Tumgik
sayanrang · 2 years
Text
خرید رنگ پودری | تاریخچه ی رنگ های پودری سازگار با محیط زیست
خرید رنگ پودری | تاریخچه ی رنگ های پودری سازگار با محیط زیست
رنگ پودری سازگار با محیط زیست عمدتا برای پوشش فلزات برای فولاد سازه ای و محصولات اجزای بزرگراه استفاده می شود. رنگ پودری برای اولین بار در دهه 1960 در استرالیا مورد استفاده قرار گرفت. رنگ پودری سازگار با محیط زیست دارای چندین مزیت نسبت به رنگ پودری سنتی و پوشش های مایع معمولی است. پوشش های پودری سازگار با محیط زیست، حلال هایی صفر یا نزدیک به صفر منتشر می کنند که به تولید ترکیبات آلی فرار (VOC) معروف هستند. این مواد شیمیایی آلی فشار بخار بالایی در شرایط معمولی و دمای اتاق دارند و بسیاری از آنها برای سلامتی انسان خطرناک هستند یا به محیط زیست آسیب می رسانند. اسپری بیش از حد رنگ پودری سازگار با محیط زیست را می توان بازیافت کرد و بنابراین می توان تقریباً 92٪ از پوشش استفاده کرد. رنگ پودری سازگار با محیط زیست نیز نسبت به پوشش‌های مایع معمولی زباله‌های خطرناک کمتری تولید می‌کند و اثرات کلی محیط‌زیست را کاهش می‌دهد.
0 notes
sayanrang · 2 years
Text
خرید رنگ پودری | رنگ های پودری دوستدار محیط زیست به چه شکل هستند؟
خرید رنگ پودری | رنگ های پودری دوستدار محیط زیست به چه شکل هستند؟
رنگ پودری نوعی پوشش است که به صورت پودر خشک و جایگزینی برای رنگ مایع سنتی استفاده می شود. فرآیند رنگ پودری پیشرفته از ذرات ریز آسیاب شده استفاده می کند که به صورت الکترواستاتیک شارژ شده و بر روی سطوح پاشیده می شوند. معمولاً برای ایجاد یک روکش سخت استفاده می شود که منجر به پایان ماندگاری بیشتری نسبت به رنگ مایع می شود. با گرم شدن قطعات، پودر ذوب شده پوششی را تشکیل می دهد که هم از نظر فیزیکی و هم از نظر شیمیایی به سطح متصل می شود. این رنگ های پودری سفارشی عملاً تراشه، محو شدن و ضد خش هستند. رنگ پودری سازگار با محیط زیست به طور قابل توجهی دوام بیشتری نسبت به رنگ آمیزی معمولی دارد، اما لزوماً هزینه بیشتری ندارد.
0 notes
sayanrang · 2 years
Text
فرآیندهای خرید رنگ پودری دوستدار محیط زیست ما
فرآیندهای خرید رنگ پودری دوستدار محیط زیست ما
در شرکت سایان رنگ، ما به پایداری اعتقاد داریم و تلاش می کنیم تا تاثیر خود را بر محیط زیست در هر مرحله ممکن کاهش دهیم. ما از فرآیندهای سازگار با محیط زیست در هر دو مرکز تولید خود استفاده می کنیم تا بیشترین مراقبت را برای سیاره زمین تضمین کنیم. ما اقدامات زیر را برای کمک به شما در رسیدن به اهداف رنگ پودری خود در عین سبز ماندن انجام می دهیم:
خرید رنگ پودری | تکنیک های آماده سازی سطح هوشمند: سیستم پیش تصفیه اختصاصی 8 مرحله ای ما به آب باران جمع آوری شده متکی است و تخلیه فاضلاب را از طریق روش های تبخیر حذف می کند. این سیستم هنگام تمیز کردن و آماده سازی سطوح شما برای پوشش، هیچ محصول جانبی خطرناکی تولید نمی کند.
خرید رنگ پودری | امکانات پیشرفته رنگ پودری: تاسیسات Lititz و Mifflintown ما هر دو از سیستم‌های گرمایش مادون قرمز کارآمد برای تسریع فرآیند پخت و کاهش ردپای کربن ما استفاده می‌کنند. ما ارزش جمع آوری بیش از حد اسپری را می شناسیم و از سیستم ها و تکنیک های طراحی شده برای حداکثر احیا استفاده می کنیم.
