Tumgik
ygane-amnj-blog · 4 years
Text
درس هایی که از یک دیجیتال مارکتر موفق آموختم (قسمت دوم)
در قسمت اول مقاله‌ی درس هایی که از یک دیجیتال مارکتر موفق آموختم، به معرفی بازاریابی دیجیتال و تاثیر فراوانی که بر کسب و کارهای مختلف دارد پرداختیم و پنج مورد از مهم ترین مهارت هایی که یک دیجیتال مارکتر باید آن بیاموزد را به شما معرفی کردیم.وجه مشترک بیشتر این مهارت ها داشتن انعطاف بالا، خلاقیت و توانایی استفاده بهینه از ابزارهای دیجیتال بود. در این قسمت به معرفی وبررسی مابقی مهارت های یک دیجیتال مارکتر خواهیم پرداخت، پس بدون فوت وقت 
۶) با برنامه نویسی کامپیوتر آشنا باشید
شاید شما هم با این موضوع مواجه شده باشید که یکی از مهارت های مهم یک دیجیتال مارکتر آشنایی با زبان‌های برنامه نویسی رایج و کاربردی است. شما به عنوان یک دیجیتال مارکتر نیاز ندارید که به اندازه یک دولوپر حرفه ای از برنامه نویسی سر دربیاورید.ولی اطلاع کلی از HTML و CSS لازمه کار یک دیجیتال مارکتر است تا معنا و مفهوم کدها را بداند و بتواند مثلاً کد یک صفحه بلاگ را بفهمد و معنی کدهای مختلف و کاری که انجام می‌دهند را درک کند. اگر برای انجام تست A/B با Tracking code snippet سر و کار دارید، فهم کلی کدهای javascript به شما کمک شایانی می‌کند. برای کسانی که با وردپرس، جوملا و یا دروپال کار می‌کنند دانستن کلیتی از زبان PHP برای ایجاد صفحات جدید و فعالیت های دیگر کمک بسیار بزرگی است.
اما همه چیز برنامه نویسی کامپیوتر نیست!
درگیری و توجه زیاد برای یادگیری جزئیات و نکات زبان‌های برنامه نویسی می‌تواند شما را از مسیر اصلی یک دیجیتال مارکتر دور کند.در کل تخصص‌هایی مانند طراحی سایت نیز وجود دارد که معمولا طراحان به صورت حرفه‌ای این کار را با مشورت و رعایت نکات بازاریابی که توسط دیجیتال مارکتر اعلام میشود، انجام می‌دهند. زمان بیشتر گذاشتن برای یادگیری برنامه نویسی به عنوان مهارت‌های فردی و در صورت علاقه توصیه می‌شود ولی بر تخصص شما به عنوان کارشناس دیجیتال مارکتینگ تأثیر مستقیم ندارد.
۷) افزایش قوه حل مسئله
مدیران و کارشناسان بازاریابی دیجیتال اغلب به دنبال کسانی هستند که همواره در حال جستجو بوده و کارها را با بزاده و کیفیت بالاتری انجام دهند و به دنبال بهتر کردن وضعیت کنونی باشند.
شما نیز به عنوان یک مارکتر باید سعی کنید کنجکاو باشید. به این مفهوم که راهکارهای مختلف را امتحان کنند و بعد نتیجه هر کدام را بررسی کنند تا بدانند کدام بهتر کار می‌کند. خوبی دیجیتال مارکتینگ این است که برای همه این مراحل (تست، بررسی نتیجه و اصلاح) ابزار مناسب در اختیار شما قرار می‌دهد.
۸) ناگفته های برنامه ریزی پروژه های دیجیتال مارکتینگ
هرگز قبل از آنکه روی کاغذ پیروز شوید به جنگ نروید فیلیپ کاتلر
تبلیغ، ترفیع، اعلان، گسترش پیام از طریق روابط عمومی و فروش محصول یا خدمات، پنج رکن اصلی فعالیت یک بازاریاب دیجیتال می‌باشد.
افزایش آگاهی از برند،حضور بهینه و مناسب در شبکه های اجتماعی و جذب مخاطبین جامعه هدف و در نتیجه افزایش فروش، از اهداف برنامه دیجیتال مارکتینگ در هر کسب و کاری است که برای رسیدن به این اهداف، ما اغلب از کانال‌های بازاریابی دیجیتال کمک می‌گیریم و به این مسئله هم توجه می‌کنیم که یک یا دو کانال ارتباطی برای موفقیت کافی نیست و استراتژی ما باید ترکیبی از کانال‌ها و راهکارهای مختلف باشد. از جمله نکات مهم در این زمینه طراحی سایت است. شما باید مطئن شوید که تجربه کاربری و رابط کاربری سایت طوری باشد که مخاطب دقیقاً به آنچه شما می‌خواهید در سایت انجام دهد، ترغیب شود.
اغلب صفحات اجتماعی دارای سرویس هوشمند ad calculator هستند. این سرویس قابلیت این را دارد که شما با پرداخت مبلغی از آنها درخواست کنید که پست تبلیغاتی‌تان تا میزان معینی بازدید داشته باشد و در فضای مجازی دیده شود به این تبلیغات اصولی‌تر نگاه کنید. در طراحی این تبلیغات به این فکر کنید که تبلیغ شما چه چیزی را به مخاطب می‌گوید؟ مخاطب هدف تبلیغ شما کیست؟ دوست دارید مخاطب شما بعد از دیدن تبلیغ شما چه کاری انجام دهد؟  به طور خلاصه پیامی را ارسال کنید که مشتریان بالقوه شما نتوانند آن را رد کنند.
۹) نکات حیاتی که یک دیجیتال مارکتر باید بداند
از شکست خوردن در امتحان ایده‌هایتان نترسید
اگر به خاطر ترس از شکست نوآوری‌ها و راهکارهای جدید را بررسی نکنید از رقبای خود عقب می افتید و قطعاً سهم بازار موجودتان را هم از دست می‌دهید. به این نکته توجه کنید که هر بار که در هر حوزه ای از بازاریابی دیجیتال مانند ایمیل مارکتینگ، ویدئو مارکتینگ، سوشال مدیا مارکتینگ و… چیزی را تغییر می‌دهید، تست می‌کنید و لزوما به حالت بهینه نمی‌رسید، یک قدم به رسیدن به بهترین جواب‌ها نزدیک شده‌اید و راهی را می‌دانید که منجر به پیروزی نشده است. پس تجربه ارزشمندی را به دست آورده اید. این شکست‌ها شما را با رفتار مشتریان بیشتر آشنا می‌کند و در نتیجه کمپین‌های بعدی را بهتر طراحی می‌کنید.
برای هر کمپین شاخص‌های عملکرد تعیین کنید و با تست A/B  آن را بررسی کنید
طبق آمار پیدا کردن مشتری جدید ۱۵ تا ۱۸ بار سخت‌تر از حفظ مشتری بوده و ۱۳ برابر بیشتر از حفظ مشتری برای شما هزینه دارد. در نتیجه جواب ندادن و بی اعتنایی به نظرات و انتقادات مشتریان و کاربران از اشتباهات مهلک یک مارکتر یه شمار میاید.
یکی از اهداف دیجیتال مارکتینگ ایجاد اعتماد و وفاداری در مشتری است، اینکه مشتری احساس کند که همیشه یک نفر در کسب و کار شما در دسترس و پاسخگوست. بنابراین به دنبال استراتژی‌ها و روش های جدید و بهینه در پاسخگویی و ارتباط برقرار کردن با مشتری باشید. تحقیقات اخیر نشان داده است از هر ۱۰ مورد شکست در قسمت‌های مختلف یک پروژه، ۹ مورد آن به خاطر نگرش منفی آن فرد (کارمند) و یا رفتار منفی است که در یک شرکت با آن مواجه بوده است.
جمع بندی
در مجموع این دو مقاله من سعی کردم شما را از نکات مهم بازاریابی دیجیتال و مهارت هایی که مارکترهای خاص و مطرح دارند صحبت کنم. مستقل از شرکتی که در آن مشغول به فعالیت هستید یا پروژه ای که به تازگی گرفته اید نگرش شما، خلاقیت و بهره گیری از ابزارهای مختلف است که شما را به موفقیت های چشم گیر در دیجیتال مارکتینگ می‌رساند. طبق اصل پارتو، ۸۰٪ از موفقیت های شما حاصل ۲۰٪ فعالیت های شماست پس سعی کنید هوشمندانه عمل کنید، ایده هایتان را تست کرده و بهینه ترین آن ها را در کار اجرا کنید.
0 notes
ygane-amnj-blog · 4 years
Text
تاثیر رابط و تجربه کاربری بر سئو سایت
در مقاله ای تحت عنوان “۱۰ فاکتور مهم در رتبه بندی گوگل که نباید نادیده گرفته شود” که در ماه اسفند منتشر شد در مورد فاکتورهایی که به سئو و بهبود رتبه سایت شما در نتایج گوگل کمک می‌کند صحبت کردیم. یکی از مهم‌ترین مباحثی که در مقاله فوق به آن اشاره کردیم و اخیرا نیز بشدت مورد توجه گوگل قرار گرفته است، بهبود  UX یا تجربه کاربری سایت می باشد. در این مقاله من تصمیم دارم به طور خاص به بررسی تاثیر تجربه کاربری و رابط کاربری بر سئو سایت پرداخته و در انتها به تمام سوالات و ابهامات شما در این رابطه پاسخ دهم. پیش از آن توصیه می‌کنم اگر به موضوعات طراحی رابط و تجربه کاربری علاقه مند اید، مقاله زیر را نیز در لیست مطالعات خود قرار دهید، مطمئن باشید از این انتخاب پشیمان نخواهید شد.
۱) طراحی یک سایت سبک و سریع
سرعت! اگر کمی به زندگی روزمره خودمان دقت کنیم متوجه خواهیم شد که ما به طور ذاتی به دنبال بهبود و افزایش سرعت در کارهای خود هستیم (با حفظ راندمان). این موضوع با بیشترشدن دغدغه ها و پیچیدگی های زندگی امروزی اهمیت بیشتری نیز پیدا کرده است. گوگل نیز در همین راستا چندسالی می‌شود که موضوع سرعت بارگذاری سایت را به عنوان یکی از مهم ترین فاکتورهای بهبود رتبه و سئو سایت مطرح کرده است. دلیل آن چیست؟ سرعت بیشتر = تجربه کاربری بهتر
در وب گردی همه ما دوست داریم موضوعی که دنبال آن هستیم به سرعت در دسترس ما قرار بگیرد، سریع بارگذاری شود و سریع و خلاصه مفهوم مورد نظر را به ما منتقل کند. وقت آن رسیده است که کسب و کارها با برخی واقعیت ها روبرو شوند. شرکت های برتر توسعه اپلیکیشن همیشه اهمیت سرعت را به مشتریان خود یادآوری می کنند به عبارت دیگر، یک سایت یا اپلیکیشن باید به سرعت بارگذاری شده و کاربر بتواند هنگام کار کردن با آن به سادگی بین صفحات آن پیمایش کند.
اگر یک سایت یا اپلیکیشن به سرعت بارگذاری نشود، در رتبه بندی موتورهای جستجو جایگاه خوبی نخواهد داشت. در حقیقت، سایت های سنگین و با سرعت پایین ممکن است هرگز قادر به جبران این شکست نباشند. طبق مطالعاتی که انجام شده است شرکت هایی که علاوه بر کارشناس سئو بخشی از بودجه خود را به استخدام و همکاری با متخصصان UI/UX اختصاص می دهند نسبت به رقبای خود در صنعت خود پیشتاز هستند (با ثابت در نظر گرفتن مابقی متغیرها) طراحی سبک سایت با رعایت اصول رابط کاربری و زیبایی های بصری با داشتن شناخت کافی از جامعه هدف یک کسب وکار، یکی از وظایف بسیار مهمی است که بر دوش یک متخصص UI/UX می‌باشد.
۲) بهبود زمان حضور کاربر در سایت هنر متخصصان UI/UX و SEO
موتور جستجوی گوگل دقیقا چه کار میکند؟ با یک مثال این موضوع را بررسی می‌کنیم: در اصل گوگل مثل یک کاراگاه بیرون یک فروشگاه ایستاده، آن را زیرنظر گرفته و ورودی و خروجی ها را یادداشت می کند. اگر افرادی که وارد یک فروشگاه می‌شوند به سرعت از آن خارج شوند در اولین نگاه چه برداشتی می‌توان داشت؟ آن فروشگاه کالای مورد نیاز ما را نداشته است. خب اگر این موضوع چندین بار تکرار شود شما با اطمینان بیشتری می توانید بر این موضوع استدلال کنید. اینجا دقیقا همان نقطه ایست که کاهش نرخ پرش و نرخ خروج به بهبود سئو سایت شما کمک می کند.
( البته لازم به ذکر است این موضوع کاملا بستگی به کسب و کار شما دارد. برای مثال سایت طلافروشی ها و صرافی ها اغلب نرخ خروج و نرخ پرش بالایی دارد چراکه کسب و کار آن ها اغلب پتانسیل بالایی برای نگهداری مخاطب ندارد. در این مدل کسب و کارها فاکتورهای دیگر باید مدنظر کارشناس سئو قرار گیرد.)
وب سایت ها و وب اپلیکیشن به دلایل مختلفی توسط کاربران کنار گذاشته می شوند. خوشبختانه کسانی که به طراحی رابط کاربر و طراحی تجربه کاربر توجه خاصی دارند قادر خواهند بود از تمام این مشکلات معمول جلوگیری کنند. حالا سوال پیش می‌آید که ما چه کاری می‌توانیم انجام دهیم؟ ارائه پیشنهادات جذاب، ترغیب کاربر به مطالعه مقالات بیشتر، دیدن ویدئوها، دانلود …از مواردی است که باید تحت نظر متخصصان UI/UX، سئو و دیجیتال مارکتینگ جمع بندی و اجرایی شود. نکته: برای رصد آمار و اخذ اطلاعات دقیق از نرخ پرش، نرخ خروج و همچنین حرکت کاربران در صفحات مختلف خود از گوگل آنالیتیکس استفاده کنید.
۳) هدینگ ها را جدی بگیرید
شاید این مورد به طور مستقیم به یک طراح UI/UX مربوط نشود چرا که نوشتن مقالات معمولا به عهده تیم محتوا و سئوکردن آن به عهده تیم سئو می‌باشد اما یک طراح تجربه کاربری همراه  مدیر سئو پروژه باید به بررسی و تدوین استراتژی برای عنوان نویسی و بهینه سازی عنوان ها اقدام کنند. عناوین نه تنها برای کاربران بلکه برای موتورهای جستجو نیز یک راهنمای بسیار خوب و مفید می‌باشند. توجه داشته باشید که عدم طراحی سرفصل ها به شکل مناسب و رعایت نکات سئو می تواند به رتبه بندی مطلب شما در موتورهای جستجو لطمه وارد کند.
نکته: در محتوا به هیچ وجه از عناوین با کلمات کلیدی تکراری استفاده نکنید این کار به شکل جدی به تجربه کاربری شما ضربه می زند.
۴) طراحی و بهینه سازی منو و نویگیشن در سایت
یکی از مهم ترین ابعاد طراحی رابط کاربری و تجربه کاربری که بر سئو سایت شما تاثیر زیادی می گذارد بهینه سازی و طراحی یک نویگیشن مناسب برای سایت و وب آپ ها می باشد.
شما در این راه باید نوارد زیر را به خوبی به خاطر بسپارید: _ از بارگذاری اطلاعات اضافی پرهیز کنید در یک تب پرهیز کنید. _ اطلاعات لازم برای پیمایش کاربران را در دسترس آن ها قرار دهید. _ مواردی که نرخ CTR شما را بهبود می بخشد را در دسترس قرار دهید.
استفاده از نوار جستجوی هوشمند یکی از مواردی است که خیلی از سایت ها از آن استفاده نمی‌کنند و یا تجربه کاربری خوبی را با آن به کاربر انتقال نمی‌دهد. اصلاح خودکار، پیشنهاد به مخاطب و … بخشی از مواردی است که می تواند به بهبود تجربه کاربری شما در نوار جستجو کمک کند. داشتن منو آسان و قابل فهم و نویگیشن استاندارد همراه با رعایت نکات طراحی شما را در بالابردن نرخ تبدیل و در نتیجه بهبود سئو سایت شما بسیار کمک خواهد کرد.
جمع بندی
اگر میخواهید سایتی با دید سئو طراحی کنید و یا سایت خود را در کلمات کلیدی رقابتی رشد دهید به شما چند توصیه می‌کنم: _ سرعت سایت خود را بهبود ببخشید، با اینکار کاربر تجربه خوبی از ورود به سایت شما در یافت خواهد کرد. _ ساخت المان های بصری و در دسترس بودن آنچیزی که باید در نظر مخاطب هدف ما باشد، از مواردی است که طراح UI/UX میتواند به خوبی از عهده آن بر بیاید. این مورد به طرز شگفت ��وری کاربر را به رفع نیاز خود از طریق سایت شما ترغیب می‌کند. _ نویگیشن سایت خود را بهینه کرده و درگام آخر با یک محتوای جذاب و استاندارد تیر خلاص را به رقبای خود شلیک کنید!‌ راستی ما منتظر سوالات شما هستیم.
