان اتصال به آب شهری ویا مخازن دیگر را دارند، بنابراین امکان تولید مداوم رطوبت وجود دارد، قرارگیری سنسورفراصوت دراین نوع رطوبت ساز درکشت زعفران باعث بالارفتن امنیت و دقیقتر کار کردن دستگاه میشود برای بیشتر دانستن در مورد این سنسورها اینجا کلیک کنید.سنسور سنجش رطوبت امکان کارکرد خودکار رطوبت ساز را فراهم کرده وبا تنظیم تایمر، قابلیت کارکرد درساعات مشخص روز یا شب وجود دارد.
علاوه بر تمامی موارد فوق، مه تولید شده توسط رطوبت سازهای التراسونیک کاملا سبک بوده که بصورت یکنواخت درتمامی قسمت های گلخانه پخش شده ودر نهایت بر روی پیازچه وساقه خواهد نشست
0 notes
mehavaran · 2 years
Text
سنسورهای فراصوت در رطوبت ساز تکنولوژی جدید
سنسورهای فراصوت در رطوبت ساز با تکنولوژی بکار بردن صداهایی با فرکانس بالا کار میکند که ماآن را نمی‌شنویم. این سنسورها کاربردهای فراوان صنعتی دارند. به زبان ساده‌تر، اولتراسونیک، کاربرد امواج مکانیکی صوتی با فرکانسی بیشتراز بازه شنوایی ما است؛ امواجی که به آنها اولتراسوند یا فراصوت میگوییم.
سنسورهای فراصوت چیست
سنسورهای فراصوت در رطوبت ساز روش غیرتماسی برای نظارت و اندازه‌گیری موقعیت و جابجایی هستند. آن‌ها برای این کار امواج صوتی ساطع میکنند. امواج صوتی به سنسور منعکس می‌شوند وبر اساس سیگنال‌‎های دریافت شده، سنسورفراصوت میتواند اندازه‌گیری‌های دقیقی در تشخیص و اندازه‌گیری فواصل انجام دهد. آنها برای کاربردهای مختلف بسیار مفید هستند. سنسورهای فراصوت می‌توانند هر جسمی را صرف نظر از اندازه، رنگ، مواد یا بازتاب آن تشخیص دهند. سنسورهای قوی با طول عمر بالا فراصوت کاربردهای زیادی دارند و می‌توان آنها رادر طیف وسیعی از صنایع یافت.
چگونه کار کردن سنسور های فراصوت
امواج اولتراسوند تولید شده توسط سنسورهای فراصوت در رطوبت ساز میتواند برای اندازه‌گیری فاصله نقطه به نقطه با انتقال ودریافت انعکاس‌های گسسته اولتراسوند بین مبدل‌ها استفاده کند. این تکنیک به عنوان Sonomicrometry شناخته می‌شود که درآن زمان عبور سیگنال اولتراسوند به صورت الکترونیکی (یعنی دیجیتالی) اندازه گیری می‌شود واز نظر ریاضی به فاصله بین مبدل‌ها تبدیل می‌شود.
بااین فرض که سرعت صوت محیط بین مبدل‌ها مشخص باشد. این روش می‌تواند از نظر وضوح زمانی و مکانی بسیار دقیق باشد زیرا اندازه‌گیری زمان پرواز را می‌توان از ردیابی شکل موج دریافت شده به دست آورد. این امر باعث می‌شود وضوح اندازه‌گیری بسیار بیشتر از طول موج فرکانس صوتی تولید شده توسط مبدل‌ها باشد. که باعث بالا رفتن امنیت رطوبت ساز شرکت و دقیق تر کار کردن این دستگاه شده است.
انواع سنسورهای فراصوت
دو نوع اصلی سنسورهای فراصوت وجود دارد که عبارت‌اند از:
سنسورهای فراصوت اندازه‌گیری متغیر
سنسورهای فراصوت برای تشخیص
سنسورهای فراصوت اندازه‌گیری متغیر
این نوع سنسورفراصوت  فاصله یا جابه‌جایی دقیق جسمی که به سمت سنسور التراسونیک حرکت می‌کند رابا استفاده از امواج متناوب صوتی اندازه‌گیری می‌کند.