خرید رنگ پودری | رنگ پودری سازگار با محیط زیست: پودرهای ما دوام را ارائه می دهند که در دراز مدت برای محیط زیست مفید است. در حالی که رنگ آلاینده ها و تراشه های خطرناک را ایجاد می کند و به منابع اضافی برای لمس کردن نیاز دارد، پوشش پودری ما یک روکش ماندگار است.
0 notes
sayanrang · 2 years
Text
مزایای خرید رنگ پودری سازگار با محیط زیست
مزایای خرید رنگ پودری سازگار با محیط زیست
شما می توانید در حین مراقبت از محیط زیست، به پرداخت های بادوامی که می خواهید برسید. از آماده سازی اولیه تا تحویل محصول نهایی شما، کل فرآیند ما برای حفظ انطباق با تمام مقررات زیست محیطی در مورد آلودگی جوی طراحی شده است.
خرید رنگ پودری | فرآیندهای کاربرد تمیزتر: برخلاف رنگ‌ها و سایر پوشش‌های مبتنی بر حلال، رنگ پودری عاری از ترکیبات آلی فرار (VOCs) و آلاینده‌های خطرناک هوا (HAPs) است. فرآیند ما عملاً هیچ آلودگی هوا منتشر نمی کند - حتی برای سفارشات با حجم بالا و مقادیر قابل توجهی.
خرید رنگ پودری | کاهش ضایعات مواد: در رنگ پودری و در حین انفجار مواد ساینده برای آماده سازی سطح، هر گونه اسپری بیش از حد جمع آوری و برای استفاده مجدد بارگیری می شود. اسپری بیش از حد برای استفاده مجدد کاملاً مناسب است و احیا به پایین نگه داشتن هزینه های سربار و در عین حال محدود کردن تأثیر بر محیط زیست کمک می کند.
خرید رنگ پودری | روش های تولید سبزتر: با استفاده از محصولات و فرآیندهایی که محیط زیست را در اولویت قرار می دهند، رنگ پودری یکی از تمیزترین گزینه های موجود در بازار امروز است. فرآیندهای ما با استانداردهای تعیین شده توسط شورای ساختمان سبز ایالات متحده در برنامه تجاری LEED (رهبری در انرژی و طراحی محیطی) مطابقت دارد.
0 notes
sayanrang · 2 years
Text
رنگ پودری | آشنایی با انواع رنگ اپوکسی
چه نوع رنگ پودری را بخریم؟
زمانی که به فروشگاه مراجعه می‌کنید و قصد خرید رنگ اپوکسی دارید، باید به فروشنده بگویید: «رنگ پودری معدنی میکرونیزه می‌خواهم.»
روی تک‌تک لغات توجه کنید. این رنگ دو نوع آلی و معدنی دارد. رنگ‌های معدنی در بیشتر کارها سازگاری خوبی با رزین اپوکسی دارند و مشکلی نخواهید داشت. ممکن است فروشنده رنگ آلی را به شما پیشنهاد دهد؛ چون تنوع بیشتری دارد. اگر رنگ خاصی مطلوبتان بود، می‌توانید مقدار کمی برای تست تهیه کنید و پس از اطمینان از سازگاری رنگ با رزین اپوکسی، اقدام به خرید بیشتر کنید.
آشنایی با رنگ‌های پودری اپوکسی
۱. رنگ اپوکسی پودری صدفی
۲. رنگ اپوکسی پودری شبرنگ (فلورسنت)
۳. رنگ اپوکسی پودری شب‌تاب.
آشنایی با رنگ پودری صدفی
رنگ صدفی که از اسمش مشخص است، دانه‌های براق داخل آن سبب ایجاد طرح متالیک خواهد شد. رنگ‌های صدفی پس از مخلوط‌کردن با رزین اپوکسی، رد زیبایی از خود به جا می‌گذارند. به همین علت بیشتر برای طرح‌های «ابر و باد» به کار می‌روند.
مقدار مصرف:
در اضافه‌کردن رنگ پودری صدفی به رزین اپوکسی، هیچ محدودیتی وجود ندارد و می‌توانید به میزان دلخواه اضافه کنید.
آشنایی با رنگ پودری شبرنگ (فلورسنت)
رنگ شبرنگ، از گروه رنگ‌های پوششی است که بعد از اعمال بر روی سطح، در صورت وجود منبع نور می‌تواند نور آن را تا حدودی بازتاب دهد و با خاموش‌شدن منبع نور، این رنگ هم کارایی خاصی ندارد.
مقدار مصرف:
در اضافه‌کردن رنگ پودری شبرنگ به رزین اپوکسی هیچ محدودیتی وجود ندارد و می‌توانید به میزان دلخواه اضافه کنید.