 (آموزش طراحی رابط کاربری در کانون کارآفرینی دانشگاه تهران (آکادمی آمانج 
0 notes
ygane-amnj-blog · 4 years
Text
۱۰ فاکتور مهم در رتبه بندی گوگل که نباید نادیده گرفته شود!
اکثر مقالاتی که در مورد فاکتورهای رنک بندی و رتبه دهی گوگل وجود دارند، بسیار طولانی و حوصله سر برند. این مقالات روی موضوعاتی تمرکز میکنند که مثل روز روشن است؛ و کمتر به بسط موضوعاتی می‌پردازد که شاید از این حیث مهم تر اند. این موارد نه تنها به شکل مستقیم، بلکه به صورت غیر مستقیم نیز بر رتبه بندی شما در کلمات کلیدی مختلف، توسط گوگل تاثیر گذارند. برای همین من در این مقاله روش جدیدی را در پیش خواهم گرفت و بجای صحبت کردن از بیش از ۲۰۰ فاکتور مهم در مورد ۱۰ مورد بسیار مهم صحبت خواهم کرد و به تفصیل به نقد و بررسی هر یک از آنها خواهم پرداخت. این لیست شامل مهم ترین عواملی است که چه به صورت مستقیم چه غیر مستقیم بر روی افزایش رتبه سایت شما تاثیر گذار است بین این موارد هیچ یک بردیگری تقدم ندارد، زیرا همه فقط میخواهند در رتبه بندی گوگل پیشرفت کند و به دنبال کسب محبوبیت، راحتی کاربر و برطرف کردن نیاز مخاطب به نحو احسنت نیستند پس تمام این موارد را در سئوی سایت خود رعایت کنید. حالا بدون فوت وقت برویم سراغ این موارد:
۱) لینک های خارجی
لینک های خارجی شاید مهم ترین فاکتور برای گوگل هستند، لینک های خارجی سنگ بنای ارزش گذاری سایت می‌باشند و در ضمن مهم ترین فاکتور برای الگوریتم گوگل و پیج رنک(page rank) است. قبل از اینکه این نکته در ذهن شما بیاید که پیج رنک اصلا شاخص و معیار مهم نیست باید بگویم که گری الیس، از کارکنان گوگل، در سال ۲۰۰۸ تاکید کرد که پیج رنک همچنان از فاکتورهای مهم و حیاتی رتبه بندی گوگل است.
اگرچه تمام بک لینک ها ارزش یکسانی ندارد اما تحقیقات در بیش از ۱ میلیارد صفحه نشان داده است که ارتباط تنگاتنگی بین لینک های خارجی و ترافیک سایت وجود دارد. فاکتورهای زیادی برای ارزش گذاشتن بر لینک های خارجی وجود دارد که مهم ترین آن ها اعتبار و مرتبط بودن سایت لینک دهنده به موضوع سایت و حوزه فعالیت ما است.
مرتبط بودن سایت
فرض کنید شما در شهر تهران دنبال یک رستوران بی نظیر برای یک قرار مهم میگردید؛ شما برای این کار میخواهید از یکی از دو دوست صمیمی خود کمک بگیرید یکی از دوستان شما سرآشپز و دیگری پزشک است، نظر کدام یک برای شما قابل اعتماد تر است؟ احتمالا آن که سرآشپز است؛ چون این بخشی از حرفه‌ی اوست و در این زمینه قطعا اطلاعات بیشتری دارد. حال اگر خدایی نکرده دنبال یک بیمارستان خوب بگردید قطعا منبع شما مخالف حالت اول می‌شود، این سناریو دقیقا درمورد فضای وب نیز صدق میکند. لینک گرفتن از پیج ها و سایت های مرتبط بسیار با ارزش است.
اعتبار سایت
بک لینک گرفتن از سایت های قدرتمند و معتبر به قدرت و اعتبار سایت شما اضافه می‌کند. شما اعتبار سایت و دامنه را میتوانید با استفاده از سایت هایی نظیر moz،a href و… مشاهده بفرمایید.
۲) تازگی مطالب یا freshness
تازگی مطالب یکی دیگر از فاکتورهای مهم است که به طور غیر مستقیم بر رتبه سایت شما تاثیر می‌گذارد. مثلا شما میخواهید که اخرین قیمت دلار را جستجو کنید؛ گوگل در ابتدا سایتی را نمایش می‌دهد که اخرین قیمت و یا اخرین اخبار مرتبط با ارز را منتشر کرده است؛ گوگل این کار را میکند چون می داند مردم میخواهند تازه ترین اخبار را مشاهده کنند. برای موضوعات دیگر اهمیت تازگی مطلب کم تر است ولی مطمئنا بی تاثیر نیست؛ با یک مثال این بخش را دنبال کنیم. بر فرض مثال برای کلمه بهترین هدفون بی سیم چون شرکت ها چند ماه یک بار هدفون بی سیم ارائه میکنند،پس بهترین پبشنهاد ۱ ماه پیش احتمالا هنوز هم بهترین است. ربات گوگل اغلب این موضوع را درک می‌کند و در ارائه نتایج این موضوع را مد نظر دارد.
یک مثال دیگر: برای روش بستن گره کراوات، روش ۱ ماه پیش با ۱۰ سال پیش آن چنان فرق نمیکند پس گوگل هر دو مطلب جدید و قدیم را با یک اعتبار ( از این منظر) به کاربران نشان می‌دهد.
یک راهکار عالی: به نتایج جستجو نگاه کنید تا اهمیت تازگی مطلب را برای کلمات کلیدی هدف خود ارزیابی کنید. اگر تازه بودن مطلب موضوع مهمی است ، مرتباً صفحه را به روز کنید یا به طور مداوم مقالات جدید را در مورد این موضوع منتشر کنید تا در صورت تقاضا، گوگل به شما اهمیت بیشتری دهد. اگر تازه بودن مهم است اما حیاتی نیست ، به طور مرتب صفحه خود را چک کنید و با قرار گرفتن در رده بندی گوگل مطالب خود را بروزرسانی کنید. اگر تازه بودن از اهمیت کمی برخوردار است، تمام تلاش خود را برای ایجاد بهترین راهنما در مورد یک موضوع متمرکز کنید.
اعتبار موضوعی یا Topical Authority نقطه مقابل بهینه سازی کلمات کلیدی Keyword Optimization است. یک صفحه با اعتبار موضوعی در یک حوزه، به جای رتبه گرفتن تنها به ازای کلمات کلیدی مشخص، در محدوه‌ای از مفاهیم، دارای اعتبار و رتبه است.  کلمه کلیدی، نوشتاری مشخص از یک مفهوم کلی است. حال آنکه طیف وسیعی از کلمات به آن مفهوم مرتبط هستند.
فرض کنید وبسایتی دارید که در حوزه فروش قطعات جانبی محصولات هوشمند است، احتمالا در آن صفحه‌ای با موضوع گلس و محافظ صفحه ایجاد کرده‌اید. در این صورت احتمالا می‌خواهید،‌ کاربران برای مطالب مختلفی از جمله قاب گوشی، گلس های مات، گلس های سه بعدی، قاب های کتابی و… نیز به این صفحه مراجعه کنند، چنین مفهومی برای ارتقای رتبه سایت می‌تواند بسیار شگفت انگیز باشد.
ما همیشه به دنبال روش‌هایی برای پیدا کردن کلمات کلیدی مناسب هستیم کلید واژه هایی که کاربران در گوگل جستجو می‌کنند، اگر به درستی انتخاب و اعمال شوند، ما را به رتبه‌های بالاتر در نتایج جستجو نزدیک می‌کنند. در این میان به کار گیری اعتبار موضوعی Topical Authority می‌تواند راه خوبی برای توسعه محدوده توانایی‌های یک وبسایت برای ارائه به کاربران باشد.
بهترین راه برای بالا بردن این اعتبار موضعی چیست؟ بهترین راه این است که تمام چهار گوشه‌ی حوزه فعالیت کاری خود را پوشش دهیم به نحوی که هیچ کلمه ای در تخصص من وجود نداشته باشد مگر اینکه من در صفحه سایت خودم به آن پرداخته باشم. این موضوع جز فاکتورهایی است که توسط الگوریتم مرغ مگس خوار در سئو  گوگل آنالیز می شود و به طور غیر مستقیم تاثیر قابل توجهی به رتبه بندی شما توسط گوگل دارد.
۴) هدف جستجو
گوگل بر اساس نیاز مخاطب سایت ها را لیست کرده و نشان می‌دهد نه کلمات کلیدی! مثلا من به دنبال خرید لباس بچه گانه میگردم و کلمه خرید لباس بچه گانه را سرچ میکنم، گوگل برای من صفحات خرید را در اولویت قرار میدهد تا صفحات بلاگ؛حالا اگر به دنبال مدلی جدید در تا زدن پاچه شلوار جین خودم بگردم گوگل برای من لیستی از مطالب بلاگ را نشان خواهد داد نه صفحات خرید!
انالیز ربات گوگل برای رده بندی و نمایش بر اساس ۴ متد کلی می باشد که در ادامه به ان خواهیم پرداخت:
سبک محتوا
سبک محتوا، غالبا در مورد صفحه های بلاگی یا ویدئویی تعریف می‌شود برای مثال شما اگر کلمه باز کردن جعبه گوشی آیفون را سرچ کنید، تمام ۱۰ نتیجه اول به صورت ویدئویی به شما نشان داده خواهد شد. اگر شما میخواهید در این کلمه رشد کنید به دنبال ساخت و بهینه سازی یک ویدئو خوب باشید نه یک پست وبلاگ!
نوع محتوا
نوع محتوا به طور کلی در ۴ دسته مشخص قرار میگیرد : محتوای بلاگ، محتوای صفحه خرید، محتوای دسته بندی محصولات ، محتوای صفحه فرود یا همان لندینگ پیج برای مثال:اگر شما خرید گوشی هوشمند را جستجو کنید، تمام نتایج در زمینه محصولات دیجیتال قرار میگیرد ولی برای کلمه خرید گوشی ایفون، صفحه خرید به شما پیشنهاد می شود، می‌توانید امتحان کنید.
قالب محتوا
قالب محتوا معمولا مربوط به محتواهایی است که اطلاعاتی در مورد یک موضوع خاص به ما می‌دهند. محتواهای آموزشی، مقالات و اخبار مختلف، همه نمونه هایی از قالب های متداول هستند. مثلا وقتی شما کلمه روش های تندخوانی را سرچ میکنید برای شما انواع و اقسام روش های مطالعه سریع نمایش داده خواهد شد.
زاویه محتوا
زاویه محتوا همان نقطه اتکای اهرم فروش است که غالبا در نتایج جستجو نیز نمایش داده می‌شود. برای مثال آموزش بسکتبال برای مبتدیان زاویه اتکای این جستجو مبتدیان خواهد بود و گوگل این نکته را در نظر میگیرد و نتایج را بر این اساس به شما نشان می‌دهد. پس سعی کنید محتوای خود را با هدف جستجو تنظیم کنید.
۵) عمق محتوا
گوگل به کامل ترین محتواها در مورد یک موضوع یا کلمه ی خاص توجه بیشتری میکند پس سعی کنید وقتی حول یک موضوع شروع به تولید محتوا می‌کنید، تمام زیر شاخه های آن موضوع را پوشش دهید، اما این به معنای طولانی نوشتن و تعداد کلمات بیشتر نیست! طولانی نوشتن یک شمشیر دو لبه است اگر نتوانید خوب یک مطلب را تفصیل دهید، کاربر خود را از دست می‌دهید.
مثلا شما میخواهید ۱۰ برند برتر ساعت را بشناسید. خب اگر این تحقیق را به زبان انگلیسی انجام دهید خواهید دید که ۱۰ سایت اول همگی از ساعت رولکس صحبت کرده اند چون همه ما در ذهنمان ساعت رولکس را به عنوان یک ساعت خاص و گرانبها میشناسیم پس باید از آن صحبت کرد حتی اگر جز ۱۰ برند برتر نباشد!
در مورد قیمت، ویژگی های خاص، تاریخچه‌ی برند و… نیز در این سایت ها صحبت شده، پس اگر میخواهید مقاله‌ی جدیدی در این حوزه بنویسید تمام این مطالب را باید پوشش دهید چون بقیه رقیبان شما این کار را کرده اند و در ادامه یک چیز جدید به آن اضافه کنید؛ این دقیقا همان برگ برنده شماست، در این مثال خاص پیشنهاد من نحوه نگهداری خوب این ساعت ها، معرفی مراکز و نمایندگی های فروش و … است.
حالا اگر در مورد موضوع دیگری خواستیم تولید محتوا کنیم چه چیزی اضافه کنیم؟
از گوگل کمک بگیرید! از پیشنهادات گوگول که پس از آخرین سرچ به شما نمایش داده میشود استفاده کنید و به عنوان یک موضوع و نیاز جدید مخاطب آن را در محتوای خود اثر دهید.
این بخش اول از مقاله ما بود که با بیان ۵ نکته مهم به پایان رسید. در قسمت دوم مقاله که به زودی منتشر خواهد شد ما به ۵ نکته دیگر خواهیم پرداخت و در انتها با یک جمع بندی و بیان نکات عملی مفید شما را در رسیدن به نتیجه مطلوب خود راهنمایی خواهیم کرد.
0 notes
ygane-amnj-blog · 4 years
Text
تاثیر رابط و تجربه کاربری بر سئو سایت
در این مقاله من تصمیم دارم به طور خاص به بررسی تاثیر تجربه کاربری و رابط کاربری بر سئو سایت پرداخته و در انتها به تمام سوالات و ابهامات شما در این رابطه پاسخ دهم. پیش از آن توصیه می‌کنم اگر به موضوعات طراحی رابط و تجربه کاربری علاقه مند اید، مقاله زیر را نیز در لیست مطالعات خود قرار دهید، مطمئن باشید از این انتخاب پشیمان نخواهید شد.
۸ ترند طراحی UI/UX در سال ۲۰۲۰
۱) طراحی یک سایت سبک و سریع
سرعت! اگر کمی به زندگی روزمره خودمان دقت کنیم متوجه خواهیم شد که ما به طور ذاتی به دنبال بهبود و افزایش سرعت در کارهای خود هستیم (با حفظ راندمان). این موضوع با بیشترشدن دغدغه ها و پیچیدگی های زندگی امروزی اهمیت بیشتری نیز پیدا کرده است. گوگل نیز در همین راستا چندسالی می‌شود که موضوع سرعت بارگذاری سایت را به عنوان یکی از مهم ترین فاکتورهای بهبود رتبه و سئو سایت مطرح کرده است. دلیل آن چیست؟ سرعت بیشتر = تجربه کاربری بهتر
در وب گردی همه ما دوست داریم موضوعی که دنبال آن هستیم به سرعت در دسترس ما قرار بگیرد، سریع بارگذاری شود و سریع و خلاصه مفهوم مورد نظر را به ما منتقل کند. وقت آن رسیده است که کسب و کارها با برخی واقعیت ها روبرو شوند. شرکت های برتر توسعه اپلیکیشن همیشه اهمیت سرعت را به مشتریان خود یادآوری می کنند به عبارت دیگر، یک سایت یا اپلیکیشن باید به سرعت بارگذاری شده و کاربر بتواند هنگام کار کردن با آن به سادگی بین صفحات آن پیمایش کند.
اگر یک سایت یا اپلیکیشن به سرعت بارگذاری نشود، در رتبه بندی موتورهای جستجو جایگاه خوبی نخواهد داشت. در حقیقت، سایت های سنگین و با سرعت پایین ممکن است هرگز قادر به جبران این شکست نباشند. طبق مطالعاتی که انجام شده است شرکت هایی که علاوه بر کارشناس سئو بخشی از بودجه خود را به استخدام و همکاری با متخصصان UI/UX اختصاص می دهند نسبت به رقبای خود در صنعت خود پیشتاز هستند (با ثابت در نظر گرفتن مابقی متغیرها) طراحی سبک سایت با رعایت اصول رابط کاربری و زیبایی های بصری با داشتن شناخت کافی از جامعه هدف یک کسب وکار، یکی از وظایف بسیار مهمی است که بر دوش یک متخصص UI/UX می‌باشد.
۲) بهبود زمان حضور کاربر در سایت هنر متخصصان UI/UX و SEO
موتور جستجوی گوگل دقیقا چه کار میکند؟ با یک مثال این موضوع را بررسی می‌کنیم: در اصل گوگل مثل یک کاراگاه بیرون یک فروشگاه ایستاده، آن را زیرنظر گرفته و ورودی و خروجی ها را یادداشت می کند. اگر افرادی که وارد یک فروشگاه می‌شوند به سرعت از آن خارج شوند در اولین نگاه چه برداشتی می‌توان داشت؟ آن فروشگاه کالای مورد نیاز ما را نداشته است. خب اگر این موضوع چندین بار تکرار شود شما با اطمینان بیشتری می توانید بر این موضوع استدلال کنید. اینجا دقیقا همان نقطه ایست که کاهش نرخ پرش و نرخ خروج به بهبود سئو سایت شما کمک می کند.