سنسورهای فراصوت برای تشخیص
این نوع سنسور التراسونیک ناحیه خاصی را رصد می‌کند و هنگامی که یک جسم وارد منطقه تشخیص می‌شودبه کاربر هشدار میدهد. سنسورهای التراسونیک می‌توانند یک شی را صرف نظر از اندازه، موادیا بازتاب آن تشخیص دهند، در حالی که سایر سنسورها نمی‌توانند.
کاربرد سنسورهای فراصوت در رطوبت ساز
دراین روش آب توسط امواج فراصوتی(اولتراسونیک) بدون آنکه کوچکترین تغییری درمولوکولهای آب ایجاد ویا آنرا تجزیه نماید آنرابه ذرات بسیارریز درحد۲الی۳ میکرون تبدیل وبشکل ابر ومه واقعی نمایان میگرداند. معنای التراسونیک درلغت مافوق صوت میباشد ودر دستگاه مه ساز جدید التراسونیک رطوبت بااستفاده ازامواج مافوق صوت ووسیله ای به نام پیزوالکترونیک تولید میشود.
پیزو توان تولید امواج به طول موجهای مشخص رادارد. جریان برق به پیزوالترونیک میرسد، پیزودر فرکانس مافوق صوت شروع به نوسان کرده وموجی ایجاد میکند. مولکولهای آب مجاورت این پیزو جهت حرکت پیزو حرکت کرده وسپس درسطح آب بافشار بالایی ازآب خارج شده وبه صورت مولکولهای ریزآب درفضا معلق میباشند. تفاوت مه ساز التراسونیک وپروانه ای این است، مه سازها آب رابه کمک پیزو وبا تکنولوژی خاص تبدیل به بخار میکنند؛ دیگر مه سازها مثل مه پاش پروانه ای بااستفاده ازپروانه ذرات آب رابه مه تبدیل میکند این فرآیند سبب ایجاد رطوبت درمحیط  میشود.
0 notes
mehavaran · 2 years
Text
عوامل مهم در پرورش قارچ
عوامل مهم در پرورش قارچ مانند دما و رطوبت نسبی همراه با میزان مشخص و مناسب جریان هوا دارای تاثیر بسیار زیادی بر روی پرورش قارچ دارد. در طول دوره تشکیل اندام باردهی باید بشرایط محیطی توجه بیشتری شود. عوامل مهم در پرورش قارچ
بافت وساختار قارچ بگونه ای است که عوامل مهم در پرورش قارچ (دماو رطوبت) باید درحد مطلوبی باشد چراکه 90درصد بافت قارچ راآب تشکیل میدهد اگرشرایط دمایی و رطوبتی درسالهای پرورش قارچ مناسب نباشدبه سرعت آب خود رااز دست داده وباعث فاسد شدن قارچ میگردد. درادامه درمورد این عوامل مهم توضی��ات بیشتری خواهیم داد. نقش مهم رطوبت در پرورش قارچ
رطوبت یکی ازعوامل مهم در پرورش قارچ میباشد. درهر مکانی که رطوبت و مواد آلی وجود داشته باشد قارچهاهم وجود خواهند داشت. اهمیت رطوبت به حدی است که قارچ ها بدون مواد غذائی میتوانند زندگی کنند ولی بدون رطوبت نمیتوانند زنده بمانند. برای مثال قارچ بوتریتیس سینرا و اسکلروشیوم در رطوبت۱۰۰-۹۵درصد میتوانندبه مدت۱۲ماه زنده بمانند. منظوراز رطوبت محیط رشد رطوبت نسبی هوا میباشد برای بیشتر دانستن درمورد رطوبت نسبی به این مقاله مراجعه کنید. تنوع زیاد قارچ ها نیاز آنهارا نسبت رطوبت متفاوت میسازد برای مثال قارچ های آبزی وابستگی زیادی به آب دارند. درکل اغلب قارچ هادر رطوبتی بین۷۰-۶۰درصد رشد میکنند. قارچ ها خصوصیت هیدروفیلیکی دارند همین خصوصیتشان باعث میشودبه سمت محیطی با رطوبت زیاد رشد کنند. تعدادی از قارچ ها ازاین قضیه مستثنی بوده اند ودر رطوبت بسیار کم رشد میکنند. چه دستگاهی برای تولید رطوبت سالن های پرورش قارچ مهم است ؟