بررسی رنگ شبتاب اپوکسی (رنگ فسفرسانس)
پودرهای شب‌تاب به‌تازگی توجه علاقه‌مندان این حرفه را جلب کرده است؛ به‌ علت درخشش زیبای آن در تاریکی مطلق
مقدار مصرف:
برای اینکه بهترین نتیجه را بگیرید، بهتر است سی تا پنجاه گرم از این پودر را در یک کیلوگرم مخلوط اپوکسی و هاردنر مخلوط کنید تا جذب نور خوبی داشته باشد. تفاوت وزن به‌ علت تفاوت کیفیت پودرهای موجود در بازار است.
پودر رنگ خریداری‌شده بهتر است «میکرونیزه» باشد. به این معنی که به‌ صورت کامل آسیاب شده و به نرم‌ترین حالت ممکن و کوچک‌ترین حد، ازنظرِ دانه‌بندی رسیده است.
رنگ شبرنگ (فلورسنت)
رنگ شبرنگ، از گروه رنگ‌های پوششی است که پس از اعمال بر روی سطح، در صورت وجود منبع نور می‌تواند نور آن را تا حدودی بازتاب دهد و با خاموش‌شدن منبع نور، این رنگ هم کارایی خاصی ندارد.
مقدار مصرف:
در اضافه‌کردن رنگ پودری شبرنگ به رزین اپوکسی هیچ محدودیتی وجود ندارد و می‌توانید به میزان دلخواه اضافه کنید.
چرا رنگ میکرونیزه؟
چون باید این رنگ را داخل رزین اپوکسی حل کنیم. هرچه پودرما میکرونیزه و دانه‌بندی آن کوچک‌تر باشد، ترکیب آن با رزین اپوکسی راحت‌تر، یکدست‌تر و پایدار خواهد بود.
کلاً چه رنگهایی در رزین اپوکسی قابل استفاده هستند؟
رنگ های پودری : رنگ های صدفی (پیگمنت متالیک) رنگ های کروم رنگ های شبتاب (پیگمنت فسفرسانس) رنگ های شبرنگ (پیگمنت فلورسنت) رنگ های جوهری رنگ های میکروبی رنگ های خمیری
0 notes
sayanrang · 2 years
Text
تولید کننده رنگ پودری | آشنایی با رنگهای پودری
رنگ پودری
رنگ های پودری به دو دسته گرما سخت و گرما نرم تقسیم می شوند که دسته گرما سخت، دارای جرم مولکولی پایین هستند.
رنگ های نوع پودری از ترکیب رزین و عامل پخت، فلیر، پیگمنت و مواد افزودنی خاص تولید می شوند؛ زیرا رزین های جامد خاصیت القا یا باردار شدن را دارند.
این مواد به صورت مذاب با هم مخلوط شده و دوباره به صورت پودر با ضخامت 50 تا 100 میکرون در می آیند.
دو تفاوت اصلی رنگ های پودری در مقایسه با رنگ های مایع، در مواد اولیه آن، وجود تینر و نحوه مخلوط شدن مواد می باشد.
زمان استفاده از این رنگ ها، تفنگ های پاشش تحت ولتاژ بالا پودر رنگ را باردار کرده، مثلا بار منفی و رنگ را روی فلز باردار شده با بار مثبت می پاشند و دمای رنگ به بالای 180 درجه می رسد تا ذوب و سخت شود و بعد از سرد شدن عایقی بسیار مقاوم و با کیفیت به دست می آید.
البته باید به این نکته دقت کرد که بر اساس دستور کارخانه سازنده، رنگ های پودری دارای زمان بین 10 تا 18 دقیقه و دمای 185 تا 230 درجه هستند.
رنگ های روشن برای جلوگیری از زرد شدن، نیازمند دمای پایین با زمان بالا است و رنگ های تیره نیازمند دمای بالا و زمان کم است.