( البته لازم به ذکر است این موضوع کاملا بستگی به کسب و کار شما دارد. برای مثال سایت طلافروشی ها و صرافی ها اغلب نرخ خروج و نرخ پرش بالایی دارد چراکه کسب و کار آن ها اغلب پتانسیل بالایی برای نگهداری مخاطب ندارد. در این مدل کسب و کارها فاکتورهای دیگر باید مدنظر کارشناس سئو قرار گیرد.)
وب سایت ها و وب اپلیکیشن به دلایل مختلفی توسط کاربران کنار گذاشته می شوند. خوشبختانه کسانی که به طراحی رابط کاربر و طراحی تجربه کاربر توجه خاصی دارند قادر خواهند بود از تمام این مشکلات معمول جلوگیری کنند. حالا سوال پیش می‌آید که ما چه کاری می‌توانیم انجام دهیم؟ ارائه پیشنهادات جذاب، ترغیب کاربر به مطالعه مقالات بیشتر، دیدن ویدئوها، دانلود …از مواردی است که باید تحت نظر متخصصان UI/UX، سئو و دیجیتال مارکتینگ جمع بندی و اجرایی شود. نکته: برای رصد آمار و اخذ اطلاعات دقیق از نرخ پرش، نرخ خروج و همچنین حرکت کاربران در صفحات مختلف خود از گوگل آنالیتیکس استفاده کنید.
۳) هدینگ ها را جدی بگیرید
شاید این مورد به طور مستقیم به یک طراح UI/UX مربوط نشود چرا که نوشتن مقالات معمولا به عهده تیم محتوا و سئوکردن آن به عهده تیم سئو می‌باشد اما یک طراح تجربه کاربری همراه  مدیر سئو پروژه باید به بررسی و تدوین استراتژی برای عنوان نویسی و بهینه سازی عنوان ها اقدام کنند. عناوین نه تنها برای کاربران بلکه برای موتورهای جستجو نیز یک راهنمای بسیار خوب و مفید می‌باشند. توجه داشته باشید که عدم طراحی سرفصل ها به شکل مناسب و رعایت نکات سئو می تواند به رتبه بندی مطلب شما در موتورهای جستجو لطمه وارد کند.
نکته: در محتوا به هیچ وجه از عناوین با کلمات کلیدی تکراری استفاده نکنید این کار به شکل جدی به تجربه کاربری شما ضربه می زند.
مطالعه مقاله چطور با عنوان نویسی سئو سایت خود را بهبود ببخشیم به شما عزیزان توصیه می‌شود.
۴) طراحی و بهینه سازی منو و نویگیشن در سایت
یکی از مهم ترین ابعاد طراحی رابط کاربری و تجربه کاربری که بر سئو سایت شما تاثیر زیادی می گذارد بهینه سازی و طراحی یک نویگیشن مناسب برای سایت و وب آپ ها می باشد.
شما در این راه باید نوارد زیر را به خوبی به خاطر بسپارید: _ از بارگذاری اطلاعات اضافی پرهیز کنید در یک تب پرهیز کنید. _ اطلاعات لازم برای پیمایش کاربران را در دسترس آن ها قرار دهید. _ مواردی که نرخ CTR شما را بهبود می بخشد را در دسترس قرار دهید.
استفاده از نوار جستجوی هوشمند یکی از مواردی است که خیلی از سایت ها از آن استفاده نمی‌کنند و یا تجربه کاربری خوبی را با آن به کاربر انتقال نمی‌دهد. اصلاح خودکار، پیشنهاد به مخاطب و … بخشی از مواردی است که می تواند به بهبود تجربه کاربری شما در نوار جستجو کمک کند. داشتن منو آسان و قابل فهم و نویگیشن استاندارد همراه با رعایت نکات طراحی شما را در بالابردن نرخ تبدیل و در نتیجه بهبود سئو سایت شما بسیار کمک خواهد کرد.
جمع بندی
اگر میخواهید سایتی با دید سئو طراحی کنید و یا سایت خود را در کلمات کلیدی رقابتی رشد دهید به شما چند توصیه می‌کنم: _ سرعت سایت خود را بهبود ببخشید، با اینکار کاربر تجربه خوبی از ورود به سایت شما در یافت خواهد کرد. _ ساخت المان های بصری و در دسترس بودن آنچیزی که باید در نظر مخاطب هدف ما باشد، از مواردی است که طراح UI/UX میتواند به خوبی از عهده آن بر بیاید. این مورد به طرز شگفت آوری کاربر را به رفع نیاز خود از طریق سایت شما ترغیب می‌کند. _ نویگیشن سایت خود را بهینه کرده و درگام آخر با یک محتوای جذاب و استاندارد تیر خلاص را به رقبای خود شلیک کنید!‌ راستی ما منتظر سوالات شما هستیم
0 notes
ygane-amnj-blog · 4 years
Text
درس‌هایی که از یک دیجیتال مارکتر موفق آموختم
بازاریابی دیجیتال به عنوان یکی از ارکان اصلی و بسیار مهم فرایند بازاریابی کسب و کارهای امروزی به شمار می‌رود که توانسته طبق آمارها، بازاریابی سنتی با آن ریشه تاریخی را در حدود کمتر از۲۰ سال کنار بگذارد. قطعا پشت استراتژی های هوشمند دیجیتال مارکتینگ یک دیجیتال مارکتر موفق حضور داشته است مگرنه مطالعات، موفقیت کسب و کارهای مبنی بر بازاریابی دیجیتال اصولی و استاندارد را ۶۴٪ بیشت��ازمابقی کسب و کارها ب�� ما نشان نمیداد، در اصل قدرت بازاریابی دیجیتال در برابر بازاریابی سنتی وقتی مشخص می‌شود که ما متوجه رشد بی سابقه تکنولوژی های هوشمند در زندگی روزمره خود می‌شویم. پس وقتی ما بیشتر وقتمان را در این فضا سپری میکنیم چرا یک بازاریاب دیجیتال نباید برای ترفیع نیازها و حل مشکلاتمان  ما را به سمت کسب و کار خودش راهنمایی کند؟ البته دیجیتال مارکتری که دارای ویژگی های زیر باشد:
۱) دیجیتال مارکتر باید به روز باشد
یکی از چالش‌ها و البته جذابیت های کار یک کارشناس دیجیتال مارکتینگ، تغییرات سریع و متفاوت در دنیای دیجیتال است. بنابراین شما باید آماده باشید، تغییرات را دنبال کنید ودر کارها و بررسی استراتژی های بازاریابی خود به آنها توجه کنید.
با بررسی ترندهای پیش رو و اخبار منتشر شده، سعی کنید فضای کار خود را تعدیل کنید
به روز بودن یک مارکتر، همه چیز نیست
به روز بودن در دنیای فناوری های دیجیتال در دنیای امروزی ضروری است اما نباید در این حوزه بزرگنمایی انجام شود. رعایت نکات سئو مهم است، تولید محتوا برای جلب مخاطب همچنان پادشاه است و بازاریابی شبکه‌های اجتماعی نیز رکن اصلی آگاهی از برند ما محسوب می‌شود. در واقع بدنه اصلی دیجیتال مارکتینگ ثابت است اما به روز بودن کمک می‌کند با پاسخ سریع و حساب شده به شرایط، موفقیت‌های بیشتری کسب کنید.
۲) دیجیتال مارکتر باید دنبال یادگیری بیشتر باشد
یکی از فاکتورهای مهم در داشتن علاقه زیاد به یادگیری مسائل جدید است این موضوع تا حدودی به معنی به روز بودن نیز هست.
یادگیری همه چیز نیاز نیست
اینکه ما در مورد مسائل مختلفی بدانیم جذاب است اما وقتی در حال یادگیری چیزهای مختلف باشیم، توانایی تمرکز بر روی یک قسمت و تخصص پیدا کردن در آن حیطه را از دست می‌دهیم. اینکه بخواهید همه چیز را یاد بگیرید همه چیز را در حد متوسط و با تجربه کم یاد می‌گیرید و این در بازار برای شما مزیت رقابتی ایجاد نمی‌کند.قاعدتا اگر می‌خواهید در کسب‌وکار خود پیشرو باشید و برگ برنده خود را نسبت به بقیه دیجیتال مارکترها نشان دهید  این راه درستی نیست، این تخصص در یک زمینه است که مهم است پس  بهتر آنکه از تمام مسائل آگاهی پیدا کنید ولی تنها در یک حیطه مثل ایمیل مارکتینگ، سئو، بازاریابی شبکه‌های اجتماعی، ویدئو مارکتینگ و.. تخصص داشته  و با دیگر موضوعات یک آشنایی کلی داشته باشید.
همچنین به خاطر داشته باشید، یادگیری با خواندن کتاب و محتوا، دنبال کردن اخبار و دیدن ویدئوهای جدید در دیجیتال مارکتینگ خوب است اما نه به عنوان یادگیری کامل،  یادگیری شما زمانی کامل می‌شود که تمام موارد جدیدی که با آن مواجه می‌شوید را در عمل انجام دهید نتایج آن را ببینید و تحلیل کنید. بنابراین نگران به روز بودن و یادگیری چیزهای جدید در حوزه فعالیت خود نباشید  بلکه به دنبال کسب تجربه و تست داوطلبانه چیزهای جدید و استفاده از استعداد و نوآوری خود باشید.
۳) کسب مهارت در استفاده موثر از شبکه های اجتماعی
ابزارهای رایگان بسیاری وجود دارد که به عنوان یک دیجیتال مارکتر برای هر نوع از بازاریابی نیازمند به استفاده از آن هستید.از جمله این ابزارها می‌توان از twitter analytics، گوگل آنالیتیکس، گوگل وب مستر تولز ، canava برای طراحی پوستر و بروشور و… نام برد. در ادامه چند ابزار برای قسمت‌های مختلف در دیجیتال مارکتینگ را به صورت مختصر معرفی خواهیم کرد.
ابزار های بازاریابی ایمیلی
همه ما در مورد ایمیل مارکتینگ کم و بیش اطلاعاتی داریم.ایمیل مارکتینگ به نوعی از بازاریابی مستقیم جهت گسترش رابطه با مشتری بالقوه یا مشتری فعلی گفته می‌شود که در آن معمولاً محتوای تبلیغاتی، ترویجی، خدماتی و… به مخاطبانمان به منظور ایجاد وفاداری، اعتماد یا آگاهی از برند ارسال می‌کنیم. ابزارهای متعددی در این زمینه وجود دارد اما از ابزارهای رایگان در این زمینه می‌توان به mailchimp و mailerlite اشاره کرد.
ابزارهای بازاریابی شبکه های اجتماعی
در هر کسب وکار در هر صنعتی که مشغول به فعالیت هستید برای ارتباط با مشتریان خود بهتر است بازاریابی شبکه های اجتماعی را ضمیمه کار خود کنید. برای سوشال مدیا مارکتینگ می‌توان به ابزارهای twitter analytics، buffer، hootsuite و… اشاره کردکه در مقاله های بعدی قطعا به بررسی جداگانه بهترین ابزارهای مدیریت و آنالیز شبکه های اجتماعی خواهیم پرداخت.
۴) دیجیتال مارکتر باید تحلیل اطلاعات را بلد باشد
در مورد اهمیت بیگ دیتا (داده‌های حجیم) بسیار شنیده‌ایم. نکته مهم‌تر از خود جمع آوری داده تفسیر درست این داده‌ها و استفاده آن در تدوین استراتژی های بازاریابی است. شما با آنالیز اطلاعات و رسیدن به بینش درست می‌توانید سود آوری خود را چند برابر کنید، در این فرایند از شناخته شده ترین ابزارها در دیجیتال مارکتینگ میتوان به گوگل آنالیتیکیس اشاره کرد.
تنها به تحلیل دیتا در دیجیتال مارکتینگ اکتفا نکنید
اگر کمپین تبلیغات کلیکی راه اندازی کرده باشید قطعا متوجه شده اید که داده‌های زیادی برای مدیریت کمپین در اختیارتان قرار می‌گیرد.این دیتا که میزان کلیک بر روی تبلیغ شما را نشان می‌دهد گاهی به نظر ناامیدکننده می‌رسد، اما باید در نظر داشته باشید که  همه چیز دیتای مربوط به کلیک نیست. در واقع یکی از اهداف راه اندازی کمپین‌ها، شناخته شدن برند در ذهن مخاطبین است و کمپین‌های بازاریابی به طور غیر مستیقم تأثیر خود را در جذب مشتری نشان می‌دهند و نرخ تبدیل را بالا می‌برند.
نکته دیگر اینکه جمع آوری دیتای زیاد باعث سردرگمی می‌شود. شما باید به این مسئله فکر کنید که از هر کدام از این داده‌ها چه استفاده‌ای می‌توانید داشته باشید و کدام داده‌ها را باید در گزارش احتمالی به مدیرتان تحویل دهید. بعد از این برآورد می‌توانید دیتاهای غیرضروری را حذف کنید.
ما همچنین گاهی شنیده‌ایم که برای تحلیل داده‌ها استفاده از ابزارهایی مثل اکسل و یادگیری آن در حد پیشرفته را توصیه می‌کنند ولی واقعیت این است که اکثر کارشناسان دیجیتال مارکتینگ می گویند در کارهایشان هیچ گاه از اکسل استفاده نمی‌کنند، قطعاً ابزارهای مهم‌تری هستند که می‌توانید برای یادگیری آنها وقت بگذارید و تأثیر مستقیم آن را در جذب مشتری برای کسب وکار خود ببینید.
۵) دیجیتال مارکتر باید با ابزارهای گرافیکی آشنایی داشته باشد
آشنایی با ابزارهای گرافیکی نیز برای یک کارشناس بازاریابی دیجیتال لازم و ضروری است.طراحی‌های گرافیکی کار گرافیست است ولی یک کارشناس دیجیتال مارکتینگ باید توانایی طراحی یک بنر با یک دکمه CTA ساده و یا ریسایز و تغییرات کلی در تصاویر را داشته باشد. می دانیم که برای موفقیت بیشتر در جذب ترافیک وبسایت طراحی مناسب بنرها و لندینگ پیج ها جزء نکات مهم است، مخصوصاً صفحات فرودی که در صورت موفقیت آمیز بودن به جذب مخاطب و ترافیک رایگان کمک بسزایی می‌کنند.در هر صنعتی که فعالیت می‌کنید می‌توانیم به راحتی بگوییم که اکثر رقبای شما به طراحی و بهبود تجربه کاربری در تبلیغات و لندینگ پیج ها کمترین توجه را دارند و این حیطه بسیار جای پیشرفت برای کسب و کارها فراهم می‌کند.
بهبود طراحی سایت و صفحات مختلف به صورت مستقیم بر سئو سایت شما اثر دارد چرا که یکی از عوامل مؤثر در بهبود سئوسایت، میزان درگیری مخاطب با سایت و میزان حضور او در وبسایت شماست. قطعا متناسب با نوع کاربری سایت، هر چه طراحی شما طراحی سایت جذاب‌تری داشته باشید حس خوبی که به مخاطب منتقل می‌شود مانع بستن سریع سایت و افزایش نرخ پرش شما می‌شود.
جمع بندی
در قسمت اول این مقاله در مورد ویژگی های یک دیجیتال مارکتر موفق با شما صحبت کردیم و رکن اساسی و گام اول را به یادگیری مداوم و بروز بودن بازاریاب دیجیتال اختصاص دادیم،اما گفتیم که این تمام راه نیست بلکه انعطاف، خلاقیت و مهارت استفاده از این آموخته ها و تحلیل و تفسیر آن است که شما را در دیجیتال مارکتینگ از دیگران متمایز میکند. در قسمت دوم این مقاله ما کمی در جزییات و ویژگی های خاص یک کارشناس دیجیتال مارکتینگ بیشتر ورود کرده و شما را با باقی این ویژگی ها آشنا می‌سازیم.
0 notes
ygane-amnj-blog · 4 years
Text
بهترین افزونه‌های گوگل کروم برای سئو کدام‌اند؟
قبل از ظهور گوگل کروم در سال ۲۰۰۸، دو مرورگر فایرفاکس و اینترنت اکسپلورر با هم رقابت تنگاتنگی داشتند؛ و هر کدام با قابلیت و امکانات جانبی جالبی که عرضه می‌کردند، سعی در جذب کاربران بیشتر به خود داشتند. دقیقا در این بین، شرکت گوگل تصمیم گرفت مرورگر پرقدرت خود را در اختیار کاربران قرار داده و فضای رقابتی آن دوران را، با رونمایی از برگ برنده خود پایان دهد. مرورگر گوگل کروم برای پلتفرم‌های مختلف قابل استفاده بوده و داشتن تم های متنوع، محل نشان دار کردن و قراردادن میانبرها در صفحه اصلی، پشتیبانی از افزونه‌های مختلف و… از ویژگی‌های منحصر به فرد آن است. گوگل برای مرورگر خاص خود، فروشگاه خودش را قرارداده که در آن، هزاران افزونه مختلف به صورت رایگان و پولی موجود است. این افزونه‌ها با هدف بهبود عمکلرد مرورگر تنها با یک کلیک قابل نصب و استفاده هستند و تجربه بهتری را برای وب گردی در اختیار کاربران قرار می دهند.