اگربخواهند عمل پرورش قارچ باموفقیت انجام شود لازم میباشد درسالن پرورش به عوامل مهم در پرورش قارچ مانند دما و رطوبت بسیار توجه کرد. رطوبت یکی ازعوامل بسیار مهم در پرورش قارچ میباشدکه بابرخی سیستم ها این رطوبت تامین میشود. اینکه چگونه رطوبت کافی برای سالن پرورش قارچ تامین نمایند نیاز به بررسی وتصمیم گیری دارد ولی بهترین گزینه استفاده دستگاه رطوبت ساز میباشد. برای خرید دستگاه رطوبت ساز محصولات تولید کنندگان باسابقه استفاده نمائیدتا راندمان و کیفیت بسیار بالایی داشته باشد. محصول کم کیفیت درست است که قیمت پایین تری دارد اما کارایی محصول باکیفیت پایین کم میباشد ودر کوتاه ترین زمان ممکن امکان خرابی یا فرسایش وجود دارددر سالن های پرورش قارچ برای تامین رطوبت ازآب پاشی نیز استفاده میکنند که درفصول سرد سال این عمل مناسب نمیباشد زیرا دمای محیط آنچنان گرم نیست که آب بخار شده وبه رطوبت تبدیل شود. بهتر است برای اینکه رطوبت ساز مناسبی برای پرورش قارچ انتخاب کنید روی این مقاله کلیک کنید دما عامل دیگری از عوامل مهم در پرورش قارچ
رشد قارچ ها در دمای بیشتراز ۴۰درجه سانتیگراد وزیر صفر متوقف میشود. اکثریت قارچ ها مزوفیل هستند یعنی در دمایی بین ۴۰-۱۰درجه سانتیگراد رشد میکنند ولی دمای مناسب جهت رشد آنها بین ۳۵-۲۵ درجه سانتیگراد می باشد.در بین قارچ ها اختلاف دمائی بسیار زیادی دیده میشود برای مثال قارچ های پاتوژن در بافتهای پستانداران در۳۷درجه سانتیگراد رشد میکنند درحالیکه پاتوژن های گیاهی اغلب در۳۰درجه سانتیگراد فعالیت دارند اکثر قارچ ها در دمای اتاق رشد خوبی دارند. تعداد کمی از قارچ ها گرمادوست یا ترموفیل هستند یعنی در دمای بیش از۴۰درجه سانتیگراد و حداکثر در۶۲-۶۰درجه سانتیگراد رشد میکنند. تحمل قارچها دربرابر تغییرات دمااز باکتری ها کمترمبباشد تحمل قارچ ها درمقابل سرما نیز مطالعه شده است. کمینه دما برای قارچ ها ۵-۰درجه سانتیگراد است. دمای رشد برخی از قارچ های فاسد کننده مواد غذائی مانند کلادوسپوریوم و اسپوروتریکوم می تواند دمای ۵- باشد که اکثر قارچ ها قادربه زیست دراین دما نیستند. نتیجه گیری
دما و رطوبت، اساسی ترین فاکتورها در رشد و پرورش انواع قارچ می باشند درسالن های پرورش قارچ، بمنظور فراهم نمودن عوامل مهم در پرورش قارچ از تجهیزات گرمایشی، سرمایشی، رطوبت ساز، تهویه مطبوع، دماسنج، رطوبت سنج و سایر ابزار و تأسیسات لازم، استفاده میگردد. ما بابیش از25سال سابقه، تنها تولید کننده رطوبت ساز اولتراسونیک درایران میباشدکه دستگاه های رطوبت ساز درمدل و اندازه های صنعتی باحجم رطوبت مختلف تولید میگردد.
0 notes
mehavaran · 2 years
Text
دستگاه رطوبت ساز در سالن مرغداری برای پروش مرغ
دستگاه رطوبت ساز در سالن مرغداری برای پرورش مرغ ضروری میباشد. کاربرد رطوبت ساز برای ایجاد رطوبت خنک در فصل تابستان و رطوبت گرم در فصل زمستان میباشد، هم چنین فن مرغداری علاوه بر تهویه محیط سالن به خنک نمودن سالن در فصل تابستان نیز کمک خواهد کرد. رطوبت سازهای ساخت شرکت مه آوران به عنوان یک برند برتر وشناخته شده، درتمام صنایع کوچک و بزرگ ایران و جهان استفاده میشود.