به صورت کلی نوع پودری رنگ ها از نظر میزان براق بودن به دسته های زیر تقسیم بندی می شوند:
رنگ های مات و نیمه مات رنگ های براق و نیمه براق رنگ های سوپر مات رنگ های سوپر براق
تولید کننده رنگ پودری ، روش تولید رنگ پودری
توزیع مواد اولیه پیش اختلاط خشک مواد اولیه مخلوط مواد مذاب اولیه (اکستروژن) خشک و خرد کردن مواد خروجی اکسترودر آسیب و کلاه بندی و نترل ذرات بسته بندی کاربردها
تولید کننده رنگ پودری ، مزایای رنگ پودری
امکان دستیابی به ضخامت بالا بدون شره خطر آتش سوزی خیلی پایین ضایعات و پرت مواد بسیار اندک دوستدار محیط زیست و فقدان حلال ها (هیچ ترکیب آلی فراری آزاد نمی شود) که در نتیجه سبب کاهش بیماری های تنفسی و عفونت های ریوی می شود. قابلیت تمیز کاری آسان مقاوم در مقابل نفوذ گرد و غبار و لکه های ناشی از روغن و چربی سطوح رنگ آمیزی شده با رنگ های پودری، سطوحی یکنواخت و غیر متخلخل می باشد که موجب می شود در مقابل نفوذ باکتری ها و ویروس ها مقاوم باشد. آلودگی کمتری تولید می کند و به افراد صدمه نمی زند.
تولید کننده رنگ پودری و معایب رنگ پودری
امکان تغییر از رنگی به رنگ دیگر در فرآیند تولید و مصرف وجود ندارد. عدم امکان دستیابی به ضخامت بسیار نازک عدم امکان اعمال بر روی قطعات بزرگ مثل کشتی ها نیاز به کوره جهت خشک شدن هزینه های بالای راه اندازی بازار هدف بسیار محدود
گروه بندی رنگ های پودری از نظر طرح و ظاهر
رنگ چرمی رنگ صاف رنگ چکشی رنگ سنباده ای رنگ چروک رنگ طرح چوب و سنگ (دکورال) رنگ ورنی (ترنسپرنت) رنگ متالیک
تولید کننده رنگ پودری ، رنگ های چرمی
این رنگ ها طیف رنگی زیاد و کاربرد فراوانی دارند. رنگ های پودری چرمی دارای سطحی ناصاف هستند و به دو دسته تقسیم می شوند:
دسته اول دارای یک پوشش رنگ زمینه ای هستند و رنگ دیگر به صورت رگه رگه روی رنگ زمینه قرار می گیرد. دسته دوم به صورت یک دست هستند و به علت ناصاف بودن و انحنای موجود در آن ها برای سطوح ناهموار مثل محل اتصالات جوشکاری بهترین گزینه هستند. ضخامت آن ها بالاتر از حد معمول است و همین امر باعث شده است که مقاومت مکانیکی آن ها کم شود.پس رنگ های دسته دوم نباید برای پوشش دهی سطوحی که مقاومت مکانیکی بالایی دارند استفاده شود.هم چنین این رنگ ها در مقابل مواد شیمیایی، اشعه مستقیم خورشید و حرارت شدید، مقاومت مطلوبی ندارند وباعث می شود سطح رنگ آمیزی به اصطلاح گچی شود.
جهت استفاده از این رنگ باید شرایط ولتاژ پاشش، فشار هوای همراه پودر و فاصله سرتاسری تا سطح مورد نظر برای رنگ آمیزی را یکنواخت نگه داشت.
تولید کننده رنگ پودری و رنگ پودری صاف
رنگ پودری صاف اصلی ترین و پرکاربردترین رنگ های نوع پودری هستند ودر صنایع سرمایشی و گرمایشی، پروفیل آلومینیوم، لوازم خانگی، قطعات خودرو و زمینه تزیینی مورد استفاده قرار می گیرند.
تولید کننده رنگ پودری و آشنایی با رنگ چکشی
بهترین گزینه برای رنگ آمیزی سطوح ناصاف با پوشش دادن کامل درز ها و ناهمواری های سطوح رنگ پودری چکشی است وبرای رنگ کردن قطعاتی مناسب است که در معرض رطوبت هوا قرار نگیرند.
این نوع رنگ ها در موارد زیر کاربرد دارند:
صنعت ساختمان و درب های ضد سرقت پوشش دادن قطعات تزیینی نرده های آهنی مبلمان فلزی تابلوهای برق فضاهای داخلی لوازم خانگی
تولید کننده رنگ پودری و بررسی رنگ بندی چکشی
رنگ سنباده ای
به دو دسته سنباده ای ریز و سنباده ای درشت تقسیم می شود.
رنگ سنباده ای ریز دارای ضخامت کم بوده و در نتیجه سطوحی که رنگ آمیزی می شود ضخامت کم و مقاومت مکانیکی بهتری دارند.
این رنگ ها در ساخت مبلمان فلزی، کامپیوتر و تجهیزات برقی مورد استفاده قرار می گیرد.