خلاصه‌ای از آنچه قرار است مطالعه بفرمایید: امروزه ابزارها و سایت هایی که برای چک کردن نکات فنی و محتوایی سئوسایت معرفی شده اند بخش جدایی ناپذیر از مراحل کاری هر یک از متخصصان سئو هستند. کارشناسان سئو در تجزیه و تحلیل محتوا، بخش فنی و همچنین جستجو کلمات کلیدی باید به خوبی عمل کنند تا با دید جامع تر و آنالیز دقیق تر به تببین استراتژی‌های خود بپردازند. گوگل در فروشگاه مرورگر کروم خود، که با فقط با جستجوی کلمه (extention) میتوانید به آن دسترسی پیدا کنید؛ بسیاری از افزونه‌های مربوط به سئوسایت و دیجیتال مارکتینگ را در اختیار شما قرار می‌دهد تا هر چه سریع‌تر بتوانید از طریق آن به داده های مورد نیاز برای تجزیه و تحلیل صفحه سایت خود و یا رقبایتان بپردازید.
در این مقاله من قصد دارم ۲۴ افزونه‌ی قدرتمند و پرکاربرد که هر متخصص سئو به آن نیاز پیدا خواهد کرد را معرفی کنم پس همراه ما باشید.
1) Serpstat SEO & Website Analysis Plugin
این افزونه تنها با یک کلیک بررسی عمقی سئو سایت را آسان می کند. با کمک افزونه Serpstat می توانید چندین پارامتر سئو یک صفحه را یکجا بررسی کنید. این پارمترها شامل پارمترهای on-page seo یا همان سئو داخلی سایت، تجزیه و تحلیل صفحه، تجزیه و تحلیل دامنه است. گزارش پارامترهای on-page seo شامل موارد زیر است: اطلاعات کلی در مورد حافظه پنهان یا همان کش گوگل، سرعت صفحه، تاریخ راه اندازی سایت، متا تگ ها از جمله تگ عنوان (title)، توضیحات متا یا description، فاوایکن (favicon) و … می‌باشد. گزارش بخش تجزیه تحلیل صفحه موارد زیر را برای ما مشخص می‌کند: ۱۰ کلمه کلیدی اصلی که سایت با آن رتبه گرفته را نشان داده و همچنین اطلاعات آدرس URL صفحات رتبه گرفته با آن کلمه کلید خاص، موقعیت یا position رتبه، تبلیغات کلیکی، تعداد رقبا برای آدرس سایت، کلمات کلیدی گم شده، کلمات کلیدی بهبود یافته و … را در اختیار ما قرار می‌دهد.
2) Google Analytics URL Builder
این افزونه به شما کمک می کند تا با افزودن پارامترهایUTM، عملکرد، تاثیر و رشد کمپین های خود در Google Analytics را بررسی کنید. همچنین باعث ایجاد صرفه جویی در زمان در مواقع ایجاد تگ های URL پشت سر هم می‌شود.
3) tag assistant
افزونه Tag Assistant به متخصصان سئو کمک می کند تا نصب صحیح برچسب یا همان تگ های مختلف گوگل از جمله Google Tag managet ، Google Analyticsو …را بررسی کنند. همچنین برای بررسی مسائل آنالیتیکس با سایر کدهای پیگیری (tracking codes) مفید می‌باشد. اگر به هر صفحه بروید و ابزار Tag Assistant را فعال کنید می توانید به لیست برچسب یا همان تگ‌های آن صفحه دسترسی داشته باشید. اگر مشکلی در صفحه وجود داشته باشد، رنگ این افزونه تغییر کرده و اگر روی آن کلیک کنید توضیحی در مورد مشکل به وجودآمده به شما میدهد.
4) BuzzSumo
این افزونه، اطلاعاتی در مورد عملکرد صفحه در شبکه های اجتماعی به کاربران ارائه می دهد.با کمک این افزونه می توانید معیارهای تعامل و بک لینک هایی که صفحه مورد نظر ایجاد کرده است را ببییند. این ابزار برای بررسی و تجزیه و تحلیل فرمت های مختلف محتوا با بالاترین عملکرد و همچنین، آن دسته محتوای سایت مورد نظر
که بیشترین میزان اشتراک را داشته اند، بسیار مفید است.
5) SEO TextOptimizer
این افزونه کروم محتوا را از لحاظ سئو به طور کامل بررسی می‌کند، به عبارتی کیفیت متن را ارزیابی کرده و سپس تخمین می زند که موتورهای جستجو چگونه متن را بررسی می کنند و در همین راستا نکاتی برای بهبود محتوا پیرامون کلمه کلیدی مورد نظر ارائه می دهد. این افزونه همچنین این امکان را به شما می دهد تا برای صفحات جدید کلمات کلیدی درست را جمع آوری کنید؛ شما می‌تولنید عبارت مورد نظرتان را در قسمت جستجو وارد کرده سپس لیستی از کلمات کلیدی که به رتبه بندی صفحه شما برای موضوع کمک خواهد کرد را به آسانی به دست بیاورید. این ابزار، گزارشات خود را بر اساس تجزیه و تحلیل صفحاتی که رتبه های بالایی پیرامون کلمه کلیدی مورد نظر شما دارند، ارائه می‌دهد.
6) WooRank
این افزونه گوگل کروم بخش های مختلف سئوی تلفن های هوشمند ، سئو محلی (local) و مسائل مربوط به قابلیت استفاده از آن را تحت پوشش قرار می دهد. شما تنها با کلیک بر روی آیکون WooRank می توانید لیستی از امتیاز کلی عملکرد بازاریابی صفحه را مشاهده کنید.
همچنین این افزونه، یک چک لیست سئو و مارکتینگ که اولویت هایی که شما باید آن را بهینه کنید مشخص می کند. در زیر این چک لیست داده های جامعی در مورد سئو داخلی، بک لینک ها و پارامترهای تعامل در شبکه های اجتماعی و این قبیل نشان می دهد.
7) Keyword Everywhere
با کمک این افزونه می توانید با تایپ کردن کلمه کلیدی در قسمت جستجوی گوگل میزان جستجو کلمه کلیدی مورد نظر، تبلیغات کلیکی CPC و نمره رقبا را مشاهده کنید. هنگامیکه نتایج جستجو برای کلمه کلیدی مورد نظرتان را می بینید. ابزارک این افزونه، با لیستی از کلمات کلیدی پیشنهادی در قسمت راست صفحه ظاهر می شود. این ابزارک شامل کلمات کلیدی مرتبط با عبارتی است که در گوگل وارد کرده اید.
8) User-Agent Switcher
با کمک این افزونه می توانید بفهمید که صفحه شما به مرورگرهای مختلف چگونه واکنش می دهد. شما می توانید مرورگر پیش فرض خود را تعیین یا اضافه کنید. مثلا در مرورگرفایرفاکس یا اوپرا سایت شما به چه شکل دیده خواهد شد.
9) Window Resizer
با کمک این افزونه می توانید پنجره مرورگر خود را کوچک کنید تا ببینید صفحات سایت شما در دستگاه های مختلف همچون گوشی های هوشمند، تبلت، دسکتاپ و… چطور دیده می شوند. در این افزونه می توانید میزان رزولوشن را سفارشی کنید. همچنین می توانید اندازه پنجره، موقعیت آن را تنظیم کنید و ابعاد جدیدی به پنجره اعمال نمایید.
10) Check My Links
این افزونه صفحه مورد نظر را بررسی کرده و لینک های شکسته را شناسایی می کند. اگر دکمه این افزونه را کلیک کنید به سرعت تمامی لینک های صفحه را تست کرده و لینک های معتبر و شکسته را برای شما مشخص می‌کند؛ از آنجایی که لینک سازی بخش بسیار مهمی در سئو سایت محسوب شده و گوگل در سال‌های اخیر خیلی بر فرایند لینک سازی سایت ها حساس شده است، این افزونه کار شما را بسیار راحت خواهد کرد.
11) OpenLink Structured Data Sniffer
این افزونه داده های ساختاری که در اسناد HTML بکار رفته است را نمایش می دهد. افزونه OpenLink Structured Data Sniffer میکرودیتا، RDF/XML، RDFa، JSON-LD، Turtle و POSH را پشتیبانی می کند. در ضمن این افزونه برای مرورگرهای Mozilla Firefox و Operaنیز موجود می‌باشد.
12) SimilarWeb
افزونه SimilarWeb برای همه‌ی متخصصان سئو، به ویژه دیجیتال مارکترها ضروری می‌باشد. این ابزار پارامترهای کلیدی هر وبسایت از جمله ترافیک و بازدید ماهانه، داده های تعاملی مثل میانگین مدت زمان بازدید، نرخ پرش و بسیاری از اطلاعات مفید دیگر را در اختیار شما قرار می دهد. این افزونه مخصوصا برای بررسی و تجزیه و تحلیل رقبا بسیار مفید است، شما میتوانید تنها با یک کلیک به آمار هر وب سایتی که میخواهید دسترسی پیدا کنید.
13) Majestic Backlink Analyzer
این افزونه اطلاعاتی در مورد بک لینک ها که از پایگاه داده سایت Majestic گرفته شده است به شما ارائه می دهد. خلاصه این گزارش بصورت رایگان در دسترس است. این گزارش شامل موارد زیر است: • تعداد لینک ها • تعداد دامنه های اصلی • معیارهای Trust Flow و Citation Flow • نمودار دامن های ارجاعی یا همان Referring domains • نمودار تاریخچه بک لینک اگر می خواهید اطلاعات بیشتر و جامع تری در مورد انکر تکست ها، منابع URL و… بدست بیاورید باید در سایت Majestic مبلغی بپردازید و کاربر آن شوید تا از سایر خدمات آن بهره مند شوید.
14) Nofollow
اگر به دنبال فرصتی برای لینک بیلدینگ هستید حتما این افزونه را استفاده کنید. این افزونه صفحه را مورد بررسی قرار داده و تمام لینک های نو فالو آن را با رنگ قرمز مشخص می کند. همچنین متا تگ های “no index” و “no follow” را شناسایی می کند.
15) Fatrank
یکی از بهترین و کاربردی ترین افزونه های کروم برای کارشناسان سئو مطمئنا Fatrank می‌باشد؛ ازین افزونه برای چک کردن رتبه صفحات سایت شامل بلاگ‌ها، فولدرها و… بر اساس کلمات کلیدی معرفی شده به گوگل می‌توان استفاده نمود.
16) Redirect Path
این افزونه تمامی ریدایرکت های آدرس انتخابی به آدرس مقصد را مشخص می کند. اگر شما قصد تجزیه و تحلیل سایت رقبا را دارید با کمک این افزونه می توانید زنجیره ریدایرکت رقبا را فالو کرده و تمام بک لینک هایی که به هر یک از آدرس ها اشاره دارند را پیدا کنید. علاوه بر این، این افزونه برای پیدا کردن مشکلات ریدایرکتی که در سایت رخ می دهد نیز بسیار مفید است.
17) MozBar
MozBar یک افزونه از مرکز معروف Moz (ماز) است که اطلاعات کامل در مورد عملکرد سایت‌های مختلف یا نتایج صفحات موتورهای جستجو را در اختیار شما قرار می‌دهد.
در کنار معیارهای مختلف بک لینک، می‌توانید در این افزونه اعتبار دامنه و اعتبار پیج سایت خود را نیز مشاهده کنید. اطلاعاتی که این افزونه به دست می‌دهد تا حد بسیار زیادی قابل استناد هستند و می‌توانید به آن‌ها اعتماد کنید.
18) SEO Quake
SEO Quake یک افزونه سئو برای مرورگر گوگل کروم است که توسط مرکز SEMrush توسعه داده شده است و معیارهای مهمی مانند رنک الکسا، ایندکس گوگل، ایندکس بینگ و اطلاعات دیگر را نشان می‌دهد.
با استناد به نتایج به دست آمده از طریق این افزونه می‌توانید از وضعیت بک لینک‌های سایت، اطلاعات whois، اطلاعات ترافیکی، تعداد صفحات ایندکس شده، طول عمر دامین و رنک الکسا آگاه شوید.
19) Ninja Outreach
نامی شناخته شده در زمینه بازاریابی و اینفلوئنسر مارکتینگ است. این مرکز اکنون نسخه لایت و سبک شده سرویس خود را به صورت یک افزونه و با نام Ninja Outreach Lite برای مرورگر کروم توسعه داده است. در این سرویس می‌توانید به اطلاعات کاملی از یک سایت مانند نام کامل، موقعیت مکانی، تعداد دنبال کنندگان در شبکه‌های اجتماعی، آدرس ایمیل، رنک الکسا، بک لینک‌ها، اعتبار پیج، اعتباردامنه و… دسترسی داشته باشید. همچنین امکان شناسایی اینفلوئنسرها و حساب‌های کاربری پرطرفدار شبکه‌های اجتماعی از طریق این افزونه فراهم است. این ابزار همچنین لینک‌ به صفحات کلیدی سایت مانند صفحات تماس با ما، درباره ما، منابع، نقد و بررسی‌ها و… را نشان می‌دهد.
20) LinkMiner
لینک بیلدینگ شکسته یکی از موثرترین روش‌ها برای ساخت بک لینک‌های سایت است. البته این فرآیند بسیار زمان بر بوده و بدون ابزارهای مناسب نمی‌توانید به نتیجه دلخواه دست پیدا کنید. به همین دلیل است که ابزاری به نام LinkMiner توسعه داده شده است تا این مشکل را حل کند.
افزونه LinkMiner می‌تواند اطلاعات بک لینک‌ها و داده‌های اجتماعی را به شما نشان داده و این لینک‌ها را در یک فایل CSV به شما تحویل دهد. با استفاده از این افزونه همچنین می‌توانید ببینید که چه تعداد لینک یا لینک خروجی در یک صفحه خاص وجود دارد.
بارها و بارها در مقالات مختلف وبلاگ بازاریابی دیجیتال آمانج تاکید کرده‌ایم که سرعت بارگذاری سایت فاکتوری بسیار مهم در سئو است که روی رتبه سایت در موتورهای جستجو اثر می‌گذارد. اگر بازدیدکنندگان نتوانند به سرعت یک صفحه را مشاهده کنند، از بازدید از آن منصرف می‌شوند.
21) Page Load Time
افزونه Page Load Time می‌تواند زمان بارگذاری یک صفحه را اندازه‌گیری کرده و اطلاعات را در یک تولبار نمایش دهد. در این تولبار می‌توانید ببینید که آیا زمانی صرف لود شدن ریدایرکت‌ها می‌شود یا خیر. همچنین می‌توانید زمان پاسخ‌دهی سرور را مشاهده کنید. از اطلاعات به دست آمده از این طریق این افزونه می‌توان برای بهبود سرعت بارگذاری سایت استفاده کرد.
22) Bit.ly
سرویس‌های بسیار زیادی برای کوتاه کردن لینک وجود دارد، اما بدون شک Bit.ly بهترین سرویسی است که می‌توانید از آن استفاده کنید. با کمک افزونه Bit.ly می‌توانید سریعا لینک‌های خود را کوتاه کرده و حتی آن‌ها را رهگیری کنید و به اطلاعاتی مانند تعداد کلیک‌های انجام شده روی لینک دسترسی داشته باشید.
23) Wapplalyzer
افزونه wappalyzer به شما این امکان مفید و کاربردی را می دهد که وقتی وارد سایت می‌شوید ببینید سایت به چه زبانی طراحی شده است؛ افزونه Wappalyzer یک پروژه متن باز بوده و توسط یک شرکت آلمانی توسعه یافته است. از جمله اطلاعاتی که با نصب این افزونه متوجه آن خواهید شد میتوان به موارد زیر اشاره کرد: سیستم مدیریت محتوای وب سایت، ابزارهای گوگل ( فونت، جیمیل، آنالیتیک و …)، زبان برنامه نویسی سایت، گراواتار(Gravatar)، اسکریپت فروشگاه های اینترنتی، جاوا، جاوا اسکریپت، جی کوئری و…
24) شبکه‌های اجتماعی
شما می‌توانید برای دسترسی بهتر و جلوگیری از اشغال شدن حافظه سیستم خود از افزونه های کروم که مخصوص شبکه های اجتماعی مثل اینستاگرام، لینکدین، توییتر و … می‌باشد، استفاده کنید. این ویژگی برای آن دسته از متخصصان سئو که در شبکه های اجتماعی مختلف فعالیت می‌کنند و در آن به انتشار مطالب و لینک سازی می‌پردازند بسیار مفید می‌باشد.