چگونگی تولید دستگاه رطوبت ساز در سالن مرغداری در مرور زمان
باتوجه به رشد چشمگیر صنعت پرورش طیور، پرورش دهندگان همیشه به فکر راهکارهایی برای افزایش تولید و نهایت بهره گیری دراین زمینه بودند. این صنعت دستخوش تغییر وتحولات بزرگی شده است. یکی ازمهمترین عوامل مؤثر درافزایش راندمان در سالن های پرورش طیور و مرغداری ها، ایجاد هوایی تمیز، مرطوب ، خنک و مطبوع میباشد.
در روش های قدیمی، پرورش دهندگان برای تأمین رطوبت محیط از آبپاش استفاده میکردند. دربرخی موارد، باایجاد کانال پلاستیکی هوای گرم برروی سطح سالن ویا بالای سر پرنده، اقدام به تولید رطوبت میکردند. هیچ یک ازاین روش ها استاندارد نبوده وبر بازدهی تولید تأثیر آنچنانی نداشت. بدین ترتیب دستگاه رطوبت ساز درسالنهای مرغداری، طراحی و تولید شدندتا بتوانند میزان رطوبت این سالن های رابه خوبی تأمین کنند.
شما میتوانید باتماس از مشاوره کارشناسان شرکت مه آوران بهره مند شوید و بهترین دستگاه رطوبت ساز برای سالن مرغداریتان انتخاب کنید.
مقدار رطوبت نسبی و مزایای آن
رطوبت نسبی سالن باید۷۰ـ۵۰درصد باشد، رطوبت سالن باعث حفظ کیفیت بستر میشود واز خشک شدن زیاد بستر وایجاد گردوغبار جلوگیری می‌کند. ایجاد رطوبت نسبی بالاتر برای جوجه یک‌روزه استرس جابجایی جوجه از جوجه‌کشی تامزرعه راکاهش داده و رطوبت کمتر، شانس دهیدراته شدن جوجه راافزایش می‌دهد. به همین دلیل است که شهرهای شمالی کشور بهترین نقطه برای پرورش مرغ هستند.
جوجه های یک روزه تاسن دو هفتگی به ویژه درروزهای اولیه به رطوبت بالای60درصد (بین60الی70درصد) نیاز دارند، خشکی هوا باعث دهیدراته شدن، اختلال درجذب کیسه زرد و افزایش تلفات خواهد شد. پس برای ایجاد رطوبت نسبی مناسب استفاده از دستگاه رطوبت ساز در سالن مرغداری ضروری میباشد.
مهمترین مزایای استفاده از دستگاه رطوبت ساز درسالن مرغداری کدامند؟
با استفاده از رطوبت ساز میتوان از دهیدراته شدن بدن جوجه ها، مشکلات تنفسی و تلفات ناشی ازآن جلوگیری کرد. همچنین رطوبت ساز باعث خنک شدن هوای سالن و کاهش استرس طیور میشود ودر رفع گرد و خاک و بوی نامطبوع سالن تأثیرگذار است. رطوبت ساز سالن مرغداری میتواند هوای تابستان و زمستان رابرای پرنده مطبوع کند، گرد و غبار موجود درسالن راکاهش دهد، ایجاد هوای مناسب رابرای تنفس جوجه و مرغ ایجاد کندو بدن پرنده رادر برابر امراض مقاوم کندو بوی نامطبوع رادر سالن های مرغداری برطرف کند.
یکی دیگراز کابردهای رطوبت ساز در سالن مرغداری، پرورش دهنده میتواند برای ازبین بردن انواع باکتری و قارچ ها از سالن، مواد ضد عفونی درداخل مخزن این دستگاه ها بریزد تمامی ویروس و میکروب رااز بین ببرد عدم استفاده از دستگاه رطوبت ساز در سالن مرغداری، راندمان تولید را پایین می آوردو سبب کاهش تخم گذاری مرغ، افزایش درجه حرارت بدن پرنده در فصل گرم، ایجاد هوای خشک در فصل سر، کاهش آب بدن پرنده ها، کاهش وزن مرغ میشود .
رطوبت ساز التراسونیک بهترین دستگاه رطوبت ساز در سالن مرغداری
رطوبت ساز التراسونیک یکی از بهترین دستگاه های تولید رطوبت میباشد که برخلاف دیگر رطوبت سازها باعث پاشش آب بر روی بستر و خیس شدن بستر مرغداری نمیشوند. ازآنجایی که قیمت رطوبت ساز التراسونیک به دلیل کیفیت و توان بالای این دستگاه ها بیشتر ازسایر دستگاه های مشابه است، برخی از مرغداران از رطوبت سازهای ارزان قیمت همچون مهپاش دیسکی و پروانه ای استفاده میکنند.