رنگ پودری چروک
این رنگ ها با ایجاد رگه های منحصر به فرد باعث زیبایی محصول می شوند که به دو گروه رنگ صاف و برجسته تقسیم می شوند.
رنگ پودری چروک در موارد زیر مورد استفاده قرار می گیرند:
صنعت ساختمان لوازم خانگی ظروف تفلون بخاری صنایع روشنایی
رنگ طرح چوب و سنگ (دکورال)
این نوع رنگ ها دارای پوشش بدون طرح بر روی قطعه یا سطح مورد نظر می باشد.
روش استفاده از این رنگ ها به این گونه است که پس از پخته شدن رنگ در کوره با استفاده ار دستگاه های خاص، فیلم، کاغذ یا… طرح مورد نظر بر روی قطعه ایجاد می شود.
رنگ های دکورال دارای درجه های براقی مختلفی بوده و در دو دسته رنگ های صاف و سنباده ای تولید می شوند.
رنگ پودری ورنی (ترنسپرنت)
این نوع رنگ ها دارای یک لایه بی رنگ و در برخی موارد رنگی هستند و با استفاده از این رنگ می توان میزان براق بودن سطح و مقاومت آن را افزایش داد و بیشتر کاربرد تزیینی و زیبایی دارد.
رنگ های پودری ورنی در چراغ خودرو، مبلمان فلزی و ظروف تفلون مورد استفاده قرار می گیرد.
0 notes
sayanrang · 2 years
Text
رنگ پودری | روش تهیه رنگ های طلایی و نقره ای و مسی با پودر رنگ
رنگ پودری | روش تهیه رنگ های طلایی و نقره ای و مسی با پودر رنگ : رنگ های طلایی و رنگ های مسی و رنگ های نقره ای ، اکثرا در بازار بصورت رنگ های آماده طلایی و مسی و نقره ای بفروش می رسند و دلیل این امر ، تسریع در رسیدن مشتری به هدف نهایی است . ولی نیاز است بدانید که این رنگ های مسی و طلایی و نقره ای ، مثل رنگ های طلایی و مسی و نقره ای که خودتان با پودر آن را تهیه میکنید ، شفاف و براق نیستند و به همین دلیل، توصیه ما به شما عزیزان ، استفاده از رنگ پودری طلائی و پودر رنگ مسی و پودر رنگ نقره ای ، برای ساخت رنگ های طلایی و مسی و نقره ای با جلوه بیشتر است
آشنایی با آموزش ساخت رنگ طلایی و مسی و نقره ای با پودررنگ مسی و طلایی و نقره ای ، رنگ پودری
مقداری کیلر روغنی یا جلا را در ظرف مورد نظر ریخته و کمی آن را رقیق میکنید . ( با تینر روغنی )
سپس رنگ پودری طلائی یا پودر رنگ مسی یا پودر رنگ نقره ای را به آن آرام آرام اضافه کنید . دقت داشته باشید هر چقدر پودر بیشتری داخل کیلر و یا جلا بریزید ، کیفیت رنگ طلایی و رنگ مسی و نقره ای شما بیشتر خواهد بود .
به صورت کلی رنگهای پودری ، مثل رنگ طلایی ، رنگ مسی و رنگ نقره ای و تمام رنگهایی که به شکل پودر به فروش میرسند باید با ترکیب جلا و کیلر مورد استفاده قرار بگیرند تا کیفیت مطلوبی داشته باشند و در اثر گذر زمان کم رنگ و سیاه نشوند .
به این نکته دقت داشته باشید که رنگهای مسی و طلائی و نقره ای ، پس از گذشت تقریبا یک سال خود به خود کیفیت خود را از دست میدهند و سیاه میشوند که به همین علت هرچه پودر بیشتری به کیلر و یا روغن جلا اضافه شود ، رنگ طلایی و مسی و نقره ای دوام و ماندگاری بیشتری خواهد داشت ،
دقت داشته باشید برای این که رنگ طلایی و رنگ مسی و رنگ نقره ای شما کیفیت و ماندگاری خوبی داشته باشد ، استفاده از پودرهای طلایی و پودر مسی و پودر نقره ای خارجی (آلمانی) توصیه میشود که نتیجه بهتری را در بر خواهد داشت.
اگر پودر طلایی و نقره ای و مسی را با وارنیش براق و کمی آب حل کنید به شما طلائی براق تری خواهد داد .