25) جمع بندی
شما قرار نیست به عنوان یک متخصص سئو تمام این افزونه‌ها را روی مرورگر کروم خود داشته باشید، این مقاله به این قصد نوشته شد که شما با مطالعه‌ی آن تمامی افزونه های برتر سئو را شناخته سپس با توجه به نیاز خود بهترین‌های آن را با توجه به زمینه فعالیت خود انتخاب کنید.این افزونه ها قطعا جز بهترین ایزارهای مورد نیاز کارشناسان دنیای سئو بوده و می‌تواند به خوبی شما را در آنالیز سایت خود و رقبا راهنمایی کرده و اطلاعات جامعی به شما ارائه نماید. در انتها اگر شما نیز افزونه ها و یا ابزارهای مختلفی با کاربردهای جدیدی می‌شناسید حتما با ما به اشتراک بگذارید.
0 notes
ygane-amnj-blog · 4 years
Text
روش های درامان ماندن از الگوریتم های گوگل
اصول اساسی سئو حرف اول را می‌زند؟
قبل از اینکه به بررسی جزییات آنچه که می‌تواند سایت ما را در برابر تغییرات گوگل حفظ کند بپردازیم، درک این مفهوم اساسی بسیار مهم است: بسیاری از اصول اساسی سئو درسال‌های اخیر تقریبا بدون تغییر مانده و تا حد زیادی تحت تاثیر بروزرسانی‌های گوگل قرار نمی‌گیرد. منظور من این است که اگر اصول اولیه و اساسی سئو چه در سئو داخلی و چه در سئو خارجی را درست رعایت کرده اید، بروزرسانی های گوگل تاثیر منفی خاصی بر رتبه سایت شما، ترافیک اورگانیک شما و … نمی‌گذارد. پس در ادامه به بررسی اصول اولیه و مهم سئو که باید رعایت کنید خواهیم پرداخت:
۲) سئو کلاه سیاه؟ نه!
اثرات این تکنیک برای تمام وبمسترها مثل روز روشن است برخی از متخصصان سئو سعی می‌کنند با تکنیک های سئو سیاه الگوریتم‌های گوگل را به بازی بگیرند و برای مدتی از مزایای این روش استفاده کنند حتی اگر وبمستر و کارشناس سئو موفق به دستکاری در رتبه بندی گوگل شود این موضوع دوام بسیاری نخواهد یافت و حتی ممکن است منجر به پنالتی شدن سایت شما نیز بشود. همه ما میدانیم بازیابی سایت در این شرایط بسیار سخت خواهد بود. از تکنیک‌های سئو کلاه سیاه که معمولا سئوکارها از آن استفاده می‌کنند، میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
۱) به کار بردن زیاد کلید واژه در متن ۲) استفاده از محتوا و ترجمه های ماشینی ۳) ریدایرکت های مخفیانه ۴) تکنیک cloaking ۵) استفاده از صفحات مشابه یا doorway pages ۶) استفاده از سیستم های افیلیت مارکتینگ یا بازاریابی وابسته ۷) معرفی سایت های اسپم ۹) پنهان کردن متن ۱۰) پنهان کردن لینک ۱۱) استفاده از pbn ۱۲) استفاده از لینک های خریداری شده
۳) تولید محتوای با کیفیت؛ همچنان در صدر
هیچ جایگزینی برای محتوای با کیفیت وجود ندارد. بیش تر بروزرسانی‌های گوگل مربوط به تجربه کاربری ضعیف سایت ها می‌باشد. حال اگر شما در وبسایت خودتان محتوای ارزشمند و مفید تولید کنید به احتمال زیاد بدون هیچ مشکلی از پس بروزرسانی الگوریتم های گوگل بر خواهید آمد. یکی ار مهم ترین شاخصه‌های محتوای خوب این است که برای مخاطب و برای جلب رضایت مخاطب هدف شما نوشته شود. محتوای نامریوط و یا بی کیفیت تاثیر منفی زیادی روی نرخ تعامل مخاطبان شما با سایت، نرخ پرش، زمان ماندن کاربر در سایت و … میگذارد. بعد از ارائه الگوریتم برت (bert) توسط گوگل و اپدیت های دائمی آن، اهمیت این موضوع دو چندان شد.
جهت خواندن سایر موارد تاثیر گزار به صفحه  چطور از الگوریتم‌های گوگل جلوتر باشیم؟  در سایت آکادمی آمانج مراجعه نمایید.
0 notes
ygane-amnj-blog · 4 years
Text
روش های در امان ماندن از الگوریتم های گوگل
اصول اساسی سئو حرف اول را می‌زند؟
قبل از اینکه به بررسی جزییات آنچه که می‌تواند سایت ما را در برابر تغییرات گوگل حفظ کند بپردازیم، درک این مفهوم اساسی بسیار مهم است: بسیاری از اصول اساسی سئو درسال‌های اخیر تقریبا بدون تغییر مانده و تا حد زیادی تحت تاثیر بروزرسانی‌های گوگل قرار نمی‌گیرد. منظور من این است که اگر اصول اولیه و اساسی سئو چه در سئو داخلی و چه در سئو خارجی را درست رعایت کرده اید، بروزرسانی های گوگل تاثیر منفی خاصی بر رتبه سایت شما، ترافیک اورگانیک شما و … نمی‌گذارد. پس در ادامه به بررسی اصول اولیه و مهم سئو که باید رعایت کنید خواهیم پرداخت:
۲) سئو کلاه سیاه؟ نه!
اثرات این تکنیک برای تمام وبمسترها مثل روز روشن است برخی از متخصصان سئو سعی می‌کنند با تکنیک های سئو سیاه الگوریتم‌های گوگل را به بازی بگیرند و برای مدتی از مزایای این روش استفاده کنند حتی اگر وبمستر و کارشناس سئو موفق به دستکاری در رتبه بندی گوگل شود این موضوع دوام بسیاری نخواهد یافت و حتی ممکن است منجر به پنالتی شدن سایت شما نیز بشود. همه ما میدانیم بازیابی سایت در این شرایط بسیار سخت خواهد بود. از تکنیک‌های سئو کلاه سیاه که معمولا سئوکارها از آن استفاده می‌کنند، میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
۱) به کار بردن زیاد کلید واژه در متن ۲) استفاده از محتوا و ترجمه های ماشینی ۳) ریدایرکت های مخفیانه ۴) تکنیک cloaking ۵) استفاده از صفحات مشابه یا doorway pages ۶) استفاده از سیستم های افیلیت مارکتینگ یا بازاریابی وابسته ۷) معرفی سایت های اسپم ۹) پنهان کردن متن ۱۰) پنهان کردن لینک ۱۱) استفاده از pbn ۱۲) استفاده از لینک های خریداری شده
۳) تولید محتوای با کیفیت؛ همچنان در صدر
هیچ جایگزینی برای محتوای با کیفیت وجود ندارد. بیش تر بروزرسانی‌های گوگل مربوط به تجربه کاربری ضعیف سایت ها می‌باشد. حال اگر شما در وبسایت خودتان محتوای ارزشمند و مفید تولید کنید به احتمال زیاد بدون هیچ مشکلی از پس بروزرسانی الگوریتم های گوگل بر خواهید آمد. یکی ار مهم ترین شاخصه‌های محتوای خوب این است که برای مخاطب و برای جلب رضایت مخاطب هدف شما نوشته شود. محتوای نامریوط و یا بی کیفیت تاثیر منفی زیادی روی نرخ تعامل مخاطبان شما با سایت، نرخ پرش، زمان ماندن کاربر در سایت و … میگذارد. بعد از ارائه الگوریتم برت (bert) توسط گوگل و اپدیت های دائمی آن، اهمیت این موضوع دو چندان شد.
جهت خواندن سایر موارد تاثیر گزار به صفحه  چطور از الگوریتم‌های گوگل جلوتر باشیم؟  در سایت آکادمی آمانج مراجعه نمایید.
0 notes
ygane-amnj-blog · 4 years
Text
جدیدترین روش یادگیری زبان برنامه نویسی جاوا اندروید
در این مقاله من قصد دارم روش درست یادگیری برنامه نویسی اندروید با زبان جاوا را به شما آموزش دهم. این روش از بهترین متدهای آموزش گام به گام برنامه نویسی اندروید بوده و در جهان طرفداران بسیاری دارد. از مزیت های این روش آن است که نیاز به هیچ گونه پیش نیاز خاصی نداشته و هر کسی با هر سطح از دانش کامپیوتر می‌تواند از آن استفاده کند.
اگر بخواهیم به چند سال پیش برگردیم بدون شک یکی از بزرگترین مشکلات برنامه نویسان عدم دسترسی به منابع یادگیری برای بهبود دانش برنامه نویسی و همچنین رفع مشکلات و سوالات خود در این حوزه بود. در کنار این دو مشکل نه چندان کوچک، نبود محیط های توسعه نرم افزار از عواملی بود که خیلی ها را از مسیر ورود به دنیای برنامه نویسی دور می‌کرد. خب این موضوع چه ارتباطی با توسعه و طراحی اپلیکیشن های اندروید دارد؟ الان با هم خواهیم دید؛ در گذشته برای توسعه اپلیکیشن های اندروید نیاز بود تا کمی با زبان جاوا آشنا باشیم و از ابزار ساختی به اسم maven برای طراحی اپ مورد نظر خود استفاده کنیم. اما حالا… ما باید علاوه بر تسلط  بر زبان برنامه نویسی جاوا، با محیط اندروید، مفاهیم UI/UX، الگوهای طراحی، نوشتن تست نرم افزار، کتابخانه های مختلف و چندین مفهوم و ابزار دیگر آشنا باشیم. این موارد قطعا باعث طولانی شدن زمان یادگیری برنامه نویسی جاوا اندروید شده است مخصوصا اگر بدون نظم و ترتیب اصولی به دانشجویان آموزش داده شود و یا دانشجو بدون دانستن گام های اصلی یادگیری جاوا اندروید وارد این مسیر شود.
اگر من تصمیم به یادگیری جاوا اندروید داشته باشم باید چه کار کنم؟
در این مقاله من قصد دارم  شما را دقیقا به راهی که باید آن را طی کنید راهنمایی کنم. پس بدون فوت وقت برویم سراغ طی کردن مراحل:
گام اول: یادگیری و آشنایی با زبان برنامه نویسی (جاوا)
اگر تصمیم دارید به صورت تخصصی به توسعه و طراحی اپلیکیشن‌های اندروید بپردازید، به مشا توصیه می‌کنم در ابتدا با زبان جاوا به طور کامل آشنا شوید چراکه سنگ بنای طی کردن مراحل بعدی قطعا یادگیری و تسلط به جاوا به عنوان بهترین زبان برنامه نویسی اندروید می‌باشد. چرا جاوا؟
یکی از پیش نیاز های یادگیری برنامه نویسی اندروید آشنایی با مفاهیم شی گرایی (که در ادامه به آن خواهیم پرداخت) می‌باشد. جاوا ذاتا یک زبان شی گرا بوده و شما در آن به جای درگیر شدن با توابع و متغیرهای نه چندان آسان به صورت مستقیم با OBJECTها در ارتباط خواهید بود. مزیت کدنویسی به روش شی گرا چیست؟ در این روش مدیریت و نگهداری کدها برای شما بسیار راحت تر بوده و زمان کدنویسی شما نیز به طرز چشم گیری کاهش پیدا می کند. همچنین شما می‌توانید از کدهای خود در پروژه های دیگر نیز استفاده کرده و حجم کار خود را به شکل قابل توجهی باز کاهش دهید. در این قسمت شما همچنین باید با مفاهیم مشترک در تمام زبان های برنامه نویسی که شامل موارد زیر است آشنا شوید:
آرایه ها متغیر ها توابع شی ها و کلاس ها حلقه ها متدها و …
نکته: اگر شما از قبل دانش برنامه نویسی نداشته باشید شاید این مفاهیم در ابتدا کمی شما را گیج کند ولی این یه هیچ وجه مشکل بزرگی نیست چذا که در گام های بعدی شما به خوبی نحوه کار و پیاده سازی این مفاهیم کاربرد هرکدام رادر نرم افزارهای واقعی خواهید آموخت.
گام دوم: آشنایی با شئ گرایی و دک عمیق نسبت به آن
اگر بخواهم به طور خلاصه و ساده به تعریف برنامه نویسی شئ گرا بپردازم باید به شما بگویم که در این زبان ها، برنامه ما به شیئ گرایش پیدا می‌کند.
یعنی چه …
این به آن معنی است که داده ها و توابعی که برای این داده ها نوشته شده است در قالبی به اسم شئ در کنار یکدیگر قرار میگیرند و نسبت به فضای خارج از برنامه کلاس بندی می شوند، این مورد نه تنها کدنویسی شما را کاهش می دهد بلکه باعث می‌شود توابع بیرونی بر کلاس های شما و داده های درون شئ شما هیچ تاثیری نداشته باشند. در این مرحله شما همچنین باید به مطالعه کلاس ها، خصوصیات و رفتار، پکیج ها، مدیریت فایل ها در یک برنامه جاوا، رفتار برنامه در زمان اجرا پرداخته و به تمام این مفاهیم مسلط شوید.
گام سوم: تکمیل دانش جاوا با تمرکز بر قوانین شی گرایی
در این قسمت شما باید با مهم ترین ویژگی های شئ گرایی که شامل موارد زیر است آشنا شوید:
وراثت (Inheritance) چندریختی (Polymorphism) انتزاع یا تجرید (Abstraction) کپسوله سازی (Encapsulation) Java Statics Java Interface InnerClass and NestedClass Java Generics
این مفاهیم به ��لیل گستردگی و پراکندگی در مقالات بعدی به طور کامل برای شما توضیح داده خواهد شد. این قسمت را ما در کلاس های جاوا اندروید آکادمی آمانج به صورت پروژه محور به دانشجویان آموزش می دهیم.
گام چهارم: طراحی رابط کاربری و material design compounent
در گذشته مبحث UI خیلی در برنامه نویسی اندروید مطرح نبود ولی با پیشرفت تکنولوژی و گسترش برنامه ها در تمامی زمینه ها و در نتیجه بالارفتن رقابت در حوزه اپلیکیشن های اندروید این موضوع جایگاه خودش را در حوزه برنامه نویسی اپلیکیشن ها نیز پیدا کرد . ممکن است که این سوال برای شما پیش بیاید که UI چیست؟
رابط کاربری یا UI مخفف User Interface می باشد. در واقع UI موجب بهبود تعامل سیستم ما با کاربر می‌شود، UI در تمام ابعاد زندگی غیردیجیتال و دیجیتال از سایت ها تا نرم افزار، اپلیکیشن ها و… وجود دارد. می توان گفت هر ابزاری که ما با آن کار می کنیم یک بعد UI در آن نهفته است. امروزه بهبود رابط کاربری یکی از اساسی ترین مباحث در دنیای دیجیتال می‌باشد و شرکت های بزرگ معمولا در پی استخدام متخصصان در این حوزه هستند. در این قسمت شما باید موارد زیر را به دقت مطالعه کرده و کاربرد هر یک را به خوبی متوجه شوید:
کار با Contained, Outline , Text Button کار با Floating Action Button کار با نوار ابزار (Toolbar) افزودن منو به نوار ابزار (Popup menu items) سفارشی سازی نوار ابزار آیکن ها در نوار ابزار اضافه کردن Click and Action Listener به نوار ابزار گرفتن ورودی از کاربر TextInputLayout استفاده از تمامی ویژگی های ویو ها ساخت شمارشگر کاراکتر آشنایی با Navigation Drawer ساخت و اضافه کردن آیتم تکمیل و نمایش سفارشی سازی Navigation Drawer
گام پنجم: کار با لیست ها و نمایش لیستی اطلاعات
گام پنجم از یادگیری زبان برنامه نویسی جاوا اندروید باید به آشنایی و کار با لیست ها اختصاص یابد. لیست ها در اصل نوعی مجموعه هستند و می‌توانند هر نوع داده یا رشته ای را در خود داشته باشند.
در این بخش شما باید با موارد زیر به طور کامل آشنا شوید: استفاده از ListView آشنایی با Recyclerview ساخت Recyclerview آشنایی با مفهوم Adapter برای لیست ها ساخت CardView سفارشی سازی CardView نحوه استفاده از CardView حذف و اضافه کردن آیتم ها انیمیشن در RecyclerView تکنیک های افزایش سرعت RecyclerView
گام ششم: آشنایی با ذخیره سازی
اندروید قابلیت این را دارد تا داده های اپلیکیشن را در سیستم هایی نظیر فایل ذخیره سازی کند. در اصل برنامه های اندرویدی به ازای هر اپلیکیشن یک پوشه data/application package ایجاد می‌کنند. اندروید برای ذخیره سازی داده ها در سیستم به طور معمول از روش های زیر پیروی می‌کند:
Files: این یکی از روش های قدیمی ذخیره سازی اطلاعات می‌باشد و با آن می توان داده ها را در فایل ذخیره کرده و بروز رسانی نمود.