درحالیکه اگر بخواهیم بهترین مدل رطوبت ساز رانام ببریم قطعا رطوبت ساز التراسونیک اولین گزینه خواهد بود برای اینکه بدانید این رطوبت ساز چه ویژگی هایی دارد که از انواع رطوبت ساز دیگر متمایز شده اند اینجارا کلید کنید.
سخن آخر
درآخربه این نکته توجه کنید برای تهیه دستگاه رطوبت ساز در سالن مرغداری باکیفیت بالا و استاندارد ازفروشگاه معتبر خریداری کنید. مه آوران بابیش از25سال سابقه، تنها تولید کننده رطوبت ساز اولتراسونیک در ایران میباشد که دستگاه های رطوبت ساز درمدل و اندازه های صنعتی با جم رطوبت مختلف تولید میکند.
0 notes
mehavaran · 2 years
Text
تعمیر دستگاه رطوبت ساز چگونه است
تعمیر دستگاه رطوبت ساز مه آوران با گفتن چند نکته ساده برا شما شدنی میشود پس در ادامه باما باشید
تعمیر دستگاه رطوبت ساز
دستگاه رطوبت ساز ممکن است از کار افتاده باشد یا بدرستی کار نکند. اجزای دستگاه رطوبت ساز عبارت است از: مخزن آب، بخارساز، مدارهای الکترونیکی، مدار فن و مدار رطوبت‌سنج. این اجزا اگر دچار مشکل یا اختلال شود، دستگاه رطوبت ساز بدرستی کار نکرده و رطوبت مورد نیاز تامین نخواهد شد.
دراین مقاله شرکت مه آوران به شما راهکارهایی برای تعمیر دستگاه رطوبت ساز مه آوران ارائه میشود. اگر مشکل دستگاه شما با راهکارهای ارائه شده حل نشد، باکارشناسان شرکت مه آوران تماس بگیرید
دستگاه رطوبت ساز روشن نمی‌شود
وقتی جریان الکتریکی به درستی وارد دستگاه نشود  دستگاه خودبه خود خاموش می‌شود یا دستگاه اصلا روشن نمیشود برای تعمیر دستگاه رطوبت ساز اقدامات زیررا انجام دهید:
جریان الکتریکی پریز رابا استفاده ازفازمتریا ولت‌سنج بررسی کنید. اگر مشکل ازآن نبود نوبت به دوشاخه و سیم دستگاه می‌رسد. بعد ازآن مدار برق شکن و فیوز آن را وارسی کنید اگر مدار دچار مشکل شده است آن را تعمیر ویا تعویض کنید.
درصورتیکه دستگاه شما دارای رطوبت‌ سنج است واتوماتیک کار می‌کند، باید نگاهی به درجه دستگاه بیندازید، زیرا ممکن است روی درجه ای کمتر از رطوبت نسبی اتاق تنظیم شده باشد.
مطمئن شوید که مخزن آب دستگاه خالی نباشد.
کارکرد رطوبت سنج دستگاه رابررسی کنید تادر صورت وجود خرابی آن را تعمیر ویا تعویض کنید.
دستگاه رطوبتساز روشن می‌شود اما به درستی کار نمی‌کند
درصورتیکه دستگاه بی‌وقفه کارمیکند اما رطوبت مورد نیازرا تامین نمیکند ممکن است سایز دستگاه با اتاق تناسب نداشته باشد ویا بخار تولید شده ازاتاق خارج می‌شود برای انتخاب دستگاه رطوبتساز مناسب بامکانتان باکارشناسان شرکت مه آوران تماس بگیرید اگر دستگاه بخور روشن می‌شود اما کار نمی‌کند برای تعمیر دستگاه رطوبت ساز موارد زیررا بررسی کنید:
مطمئن شوید سایز دستگاه با اتاق شما متناسب باشد.
درو پنجره‌ها را بررسی کنید، مطمئن شوید بسته باشند.
مخزن آب به مقدارکافی پر باشد.
مطئن شوید مانع یا دیواری، بخار تولیدی را سد نکرده باشد.
دستگاه رااز برق جدا کرده، مطابق دستورالعمل دستگاه رطوبت ساز مه آوران، تمیزشود. برای دیدن دستورالعمل اینجارا کلید کنید.