آموزش ترکیب رنگ پودری طلایی با پودر نقره ای
آموزش ترکیب پودر طلایی و پودر نقره ای و پودر مسی برای سطوح گچی و فلزی و چوبی و بطور کلی در نقاشی ساختمان
برای تهیه رنگ طلایی و رنگ مسی و رنگ نقره ای براق و درخشان با پودر طلایی احتیاج به پودر طلایی و پودر مسی و پودر نقره ای خوب و باکیفیت است .
پودر طلایی و پودر مسی و پودر نقره ای را به چند روش می توان تبدیل به رنگ طلایی و رنگ مسی و رنگ نقره ای کرد ولی در نقاشی ساختمان بهترین روش ، ترکیب آن با روغن وارنیش است . برای تهیه رنگ طلایی و رنگ مسی و رنگ نقره ای ، نیاز به پودر طلایی و پودر مسی و پودر نقره ای و روغن وارنیش و تینر روغنی است توجه داشته باشید تمامی مواد مصرفی باید روغنی باشد نه فوری .
برای تهیه یک کیلو رنگ طلایی و رنگ مسی و رنگ نقره ای ، نیاز به ۱۵۰ گرم پودر طلایی و پودر نقره ای و پودر مسی و یک کیلو روغن وارنیش است .
پودر طلایی و پودر نقره ای و پودر مسی را در ظرفی ریخته و بعد مقدار کمی تینر اضافه کرده و خوب هم میزنیم تا پودر باز شود و بعد روغن وارنیش را به آن اضافه کرده و باز خوب هم میزنیم . رنگ طلایی و رنگ مسی و رنگ نقره ای ، آماده برای اجرای نقاشی در ساختمان و سطوح فلزی و سطوح چوبی و سطوح گچی و ... می شود.
0 notes
sayanrang · 2 years
Text
فروش رنگ پودری | بررسی مواد تشکیل دهنده پوشش های پودری
فروش رنگ پودری
بررسی مواد افزودنی به ترکیبات رنگ های پودری
مواد افزودنی گروهی از مواد اولیه هستند که برای اصلاح نحوه کاربرد و شکل ظاهری رنگ های پودری به کار می روند. این افزودنی ها امکان دارد به صورت زیر دسته بندی شوند:
عوامل جریان یابی Flow Agent
عوامل گاز دار Degassing Agent
مات کننده هاAgent Matting
عوامل بافت دهی (جرمی، چروک، چکشی و …) Texturing Agent
پایدار کننده های نوری Light Stabilizers
عوامل جریان یابی خشک Dry Flow Agent
کاتالیزورها Catalysts
موم ها Waxes
افزودنی های ضد الکتریسیته Electrostatic Additives
0 notes
sayanrang · 2 years
Text
تولید کننده رنگ پودری | آشنایی با رنگ الکترواستاتیک | بخش اول
تولید کننده رنگ پودری ، آشنایی با انواع شیوه‌های رنگ‌آمیزی الکترواستاتیک
پیش گرما پس گرما مشعل پاش مادون‌قرمز
نگاهی به روش پیش گرما ، تولید کننده رنگ پودری
در این روش در ابتدا قطعه مورد نظر به اندازه کافی حرارت دریافت کرده و بعد رنگ بر آن اسپری می‌شود. رنگ‌آمیزی به شیوه پیش گرما ویژگی‌هایی دارد که بعضی از آن‌ها شامل این موارد است.
در این روش میزان چسبندگی رنگ به قطعه بسیار است. رنگ الکترواستاتیک در مقابل کنده شدن، خراشیدگی و جدا شدن مقاومت بسیار بالایی خواهد داشت. این روش برای رنگ آمیزی قطعات خیلی کوچک با پیچیدگی زیاد و همچنین قطعات با ضمانت بالا مناسب می باشد.
نگاهی به روش پس گرما در رنگ الکترواستاتی ، تولید کننده رنگ پودری
این شیوه از رنگ‌آمیزی الکترواستاتیک متداول‌ترین شیوه در ایران است. در این روش ابتدا قطعه رنگ‌آمیزی شده و بعد در معرض گرما قرار می‌گیرد.
0 notes
sayanrang · 2 years
Text
خرید رنگ پودری | بررسی رنگ اپوکسی پلی استر
خرید رنگ پودری
این نوع رنگ ها با مقاومت های فیزیکی و شیمیایی بی نظیر ، مقاومت های خوردگی و رطوبتی تا سقف ۱۰۰۰ ساعت ،مصرف مناسب و به صرفه در حال حاضر مورد مصرف بسیاری از صنعتگران محترم است.