Preferences: اندروید به شما همچنین این امکان را می‌دهدتا اطلاعات مربوط به تنظیمات انتخابی را به صورت کلید-مقدار ذخیره سازی کنید.
SQLite database: در این روش شما می توانید نمونه یا نسخه های موجود از دیتابیس SQLlite که حامل اطلاعات اپلیکیشن است را در سیستم فایل ذخیره کنید.
این موارد کلیتی از فرایند ذخیره سازی در جاوا می باشد اما شما باید در این قسمت به مباحث زیر با تمرین مسلط شوید: استفاده Shared Preferences آشنایی با SQLiteOpenHelper پیاده سازی دیتابیس Sqlite ایجاد جداول و لیست های مختلف آشنایی با نرم افزارهای مدیریت Sqlite افزودن اطلاعات به دیتابیس ویرایش اطلاعات در دیتابیس حذف اطلاعات از دیتابیس نمایش اطلاعات از دیتابیس آموزش کار با Room Architecture Component انجام تمام عملیات های کار با داده در Room
گام هفتم: اتصال به سرور در برنامه نویسی اندروید
در این بخش شما باید با مفهوم Api، سرور، کلاینت، نحوه کار پروتوکل ها، ارتباط با سرورها آشنا شده و پس از آن به یادگیری جزییات زیر بپردازید: آشنایی مفاهیم در RestApi آشنایی با داده های جی سان (Json Data Format) Get Request Post Request MultiPart and Json Body تبدیل جی سان به مدل های جاوا استفاده از کتابخانه ‌ GSON استفاده از کتابخانه Retrofit و انجام تمامی درخواست ها
گام هشتم: آشنایی با سرویس ها در اندروید
در برنامه نویسی و توسعه اپلیکیشن های اندرویدی، ما برای پردازش های طولانی یا عملیات هایی که در پس زمینه فعالیتی دیگر همچنان در حال اجرا می‌باشند از کامپوننتی به اسم سرویس استفاده می‌کنیم. سرویس ها هیج ارتباطی با رابط کاربری نداشته و به دور از چشم کاربر به فعالیت خود ادامخ می دهند. در این بخش شما باید با مفاهیم زیر آشنا شوید:
مفهوم Thread یا نخ مفهوم پردازش Process مفهوم Worker, Main Thread آشنایی با BoundService آشنایی با IntentServices استفاده از WorkerManger Architecture Component اضافه کردن workerManager به اپلیکیشن کنترل ورودی و خروجی WorkerManager کنترل انجام کارهای به صورت زنجیره ایی (Chain your work) کنترل وضعیت کارهای درحال انجام (background task status) انجام کار در شرایط خاص (Work Constraints)
گام نهم: کار با کتابخانه های کاربردی
در این بخش شما باید با کتابخانه های زیر آشنا شوید ( در مقالات بعدی حتما در مورد بهترین کتابخانه های اندروید با شما صحبت کرده و به بررسی هر یک خواهیم پرداخت.)
Glide Gson Calligraphy ImageSlider io.realm بعد از آن مباحث زیر نیز باید مورد توجه شما قرار بگیرد: کار با نمودار ها به صورت اجمالی MpChart کار با نقشه به صروت اجمالی MapBox پرداخت انلاین Zarinpal Chrome Custom Tab DataBinding
جمع بندی
با ظهور و گسترش گوشی های هوشمند به خصوص گوشی های اندرویدی بازار جدید و بزرگی برای برنامه نویسان و متخصصان کامپیوتر ایجاد شد. به تدریج با افزایش کاربرد این دست از تلفن های همراه، نیاز به نرم افزارهای مختلف اندروید روز به روز گسترده تر شد و برنامه نویسی اندروید را به یکی از پردرامد ترین و محبوب ترین شاخه های برنامه نویسی تبدیل کرد. شما برای آموزش برنامه نویسی جاوا اندروید نیاز به یک مسیر منطقی و کاملا تست شده دارید. ما در این مقاله سعی کردیم ۹ قدم اصلی برای یادگیری برنامه نویسی اندروید با زبان جاوا را برای شما به طور کامل شرح دهیم. البته این مورد قابل ذکر می‌باشد که ما در کلاس های حضوری و غیر حضورری برنامه نویسی جاوا اندروید کاملا مبتنی بر این روش و با ارائه پروژه های عملی و انجام قدم به قدم آن شما را در مسیر تبدیل شدن به یک متخصص برنامه نویسی اندروید همراهی خواهیم کرد.
1 note · View note
ygane-amnj-blog · 4 years
Text
هرآنچه که باید از طراحی سایت با پایتون بدانید!
پایتون یک زبان برنامه نویسی سطح بالا، شی گرا و متن باز می باشد که توانسته برنامه نویسان زیادی را در به سرانجام رساندن پروژه های خود همراهی کند؛ پایتون به دلیل ویژگی های خاص خود که در ادامه به آن ها اشاره خواهیم کرد و همچنین سادگی کم نظیرش محبوبیت بالایی در بین برنامه نویسان دارد. درست از اوایل سال ۹۰ میلادی پایتون راه خودش را به طراحی سایت نیز باز کرد تا در این حوزه هم قابلیت های خودش را به رخ بکشد!
پایتون به دلیل سادگی و در اختیار داشتن ابزارها، کتابخانه ها و پلتفرم های بسیار قدرتمند در زمینه برنامه نویسی و طراحی وبسایت، سرعت کار را برای برنامه نویسان و طراحان به شکل قابل توجهی کاهش داده است.
در این مقاله من قصد دارم شما را با طراحی سایت با پایتون، مزیت استفاده از آن و رویکردی که پایتون در طراحی وبسایت ها دارد آشنا سازم تا با یک مقدمه و زمینه ��ازی خوب، در مقالات بعدی سراغ آموزش های مربوطه برویم.
مقدمه ای بر طراحی سایت با پایتون
همانطور که قطعا می‌دانید با گسترش تکنولوژی و سرعت بالای گسترش اینترنت در سال های اخیر بسیاری از کسب و کارها از اقیانوس سرخ بازاریابی و فروش سنتی به فضای کسب و کارهای آنلاین مهاجرت کردند و یا بخشی از بودجه خود را در این مسیر به عنوان یک کانال فروش جدید به این فضا اختصاص دادند.
قطعا اولین قدم برای ورود به این بازار داشتن یک سایت مناسب می‌باشد، جایی که شما بتوانید خودتان، محصولات و خدمات خود را معرفی کنید، کمپین راه بیاندازید، تبلیغ کنید و در آخر با فروش آن سهم خود را از دنیای دیجیتال به دست بیاورید. در این مسیر، بسیاری از کسب و کارها به جای استفاده از سیستم های مدیریت محتوا  از زبان پایتون برای طراحی سایت خود استفاده می‌کنند. چرا؟ زبان پایتون یک زبان پیشرفته، رایگان، کامل و از همه مهم تر آزاد می باشد که ابزارهای بسیار متن��ع و کاملی را در اختیار شما قرار می‌دهد.
ویژگی های استفاده از پایتون در طراحی سایت
خیلی از کسب وکار ها و شرکت های طراحی سایت ترجیح می‌دهند از وردپرس برای طراحی سایت خود استفاده کنند. هیچ کس منکر ویژگی ها و قدرت سیستم مدیریت محتوای وردپرس در طراحی سایت نمی تواند باشد اما …
تمام طراحان سایتی که من با آن ها برخورد داشته ام بر دو ایراد بزرگ وردپرس اتفاق نظر دارند:
۱) سنگین بودن وردپرس و افزونه های آن
۲) عدم توانایی وردپرس در مدیریت سایت ها و پروژه های بزرگ
قطعا طراحی سایت با استفاده از سیستم های مدیریت محتوا مختلف می‌تواند این ایراد را به طور کلی از بین ببرد، پایتون در این مسیر با در اختیار گذاشتن ماژول های مختلف می‌تواند سایت شما را در رقابت با حرفه ای ها پیشتاز کند.
با استفاده از زبان پایتون سایت شما به طور کاملا استاندارد طراحی شده و می تواند در هر مقیاسی داده ها را تجزبه و تحلیل کند. یکی دیگر از ویژگی های طراحی سایت با پایتون توانایی کنترل و مدیریت کاربران در هنگام توسعه وبسایت می‌باشد.
اگر از امنیت بالا و همچنین سبک بودن سایت های کد نویسی بگذریم، بهترین ویژگی استفاده از پایتون، بازبودن دست طراح و توسعه دهنده برای ایجاد امکانات، فیچر های مختلف و همچنین پنل های مدیریتی بر روی وبسایت می‌باشد. جدا از تمام موارد فوق پایتون از انعطاف پذیری بسیار بالایی برخوردار می‌باشد و شما به راحتی می‌توانید الگوهای مورد نیاز خود را دنبال کرده و یا در آن تغییر ایجاد کنید.
یادگیری زبان پایتون برای طراحی سایت!
خیلی از افراد برای طراحی سایت خود آن را برون سپاری کرده و این وظیفه را به شرکت های طراحی سایت محول می‌کنند، گرچه شرکت های خوبی در این زمینه مشغول فعالیت می‌باشند اما این کار دو ایراد بسیار بزرگ دارد:
۱ـ عدم وجود دید سئو در طراحی اکثر سایت ها این مورد موجب بالا رفتن هزینه های شما در مراحل بعدی خواهد شد، چرا که سایت بدون سئو معنایی ندارد و سایت با طراحی ضعیف مخصوصا در حوزه های رقابتی بسیار سخت سئو خواهد شد.
۲ـ وابسته بودن شما به شرکت طراحی سایت برای اعمال تغییرات و کم و اضافه کردن ویژگی های مدنظر
برای همین به شما توصیه می‌شود این بخش از کار خود را به درون تیم خود منتقل کنید.
ما در آکادمی آمانج (کانون کارآفرینی دانشگاه تهران) با آموزش های پیشرفته و جامع خود در حوزه های نظیر طراحی سایت صفر تا صد و آموزش مقدماتی و پیشرفته زبان برنامه نویسی پایتون به صورت حضوری و غیر حضوری سعی بر مرتفع ساختن این مهم داشته ایم.
جمع بندی
پایتون زبان برنامه نویسی بسیار ساده ای بوده و قواعد نوشتاری آن بسیار به زبان انگلیسی شباهت دارد. این سادگی در عین قدرت بالای پایتون آن را به یک ابزار مناسب برای عملی کردن پروژه ها و همچنین طراحی سایت بدل کرده است. همین موضوع موجب می‌شود هرکسی که وارد بخش طراحی سایت شما بشود به راحتی این کدها را فرا گرفته و تغییرات مورد نظر شما را بر آن اعمال کند.
این مزایای فوق العاده، هزینه نگهداری و طراحی سایت با پایتون را نسبت به مابقی سیستم های مدیریت محتوا و زبان های برنامه نویسی کمی بیشتر کرده است. پس به شما توصیه می‌شود اگر ایده و طرح بزرگی دارید یا برنامه بلند مدتی برای وبسایت خود در نظر دارد از آن استفاده کنید.
1 note · View note
ygane-amnj-blog · 4 years
Text
اتومبیل های خودران چگونه به واقعیت تبدیل می شوند؟
دهه گذشته شاهد پیشرفت فزاینده ای در فناوری اتومبیل های خودران بوده ایم که عمدتاً از پیشرفت در زمینه دیپ لرنینگ و هوش مصنوعی ناشی می شد. در آینده ای نه چندان دور اتومبیل های خودران  ایمن ترین وسایل نقلیه در جاده ها خواهند بود. اگرچه امروزه بسیاری از وسایل نقلیه از ” سیستم های کمک راننده ” استفاده می کنند؛ اما همچنان اتومبیل ها نیازمند انسان ها هستند. صنعت خودروسازی با استفاده از مجموعه ای بسیار قوی تر از داده های حسگر و امکان پردازش سریع این داده ها؛ در پی ایجاد یک اتومبیل کاملا مستقل است. ظهور اتومبیل های خودران در زندگی انسان ها باعث کاهش تصادفات جاده ای، کاهش ترافیک و تسهیل رفت و آمد در شهرهای پر ازدحام خواهد شد.
نقش دیپ لرنینگ در پیشرفت اتومبیل های بدون راننده
در طی یک دهه گذشته، یادگیری عمیق و هوش مصنوعی به اصلی ترین فناوری ها در پیشرفت بسیاری از تکنولوژی ها از قبیل روباتیک، پردازش زبان طبیعی، سیستم های ضد کلاهبرداری و اتومبیل های بدون راننده تبدیل شدند. در این راستا، هوش مصنوعی، دیپ لرنینگ و شبکه های عصبی می توانند در این سه زمینه موثر باشند:
• استفاده از داده های حسگر به منظور طراحی صحنه • تشخیص علائم و قوانین رانندگی • یادگیری مداوم به منظور بهبود ایمنی و عملکرد
در حال حاضر، سیستم های کمک راننده، عملکردهای رانندگی نظیر: مسیریابی، کنترل حرکت بین خطوط، جلوگیری از تصادف و پارک کردن را کنترل می کنند. اما آن ها قادر به رانندگی بدون حضور انسان نیستند. حال آنکه هوش مصنوعی و فناوری های یادگیری عمیق، با استفاده از حسگرهای پیشرفته و نقشه برداری مسیر، کمک می کنند تا اتومبیل ها کاملاً خودمختار و ایمن تر از خودروهای رانده شده توسط انسان حرکت کنند.
مسیر پیشرفت اتومبیل های خودران دارای چندین سطح است:
• سطح ٠: اتومبیل به طور کامل توسط انسان هدایت می شود. • سطح ١: فرمان، ترمز، شتاب، پارکینگ و سایر کارکردها می توانند به صورت اتوماتیک توسط اتومبیل انجام شوند، اما راننده همیشه آماده است تا کنترل اتومبیل را به دست بگیرد. • سطح ٢: حداقل یک سیستم کمک به راننده کاملا خودکار وجود دارد (مانند کنترل سرعت و مسیر حرکت) اما راننده هوشیار است تا در صورت عدم موفقیت سیستم، حوادث یا اشیاء را تشخیص داده و عکس العمل نشان دهد. • سطح ٣: رانندگان می توانند هنگامی که شرایط محیطی و ترافیکی را مناسب دیدند، عملکردهای اصلی را به طور کامل به وسیله نقلیه واگذار کنند. در این سطح، برخلاف سطوح قبلی، نیازی به نظارت دائمی توسط راننده وجود ندارد. • سطح ۴: وسیله نقلیه کاملاً خودمختار بوده و قادر به انجام کلیه عملکردهای مهم رانندگی در ایمنی و نظارت بر شرایط جاده برای یک سفر کامل است. • سطح ۵: وسیله نقلیه کاملا خودمختار عمل می کند؛ و به اثبات می رسد که بهتر از یک انسان رانندگی می کند. امروزه بیشتر اتومبیل های موجود در جاده ها در سطح صفر قرار دارند؛ در حالی که بسیاری از وسایل نقلیه تولید شده در چند سال گذشته دارای استقلال سطح ١یا ٢ هستند. سطوح بالاتر نیازمند هوش مصنوعی هستند. سطح ۴ و ۵ با استفاده از فناوریهای پیشرفته یادگیری عمیق ساخته خواهد شد.
نیازهای عملکردی در رانندگی بدون راننده
رانندگی بدون راننده نیاز به مجموعه ای پیچیده از عملکردهای پیشرفته برای سنجش آنچه اتفاق می افتد دارد. نقشه برداری از مسیر، ایجاد سیاست های رانندگی برای مقابله با موقعیت های قابل پیش بینی و غیرقابل پیش بینی نمونه هایی از آن هستند.
حسگر
بیشتر اتومبیل های هوشمند برای درک محیط رانندگی از: LiDAR (روشی که از نور لیزر برای اندازه گیری فاصله استفاده می کند)، رادار (برای تشخیص اشیاء) و دوربین های دیجیتال استفاده می کنند. آن ها شرایط را بررسی کرده و تحلیل می کنند: • اشیاء ساکن مانند محدوده جاده، گارد ریل ها و خطوط مخصوص دوچرخه • اشیاء متحرک از جمله سایر وسایل نقلیه ، عابرین و دوچرخه ها • داده ها و علائم مانند خطوط، مناطق پارکینگ، علائم راهنمایی و رانندگی و چراغ ها
سنجش دقیق در اتومبیل های بدون راننده شکل ١: سنسورهای چندگانه ، وسایل نقلیه خودمختار را قادر می سازند تا هم اشیاء متحرک و هم ایستا را با دقت تشخیص دهند. این سنسورها صحنه را در کل حاشیه خودرو چندین بار در ثانیه ردیابی و طبقه بندی می کند.
مسیریاب
اتومبیل های هوشمند از داده های GPS برای رسیدن باز نقطه A به نقطه B استفاده می کنند. اما همچنان به ترجیحات راننده نیز نیاز دارند تا نقشه برداری از مسیر را تا حد امکان کارآمدتر کنند.