موتور فن دستگاه را بررسی کرده، در صورت نیاز، روغن کاری کنید. به این موضوع دقت کنید برخی موتورها نیاز به روغن کاری ندارند.
بوی نامطبوع دستگاه رطوبت ساز
راکد ماندن آب در منبع دستگاه پس ازمدتی موجب ایجاد قارچ، باکتری و کپک می‌شود. عامل اصلی بوی نامطبوع دستگاه رطوبتساز این امرمیباشد. بانوان از بخور دردوران بارداری برای کاهش سرماخوردگی استفاده می‌کنند اما بوی دستگاه باعث حس ناخوشایند درآنها می‌شود تمیز کردن مرتب دستگاه ازایجاد این مشکل جلوگیری میکند.
برای مطالعه بیشتر اینجا را کلید کنید.
مراحل شستشو دستگاه رطوبتساز به ترتیب زیر میباشد:
دستگاه رطوبتساز رااز برق جدا کرده، آب مخزن راخالی، دیگر قسمتهای مرطوب را با پارچه خشک کنید.
ابتدا سرکه رادر مخزن آب اسپری کنید، 10دقیقه منتظر بمانید. سپس مخزن رابا آب تمیز آبکشی کنید. مرحله قبل رابا استفاده از اسفنج تکرار کنید تا مخزن کاملا تمیز شود. پس ازآن بااستفاده از آب اکسیژنه، مخزن رابشویید.
برای مطالعه بیشتر اینجا را کلید کنید.
علت بخار ندادن دستگاه رطوبت ساز
در رطوبت سازها یک سوپاپ وجود دارد این سوپاپ اگر درجایگاه خود بدرستی قرار نگیرد دستگاه بخار تولید نمی‌کند. برای تعمیر دستگاه رطوبت ساز بهتر است با سوپاپ دستگاه بازی کنید تا سوپاپ آزاد شده ودر جایگاه خود قرار گیرد.
بخار تولید شده توسط دستگاه رطوبت ساز کم میباشد
حجم بخارتولید شده توسط دستگاه رطوبتساز متفاوت است بنابراین بهتر است درزمان خرید دستگاه به حجم خروجی بخار آن توجه داشته باشید. حجم مخزن رطوبتساز کوچک باشد بخار کمتری تولید می‌شود. اگر دستگاه رابه تازگی خرید کرده‌اید بهتر است حدود یک ساعت به دستگاه زمان دهید تا به حداکثر میزان حجم خروجی بخار برای مطالعه بیشتر اینجا را کلید کنید.
رسوب گیری دستگاه طبق این مراحل انجام میشود :
ترکیبی از سرکه و آب رادرون مخزن دستگاه بریزید، بگذارید دوساعت محلول در دستگاه بماند مراقب باشید تافشاری برروی سوپاپ و خروجی مخزن دستگاه فشاری وارد نشود.
برای مطالعه بیشتر اینجا را کلید کنید.
سر و صدا دستگاه رطوبت ساز زیاد شده است
والدین دستگاه رطوبتساز رابرای درمان سرفه دراتاق کودک یا نوزاد قرار می‌دهند اگر دستگاه سروصدا ایجاد کند خواب کودک رامختل می‌کند درادامه این مقاله راه کاهش سر و صدا دستگاه رطوبتساز مه آوران رابه شما میگوییم. بهتر است اول کار بدانید که هیچ دستگاه بخوری بدون سر و صدا وجود ندارد.
تخلیه آب ازسوی مخزن اصلی به سمت صفحه اولتراسونیک صدای شبیه هورت کشیدن راایجاد می‌کند.
زمانیکه صفحه التراسونیک کار می‌کند صدای شبیه وزوزکردن در دستگاه ایجاد می‌شود. این صدا در ماه های اول استفاده از دستگاه وجود ندارد وبه مرور زمان ایجاد می‌شود.
دستگاه را از برق جدا کرده، آن راباز کنید، شل بودن قطعات داخلی رابررسی کنید. پیچ‌های شل رامحکم ببندید.
برای مطالعه بیشتر اینجا را کلید کنید.
از دستگاه رطوبت ساز آب چکه میکند
اگر آب ازپایه دستگاه چکه میکند  یادرآن جمع شده است برای تعمیر دستگاه رطوبت ساز این اقدامات راانجام دهید
دستگاه رااز برق جدا کرده و درصورت نیاز کفه و مخزن آب راخالی کنید.