خرید رنگ پودری و بررسی رنگ های پودری اپوکسی پلی استر چرمی
این طیف از رنگ های پودری بیشتر مورد مصرف صنعتگران در عرصه تولید تابلو های برق و مخابرات و درب های اتوماتیک آسانسور می باشد که عمومآ در رال های ۷۰۳۲ و ۷۰۳۵ عرضه می گردد.
شرکت سایان رنگ به عنوان خود کفاترین شرکت تولید کننده رنگ پودری در ایران پس از مدت ها تلاش بی وقفه در اوایل مهرماه ۱۳۸۰ اقدام به تولید رنگ پودری نمونه و محصولات خود را در غالب رنگ های تخصصی ( چکشی , چرمی و ….) بصورت آزمایشی به بازار مصرف عرضه نمود.
0 notes
sayanrang · 2 years
Text
بررسی و آشنایی بیشتر با انواع رنگ پودری بخش دوم
بررسی انواع رنگ پودری
رنگ های پودری چرمی :
این سبک از رنگها با استفاده از آخرین تکنولوژی روز دنیا و استفاده از مواد درجه یک و با کیفیت دارای کدهای رنگ وسیع و زیبایی می باشند و به همین دلیل دارای طیف وسیعی و متنوعی در کاربرد می باشند
این پوشش ها دارای سطحی ناصاف هستند و به دو گروه اصلی تقسیم می شوند :
گروه اول : پوشش هایی که یک رنگ زمینه و یک رنگ ثانویه بصورت رگه رگه برای رنگ زمینه دارند.
گروه دوم : یک رنگ بوده و مثل یک سطح فلزی ضربه خورده و ناصاف هستند از این پوشش ها به علت دارا بودن سطحی ناصاف و تنوع رنگی و ظاهری ، می توان از آن برروی سطوحی که دارای مشکلاتی مثل جوشکاری است و سطحی ناهموار دارد استفاده نمود. زمان استفاده از این پوشش ها باید به موارد زیر توجه نمود زیرا این پوشش ها با ضخامت بالاتر از حد معمول ساخته می شوند دارای مقاومت های مکانیکی کمتری می باشند به همین منظور برای سطوحی که نیاز به مقاومت های مکانیکی بالایی دارند مناسب نیستند.
0 notes
sayanrang · 2 years
Text
فروش رنگ پودری | بررسی مواد تشکیل دهنده پوشش های پودری
فروش رنگ پودری
مات کننده ها
مات کننده ها، شکل دهنده های سطح، کاتالیزورها و افزودنی های ضد الکتریسیته ساکن برای گروه دیگری از ترکیبات مناسب اند. افزودنی مناسب باید جامدی با دمای ذوب یا دمای انتقال شیشه ای بیش از 50 درجه سانتی گراد باشد. تا در مقادیر اندک بتواند فعال و موثر باشد. اگر افزودنی مورد استفاده به حالت مایع باشد، باید به شکل Master batch یا جاذب حامل سیلیکا به کار رود. عوامل جریان یابی
عوامل جریان یابی به رنگ های پودری اضافه می شوند. تا عیوب و نقص های سطح مانند دهانه آتشفشانی را برطرف کنند. همچنین به افزایش همواری و یکنواختی پوشش پودری کمک کنند.
0 notes
sayanrang · 2 years
Text
خرید رنگ پودری | آشنایی با رنگ ها و پوشش های پودری
بررسی رنگ های پودری ترموپلاستیك ، خرید رنگ پودری
رنگ پودری ترموپلاستیك بر اثر گرما ذوب شده و بر سطح جاری می‌شود؛ اما زمانی كه بر اثر سرد كردن جامد می‌شود، تركیب شیمیایی خود را حفظ می‌ كند.
بررسی رنگ های پودری ترموست ، خرید رنگ پودری
این رنگها در دماهای بالا ذوب شده و سیال می‌شوند مواد جدید به وجود آمده در گرمای مجدد و در اثر مجاورت با گرما دوباره ذوب نمی‌شوند و ساختار شیمیایی متفاوتی نسبت به رزین اولیه دارند
رنگهای پودری از نظر ظاهری به رنگهای چکشی، چرمی، سنباده ای، متالیک، چروک و ساده تقسیم می شوند. از نظر ساختاری به گروه های پلی استر، اپوکسی، اپوکسی ، پلی استر ( هیبریدی) و پلی یورتان تقسیم می شوند. از نظر براقیت نیز، رنگهای مات، نیمه مات، سوپر مات، براق، نیمه براق و سوپر براق قابل ارائه هستند.