سیاست رانندگی
سیستم های خودکار باید بدانند چه زمانی خطوط را عوض کرده یا سرعت را تغییر دهند. رانندگان انسانی مجموعه ای از سیاست ها را متناسب با سبک رانندگی و شرایط رانندگی خود ایجاد می کنند. اتومبیل های بدون راننده نیز برای اتخاذ تصمیمات ایمن، به مجموعه ای از سیاست های جامع نیاز دارند.
سیستم عامل های اتوموبیل های خودران باید: o به طور پیوسته اجرا شوند o قادر به فعالیت ایمن در شرایط سخت ( هوای بد یا ترافیک سنگین) و شب باشند o به رفتار غیر قابل پیش بینی سایر وسایل نقلیه، عابرین، تعمیرات جاده ای و غیره بدون درصد خطا واکنش نشان دهند. هر یک از این نیازها بیانگر چندین چالش در فناوری است. یکی از مهمترین الزامات که به درستی توسط یادگیری عمیق پوشش داده می شود؛ توانایی درک کل تصویر در لحظه است (که توسط چندین سنسور شکل می گیرد).
شبکه های عصبی صحنه را ترسیم می کنند
سخت افزار سنسور داخلی ساخته شده توسط تسلا: شامل ٨ دوربین فراگیر، ١٢ سنسور فراصوت به علاوه رادار روبرو است. همه این سنسورها چندین بار در ثانیه داده ها را جمع آوری می کنند. اگر سنسورها را چشم یک وسیله نقلیه در نظر بگیریم، شبکه های عصبی مصنوعی به عنوان قشر مغز عمل کرده و داده های حسگر را به یک تصویر قابل استفاده از فضای جاده تبدیل می کند. شبکه های عصبی صحنه اطراف اتومبیل در حال حرکت را نقاشی می کنند، حد مجاز سرعت ارسال شده را خوانده و از آن پیروی می کنند. علامت توقف و چراغ سبز را تشخیص می دهد؛ افراد، مشاغل و حتی زباله های موجود در جاده را شناسایی می کنند.
تشخیص خطر اتومبیل
شکل ٢: اتومبیل ها با قابلیت انتقال هشدارهای ایمنی، می توانند حضور موانع پیش رو را به اتومبیل های پشت سر خود اطلاع دهند تا از بروز حوادث جلوگیری کنند. مهندسی نرم افزار فعلی و ابزارهای مبتنی بر قوانین، به اندازه کافی قدرتمند نیستند تا مشکلات پیچیده ای مانند تفسیر داده های سنسور و رانندگی مستقل را حل کنند. متغیرهای بسیار زیادی وجود دارد. مسائل پیش بینی نشده بسیاری وجود دارد که انسان باید آن ها را پیش بینی کرده و برایشان برنامه ریزی کند.
اساسی ترین تکنولوژی های یادگیری عمیق استفاده شده در اتومبیل های بدون راننده عبارتند از: شبکه های عصبی پیچشی، شبکه های عصبی بازگشتی و شبکه های عصبی تقویتی.
شبکه های عصبی پیچشی (CNN)
شبکه های عصبی پیچشی عمدتا برای پردازش اطلاعات مکانی مانند تصاویر مورد استفاده قرار می گیرند؛ و می توان آنها را به عنوان استخراج کننده ویژگی های تصویر مورد استفاده قرار داد. قبل از ظهور یادگیری عمیق سیستم های بینایی رایانه ای بر اساس ویژگی های دستی به کار گرفته می شدند. شبکه های عصبی پیچشی را با تقریبی می توان با قسمتهای مختلف قشر بینایی پستانداران مقایسه کرد.
شبکه های عصبی بازگشتی(RNN)
در بین روشهای یادگیری عمیق ، شبکه های عصبی بازگشتی در پردازش داده هایی مانند متن یا جریان های ویدیویی عملکرد خوبی دارند. برخلاف شبکه های عصبی پیچشی، شامل یک حلقه بازخورد وابسته به زمان در سلول حافظه خود هستند.
شبکه های عصبی تقویتی (DRL)
در شبکه های عصبی تقویتی یک عامل قادر به یادگیری در محیطی تعاملی با استفاده از آزمون و خطاها و تجربه های خود است. در رانندگی بدون راننده با این روش، وظیفه اصلی، یادگیری سیاست های رانندگی بهینه از نقطه ای به نقطه دیگر است. مهمترین امر برای آینده رانندگی بدون راننده، دیپ لرنینگ و شبکه های عصبی هستند؛ که یادگیری مداوم از موقعیت ها و شرایط جدید در یک محیط رانندگی در حال تغییر را امکان پذیر می سازند.
جمع بندی
فناوری اتومبیل های خودران طی یک دهه گذشته پیشرفت ویژه ای داشته اند، خصوصا به دلیل پیشرفت در زمینه هوش مصنوعی و یادگیری عمیق. این اتومبیل ها، سیستم های پیچیده ای هستند که می بایست با خیال راحت مسافر یا محموله را از مبدا به مقصد سوق دهند. ظهور و استقرار ماشین های بدون راننده در جاده های عمومی با چالش های بسیاری روبرو است. مهمترین چالش این است که، سیستمهای یادگیری عمیق به پایگاههای داده آموزشی بزرگ متکی هستند و به سخت افزار محاسباتی گسترده نیاز دارند.
کلام آخر …
سیستم های مبنی بر یادگیری عمیق با تقلید از الگوهای فکری انسانی و از طریق الگوریتم شبکه های عصبی به تصمیم گیری و اجرای دستورات خاص می‌پردازند. لایه های عصبی سیستم های دیپ لرنینگ توسط مهندسین طراحی و ساخته نمی شوند؛ بلکه این داده ها و اطلاعات مختلف هستند که موجب پیشرفت و بهبود فرایند یادگیری این الگوریتم ها می‌شوند.
1 note · View note
ygane-amnj-blog · 4 years
Text
بزرگترین اشتباهات مبتدیان در سئو
مقدمه
فرض کنید شما تازه وارد دنیای سئو شده اید؛ و سعی کرده اید با استفاده از منابع مفید سئو و بهترین روش های بهینه سازی سایت، صفحه خود را رشد دهید. با وجود همه تلاش های شما، به نظر می رسد که رتبه بالایی ندارید. این امکان وجود دارد که شما یکی از چندین اشتباهات مبتدیان در سئو را مرتکب شده باشید. در این مقاله، بزرگترین اشتباهات مبتدیان در سئو را مرور می کنیم؛ تا شما بدانید در سفر به صفحه اول گوگل باید از چه کارهایی پرهیز کنید.
عدم بهینه سازی سرعت بارگذاری صفحه
یکی از بزرگترین اشتباهاتی که مبتدیان در سئو بارها و بارها مرتکب می شوند، اهمیت ندادن به سرعت بارگذاری صفحه است. سرعت بالای وبسایت شما، یک عامل اساسی برای گرفتن رتبه خوب در گوگل است. در حقیقت، گوگل وبسایت های با سرعت بالا را در اولویت قرار می دهد. گفته می شود، یادگیری نحوه بهینه سازی سرعت سایت می تواند برای مبتدیان یک چالش باشد. به همین دلیل به کمک برخی منابع آنلاین مفید نیاز خواهند داشت. مفیدترین ابزاری که می توانیم در بهینه سازی سرعت سایت به مبتدیان سئو پیشنهاد کنیم،Google Pagespeed Insights است. این ابزار فوق العاده مفید است؛ زیرا کلیه فاکتورهای مهمی را که در سرعت سایت حائز اهمیتند، به شما ارائه می دهد. بزرگترین اشتباهی که مبتدیان در این زمینه دارند، عدم بهینه سازی تصاویر است. بسیاری از وبسایت ها دارای تصاویری هستند که نسبتا بزرگ هستند و در نتیجه نرخ بارگذاری طولانی دارند. تغییر اندازه تصاویر برای بهینه سازی سرعت کلی وبسایت شما ضروری است.
کاربران را به بازدید از سایت خود دعوت نمی کنید
هدف از سئو بالا آمدن وبسایت در نتایح جستجو، افزایش بازدید، افزایش نرخ کلیک و ترافیک است. با این که روش های تکنیکال (فنی) متفاوتی برای رتبه بندی در گوگل وجود دارد، بسیاری از مبتدیان سئو یک روش نسبتا ساده را فراموش می کنند؛ که ارتباط زیادی با اینکه آیا کاربران روی وبسایت شما کلیک می کنند دارد: فراداده (متا دیتا). متادیتا همان چیزی است که در صفحات نتایج موتور جستجو ظاهر می شود. فرا داده شامل دو مؤلفه اصلی است: عنوان صفحه و توضیحات متا. عنوان صفحه از مهمترین عوامل برای رتبه بندی گوگل است. بنابراین ضروری است که هر یک از صفحات شما به درستی عنوان بندی شوند. چند روش برای بهینه سازی عنوان صفحه برای نتایج جستجو استفاده می شود. از جمله اضافه کردن کلمه کلیدی اصلی مربوط، به عنوان صفحه و اطمینان از طولانی نبودن آن. اگر عنوان صفحه شما خیلی طولانی باشد، به طور کامل نمایش داده نمی شود. بسیار مهم است که کاربران بتوانند عنوان صفحه شما را به طور کامل مشاهده کنند؛ زیرا از این طریق به موضوع محتوا پی خواهند برد. اگرچه توضیحات متا به خودی خود یک عامل رتبه بندی نیست؛ اما در بهینه سازی برای نرخ کلیک نقش مهمی دارد. توضیحات متا شما باید شامل چکیده ای واضح، مختصر و جذاب درباره محتوای صفحه باشد. این امر باعث می شود تا کاربران برای کلیلک کردن بر روی سایت شما تصمیم بگیرند. از توصیف متا برای توصیف محتوا و به منظور دعوت کاربران برای کسب اطلاعات بیشتر بهره بگیرید.
تمرکز بر روی کلمات کلیدی اشتباه
انتخاب کلمه کلیدی امری بسیار مهم در سئو به شمار می رود. اگر در این مرحله اشتباه کنید، عواقب سنگینی در انتظار شما خواهد بود. از این گذشته، اگر می خواهید در گوگل رتبه بالایی داشته باشید؛ باید اطمینان حاصل کنید که از بهترین کلمات کلیدی برای هر صفحه وب سایت خود استفاده می کنید. یکی از بزرگترین اشتباهاتی که به عنوان یک مبتدی در سئو انجام می دهید، بهینه سازی محتوای برای کلمات کلیدی بسیار گسترده و عمومی است. اگر سایتی در زمینه رستوران دارید، تلاش برای افزایش رتبه در کلمه کلیدی “رستوران” به تنهایی ممکن است کار دشواری باشد. از این گذشته، میلیون ها نتیجه جستجو برای کلمه کلیدی “رستوران” وجود دارد؛ و رسیدن به رتبه نخست نتایج جستجوی گوگل برای این کلمه بسیار چالش برانگیز خواهد بود. سعی کنید از کلمات کلیدی خاص تری که محتوای سایت شما را توصیف می کنند، استفاده کنید. در غیر این صورت، خود را در حال رقابت با رستوران های سراسر جهان خواهید یافت! بهترین کار این است که علاوه بر کلمه کلیدی، منطقه رستوران خود را نیز بگنجانید. به این یک کلمه کلیدی دم بلند (long tail) گفته می شود؛ که گرفتن رتبه بالا در آن آسان تر است. همچنین باعث می شود دید بهتری برای مخاطبان هدف شما ایجاد شود. به یاد داشته باشید: هرچه کلمات کلیدی شما مشخص تر باشد، کسب رتبه نیز آسان تر خواهد بود!
عدم ارائه محتوای با کیفیت به کاربران
قدرت محتوای با کیفیت در سئو غیر قابل توصیف است. اغلب اوقات، مبتدیان در سئو تلاش های خود را بر روی جنبه های فنی تر سئو متمرکز می کنند، و از ارائه ارزش به مشتریان بالقوه غافل می شوند. محتوای وبسایت شما چیزی بیش از جمع کردن مطالب در کنار هم و ارسال آن هاست. بلکه هر یک از صفحات محتوا که شما ایجاد می کنید باید با توجه به اصول سئو تولید شوند. نکته مهمی که باید به آن توجه کنید این است که، شما محتوا را برای گوگل ایجاد نمی کنید، بلکه آنها را برای مخاطبین هدف خود تولید می کنید. مخاطب مورد نظر شما چه سؤالاتی دارد؟ چه کالاهایی را ارائه می دهید و مخاطبانتان چگونه می تواند از آنها سود ببرد؟ مخاطب مورد نظر شما در مورد چه چیزی کنجکاو است؟ این ها سوالات مهمی هستند که باید هنگام ایجاد محتوا در ذهن داشته باشید.
ریسپانسیو نبودن سایت در تلفن همراه
برای درک اهمیت موبایل ، لازم است یک واقعیت را در نظر داشته باشید: ۵٧ درصد از کل ترافیک وب در دستگاه های تلفن همراه انجام می شود. با توجه به این نکته، می توان به راحتی فهمید که چرا باید اطمینان حاصل کنید که وب سایت شما برای کاربرانی که از دستگاه های تلفن همراه مانند تلفن های هوشمند و تبلت ها استفاده می کنند بهینه شده باشد. اگر وب سایت شما برای برای تلفن همراه بهینه نشده باشد، درصد زیادی از مشتریان بالقوه خود را از دست خواهید داد. هنگامی که گوگل قصد رتبه بندی سایت شما را دارد، یکی از فاکتور تعیین کننده در این امر، نسخه موبایل وبسایت شما خواهد بود. این بدان معناست که حتی اگر نسخه دسک تاپ وب سایت شما به صورت استادانه تنظیم شده باشد؛ ولی نسخه موبایل نیز موجود نباشد؛ سایت شما جایگاه درخوری کسب نخواهد کرد. آیا نمی دانید نسخه موبایل وب سایت شما مطابق با استانداردهای گوگل است یا نه؟ خوشبختانه گوگل تستی ارائه می دهد تا شما از این موضوع با خبر شوید. این آزمایش را می توان در Google Search Console یافت که نشانه ای از بهینه سازی وبسایت شما برای دستگاه های تلفن همراه را نشان می دهد. گفته می شود، بهترین راه برای آزمایش واقعی وبسایت در تلفن همراه، بررسی آن به عنوان یک کاربر تلفن همراه است. وبسایت خود را روی دستگاه تلفن همراه باز کرده و از خود بپرسید که آیا یک تجربه خوب تلفن همراه را ارائه می دهد یا خیر.
از رایج ترین اشتباهات سئو پرهیز کرده و پتانسیل رتبه بندی وبسایت خود را تقویت کنید
اکنون که با برخی از رایج ترین اشتباهات مبتدیان در سئو  (و حتی کارشناسان) آگاه شدید، وقت آن است که از این اطلاعات برای جلوگیری از روش های نامناسب در سئو استفاده کنید.
0 notes
ygane-amnj-blog · 4 years
Text
۶ استراتژی برندسازی کسب و کارهای کوچک
مقدمه:
در دنیای بازاریابی دیجیتال، با مشکلاتی مختلفی روبرو خواهید شد. اما در مسیر پیشرفت، بسیاری از کسب و کارهای کوچک و نوپا، با چالش هایی روبرو هستند که مشاغل بزرگتر معمولا با آنها مواجه نمی‌شوند. مخصوصاً وقتی صحبت از برندسازی است. معرفی یک برند به خودی خود به اندازه کافی دشوار است. اما سختی های این کار برای مشاغل کوچک و شرکت های نوپا، به دلیل محدودیت بودجه و محدودیت زمانی، می تواند حتی بیشتر چالش برانگیز باشد. ما در این مطلب به شما خواهیم آموخت که مهم نیست شرکت شما چقدر کوچک باشد؛ اصلی ترین اقدام در برندسازی کسب و کارهای کوچک ایجاد یک برند به یاد ماندنی و ثابت قدم بودن است. این مهم است که در نظر بگیرید که مردم چگونه تجارت شما را درک می کنند. پس از معرفی یک هویت به یاد ماندنی، تلاش کنید این هویت را حفظ کرده و از آن به عنوان پایه ای برای کلیه ارتباطات و تبلیغات خود استفاده کنید؛ تا مخاطب هدف شما دائمآ آن را ببیند. در این بخش چند استراتژی که کسب و کارهای کوچک و شرکت‌های نوپا می‌توانند برای ایجاد این هویت‌ها از آنها استفاده کنند؛ مورد بررسی قرار می‌گیرد.
۶ استراتژی برندسازی کسب و کارهای کوچک
١. یک نام به یاد ماندنی انتخاب کنید.