برای مطالعه بیشتر اینجا را کلید کنید.
علت آب دادن دستگاه رطوبت ساز چیست؟
شکستگی مخزن دستگارطوبت ساز یکی ازشایعترین عوامل نشتی آب درون دستگاه است. همچنین اضافه کردن اسانس و داروهای گیاهی به آب درون مخزن دستگاه برای درمان سینوزیت سبب نشتی و آسیب به دستگاه میشود. بنابراین بهتر است در دستگاه رطوبتساز که جایگاه مخصوص اسانس تعبیه نشده است از اسانس استفاده نکنید. اسانس سبب افزایش غلظت آب دستگاه می‌شود
برای مطالعه بیشتر اینجا را کلید کنید.
برای خرید رطوبت ساز و یا برای تعمیر رطوبت ساز اینجا را کلید کنید
0 notes
mehavaran · 2 years
Text
دستگاه رطوبت ساز برای ضد عفونی و کاهش ویروس کرونا
دستگاه رطوبت ساز بر کاهش ویروس کرونا بر اساس مطالعات انجام شده تاثیر زیادی برای کاهش کرونا و ضد عفونی محیط دارد رطوبت پایین باعث کاهش اندازه ذرات معلق شده و انتقال ویروسهای فصلی مانند آنفلوانزا راافزایش میدهد. این موضوع نشان‌ دهنده‌ی اهمیت تهویه هوابه عنوان یک عامل کنترل کننده است.
افزایش رطوبت و کاهش ویروس کرونا
براساس خبری که در دنیای اقتصاد منتشر شد خاویر رودو(Xavier Rodó)، مدیر بخش برنامه‌های بهداشت و آب‌وهوا درموسسه بهداشت جهانی بارسلونا می‌گوید: این پرسش که آیا کووید-۱۹ یک بیماری فصلی است بطور فزاینده‌ای مورد توجه قرار گرفته است. برای پاسخ به این سوال، “رودو” وگروهش به بررسی نقش رطوبت ودما درفاز اولیه انتشار سارس-کوو-۲ در ۱۶۲ کشور درپنج قاره پیش ازآن که در رفتار مردم وقوانین بهداشتی تغییری ایجاد شود، پرداختند.
نتایج نشان‌دهنده‌ی وجود ارتباط معکوس میان انتشار ویروس ودماو رطوبت بود یعنی باکاهش دما ورطوبت، انتشار ویروس گسترش می‌ یابد. درخصوص تاثیر دما و رطوبت برزنده ماندن ویروس کرونا برسطوح واشیای مختلف بررسیهایی انجام شده است. یکی ازاین مطالعات نشان میدهد که دردما و رطوبت بالا(بطور مثال دمای 38درجه سانتی گرادو رطوبت بالای 95درصد) زیست‌پذیری ویروس به سرعت کم میشود، درحالی که درشرایط معمول دمایی ورطوبتی(دمای 22تا25 درجه سانتی گراد ورطوبت 40تا50 درصد) ویروس، بیشتر از 5روز میتواند روی سطوح باقی بماند.
بنابراین دما و رطوبت پایین از عوامل تسهیل‌کننده انتقال ویروس می‌تواند باشد. در ادامه مقاله مه آوران به چند روش برای کاهش انتقال ویروس کرونا می پردازیم
روش های کاربردی برای  کاهش انتقال ویروس کرونا
برای پیشگیری ازانتقال ویروس کرونا میتوان از روشهای کاربردی استفاده کرد که درادامه به بررسی آنها می ردازیم:
بهره گیری از دستگاه رطوبت ساز
استفاده از بخاری برقی دارای مخزن آب
بکارگیری از مه ساز التراسونیک به همراه بخاری گازی
تاثیر دستگاه رطوبت ساز بر کاهش ویروس کرونا
نتیجه گیری
دراین مقاله به تاثیر دستگاه رطوبت ساز بر کاهش ویروس کرونا وهمچنین چگونه افزایش رطوبت بر ویروس کرونا تاثیر میگذارد پرداختیم برای خرید دستگاه رطوبت ساز مه آوران و مشاوره برای انتخاب دستگاه مناسب با کارشناسان ما تماس بگیرید
برای خواندن ادامه مطلب به صورت دقیق اینجا را کلید کنید.
1 note · View note