0 notes
sayanrang · 2 years
Text
تولید کننده رنگ پودری | آشنایی با رنگ الکترواستاتیک
نگاهی به روش پیش گرما ، تولید کننده رنگ پودری
در این روش در ابتدا قطعه مورد نظر به اندازه کافی حرارت دریافت کرده و بعد رنگ بر آن اسپری می‌شود. رنگ‌آمیزی به شیوه پیش گرما ویژگی‌هایی دارد که بعضی از آن‌ها شامل این موارد است.
در این روش میزان چسبندگی رنگ به قطعه بسیار است. رنگ الکترواستاتیک در مقابل کنده شدن، خراشیدگی و جدا شدن مقاومت بسیار بالایی خواهد داشت. این روش برای رنگ آمیزی قطعات خیلی کوچک با پیچیدگی زیاد و همچنین قطعات با ضمانت بالا مناسب می باشد.
نگاهی به روش پس گرما در رنگ الکترواستاتی ، تولید کننده رنگ پودری
این شیوه از رنگ‌آمیزی الکترواستاتیک متداول‌ترین شیوه در ایران است. در این روش ابتدا قطعه رنگ‌آمیزی شده و بعد در معرض گرما قرار می‌گیرد.
0 notes
sayanrang · 2 years
Text
بررسی و آشنایی بیشتر با انواع رنگ پودری بخش دوم
بررسی انواع رنگ پودری
رنگ های پودری چرمی :
این سبک از رنگها با استفاده از آخرین تکنولوژی روز دنیا و استفاده از مواد درجه یک و با کیفیت دارای کدهای رنگ وسیع و زیبایی می باشند و به همین دلیل دارای طیف وسیعی و متنوعی در کاربرد می باشند
این پوشش ها دارای سطحی ناصاف هستند و به دو گروه اصلی تقسیم می شوند :
گروه اول : پوشش هایی که یک رنگ زمینه و یک رنگ ثانویه بصورت رگه رگه برای رنگ زمینه دارند.
0 notes
sayanrang · 2 years
Text
فروش رنگ پودری | بررسی مواد تشکیل دهنده پوشش های پودری
بررسی رنگ پایه ، فروش رنگ پودری
رنگ پایه شامل رزین، سخت کننده ها و مواد افزودنی است. رزین از مواد پایه و اساسی تشکیل دهنده یک پوشش پودری است. این ماده سبب تشکیل یک لایه منسجم و پیوسته برای اختلاط مواد و پدید آمدن لایه ای یکنواخت با خواص مطلوب و دلخواه می شود. رزین پوشش های پودری را می توان به دو دسته زیر تقسیم نمود:
رزین گرما نرم
رزین گرما سخت
سخت کننده ها یا عوامل پخت موادی هستند که در واکنش با رزین ها در کوره در زمان و دمای مناسب عمل پخت را انجام می دهند. این مواد همچون دیگر مواد تشکیل دهنده باید جامد، جریان پذیر و دارای دمای ذوب بالا باشند. همچنین در فرایند آسیاب و دانه بندی ایجاد مزاحمت نکنند.
0 notes
sayanrang · 2 years
Text
خرید رنگ پودری | آشنایی با رنگ ها و پوشش های پودری بخش چهارم
بررسی انواع رنگ های پودری و خواص آنها ، خرید رنگ پودری
در بین گستره وسیع و پرتنوع رنگها، پوشش‌های پودری دارای خواص منحصر به فردی هستند كه آنها را از دیگر پوشش‌ها متمایز می‌سازد. این مواد خشك و جامد بوده و به صورت كامل می‌توانند لایه‌های نازكی از رنگ را روی قطعات تشكیل دهند.
رنگهای پودری شامل رزین‌های پلاستیكی، پیگمنت‌های رنگ و افزاینده‌ها هستند. در مرحله اول مخلوطی از اجزاء سازنده تركیب همگونی ایجاد می‌كند. این مخلوط تا نقطه ذوب حرارت می‌بیند و مواد مذاب به صورت ورقه‌های نازكی اكسترود می‌شوند و بعد از خشك شدن، خرد شده و به صورت ذرات پودری با سایز مشخص در می‌آیند. پاشش این رنگهای پودری با تفنگ‌های الكترواستاتیكی انجام می‌شود به صورت كلی پودرهای پوشش دهنده به دو دسته پودرهای ترموپلاستیك و پودرهای ترموست تقسیم می‌شوند. هر كدام از این دو دسته نیز شامل زیر مجموعه‌ هایی هستند كه عمدتاٌ در پایه رزین با یكدیگر تفاوت دارند.
0 notes