شما برای ایجاد “تآثیرگذاری اولیه” کمتر از ١٠ ثانیه زمان دارید. قطعآ نام کسب و کار شما بر آنچه بر ذهن مخاطب تآثیر می‌گذارد، نقش مهمی دارد. علاوه بر واضح بودن نام برند تجاری، آن را را آسان، مرتبط و به یاد ماندنی انتخاب کنید. بهترین نام تجاری نامی است که کوتاه و آسان باشد. در حالت ایده آل، این یک کلمه دو بخشی بهترین انتخاب است؛ زیرا این کلمات به طور کلی توجه مخاطب هدف را جلب کرده به یاد ماندنی تر هستند. نکته مهم دیگر این است که اغلب کسب و کارهای موفق طیف وسیعی از محصولات را ارائه می دهد. بنابراین نام تجاری شما نباید خیلی خاص باشد. برای شروع کار: • تمام نام‌هایی که شرایط بالا را دارند و به ذهنتان خطور می‌کنند را یادداشت کنید. • لیستی از کلمات مترادف و مرتبط نیز تهیه کنید. • نام‌های پیشنهادی و کلمات مرتبط را در کنار یکدیگر امتحان کنید. (ممکن است برخی کلمات بی معنی و بلا استفاده باشند). • به ترکیب کردن کلمات ادامه دهید تا در نهایت به نام ایده آل دست یابید.
٢. احساسات مخاطب خود را درگیر کنید.
ایجاد یک واکنش عاطفی می تواند بر نحوه یادآوری هرچیز تأثیر بگذارد. برانگیختن احساسات مخاطب هدف، می تواند در تأثیرگذاری نام تجاری شما موثر بوده و به شما در برندسازی کمک کند. سعی کنید با صدا، پیام و هویتی بسازید که باعث شود مخاطب شما به شکل عاطفی با کسب و کارتان ارتباط برقرار کند. روش انجام این امر در بین شرکت‌هاف متفاوت خواهد بود. یک برند ممکن است نوستالژیک باشد، در حالی که برند دیگری ممکن است جنبه سرگرمی داشته باشد.
٣. یک هویت بصری ایجاد کنید.
انسان موجوداتی بصری هستند. لذا تلاش های برندسازی شما، باید در راستای در اولویت قرار دادن هویت بصری باشد. مانند انتخاب رنگ‌های مناسب در نام تجاری. رنگ‌های مختلف می‌توانند پیام‌های مختلفی را به ذهن مخاطبین شما منتقل کنند. به عنوان مثال، رنگ قرمز اغلب نشان دهنده اشتیاق است و می تواند توجه شما را به خود جلب کند. بنابراین می‌تواند انتخاب مناسبی برای برندهایی که می خواهند تصویری جسورانه ارائه دهند، باشد. تایپوگرافی یکی دیگر از جنبه های مهم هویت بصری شماست. به عنوان مثال، تعدادی از فونت‌ها معمولاً سنتی‌تر به نظر می رسند و برای چاپ مناسب تر هستند. از طرفی فونت‌های دیگری هستندکه نمایی بازیگوشانه و غیررسمی داشته و خوانایی خوبی را برای صفحه نمایش های دیجیتال فراهم می کنند. این عوامل بصری را در نظر داشته باشید تا آرمی را طراحی کنید که نشانگر برند شماست.
۴. وب سایت خود را با هویت نام تجاری خود هماهنگ کنید.
نزدیک به ٢ میلیارد نفر کالا و خدمات را بصورت آنلاین خریداری می‌کنند. این امر وب سایت شما را به یک فروشگاه مهم برای تجارت تبدیل می کند. هویت نام تجاری خود را از طریق وب سایت نیز منتقل کنید. همه فاکتورها اعم از طراحی، تصاویر، محتوا و غیره باید با صدا و هویت برند شما هماهنگ باشند. این بدان معنی است که رنگ وب سایت شما باید با رنگ نام تجاری شما مطابقت داشته باشد. همچنین فونت که برای متن استفاده می شود باید با تایپوگرافی آرم برند هماهنگی داشته باشد. همچنین بسیار مهم است که شما به جنبه خوانایی نیز بپردازید. به عنوان مثال، اگر رنگ نام تجاری شما قرمز است، استفاده از پس زمینه قرمز خواندن را دشوار می‌سازد. در عوض می توانید از یک پس زمینه سفید یا یک رنگ مکمل دیگر استفاده کنید. در مورد فونت‌ها نیز دقت کنید. اگر فونت آرم شما تزئینی‌ بوده و یا خواندن آن دشوار است، برای سایر بخش‌ها از فونت های ساده‌تری استفاده کنید. از همه مهمتر، لحن نوشتار شما باید آنچه را که می خواهید مخاطبین از برند شما حس کنند، منعکس کند.
۵. در شبکه‌های اجتماعی فعالیت کنید.
امروزه حضور گسترده در شبکه‌های اجتماعی به یک ضرورت در برندسازی تبدیل شده است. شبکه‌های اجتماعی می توانند یک بستر بسیار قدرتمند برای شناساندن برندتان به مخاطبین هدف باشد. با انتخاب پلتفرم (بستر) که مخاطبان هدف شما روی آن فعال هستند، شروع کنید. هنگامی که بهترین بستر را برای شر��ع بازاریابی خود پیداکردید؛ زمان آن است که یک صفحه پروفایل برای شرکت خود تهیه کنید. تصاویر پروفایل را به شکلی انتخاب کنید که با هویت بصری برند شما مطابقت داشته باشد. حتی می توانید از لوگوی شرکت نیز استفاده کنید. مشابه وب سایت خود، از زبانی استفاده کنید که مطابق با صدای نام تجاری شما باشد.
۶. تبلیغات خود را با کسب و کارتان هماهنگ کنید.
کسب و کارهای کوچک می‌بایست از طریق تبلیغات پولی شروع به برندسازی کنند. برای اطمینان از این که کمپین های دیجیتال مارکتینگ  بازتاب درستی از برند شما باشند، پروموشن‌ها و کانال‎‌ هایی را انتخاب کنید که به شما در رسیدن به مخاطب هدف کمک کنند. با تحقیق در مورد رفتار و اطلاعات دموگرافیک (جمعیتی) مخاطبینتان شروع کنید. اگر آنها در درجه اول از شبکه‌های اجتماعی استفاده می کنند، براین اساس می توانید ایده هایی را برای تبلیغاتی که باید اجرا کنید، ارائه دهید. به عنوان مثال اگر نوجوانان را هدف قرار داده‌اید، همکاری با یک اینفلوئنسر در شبکه‌های اجتماعی، ممکن است یکی از تبلیغات مؤثر باشد. به طور کلی، تبلیغات کلیکی برای بسیاری از کسب و کارهای تازه یک ضرورت است.
نتیجه گیری:
این‌ موارد برخی از راهکارهای مؤثر است که می توانند در برندسازی کسب و کارهای کوچک به شما کمک کنند. شاید ساخت یک برند با بودجه محدود غیرممکن به نظر برسد؛ اما به عنوان یک کارآفرین یا صاحب کسب وکارهای کوچک، شما می توانید تصمیم بگیرید که چگونه بودجه خود را مدیریت کرده تا هیچ هزینه اضافی بر شما اعمال نشود. این راهکارها می توانند در استفاده مناسب از بودجه برندسازی به شما کمک کنند.
1 note · View note
ygane-amnj-blog · 4 years
Text
۱۰ نکته مهم برای انتخاب نام و دامنه وبسایت
پس از راه اندازی کسب و کارتان به صورت اولیه یا حتی روی کاغذ، انتخاب اسم برای شرکت و همچنین آدرس سایت یکی از حساس ترین و پر وسواس ترین کارها به شمار می‌رود. برای همین من در این مقاله قصد دارم ۱۰ نکته مهم که در انتخاب اسم آدرس سایت شما تاثیر بسزایی دارد را به شما عزیزان معرفی کرده و به بررسی هر مورد بپردازم. همانطور که می‌دانید آدرس سایت یا همان URL نقش بسیار مهمی در برندینگ و تسهیل جستجوی کسب و کار شما خواهد داشت، پس در رعایت این نکات با دقت و اندکی با وسواس عمل کنید. بر اساس سند منتشر شده از سازمان ICANN بیش از ۲۰۰۰ نام تجاری به صاحبان تجارت پیشنهاد شده است و این یعنی کار شما برای انتخاب نام کمی سخت است، پس بدون اتلاف وقت برویم سراغ نکات:
1) استفاده از کلمات کلیدی فراموش نشود
هر سایتی حداقل دارای ۱۰ـ۱۲ کلمه کلیدی اصلی است که ازین بین ۵ کلمه اصلی می‌باشد و متخصص سئو باید در این کلمات، سایت را به صدر نتایج گوگل برساند. از یکی از این ۵ کلمه کلیدی اصلی خود، در اسم ادرس وبسایت همراه برند یا حوزه فعالیت خود استفاده کنید. به عنوان مثال فرض کنید میخواهید در حوزه کنکور فعالیت کنید و برای ادرس سایت خود اسم انتخاب کنید به کار بردن کلمه کنکور همراه برند خود یک ترکیب عالی برای اسم سایت شما خواهد بود برای مثال:konkoryaghobi
2) اسمی منحصر به خودتان بیابید
نام تجاری شما بخشی از برند شما می باشد. اطمینان حاصل کردن از میزان کارایی آن بسیار برای شما و کاربران مهم است شباهت داشتن نام تجاری شما با یک برند دیگر از آنجایی که ممکن است باعث سردرگمی شود اصلا جالب نمی‌باشد و باعث ضربه زدن به شما خواهد شد بیش از حد هم منحصر به فرد نباشید و توجه کنید که استفاده از فرم دیگر نوشتاری یک کلمه خاص در نام تجاری شما می تواند مشکل ساز شود. یک مثال ذکر شده در کتاب The Art of SEO نام تجاری سایت معروف Flickr می باشد.
هنگامی که مدیران سایت نام تجاری خود را انتخاب کردند ،به فرم نوشتاری استاندارد توجه نکردند و از flicker.com استفاده کردند؛ در نتیجه این اشتباه به ظاهر کوچک، کاربران زیادی را از دست دادند. در نهایت مجبور به خرید یک نام تجاری دیگر با فرم نوشتاری صحیح شدند و آن را به Flickr تغییر دادند.
مطالعه مقالات زیر به شما در مسیر توسعه کسب و کار و بهبود تجربیات شخصی توصیه می‌شود:
3) حتما از پسوند دامنه com. استفاده کنید
دامنه های com. متداول ترین دامنه های انتخابی هستند و اکثر وبمستر های از این دامنه برای راه اندازی وب سایت خود استفاده می کنند. کلمه.com مخفف شده ی کلمه commercial می باشد که به معنای تجاری است و کسانی که از این دامنه استفاده می کنند وب سایت آنها مربوط به فعالیت های تجاری می باشد.
اما به دلیل انتخاب تمامی وبمسترها دیگر فقط سایت های تجاری از این دامنه استفاده نمی کند، حتی اگر به دنبال ایجاد یک تجارت آنلاین بلند مدت نیستید هم چیزی بهتر از عبارت com. در ادرس سایت شما وجود نخواهد داشت. هر چند استفاده از .org یا .net نیز گزینه های خوبی می باشند اما تصاحب یک نام تجاری به همراه com. یا نام تجاری معادل آن برای مقاصد بازاریابی شما یک امر مهم و اساسی می باشد.
دلایل زیادی برای این موضوع وجود دارد اما مهمترین آنها کاربران شما و همچنین گوگل است.زمانی که هزاران نام تجاری برای انتخاب وجود داشته باشد، گزینه ای که پسوند com. را با خود یدک بکشد، بسیار معتبرتر به نظر خواهد رسید. بیشتر کاربران اینترنت زمانی که یک نام تجاری را می بینند، به این موضوع فکر نمی کنند که شاید برند دیگری نیز با این نام تجاری وجود داشته باشد و به آن توجه نمی کنند. با استفاده از پسوند com. کار را برای کاربران خود آسان تر خواهید کرد. در ضمن از برتری های دامنه .com نسبت به .ir توانایی شما در استفاده از خدمات ویژه‌ی گوگل مثل گوگل ادوردز می‌باشد.
4) سخت ننویسید (با ذکر مثال)
اگر آدرس وبسایت شما به گونه ای باشد که به سختی تایپ شود مردم به دنبال آن نخواهند گشت. کلمات دشوار یا URL های طولانی برای مردم بسیار عذاب آور است. مطمئنا شما می توانید یک کلمه کلیدی مناسب به همراه URL طولانی خود استفاده کنید اما اگر کاربر شما تجربه خوبی در جستجوی اول نداشته باشد از شما دلسرد خواهد شد. مثلا اگر شما در شرکت طراحی کمپین های تبلیغاتی کار می‌کنید استفاده از اسم کمپین (campaign) شاید پیشنهاد جالبی نباشد چون در املا آن از حروف استثنی استفاده شده است و خب این نتیجه‌ی مثبتی نخواهد داشت.
5) از خط تیره یا عدد سعی کنید استفاده نکنید
استفاده از خط تیره و اعداد نام دامنه شما را کمی دشوار کرده و به خاطر سپردن و نوشتن آن را سخت می کند. بنابراین پیشنهاد می کنم سعی کنید از خط تیره و اعداد در نام دامنه استفاده نکنید. استفاده از آنها می تواند برای بازدید کنندگان گیج کننده باشد. مگر آنکه آن عدد بخشی از هویت و شخصیت برند شما باشد.
6) از عبارات و کلمات رایج و یا خاطره انگیز استفاده کنید
بازاریابی محاوره ای بهترین روش موجود در حال حاضر می باشد. اگر می خواهید به گسترش و توسعه سریع تر برند خود نزدیک شوید نام تجاری خود را به گونه ای انتخاب کنید که در یادها باقی بماند. داشتن یک وبسایت قوی و عالی به شما کمکی نخواهد کرد زمانی که هیچکس نام تجاری شما را به یاد نمی آورد البته در این بین بحث آگاهی از برند هم مطرح خواهد شد که در مقالات جداگانه ای به طور کامل به آن پرداخته شده است که من پیشنهاد میکنم حتما آن را مطالعه بفرمایید.
7) از نام‌های کوتاه استفاده کنید
URLهای کوتاه آسان تر تایپ شده و در ذهن ها باقی می مانند. همچنین این امکان را می دهند که URL شما در نتایج گوگل بهتر خود نمایی کند، بر روی کارت های ویزیت بهتر جای می گیرند و در سایر رسانه های آفلاین بهتر به نظر خواهد رسید. پس به طور غیر مستقیم بر روی کار شما اثر مثبت خواهد گذاشت.
8) قبل از انتخاب اسم از وجود آن دامنه مطلع شوید
در اغلب مورد ممکن است این اشتباه سهوا انجام گیرد و می تواند سبب از بین رفتن یک نام دامنه عالی و یا یک شرکت بزرگ شود و باید همیشه مطمئن شوید که نام سایت شما حقوق کپی رایت یک شرکت دیگر را نقض نکند. شما قبل از خرید در جستجو در وب سایت copyright.gov از حقوق کپی رایت آن آگاه شوید.
9) انتظارات را ایجاد و توقعات را برآورده کنید
انتظار دارید زمانی که یک شخص URLسایت شما را برای اولین بار می شنود، فکر کند در چه حوزه‌ای مشغول به فعالیت هستید؟ اگر آنها به سرعت و به محض شنیدن آن متوجه حوزه و زمینه تجارت شما نشوند، بدانید که با مشکل مواجه هستید. وبسایت هایی مثل آمازون یا نمونه ایرانی اسنپ، تلاش های زیادی در زمینه بازاریابی و گسترش برند انجام داده اند که هم اکنون کمتر کسی را سراغ خواهید داشت که آنها را نشناسد.
نام های تجاری همچون NYtimes.com, Homes.com, Overstock.com همگی به شما این امکان را می دهند که با شنیدن نامشان درباره حوزه تجارت آنها حدس هایی بزنید.
10) برندینگ یک راه‌کار مناسب
اگر در پیدا کردن نام تجاری (دامین سایت) که تمام نکات فوق در آن رعایت شده است به مشکل برخورده اید، نام برند خود را به گونه ای انتخاب و طراحی کنید که وجه تمایز شما از سایر رقبا باشد. استفاده از یک نام منحصر به فرد روش مناسبی برای ارزش دهی به تجارت شماست، توجه داشته باشید که در اینصورت چون شما نیاز به ساختن برند خود دارید برای دستیابی به این هدف و جلب توجه و کشش مشتریان به زمان بیشتری در مقایسه با زمانی که از یک اسم ساده و مستقیم برای تجارت خود استفاده کنید، نیاز خواهید داشت. پس کمی صبر لازمه‌ی این راه کار است.
جمع بندی
سایت شما و اسم آن قلمرو تمام و کمال شما برای تجارت است. امروزه کمتر کسب و کاری وجود دارد که لوکیشن قرار گیری آن از محل قرارگیری سایتش در خطوط و صفحات گوگل مهم تر باشد. انتخاب یک اسم دامنه مناسب برای کسب وکارتان که هم راحت باشد و هم به مخاطب بگوید شما در چه زمینه ای فعالیت میکنید برای یک شروع قدرتمند و گسترش تجارتتان کافی خواهد بود برای همین در انتخاب اسم برند و دامنه سایتتان به هیچ وجه عجله نکنید و با دانش و آنالیز کافی و رعایت نکات فوق به آن اقدام کنید.
2 notes · View notes